- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #41.341
Bugunde hep ablalardan konusulmus ama en dertli benim heralde bugun ablam aradi yarin doktor icin geliceklermis ve babannemide getiricekler oda belinden rahatsizdi ama yasli zaten kac kerede doktora cikti neyse onuda burda ozele cikaricaklarmis hersey iyide ben yarin okula gidicem sinavimda var halada calisamadim zaten erenede esim bakiyo napicam bilmem esimde yarin 4te ise gidicek ben okuldan geldikten sonra cok arada kaldim ya erenide hastaneye goturmelerini istemiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok şükür iyiyiz tatlım sen nasılsın nil nasıl
ha ha bende iyiyim nurayım sen nasılsın:) maydanozluk yapayım dedim:)
bugün çok garip bir gün kızlar
sabah 10 yıllık evli çocuğu olmamış bir arkadaşımın bebeği olacağı haberini aldık ardından çok sevdiiğim bir ablamın babasının vefat haberini aldım allak bullak oldum bir yerde arkadaşımın sevinci diğer yerde arkadaşımın yası rabbim çok büyüksün...
sabah 10 yıllık evli çocuğu olmamış bir arkadaşımın bebeği olacağı haberini aldık ardından çok sevdiiğim bir ablamın babasının vefat haberini aldım allak bullak oldum bir yerde arkadaşımın sevinci diğer yerde arkadaşımın yası rabbim çok büyüksün...
İyiyiz canım elif uyandı karnı.doydu biraz hafiflesin bıcı bıcı.yapacak
Bal böceği agladi mi arkandan bugün
yerim onun karının ben... ok teyzesi bugün annemlerin de misafiri vardı elif bebek... onunla ilgilendi farketmedi ben gidiyorum dedim ama oralı olmadıİyiyiz canım elif uyandı karnı.doydu biraz hafiflesin bıcı bıcı.yapacak
nil bomba gibi şekerim allaha şükür aman nazar deymesin:
akşam yemekteydik arkadaşlarla eve gittim uyumamış beni bekliyo neyse yattık birlikte uyumuyo şirinlik peşinde hadi uyuartık dedim arkasını döndü bende döndüm bana doğru döndü bi başladı ağlamaya ben dönmüyecekmişim hehe:
çok komikti..
hahahaha
çok kıskanç gördüm seni şekerimmmm:
canım öncelikle gözün aydın :
sonrada başın sağolsun
dünya işte
kimi seviniyo kimi üzülüyo..
Ee eren kime bırakacaklar peki canım yada.sen okuldan erken doncen sınavın erkense olup çıkarsin artık
Demek bici bici zamani biz hep yatmadan yikariz ereni hem uyumasi icin hemde usumemesi icin hemde esimle yikiyoruz en uygun zaman sizin hep erkenmi oluyo canim banyonuz.İyiyiz canım elif uyandı karnı.doydu biraz hafiflesin bıcı bıcı.yapacak
nil bomba gibi şekerim allaha şükür aman nazar deymesin:
akşam yemekteydik arkadaşlarla eve gittim uyumamış beni bekliyo neyse yattık birlikte uyumuyo şirinlik peşinde hadi uyuartık dedim arkasını döndü bende döndüm bana doğru döndü bi başladı ağlamaya ben dönmüyecekmişim hehe:
çok komikti..
hahahaha
sonrada başın sağolsun
dünya işte
fatmacım sanada tekrar geçmiş olsun ne olduki öyle sanmacnm ben kaçırmışım oralarıda..
kusura bakma..
Masallah canım.bak sen nile oyun yapiyo demek annesinenil bomba gibi şekerim allaha şükür aman nazar deymesin:
çok komikti..
hahahaha
sonrada başın sağolsun
dünya işte
Evet bıcı bıcı yaptık geldik mis.gibi oldu kusumohh ohh demek bıcı bıcı yapıcak elif kuzu..
nilinde yapması lazım bu akşam..
ay çok sesiz burası kızlarya:
Anında satti seni yani bal böceğinyerim onun karının ben... ok teyzesi bugün annemlerin de misafiri vardı elif bebek... onunla ilgilendi farketmedi ben gidiyorum dedim ama oralı olmadı
:)
bende seni çift atarlı gördüm güldenim :)
Evet canım bizim.ukumuzu ters etkiliyor banyo ondan yatarken yaptirmiyorum ben bu saatlerde yykiyorum geneldeDemek bici bici zamani biz hep yatmadan yikariz ereni hem uyumasi icin hemde usumemesi icin hemde esimle yikiyoruz en uygun zaman sizin hep erkenmi oluyo canim banyonuz.
