2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ayy okurken ben bile agliycaktim zor tuttum kendimi ya Allah annesine teyzesine sabir versin yazik yavruya ya dualrimiz onunla ins.en az hasarla atlatir canim ya.

Gunaydin canim sizin gazlarinizla bilezikler bozdurulcak heralde ama sizin fikirlerinizde onemli benim icin bakalim esim zaten firsat buldukca sahibinden cikmiyo bakiyo belki istedigimiz gibi denk gelir satar aliriz kafam karisti ya nasil hayirliysa o olsun.

Hadi ya ne aksilik ne oldugunu bilmezlerse nasil tedavi yapicaklar ama ilk mudahalede onemli olsa gerek ins.hemen ulasirlar.

O kuzeninde ne oldugunu bilmeden eve niye getirmisti ben o su siselerine deterjan konmasinada karsiyim zaten nekadar tehlikeli bide rengi su gibiyse aciktan tehlikeye davet yani tabi oda boyle olucani bilse hic alip eve getirirmiydi iste oluca varsa oluyo ama cokta dikkat etmek gerekiyo.

Gecmis olsun canim allah acil sifalar versin cok zor bir durum allah kimseye yasatmasin
ins iyi haberlerini alirsin kisa zamanda

Numarayi biliyor ufakliklar asyada hadi agla kizim diyorum agliyo gul hadi diyorum kahkaha atiyor

Cok kötu oldum Allah anneye teyzeye sabırlar versın dusunemıyorum hallerını
Ins kırec sokucu degıldırde daha da kotu olmaz Rabbım sıfa versın cok gecmıs olsun..

Ay nasil uzuldim anlatamam varya ay ne kadar kotu bir durum yavrucqk ve anneai icin
canim dualarim yavrucak lq olucak
zqten saglik problemi olan bir yavrucakmis

Gectigimiz gunlerde esimin arkdasinin bebegide camasir suyu icmisti anneye 6 ay ceza verdiler oni 35oo tl omarak para cezasina cevirdiler

Hayirlisi olsun canim
ay sahibinden olayi fena yani
Ozellikle adadiginiz bir model varmo

Ay bıde suclu damgası yemek cocugun ıcın daha da yıkar ınsanı..
Yeterkı yavru ıyı olsun kac bın ısterseler verılır bı sekılde saglıgı kötu olmaz ıns

Arkadsın bebegı nasıl oldu cnm
Nılay da soylemıstı oyle bı durum ama ne kadar dıkkat edılırse olacagın onune gecılmıyo ıste Rabbım korusun butun yavruları..

Cnm ben cocuklarla beraber esımıde yatırıyorum:) sabah 5 de ıse gıttıgı ıcın o saate coktan uyumus oluyo, gece ısım zaten 12 bıtmıstı (tr saatı 1) bıraz kk keyfı yapalım dedım, ama tam cıkarken farkettı yorgunsun hala uyumadınmı dıyo tamam uyudum dedım:)

Canim cok sukur bebek iyi
tabi bu durumda para degilde evladin uzerinden ceza alman daha yikar
hos kadinin oncedende vukuati var bebek iki aylikken abisi koltuktan bebegi yere atmis cocugun lifkeri kopmustu anneyi ihmalden sucluyorlar 3.okursq elinden alabikirlwr

Ben ıkı cocukla hıc anlamıyorum ne yedıgımı:) onlara tıkıstırayım dıye hıc ıyı degıl ama bıeaksam hıc yemeyecekler, dun aksam nıdanın önune yogurt koydum doke saca yedı kasıgı agzına goturdukce bız alkıs aferın nıdaya falan ay nasıl mutlu oldu:)

Temızlıge bıraz ara ver dınlen dıycem ama kadın gelıcekmıs bu aksam bıtırırsın ıns

Gıdıcez bakalım dr a 2,5 ta kendı dr umuz yokmus ama yarında tatıl sonra da hafta sonu, mecbur gıtcez beyzanında atesı vardı sabah surup verdım

Cok sukur ıyıymıs
Tedbır bızden takdır Allahtan yanı ama ay bılmıyorum belkı o zamanda bı anlık dalgınlıkla olmustur
Allah kımseye yasatmasın evladı yuzunden suclu duruma dusurmesın..

Son düzenleme:

Canim insalla hayirli haberle gekirsiniz.
kendi dr unuz yokmus iste o sonir bozicu

Tatilede gircekmis baska secenek yok
baska belirti vrmi kizil falanolmasin

Kızıl nekı kızılcık mı bılmıyorumkı sadece cenesının altında nokta nokta kırmızılık var vucudunda falan yok
daha oncede olmustu bı ıkı gune gecmıstı yıne olunca panık yaptım bıde sabah ates vardı

sağol cnm allah razı olsun
şimdilik yapabileceğimiz tek şey dua etmek

Ayy okurken ben bile agliycaktim zor tuttum kendimi ya Allah annesine teyzesine sabir versin yazik yavruya ya dualrimiz onunla ins.en az hasarla atlatir canim ya.
amin cnm

cnm biraz önce konuştum
tahlil için hastaneye işyerinden örnek getirmiş
daha kesin değil ama sanırım pas sökücüymüş
pas sökücü de kireç sökücü gibi bişeydir herhalde

Gecmis olsun canim allah acil sifalar versin cok zor bir durum allah kimseye yasatmasin
ins iyi haberlerini alirsin kisa zamanda
sağol cnm
amin inşallah

Cok kötu oldum Allah anneye teyzeye sabırlar versın dusunemıyorum hallerını
Ins kırec sokucu degıldırde daha da kotu olmaz Rabbım sıfa versın cok gecmıs olsun..
cnm kesin olmamakla birlikte sanırım pas sökücüymüş
pas sökücü de kireç sökücü gibi bişeymidir acaba?

cnm sorunlu bir çocuktu ama evlat yine de
1 yaşında bebekken babası karanlık odada dövmüş.o zaman kadar herşeyi normal olan çocuk o zamandan sonra konuşamadı,algılayamadı
kaç dr gezdi
acaba otistik mi,yoksa zeka geriliği mi var diye.bir sürü testten geçirildi.
zekasında,beyninde hiç bir sorun bulunamadı
en sonunda hacettepe de bir dr çocuğun bu durumunun psikolojik olduğunu saptadı.ve araştırmalar sonucunda babasının karanlıkta dövmesi sonucunda çocuğun psikolojik olarak etkilendiği, gelişiminin bu sebeple durduğu tespit edildi.psikologlardan yoğun terapi alındı.
şimdide hem özel eğitime hem de kaynaştırma sınıflarına gidiyor.ama psikolojisi zaten yerinde değildi.
kuzenim çok şeyler yaşadı.inşallah rabbim bu sınavdan da hayırlısıyla geçmesini sağlar.

henüz polis vs glmemiş.sanırım dr lar haber vermedi.ama eninde sonunda polisler de gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…