2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ee eren kime bırakacaklar peki canım yada.sen okuldan erken doncen sınavın erkense olup çıkarsin artık

Çok şükür iyiyiz tatlım sen nasılsın nil nasıl

nil bomba gibi şekerim allaha şükür aman nazar deymesin:
akşam yemekteydik arkadaşlarla eve gittim uyumamış beni bekliyo neyse yattık birlikte uyumuyo şirinlik peşinde hadi uyuartık dedim arkasını döndü bende döndüm bana doğru döndü bi başladı ağlamaya ben dönmüyecekmişim hehe:
çok komikti..

ha ha bende iyiyim nurayım sen nasılsın:) maydanozluk yapayım dedim:)

hahahaha
çok kıskanç gördüm seni şekerimmmm:

canım öncelikle gözün aydın :
sonrada başın sağolsun
dünya işte
kimi seviniyo kimi üzülüyo..

nil bomba gibi şekerim allaha şükür aman nazar deymesin:
akşam yemekteydik arkadaşlarla eve gittim uyumamış beni bekliyo neyse yattık birlikte uyumuyo şirinlik peşinde hadi uyuartık dedim arkasını döndü bende döndüm bana doğru döndü bi başladı ağlamaya ben dönmüyecekmişim hehe:
çok komikti..

hahahaha
çok kıskanç gördüm seni şekerimmmm:

canım öncelikle gözün aydın :
sonrada başın sağolsun
dünya işte
kimi seviniyo kimi üzülüyo..
fatmacım sanada tekrar geçmiş olsun ne olduki öyle sanmacnm ben kaçırmışım oralarıda..
kusura bakma..

İyiyiz canım elif uyandı karnı.doydu biraz hafiflesin bıcı bıcı.yapacak
Bal böceği agladi mi arkandan bugün

ohh ohh demek bıcı bıcı yapıcak elif kuzu..
nilinde yapması lazım bu akşam..
ay çok sesiz burası kızlarya:

yerim onun karının ben... ok teyzesi bugün annemlerin de misafiri vardı elif bebek... onunla ilgilendi farketmedi ben gidiyorum dedim ama oralı olmadı
:)

bende seni çift atarlı gördüm güldenim :)

Ee eren kime bırakacaklar peki canım yada.sen okuldan erken doncen sınavın erkense olup çıkarsin artık

Sinav son ders 1den sonra canim benimde sabah 8.30da ders basliyo daha once iki gun gitmemistim cok fazla hakkimda yok moralim bozuldu ya doktor isleri tam belli olmadi bakalim haber bekliyorum.gelirken annemide getirin dedim erene bakar dedim ablama ama pek getirmek istemiyo ortada hicbi sebep yokken.bende cok gicik oldum sonucta onun icin gelmis olucak kadin.

Ayrica hastaneye falan nereye giderlerse erenide goturucekler esimde olucak tabi hem enistemde geliyo ama eren zaten erken kalkicak bezi yemesi uykusu nasil olucak bide hastanede mikrop kapar diye korkuyorum bilmiyorum napicam bakalim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Demek bici bici zamani biz hep yatmadan yikariz ereni hem uyumasi icin hemde usumemesi icin hemde esimle yikiyoruz en uygun zaman sizin hep erkenmi oluyo canim banyonuz.

Yok canim onemli degil ben pazartesi sali temizlik yapmistim carsamba gunude oglen falan bi bel agrisi basladi bi taraftan hasta olucak gibiydim halsizlik falan vardi dun daha kotuydum neyseki bugun daha iyiyim cok sukur.bide yarini atlatsam hersey daha iyi olucak.

Masallah canım.bak sen nile oyun yapiyo demek annesine
ohh ohh demek bıcı bıcı yapıcak elif kuzu..
nilinde yapması lazım bu akşam..
ay çok sesiz burası kızlarya:
Evet bıcı bıcı yaptık geldik mis.gibi oldu kusum
yerim onun karının ben... ok teyzesi bugün annemlerin de misafiri vardı elif bebek... onunla ilgilendi farketmedi ben gidiyorum dedim ama oralı olmadı

Anında satti seni yani bal böceğin
Evet canım bizim.ukumuzu ters etkiliyor banyo ondan yatarken yaptirmiyorum ben bu saatlerde yykiyorum genelde

onedemek kız:):):)

salgın var tatlım dikkat etsinler olmazsa anneni sen arasan olmazmı..

geçmiş olsun canım..

ohhh güle güle kirlenin canım:
ay bu banyo bizdede ters etki yapıyo..

Anladim canim tabi oyle olsa bende gunduz yikardim neyseki bizim bebekliginden beri duzeni ayni iyi oluyo.
onedemek kız:):):)

salgın var tatlım dikkat etsinler olmazsa anneni sen arasan olmazmı..

geçmiş olsun canım..

ohhh güle güle kirlenin canım:
ay bu banyo bizdede ters etki yapıyo..
Sagol canim cok sukur bugun iyiyim.
Neyseki esim enistemle konustuda annemide getiriyolar ablama kalsa biraz zor onunla anlasmasi zor oluyo.
kızlar ben çıkıyorum öpüyorum sizi :
görüşürüz...
iyi bakın bebişlere ve kendinize..
İyi tatiller canim guzel bi hafta sonu gecirirsiniz ins.
Özcanan canım gerek kalmadı fazla fazla oldu agzınıza sağlık

Ömür ceydayı uyuttum sımdı valız toplama zamanı anneme gidiyorum :))))

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=707830&styleid=71

Hayirli yolculuklar canim ne guzel oluyo oyle valiz hazirlamasi valla ben bile koye giderken az kalicak bile olsak eren oldugu icin koca valizi goturuyorum ya ancak yetiyo.:beer:
Guzel haberlerini bekliyoruz ins.

Kimsede kalmadi sanki burda ya benide gitti ablasina ins.guzel vakit gecirirsin canim.

Kizlar bu aksam ablamlar geliyo annemide getiriyolar neyseki erene o bakicak ama ben sinava hic calisamadimki boyle nasil sinav olucam bilmiyorum.

Esim aradı gece yola cıkacakmısıZ sabaha annemın yanındayız yanı :)

Sağokun kızlar allah hepınızden razı olsun. Allah ın izni ile ınsallah annem iyileşecek ve eskı sağlığına kavusacak

Kuzum herşeye değersin 💝

Evet cnm benim ev çok az kullanılıyor.
Akşam dan akşama. Bir de hafta sonu eşim geldiğinde kullanılıyor.
Ama en ufak bir leke belli oluyor ve sanırım ben biraz titizim. O yüzden temiz lik önemli. Bugün ev tertemiz oldu

Kıyamam kuzuya

Herkese günaydın bugün cumartesi güya tatil ama çalar saat rana uyandı belki uykusu var direniyo aldım ayağıma tekrar uyudu

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günaydın kızlar

Geçmişe çok bakamadım ama bi kaç sayfa okuyabildim. Kızlar bi bilgi gördüm düzeltmek istedim bilmislik yapmak istemem ama adetliyken okunan tefriciye hatime girmez hatta ben de o yüzden alamadım. Dua olduğu için adetliyken okunabilir ama Hatim olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…