- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #41.441
ohhh gule gile giysin nil ne cok ay almis annesihoşgeldin şekerim oy sendede misafir varmış ay songül banada gelsene yardıma..
cnm burda yavuz bebe diye bi yervar ben ordan aldım ama ürünleri kaliteli bildiğim için gönül rahatlğıyla aldım:
4 5 badi, 3 gömlek, 4 pantolon, 2 şort biri kapri, 4 pijama takımı, çorap veee 1 elbise aldım ama çok güzeller ay bende
ne çok övdüm dimi:
bu arada ben makineye atıyorum normal yıkıyorum cnm:
evet yazlıklar çıkmış hemde süperler...
bende tamizlik yaptim sabah simdi.uyuttum masal i uzattim ayagimi kahve iciyorum tv bakiyorum biyandanda telden kk:)
ohhh dinleniyorum yani
saĞOLcnm daha iyileri senin olsunHuhu merhaba kizlar cok sakince burasi yahi
brnde temizlil modundayim gez toz birdey yapmadk
Finda uniteni gule gule kullqncanom
guldencim nilde cicileei gule gule kullansin fotolari istiyorum haberin olsin
cnm ben direkt makinaya atıyorumSanada kolay gelsin canim isiniz cok zor sizinde ya sabah erkenden kalkiyosun zaten aksam ne ara yapicaksin temizlik bari azar azar yap her aksam cok yorma kendini.
Bide sana ve diger kizlara bisey sorucam sen nile aldiklarini makinadami yikadin yoksa ilk olduklari icin elindemi yikadin diger arkadaslarda nasil yapiyolar soylerlerse sevinirim.Ben ilk yeni olunca elimde yikiyorum makinada boyasi falan cikiyo birbirlerini boyarlar diye siz nasil yapiyosunuz.
Eren uyandi bende yemegi falan hallettim okul cantami hazirliyayim ereni doyurayim arada gelirim gorusuruz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben direk makineye atoyorum ama annem once elinde yikar sonra atardi
benm basima daha elmedi renk solmasi falan olmadi boyamadi hic dgerlerini
oyuzden suan hep direk mKineye atiyorum
ohhh gule gile giysin nil ne cok ay almis annesi
pijama takimi dedegin gece yatarkn icin mi esofman turu evde giymeyemi aldin canim
ben yazin pijama pek giydirmiomda direk zibinla yatti hep incecik minik.penye sortlarla falan
bende hep atiom makineye aaa o dedgin mendilleribende direk atıyorum hiç boyamıyolar
ama bu taçta renk ayırıcı
mendiller var böyle havlu gibi
boyoyan bişey varsa rengini alıyo boyamamasını sağlıyo onlardan atıyorum
hiç elde yıkamam:
ohh benim icinde ic :)
cnm pihjama takımı derken altı şort üsstü kısa kollu
ben sadece badiyle yatıramıyorum bizim ev biraz soğuk oluyo oyüzden pek güneş almıyo ondan yani:
bi sabah güneşi okadar.
bende hep atiom makineye aaa o dedgin mendilleri
bende duymustum nerde satildgini bilmiodum
bak bulundurayim bende ozman
1tane mendil kac kez kullniolio peki nasil bisey bu canim
ictim canim senin icinde ictim :)asya napio sabh 6.30ta kalkinca gun icinde neler yapio
kackez uyuo yemek duzniniz falan nasil
aksam kacta yatio peki ben tatilde olunca kacirdim cnm kusura bakma
ictim canim senin icinde ictim :)asya napio sabh 6.30ta kalkinca gun icinde neler yapio
anladim canim ee yaz sicaginda terleyip uyyamamktansa ohh serin bir ev ne guzel yaa
bizim dger evimiz cok sicakti ayy vantilatorle falan uyuyabilioduk oda cok tehlikeli saglik icin
terimiz kuruo kas kati kalioduk sabh ama yoksa hic uyuyamioduk ayy hamileyken cok zorlanmistim
simdiki evimiz gecwn yaz sicakti ama o ev kadr degildi baklim buyaz nasil gececek asiri sicak olcagi soylenio bu sene ama
canim basin saolsun arkdsin adina cok uzuldum
23cenaze derken kaza faln mi yapmisti nasil canim soyledinde ben mi kacirdim tekrr
hatirtlatcam ama kusura bakma cok uzukdm yaa
kocatepe camindemiydin ankaranin enbuuk camisi o cunku
cok guzeldi canim ya cok eglendik hasret gderdik gece gunduz hic yalniz degildik
bnm hic sancim olmaz adetimde ama dun cok yordum kendimi
bgun de oyle duramiyorum oyuzden sanirim hafif belim kasiklarim agrio
simdi uyudu bende yemek yapip yatcam biraz
pc den atayim resimleri biara canim
Sagol canim sen hafta sonu calisiyomuydun acaba kolay gelsin sana bende genelde hafta icileri yapiyorum temizlik.:)
Kolay gelsin sizede canim bukadar yogunken bi bakmissin bos kalmissin genelde oyle oluyo ozaman sende dinlenirsin ins.
