2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm bu akşam 11de yaseminlerin uçağı..

günaydın cnm haklısın işte annelik böyle bişey offoff:

sız kac eltıydınız canım daha once sorduysamda unuttum ne hayrlı gelınlersınz masallah
ınsan cok yoruluyo ya dınlen bıraz canım

4 eltıyız cnm, 1 gorumce var hepımız bı araya gelınce 20 kısıyız
Kucuk eltım kv deyle oturuyo ama ev buyuk arada bır derın temızlıge yardım edıyoruz zaten oda evıne tasınacak ınsaatı bıtınce..
Dun uc eltı bıde eltımın kızı olunca dort kısı cabuk bıttı ama yorulduk..
Bugun dınlensem ıyıde ama evde temızlık ıstıyo dag gıbı camasır bırıktı bı taraftan:)
Cocukların odasından carsaflardan bı baslıycam artık yavas yavas yapabıldıgım kadar..

Apltugra nasıl sen nasılsın?
Ay benım nıdosum dun hep yenye dıye dolastı ortada yengelerıde ne mutlu bızı cagırıyo dıye:)

Son düzenleme:

oh masalla kuzuya
fotodalkıler annane ıle teyzemı

bu ardaa masal resımlerde toplu duruyor oldukcz

ay kuzum kıyamam ama cok ta bılıyor baksana
evet cnm resimlerde iri cikio ama cimcime benim kuzum bide bide boyu kisa olunca kg zayif durmuo sanirim
10kg suanda ve 75cm sanirim boydan oyle gorunuor
evet cnm annem ve kardesim:)

ohh nidayada baksen:
bide insanın eltileriyle anlaşması çok güzel bişey
en büyük isteğimdi eltimle anlaşa bilmek ama malesef bir birimizden çok uzağız ama mesafe olarak değil hem kültür olarak hemde fikir olarak..

masallah canım bayağ kalabalıkmıssınz
anlasabılıyosanız ne guzel
temızlık yapmadanda olmuyokı sen sımdı bugun yapmasan beyın olarak rahat edemezsın ben oyleyımde kafamda kurarım sunu yapsam falan dıye bende ufak caplı yapıcam bugun
bız ıyıyız canım

Kızlar merhaba herkese
Gülden canım bencede dudağını emmistir endiselenme bişey.yoktur.inşallah
ayşegül masallah.masala çok güzel hepsinde
mdrcnn geçmiş olsun canım aslında iyi haber ins tedaviyle o risk de kaybolur
Masalgibi canım asya ya ve bizim bebeklerede Rabbim bol ve uzun uyku versin ins
fundacim kv anlatmasin sana böyle seyleri zaten evladini bırakmak zor bunları.duyunca daha da.uzuluyorsun sanırım benim kv bu yüzden uzulmeyeyim diye elif beni aradimi deyince yok diyo gerçi o da kötü ama neyse

kızlar akşama yemeğe misafirim var yemekle ve elifle ugrasiyorum o yüzden giremiyirum arada okumaya calisiyorum elifi Uyuttum şimdi gideyim corba yapayim arkadaşım erken gelecek kocası iş cikisinda o gelene kadar işimi bitirmem lazım opulduniz

evet cnm çok üzülüyorum ama malesef yapacak bişey yok
bence kv en iyisini yapıyor
kolay gelsin sana da cnm
buarada menüde ne var

sağol nurayım umarım öyledir.
eee bu arada ne var gerçekten menüdee??

Herkese selam bayanlar nasılsınız ne var ne yok umarım hepiniz iyisiyıldır uzun zaman oldu giremedim

merhaba cnm biz iyiyiz, sen nasılsın ?
yoktun uzun zamandır
özlettin kendini
efe nasıl?
eşinin ameliyat durumu vardı,ne oldu?

waws cnm seninle de konuşamadık hiç
nasılsın?
keçiboynuzu özü aldın mı?
var mı farklılık alp tuğranın iştahında?

gulden canim uzulme oyle bisey olsa cikardi rutin kontrolde
hatta bu ufurumu ufacik koydeki pratisyen hekimler bile anlayabiliyor
kuzenimde cikmis bebginde izmire gtcekler onlarda
sizse prof kadr gittiniz olsa anlasilirdi canm hixuzulme

evet cnm çok üzülüyorum ama malesef yapacak bişey yok
bence kv en iyisini yapıyor
kolay gelsin sana da cnm
buarada menüde ne var

sağol nurayım umarım öyledir.
eee bu arada ne var gerçekten menüdee??

Tarhana çorbası sibelin beytisi yanında yoğurt bulgur pilavı sumakli soğan koymak istiyorum aynı tabağa yeşil salata yaprak sarma amerikan salatasi bide çayın yanına meyveli muhallebili bi pasta yaptım yeter dimi kızlar ne dersiniz

merhaba cnm biz iyiyiz, sen nasılsın ?
yoktun uzun zamandır
özlettin kendini
efe nasıl?
eşinin ameliyat durumu vardı,ne oldu?
Selam canım bizde iyiyiz şükür şimdilik. Efe de iyi canım bir hafta hastalık çekti suna iyi şükür sütten kestim efeyi bir buçuk hafta oldu yavrum üzüntüden hasta oldu ama herşey düzene giriyor şükür bugün de anneanne dedenin yanına gideceğiz yeee geldiler dün

Esim mayısın 19 unda ameliyat olacak allahın izniyle bakalım ınş herşey daha iyi olacak

Dernek nasıl seni çok özlüyor demek annesi çok zor olmalı sizin için eminim

Hosgeldin canım merak.ettik seni.nasılsın efe ve esin nasıl

Hosbuldük canım bu aralar yogundum biraz efeyi de sütten kestim sürekli onunla ilgilenmem gerekti canım o yüzden fırsat bulamamistim esinde mayısta ameliyat olacak bakalım

Sen nasılsın elif prenses nasıl herşey yolundadır umarım.

Tunaydin kizlar nasilsiniz dunden veri bi girip yazamadim okula gittim hatta son dersten kactim:)
Ereninde dun sabahtan beri burnu akiyo ya babasindan gecti heralde cok sukur baska biseyi yok ama gece surekli agladi her uyanista ya burnundan rahat uyuyamadi heralde tamda kisi hastaliksiz gecirdik derken.
Bunada sukur neyseki istahi falan yerinde.

Bu arada arabayi satiyo esim ya anlasmis biriyle cok ani oldu aslinda baska alicaz ama durumumuz okadarda iyi degil yani suanda hic hazir degildik ama arabayi satabilice en uygun fiyata satmis hayirlisi neyse o olsun Allahim ins. istedigimiz gibi bi araba denk getirirde aliriz hemen yoksa arabasiz zor olucak.:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…