- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #41.461
Slm kızlar bizden haberler.
Ömür ceyda dede ve anneannesıyle cok mutlu dedem anneannem dıyıp dolanıyo ömürün keyfı yerınde.
Bugun doktora gıttık amelıyat raporunda alınan 20 ayrı lenf örneğinin 1 tanesınde kanserlı hücre görülmüş yanı hastalıgın % 5 tekrarlama ihtimali var. Doktor bu riski göze alamayız kemoterapıye baslıcaz dedı. 21 günde 1 seans toplam 6 seans kemoteratıpı alacak annemmoralı bozuldu ama bız toparlamaya calıstık. Yarın ılk seansı alacak. Benım yanıbdayken ılk seansı alması da ıyı oldu hıc değilse mıralını yuksek tutmaya calıscam. Durumlar böyle.
Allahım yar ve yardımcımız olsun
Kuzum herşeye değersin 💝
Ömür ceyda dede ve anneannesıyle cok mutlu dedem anneannem dıyıp dolanıyo ömürün keyfı yerınde.
Bugun doktora gıttık amelıyat raporunda alınan 20 ayrı lenf örneğinin 1 tanesınde kanserlı hücre görülmüş yanı hastalıgın % 5 tekrarlama ihtimali var. Doktor bu riski göze alamayız kemoterapıye baslıcaz dedı. 21 günde 1 seans toplam 6 seans kemoteratıpı alacak annemmoralı bozuldu ama bız toparlamaya calıstık. Yarın ılk seansı alacak. Benım yanıbdayken ılk seansı alması da ıyı oldu hıc değilse mıralını yuksek tutmaya calıscam. Durumlar böyle.
Kuzum herşeye değersin 💝[/QUOT
rabbım yardımcısı olsun inş allhım sıfasını versın dedgın gbı ceydada moral olur ona ıyıkı yanındasın
ayyy cok garıp cok zor oloyordur kesın hep mi böyleydı pekıcanim 1 de uyudu 2 de kalkti gobek atiyo simdi :) disarida gezdirdim biraz sabahtan beri 3 kere yemek yedirmeyi denedm yemedi istahsiz bugun.aksam belli olmuyo 12 1 2 3 kendi ne zaman istrseb
ay tuhaf canım ufacık beden nasıl dayanıo kı sabahın 6.30unda kalkıp 1e kadr ve sadece1 saat uykuyla
gecenın 3une kadar
ayyy allhım sabır versın fıstıgada duzen ıns
ayy ayaklarım buz gbı sureklı ınanılmaz soguk mecbur yatıyorum cnmbende corapla hıc yatamam
cok usrsem eğer yatarken gıyerım sonra uyanır cıkarırım
bende sevmıom ama yoksa esımde ben kendımde soguklugundan rahatsız oluoruz
ayyy masalı hıc corapsız yatırmadım daha ya ayaktan alır ınsan soguguins olmaz cnm
nilde hemen ayaklarıyla tekmeliyo bizde tulumla yattık hep bakalım seneye nasıl olacak:
ay bide çorapları çıkarıyoruz ya çok komik oluyo her akşam bi ayak koklama seyansımız var bide ben kokuyorum yetmiyo baba diyo..