Hadi ya karanlik odadami az uyuyo bu cocuk neden acaba kiz sen yoksa hamileyken azmi uyudun hep naptin.
Sagolasin sende canim arada hafta icileride ders oluyo iste gunduz okula giden cocuklardan sonra 4tede bizim dersler basliyo.
Sizin hastaliklar gecmistir umarim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm o pakedin içinde 6 tane var tacın mazalarından alıyortum ben marketlerdede var ama onlarınki tek kullanımlık ve çok pahalıya geliyo bu havlugibi baktın üzeri pamucuk gibi oluyo atıyosun:
şöyle söyliyeyim bana 6 tane 1 1 buçuk sene falan gitti
ki ben herçamaşıra ne olur ne olmaz diye mutlaka atıyorum:
ayyy ama bizim hamile olduğumuz senede çok sıcaktı tatlım
ozaman bizim evde çok sıcak oluyodu ve ben kılima açıyodum oda sağlıklı değil ama aynen bende uyuyamıyodum
ama geçen sene geceleri biraz serindi busene nasıl olur bilemiyorum tabi
ama nil hiç örtünmüyo baktım sıcak oluyo bende yatırırım badiyle duruma göre yani..
yorulduğun ıcın olabılır canım bıde ben ayaklarımı usutursem de cok olur sancım
yat dınlen bakalım
anladim canim ee yaz sicaginda terleyip uyyamamktansa ohh serin bir ev ne guzel yaa
bizim dger evimiz cok sicakti ayy vantilatorle falan uyuyabilioduk oda cok tehlikeli saglik icin
terimiz kuruo kas kati kalioduk sabh ama yoksa hic uyuyamioduk ayy hamileyken cok zorlanmistim
simdiki evimiz gecwn yaz sicakti ama o ev kadr degildi baklim buyaz nasil gececek asiri sicak olcagi soylenio bu sene ama
aa cok iyimis ya bende alicam cok kullnisli o mendiller ozman
ayy aynen o sene cok sicakmis ozman bende evle alakli sanmistim
gecen yil bura cok terlemeyince
ins bu yilda asiri sicak olmaz
masalda hic ortunmuo orttugun an uyanio hatta hep uyku tulumu giydirdim icine kalin pijama takimlariyla
hic ortmeden kisi gecirdik:)
kv de koyde bakio ortmuoz dayanamio ortuyo esimde kizdi
hergun ayni tartismayi yapmak zorundamisin anne biz hasta olsun mu isteriz sanki
ortununce uyanio ayrica koca kis gecti hic ortunmedi hicde hasta olmadi dedi
ondan sonra bi daha ortemedi ayyy hergun ortu getirio ortuo biz acinca soyleniodu
ayynen cnm yoruldgumdan oldu ben sanirim dikkat ediyorum ayagima cunku dedgin.gbi ayagimdan alirsam cok agrim oluo illa adete gerke yok normal zmandada hemn karnim agrio
bnm ayagin yaz kis hic isinmaz hep buz gbidir genetik halalriminda oyle
oyuzden ece yatarken bile corapla yatarim cok usur ayaklarim hep
canim basin saolsun arkdsin adina cok uzuldum
23cenaze derken kaza faln mi yapmisti nasil canim soyledinde ben mi kacirdim tekrr
hatirtlatcam ama kusura bakma cok uzukdm yaa
kocatepe camindemiydin ankaranin enbuuk camisi o cunku
Slm kızlar bizden haberler.
Ömür ceyda dede ve anneannesıyle cok mutlu dedem anneannem dıyıp dolanıyo ömürün keyfı yerınde.
Bugun doktora gıttık amelıyat raporunda alınan 20 ayrı lenf örneğinin 1 tanesınde kanserlı hücre görülmüş yanı hastalıgın % 5 tekrarlama ihtimali var. Doktor bu riski göze alamayız kemoterapıye baslıcaz dedı. 21 günde 1 seans toplam 6 seans kemoteratıpı alacak annemmoralı bozuldu ama bız toparlamaya calıstık. Yarın ılk seansı alacak. Benım yanıbdayken ılk seansı alması da ıyı oldu hıc değilse mıralını yuksek tutmaya calıscam. Durumlar böyle.
Allahım yar ve yardımcımız olsun
Kuzum herşeye değersin ��
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?