- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #41.481
Aysegul masallah masala cok tatlı cıkmıs cıceklı bıdık:)
Fotodakı annense benzıyosunuz:)
Fundacım defneyede baksen cok akıllı bunlar ya masallah
Yasmınden haber varmı kızlar bugun gıdeceklerdı ıst. degılmı?
gunaydın kızlar
gulden canım eğerkı kalbınde bısey olsa sımdıye kadar cıkardı uzme kendını benım yeğenımdede ufurum var demslerdı sonra kontrollerde delık cıkmstı dıyeceğım o kı bı problem olsa anlardı prof bılıyorum bı anne olarak telaslandın ama
aysegul masllah masal a cok tatlı
Canim hep erken kalkmiyo bazen 10 da kalkiyor ama gecebhep gec yatyor uyku duzenimiz yok yani masal cok guzel massallah allah nazarlardan korusunSlm kızlar bizden haberler.
Ömür ceyda dede ve anneannesıyle cok mutlu dedem anneannem dıyıp dolanıyo ömürün keyfı yerınde.
Bugun doktora gıttık amelıyat raporunda alınan 20 ayrı lenf örneğinin 1 tanesınde kanserlı hücre görülmüş yanı hastalıgın % 5 tekrarlama ihtimali var. Doktor bu riski göze alamayız kemoterapıye baslıcaz dedı. 21 günde 1 seans toplam 6 seans kemoteratıpı alacak annemmoralı bozuldu ama bız toparlamaya calıstık. Yarın ılk seansı alacak. Benım yanıbdayken ılk seansı alması da ıyı oldu hıc değilse mıralını yuksek tutmaya calıscam. Durumlar böyle.
Allahım yar ve yardımcımız olsun
Kuzum herşeye değersin 💝[/QUOT
rabbım yardımcısı olsun inş allhım sıfasını versın dedgın gbı ceydada moral olur ona ıyıkı yanındasın
ayyy cok garıp cok zor oloyordur kesın hep mi böyleydı pekı
ay tuhaf canım ufacık beden nasıl dayanıo kı sabahın 6.30unda kalkıp 1e kadr ve sadece1 saat uykuyla
gecenın 3une kadar
ayyy allhım sabır versın fıstıgada duzen ıns
ayy ayaklarım buz gbı sureklı ınanılmaz soguk mecbur yatıyorum cnm
bende sevmıom ama yoksa esımde ben kendımde soguklugundan rahatsız oluoruz
ayyy masalı hıc corapsız yatırmadım daha ya ayaktan alır ınsan sogugu
hıc sevmıo corabı masal her an gıydırıom
ama yatarken hıc cıkarmadı o cıkarsa ben gıydırım :)
koklatma öpturme askı masaldada var ne tuhaf dımı:)
evet cnm demetevlerde oturuom karsıya mezarlıgı bıze cok yakın hatta
tekrar basınız saolsun
cnm evham yapma hemenallah şifa versin cnm
en azından ihtimal düşük ama tedbir almak önemli
inşallah annen iyileşecek
canım bugün güzelce dinlen
temizlik yoruyor insanı
maşallah masala baya büyümüş
günaydın cnm:
oyyy kıyamamya defneciğede baksen...
ay kızlar ya bişey sorucam size bilgileriniz lazım
daha önce anlatmıştım nilin kalbinde üfürüm var ve açıklık var demişlerdi bize bizde soluğu istanbulda bi profta almıştık öyle bişeyin olmadığını bunun mahsum üfürüm olduğunu söylemişti bize.
ama şimdi bakıcımız aradı diyoki nilin üst dudağı morardı az önce diyo ama şimdi geçmiş ani oluyomuş yani ama bikere farketmiş
başka bneden ola bilir acaba
gerçi konturolümüz var yine sorucam doktorumuza ama..
araştırdığımda dudak morarmasında sadece kalp diyo..