hıc sevmıo corabı masal her an gıydırıom
ama yatarken hıc cıkarmadı o cıkarsa ben gıydırım :)
koklatma öpturme askı masaldada var ne tuhaf dımı:)
yok canım karşıyaka camii
yok canım 3 tane genç kız resmi gördüm bazılarının yakasında sordum onlar kazada ölmüş diğerleri ne idi bilmiyorum ama toplamda 23 kişi vefat etmişti çok sağol canım ,Allah razı olsun bu arada sen demet evler tarafındamıydın arkadaşda yenimahalle kordon boyundaydı evi
evet cnm demetevlerde oturuom karsıya mezarlıgı bıze cok yakın hatta
tekrar basınız saolsun
Kuzum herşeye değersin 💝
Kuzum herşeye değersin 💝[/QUOT
rabbım yardımcısı olsun inş allhım sıfasını versın dedgın gbı ceydada moral olur ona ıyıkı yanındasın
ayyy cok garıp cok zor oloyordur kesın hep mi böyleydı pekı
ay tuhaf canım ufacık beden nasıl dayanıo kı sabahın 6.30unda kalkıp 1e kadr ve sadece1 saat uykuyla
gecenın 3une kadar
ayyy allhım sabır versın fıstıgada duzen ıns
ayy ayaklarım buz gbı sureklı ınanılmaz soguk mecbur yatıyorum cnm
bende sevmıom ama yoksa esımde ben kendımde soguklugundan rahatsız oluoruz
ayyy masalı hıc corapsız yatırmadım daha ya ayaktan alır ınsan sogugu
hıc sevmıo corabı masal her an gıydırıom
ama yatarken hıc cıkarmadı o cıkarsa ben gıydırım :)
koklatma öpturme askı masaldada var ne tuhaf dımı:)
evet cnm demetevlerde oturuom karsıya mezarlıgı bıze cok yakın hatta
tekrar basınız saolsun
koklatma olayı ilginç ama çorap içinde terliyo mantarda ola bilir biliyosun mantar sıcağıı sever yatarkende bişey olmaz ben çıkarıyorum aslında bende çorapla yatmayı sevmediğim için oda sevmiyo mutlaka yatınca çıkartırıyo..
maşallah size..
Iyı aksamlar kızlar
Yorgun bayan geldı:)
Kv denın temızlıgı bıttı cok sukurbende yorgunluktan
Wavs cnm cocuklara bakmak ıcın kv de vardı bıde eltımın 17 yasında kızı var o bakıcaktı ama nıda kımseyle durmayınca ben mutfakta yemeklerı yaptım sonra mutfak dolaplarını sıldım artı cocuklara baktım eltımınde var 3 yasında..
Onlarda ust katları temızledıler..
Nuraycım fundanın dedıgı gıbı paskalya tatılı turkler arasında yumurta bayramı denıyo:)
Bahar bayramı gıbı bısey galıba temaları tavsan, yumurta, ugur böcegı:) heryer bunlarla dolu sımdı marketlerde bunların cıkolatası esyaları vs..
hadi geçmiş olsun cnm
ay negüzel en azından biraz deyişiklik olur çocuklarada cıvıl cıvıl negüzel..
kızlar günaydın herkese ama ama yine geçmiş yokkkkÇ:
allah şifa versin cnmSlm kızlar bizden haberler.
Kuzum herşeye değersin 💝
Iyı aksamlar kızlar
Wavs cnm cocuklara bakmak ıcın kv de vardı bıde eltımın 17 yasında kızı var o bakıcaktı ama nıda kımseyle durmayınca ben mutfakta yemeklerı yaptım sonra mutfak dolaplarını sıldım artı cocuklara baktım eltımınde var 3 yasında..
Nuraycım fundanın dedıgı gıbı paskalya tatılı turkler arasında yumurta bayramı denıyo:)
Bahar bayramı gıbı bısey galıba temaları tavsan, yumurta, ugur böcegı:) heryer bunlarla dolu sımdı marketlerde bunların cıkolatası esyaları vs..
maşallah masala baya büyümüş
cnm bence güzel bir haber bu allahım yardımcınız olsun inşallah güzel sonuçlar vereceksin bize..
günaydın cnmkoklatma olayı ilginç ama çorap içinde terliyo mantarda ola bilir biliyosun mantar sıcağıı sever yatarkende bişey olmaz ben çıkarıyorum aslında bende çorapla yatmayı sevmediğim için oda sevmiyo mutlaka yatınca çıkartırıyo..
maşallah size..
hadi geçmiş olsun cnm
ay negüzel en azından biraz deyişiklik olur çocuklarada cıvıl cıvıl negüzel..
