- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #41.641
kızlar biraz önce kuzenime ulaşabildim
yemek borusu yanmış,soluk borusunun yemek borusuna yakın yeri yanmış
hastanedelermiş
sürekli uyutuyorlarmış
uzun süre hastanede kalacaklarmış
tedavi en iyi ihtimalle 3-7 yıl arası sürecekmiş
şuan ne içtiğini belirlemeye çalışıyorlarmış.içtiği şeyi hemşirelere teslim etmişler.hemşirelerde yanlışlıkla atmışlar
eğer tuz ruhu içtiyse sadece temas ettiği yerler yanarmış ama eğer kireç sökücü içtiyse yanık ilerleyip soluk borusu,mide ve bağırsaklara kadar ilerlermiş
ablama işyerinden vermişler.
ama muhtemelen kireç sökücü diyorlar
çocuğun boğazından,mideden delik açmışlar hortumlar takılıymış
uzun süre bu hortumlarla beslenecekmiş
kuzenim akşam sinir krizi geçirmiş,drlar gelmiş,iğnelerle sakinleştirmişler
kv ve eski eşini aramış.durumu anlatmış.babası izin alamam demiş ama sonra kv araya girince öğlen bi uğrarım demiş.kv de akşam görmeye gelirim demiş
offff allahım kolaylık versin
çok kötü oldum
dua edin nolur kireç sökücü olmasın
Gunaydin canim sizin gazlarinizla bilezikler bozdurulcak heralde ama sizin fikirlerinizde onemli benim icin bakalim esim zaten firsat buldukca sahibinden cikmiyo bakiyo belki istedigimiz gibi denk gelir satar aliriz kafam karisti ya nasil hayirliysa o olsun.gunaydın kızlar
guldencım temızlığe baslamıssın zor oluyodur senın ıcın aksamları yapmak ama bıyınce rahatlarsın ne guzel
fatma bende kızlarla aynı fıkırdeyım bildğım kadaryla evınız var araba ıcınde 2 tane satabılrsın bence hepsı değilde sonucta kotugunler ıcınde kenarda bı mıktar olmalı bence
betul canım yanlıs hatrlamıyosam erdem bayağdır bu sorunu yasıyo,catlak cok fena bısey bende cektım acıcak dıyede yapmak ıstemıyodur yavrum ınsallah fıtıl fayda eder
amin cnm
evet çocuk küçük değildi ama oldu işte
amin cnm
amin cnm
cnm deterjan çok kuvvetli bişeymiş anladığım kadarıyla çünkü işyerlerini temizlemek için olan aşırı kimyasal içerenlerdenmiş
içeriğini öğrenmek için deterjanı satan firmaya ulaşmaya çalışıyorlar.ama firma sahibi şehir dışında olduğu için ulaşamıyorlarmış
günaydın cnm
defnenin sesi hala çatlak çatlak
kıyamam sana cnm ya
e senin eve kadın gelmiyor mu temizliğe?
günaydın cnm
canım benim ya kıyamam
erdem suyu sevmiyor mu canım?
yanlış bilmiyorsam oturma banyosu dediğin sıcak suyun içine oturma şeklinde değil mi?yani banyo yaptıracakmışsın gibi alıştırsan.
yavrum benim ya kıyamam
kızlar bu arada dün kötü bir haber aldım.benim 2 kuzenim(abla kardeş) birlikte oturuyor.biri eşinden boşandı.1 tane de kızı var 10 yaşında.kız özel eğitime gidiyor.akşam teyzesi işten su şaşalının içinde deterjan getirmiş.kıza vermiş banyoya götür diye.kızda su zannedip yattığı odaya götürmüş.akşam yemeklerini yemişler.kız susayınca gitmiş odasındaki deterjanı içmiş. sonra annesi ve teyzesinin yanına gelmiş.bir süre sonra fenalaşmış ve kusmaya başlamış.deterjanı içtiğini öğrenmişler. apar topar hastaneye götürmüşler.götürdükleri hastane başka bir hastaneye sevk etmiş.çocuğun midesini yıkamışlar.sonra da uyutmuşlar ilaçla.akşam hala uyutuluyordu.şimdi de kuzenlerime ulaşamıyorum.ne olduğunu, nasıl olduğunu bilmiyorum.dua edin de kötü bişey olmasın.biraz sorunlu olduğu için çocuğu babası almak istemedi,arayıp sormuyor hatta nafaka bile doğru düzgün vermiyor.ama çocuğa bişey olsa kuzenimi rezil eder onu biliyorum.dua edin nolur.