bişey olsa şimdiye kadar çıkardı
hamileyken defnenin ekg sini çektirmiştim dr umun tavsiyesi üzerine(prenatal ekg diyorlar ve ankarada sadece 1 prof bakıyordu bu işe.kadından güç bela randevu bulup dünyanın parasını bayılıp gitmiştim)
dr 45 dakika inceledi ve dedi ki
her bebek doğduğunda kalbinde ufak delikler olur ve doğduktan sonra bu delikler zamanla kapanır.çünkü bebeklerin kalp kasları gevşek olurmuş.zamanla da güçlenip sıkılaşarak bu delikler kapanırmış.
anne karnında defnenin de delikler vardı ve çok şükür şimdiye kadar hiç bir dr delik,üfürüm vb şeyler söylemedi
muhtemelen nilin de böyle oldu
o yüzden evham yapma
evet canımoh masalla kuzuya
fotodalkıler annane ıle teyzemı
bu ardaa masal resımlerde toplu duruyor oldukcz
ay kuzum kıyamam ama cok ta bılıyor baksana
bu bebekler herşeyi biliyorlar
her sabah arabaya binerken el sallıyorum oradan aklında kaldı demekki
evet canım çok akıllılar maşallahAysegul masallah masala cok tatlı cıkmıs cıceklı bıdık:)
Fotodakı annense benzıyosunuz:)
Fundacım defneyede baksen cok akıllı bunlar ya masallah
Yasmınden haber varmı kızlar bugun gıdeceklerdı ıst. degılmı?
allah hepsini nazarlardan korusun
sız kac eltıydınız canım daha once sorduysamda unuttum ne hayrlı gelınlersınz masallah
ınsan cok yoruluyo ya dınlen bıraz canım
cnm evham yapma hemen
bişey olsa şimdiye kadar çıkardı
hamileyken defnenin ekg sini çektirmiştim dr umun tavsiyesi üzerine(prenatal ekg diyorlar ve ankarada sadece 1 prof bakıyordu bu işe.kadından güç bela randevu bulup dünyanın parasını bayılıp gitmiştim)
dr 45 dakika inceledi ve dedi ki
her bebek doğduğunda kalbinde ufak delikler olur ve doğduktan sonra bu delikler zamanla kapanır.çünkü bebeklerin kalp kasları gevşek olurmuş.zamanla da güçlenip sıkılaşarak bu delikler kapanırmış.
anne karnında defnenin de delikler vardı ve çok şükür şimdiye kadar hiç bir dr delik,üfürüm vb şeyler söylemedi
muhtemelen nilin de böyle oldu
o yüzden evham yapma
evet canım
bu bebekler herşeyi biliyorlar
her sabah arabaya binerken el sallıyorum oradan aklında kaldı demekki
evet canım çok akıllılar maşallah
allah hepsini nazarlardan korusun
ay nebileyim cnm dudağı morarmış deyince panik oldum ben:
allahım korusun tüm bebişleriii:
bu arada gerçekten çok akıllılar..
evet cnm resimlerde iri cikio ama cimcime benim kuzum bide bide boyu kisa olunca kg zayif durmuo sanirimoh masalla kuzuya
fotodalkıler annane ıle teyzemı
bu ardaa masal resımlerde toplu duruyor oldukcz
ay kuzum kıyamam ama cok ta bılıyor baksana
ins duzene girer canim tsk edio masal im sana teyzesiCanim hep erken kalkmiyo bazen 10 da kalkiyor ama gecebhep gec yatyor uyku duzenimiz yok yani masal cok guzel massallah allah nazarlardan korusun
4 eltıyız cnm, 1 gorumce var hepımız bı araya gelınce 20 kısıyız
Kucuk eltım kv deyle oturuyo ama ev buyuk arada bır derın temızlıge yardım edıyoruz zaten oda evıne tasınacak ınsaatı bıtınce..
Dun uc eltı bıde eltımın kızı olunca dort kısı cabuk bıttı ama yorulduk..
Bugun dınlensem ıyıde ama evde temızlık ıstıyo dag gıbı camasır bırıktı bı taraftan:)
Cocukların odasından carsaflardan bı baslıycam artık yavas yavas yapabıldıgım kadar..
Apltugra nasıl sen nasılsın?