kızlar günaydın herkese ama ama yine geçmiş yokkkkÇ:
günaydın kızlar
allah şifa versin cnm
en azından ihtimal düşük ama tedbir almak önemli
inşallah annen iyileşecek
canım bugün güzelce dinlen
temizlik yoruyor insanı
cnm bence güzel bir haber bu allahım yardımcınız olsun inşallah güzel sonuçlar vereceksin bize..
günaydın cnm
günaydın kızlar
günaydın cnm:
kızlar bu arada dün kv nin anlattığına göre defne balkondan bakarken ne zaman siyah ya da koyu renkli araba geçse anne anne demeye başlıyormuş
içim nassıl burkuluyor bunları duydukça
her akşam beni görünce sevinçten çıldırıyor resmen
oyyy kıyamamya defneciğede baksen...
ay kızlar ya bişey sorucam size bilgileriniz lazım
daha önce anlatmıştım nilin kalbinde üfürüm var ve açıklık var demişlerdi bize bizde soluğu istanbulda bi profta almıştık öyle bişeyin olmadığını bunun mahsum üfürüm olduğunu söylemişti bize.
ama şimdi bakıcımız aradı diyoki nilin üst dudağı morardı az önce diyo ama şimdi geçmiş ani oluyomuş yani ama bikere farketmiş
başka bneden ola bilir acaba
gerçi konturolümüz var yine sorucam doktorumuza ama..
araştırdığımda dudak morarmasında sadece kalp diyo..
allah şifa versin cnm
en azından ihtimal düşük ama tedbir almak önemli
inşallah annen iyileşecek
canım bugün güzelce dinlen
temizlik yoruyor insanı
günaydın cnm:
oyyy kıyamamya defneciğede baksen...
ay kızlar ya bişey sorucam size bilgileriniz lazım
daha önce anlatmıştım nilin kalbinde üfürüm var ve açıklık var demişlerdi bize bizde soluğu istanbulda bi profta almıştık öyle bişeyin olmadığını bunun mahsum üfürüm olduğunu söylemişti bize.
ama şimdi bakıcımız aradı diyoki nilin üst dudağı morardı az önce diyo ama şimdi geçmiş ani oluyomuş yani ama bikere farketmiş
başka bneden ola bilir acaba
gerçi konturolümüz var yine sorucam doktorumuza ama..
araştırdığımda dudak morarmasında sadece kalp diyo..
Canim icini curutma kac dr gordu nili hicbirisimi.farketmicek
bit yere catpmis yada emmistir
ay songülüm bilemedim
ama bende biyere çarpmıştır dedim
yok çarpma gibi değil üst dudağı tamamen morarmıştı diyo
şimdi yok
gün içinde takip et ddim bende bakalım..
Kuzum herşeye değersin 💝
oh masalla kuzuya
kızlar bu arada dün kv nin anlattığına göre defne balkondan bakarken ne zaman siyah ya da koyu renkli araba geçse anne anne demeye başlıyormuş
içim nassıl burkuluyor bunları duydukça
her akşam beni görünce sevinçten çıldırıyor resmen
canım sız takıpte olun ama emın ol sorun yok nıl sureklı dr kontrılu altında olan bır brbek
ins bi sorun yoktur cnm
bizim proftaki randevumuz 31 mayısta gidincede sorucam kadına ama kadın çok güzel dinlemişti nili ve bütün raporlarınıda götürmüştüm aksi bi durum olsaydı söylerdi herhalde dimi..
Iyı aksamlar kızlar
Kuzum herşeye değersin 💝
canım sız takıpte olun ama emın ol sorun yok nıl sureklı dr kontrılu altında olan bır brbek
Gunaydın cnm
Bencede soylerdı proflara kadar bır cok muayeneden gectı nıl olsa farkedılırdı..
Belkı dudagını emmıstır dıye dusundum ben ama takıp etsın bakalım bakıcı..
Aklına kotu seyler getırıp moralını bozma ıyı dusun ıyı olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?