Yok canim onemli degil ben pazartesi sali temizlik yapmistim carsamba gunude oglen falan bi bel agrisi basladi bi taraftan hasta olucak gibiydim halsizlik falan vardi dun daha kotuydum neyseki bugun daha iyiyim cok sukur.bide yarini atlatsam hersey daha iyi olucak.
yerim onun karının ben... ok teyzesi bugün annemlerin de misafiri vardı elif bebek... onunla ilgilendi farketmedi ben gidiyorum dedim ama oralı olmadı
:)
bende seni çift atarlı gördüm güldenim :)
Sinav son ders 1den sonra canim benimde sabah 8.30da ders basliyo daha once iki gun gitmemistim cok fazla hakkimda yok moralim bozuldu ya doktor isleri tam belli olmadi bakalim haber bekliyorum.gelirken annemide getirin dedim erene bakar dedim ablama ama pek getirmek istemiyo ortada hicbi sebep yokken.bende cok gicik oldum sonucta onun icin gelmis olucak kadin.
Ayrica hastaneye falan nereye giderlerse erenide goturucekler esimde olucak tabi hem enistemde geliyo ama eren zaten erken kalkicak bezi yemesi uykusu nasil olucak bide hastanede mikrop kapar diye korkuyorum bilmiyorum napicam bakalim.
Demek bici bici zamani biz hep yatmadan yikariz ereni hem uyumasi icin hemde usumemesi icin hemde esimle yikiyoruz en uygun zaman sizin hep erkenmi oluyo canim banyonuz.
Yok canim onemli degil ben pazartesi sali temizlik yapmistim carsamba gunude oglen falan bi bel agrisi basladi bi taraftan hasta olucak gibiydim halsizlik falan vardi dun daha kotuydum neyseki bugun daha iyiyim cok sukur.bide yarini atlatsam hersey daha iyi olucak.
Masallah canım.bak sen nile oyun yapiyo demek annesine
Evet bıcı bıcı yaptık geldik mis.gibi oldu kusum
Anında satti seni yani bal böceğin
Evet canım bizim.ukumuzu ters etkiliyor banyo ondan yatarken yaptirmiyorum ben bu saatlerde yykiyorum genelde
Sen de nilimi bol bol op benim için annesikızlar ben çıkıyorum öpüyorum sizi :
görüşürüz...
iyi bakın bebişlere ve kendinize..
Anladim canim tabi oyle olsa bende gunduz yikardim neyseki bizim bebekliginden beri duzeni ayni iyi oluyo.Masallah canım.bak sen nile oyun yapiyo demek annesine
Evet bıcı bıcı yaptık geldik mis.gibi oldu kusum
Anında satti seni yani bal böceğin
Evet canım bizim.ukumuzu ters etkiliyor banyo ondan yatarken yaptirmiyorum ben bu saatlerde yykiyorum genelde
Sagol canim cok sukur bugun iyiyim.onedemek kız:):):)
salgın var tatlım dikkat etsinler olmazsa anneni sen arasan olmazmı..
geçmiş olsun canım..
ohhh güle güle kirlenin canım:
ay bu banyo bizdede ters etki yapıyo..
İyi tatiller canim guzel bi hafta sonu gecirirsiniz ins.kızlar ben çıkıyorum öpüyorum sizi :
görüşürüz...
iyi bakın bebişlere ve kendinize..
Özcanan canım gerek kalmadı fazla fazla oldu agzınıza sağlık
Ömür ceydayı uyuttum sımdı valız toplama zamanı anneme gidiyorum :))))
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=707830&styleid=71
Anladim canim tabi oyle olsa bende gunduz yikardim neyseki bizim bebekliginden beri duzeni ayni iyi oluyo.
Sagol canim cok sukur bugun iyiyim.
Neyseki esim enistemle konustuda annemide getiriyolar ablama kalsa biraz zor onunla anlasmasi zor oluyo.
İyi tatiller canim guzel bi hafta sonu gecirirsiniz ins.
Hayirli yolculuklar canim ne guzel oluyo oyle valiz hazirlamasi valla ben bile koye giderken az kalicak bile olsak eren oldugu icin koca valizi goturuyorum ya ancak yetiyo.:beer:
Guzel haberlerini bekliyoruz ins.
Evet cnm benim ev çok az kullanılıyor.Senin ve defne adina cok sevindim canim ama aklimada soyle bisey geliyo k.bakma sizin ev nerdeyse kullanilmiyo gibi bisey yani daha dogrusu benim gozumde oyle canlaniyo cok az kullaniyosunuz cunku peki her hafta bu kadin ne is yapacak merak ettim bak.:)
Bildigim kadariyla bisey olmaz canim Allah kabul etsin.annenden haberleri verirsin bize ins.iyilesir.
Masallah defneye cok duskun annesine surekli seni dusunuyo demek kiyamam.
Ben bildigim icin soyluyorum canim cokta eminim neden okunmasinki sonucta dua o yani sadece yazilisi arapca araplar hic dua etmiyomu mesela.yani Kurani Kerimde olmayan dualar okunabilir hatta Ayetel Kursiyi bile dua niyetine okuyabilirsin.hatta ben lohusayken okuyodum cunku o donem baska bisey okuyamiyorum e yalnizim korkuyodumda kucuk bi bebegim var onu okuyodum.ama sende bi arastirabilirsin istersen.
Kıyamam kuzuyanil bomba gibi şekerim allaha şükür aman nazar deymesin:
çok komikti..
hahahaha
sonrada başın sağolsun
dünya işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?