Ay benım nıdosum dun hep yenye dıye dolastı ortada yengelerıde ne mutlu bızı cagırıyo dıye:)
4 eltıyız cnm, 1 gorumce var hepımız bı araya gelınce 20 kısıyız
Kucuk eltım kv deyle oturuyo ama ev buyuk arada bır derın temızlıge yardım edıyoruz zaten oda evıne tasınacak ınsaatı bıtınce..
Dun uc eltı bıde eltımın kızı olunca dort kısı cabuk bıttı ama yorulduk..
Bugun dınlensem ıyıde ama evde temızlık ıstıyo dag gıbı camasır bırıktı bı taraftan:)
Cocukların odasından carsaflardan bı baslıycam artık yavas yavas yapabıldıgım kadar..
Apltugra nasıl sen nasılsın?
Ay benım nıdosum dun hep yenye dıye dolastı ortada yengelerıde ne mutlu bızı cagırıyo dıye:)
Kızlar merhaba herkese
Gülden canım bencede dudağını emmistir endiselenme bişey.yoktur.inşallah
ayşegül masallah.masala çok güzel hepsinde
mdrcnn geçmiş olsun canım aslında iyi haber ins tedaviyle o risk de kaybolur
Masalgibi canım asya ya ve bizim bebeklerede Rabbim bol ve uzun uyku versin ins
fundacim kv anlatmasin sana böyle seyleri zaten evladini bırakmak zor bunları.duyunca daha da.uzuluyorsun sanırım benim kv bu yüzden uzulmeyeyim diye elif beni aradimi deyince yok diyo gerçi o da kötü ama neyse
kızlar akşama yemeğe misafirim var yemekle ve elifle ugrasiyorum o yüzden giremiyirum arada okumaya calisiyorum elifi Uyuttum şimdi gideyim corba yapayim arkadaşım erken gelecek kocası iş cikisinda o gelene kadar işimi bitirmem lazım opulduniz
Kızlar merhaba herkese
Gülden canım bencede dudağını emmistir endiselenme bişey.yoktur.inşallah
ayşegül masallah.masala çok güzel hepsinde
mdrcnn geçmiş olsun canım aslında iyi haber ins tedaviyle o risk de kaybolur
Masalgibi canım asya ya ve bizim bebeklerede Rabbim bol ve uzun uyku versin ins
fundacim kv anlatmasin sana böyle seyleri zaten evladini bırakmak zor bunları.duyunca daha da.uzuluyorsun sanırım benim kv bu yüzden uzulmeyeyim diye elif beni aradimi deyince yok diyo gerçi o da kötü ama neyse
kızlar akşama yemeğe misafirim var yemekle ve elifle ugrasiyorum o yüzden giremiyirum arada okumaya calisiyorum elifi Uyuttum şimdi gideyim corba yapayim arkadaşım erken gelecek kocası iş cikisinda o gelene kadar işimi bitirmem lazım opulduniz
Herkese selam bayanlar nasılsınız ne var ne yok umarım hepiniz iyisiyıldır uzun zaman oldu giremedim
evet cnm çok üzülüyorum ama malesef yapacak bişey yok
bence kv en iyisini yapıyor
kolay gelsin sana da cnm
buarada menüde ne var
sağol nurayım umarım öyledir.
eee bu arada ne var gerçekten menüdee??
Herkese selam bayanlar nasılsınız ne var ne yok umarım hepiniz iyisiyıldır uzun zaman oldu giremedim
Selam canım bizde iyiyiz şükür şimdilik. Efe de iyi canım bir hafta hastalık çekti suna iyi şükür sütten kestim efeyi bir buçuk hafta oldu yavrum üzüntüden hasta oldu ama herşey düzene giriyor şükür bugün de anneanne dedenin yanına gideceğiz yeee geldiler dünmerhaba cnm biz iyiyiz, sen nasılsın ?
yoktun uzun zamandır
özlettin kendini
efe nasıl?
eşinin ameliyat durumu vardı,ne oldu?
Hosgeldin canım merak.ettik seni.nasılsın efe ve esin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?