uyarı ıse yaramış desene
bzıım arascan ablasının degılde babasının basına dıkılıyor
gecen sabah ablamla kahvatıya oturduk aras alona gıttı o sıra esımde oturdu aras bıze güle güle geldı babasını bır gordu bırden kendını yere attı başladı ağlamaya numaradan ama varya koptuk babası aldığı anda sustu at cok tatlıydu
amin cnm
evet çocuk küçük değildi ama oldu işte
amin cnm
amin cnm
cnm deterjan çok kuvvetli bişeymiş anladığım kadarıyla çünkü işyerlerini temizlemek için olan aşırı kimyasal içerenlerdenmiş
içeriğini öğrenmek için deterjanı satan firmaya ulaşmaya çalışıyorlar.ama firma sahibi şehir dışında olduğu için ulaşamıyorlarmış
Numarayi biliyor ufakliklar asyada hadi agla kizim diyorum agliyo gul hadi diyorum kahkaha atiyor
Hayirlisi olsun canimGunaydin canim sizin gazlarinizla bilezikler bozdurulcak heralde ama sizin fikirlerinizde onemli benim icin bakalim esim zaten firsat buldukca sahibinden cikmiyo bakiyo belki istedigimiz gibi denk gelir satar aliriz kafam karisti ya nasil hayirliysa o olsun.
Ay nasil uzuldim anlatamam varya ay ne kadar kotu bir durum yavrucqk ve anneai icin
canim dualarim yavrucak lq olucak
zqten saglik problemi olan bir yavrucakmis
Gectigimiz gunlerde esimin arkdasinin bebegide camasir suyu icmisti anneye 6 ay ceza verdiler oni 35oo tl omarak para cezasina cevirdiler
gunaydin kizlar esimi ise ugurlayinca uykum kacti uyuyamadim
masalcik hala uyuo bende takiliom yatakta :)
gulden gecmis olsun canm bi avri kesici icseydin
betul cok uzuldum cnm ya kiyamm zor gecmis geceniz ee peki cagresi yokmu bunun
ne dio doktor oturma olayi disinda
funda gunaydin canm sanada defne nsil
fatma bence sat hic dusunme sonucta arabada ortak sende kullaniosun bebeginde
bileziklerde tek senin degil sizin olmali bence
ben hepsini sattim araba aldi esim kucuk altinlariniz kaldi sadece
songul beni kizlar gece 3kadar burdqymissiniz ay uykunuz gelmiomu sizin:)
hadi songulun esi iste oluo yalniz beni senin eain bozulmuyormu kiz gec saate kadr elinde tel
benimki e yat artik hadi uyuyalim der elimden alir sarilir illaki
sarilmadan hic uyumaz ugkusundan bile uyanir ben yanindan kalktiysam gel diye:)
Ay bıde suclu damgası yemek cocugun ıcın daha da yıkar ınsanı..
Yeterkı yavru ıyı olsun kac bın ısterseler verılır bı sekılde saglıgı kötu olmaz ıns
Arkadsın bebegı nasıl oldu cnm
Nılay da soylemıstı oyle bı durum ama ne kadar dıkkat edılırse olacagın onune gecılmıyo ıste Rabbım korusun butun yavruları..
nilde babasının arkasından ağlıyo ama iş kucağa gelince anneyi tercih ediyo
ben nildoduğundan beri doyuyomuyum doymuyomuyum hiç anlamıyorum bi yemeyi 1 saatte yiyorum abartmıyorum..
evet geçen gelişimlerinde okumuştum dönemsel oluyomuş cnm::
günaydın cnm nasıl oldu defnecik?
cnm songüle katılıyorum sonuçta anladığım akadarıyla bilezikler sadece 2 tane değil oyüzden ver derim ben eliniz düzelince yaparsınız yerine..
yok cnm bizimki korkusuz bişeyi düşünmeden atlıyo direk
ay sağol ama temizlik gerçekten beni çok yordu..
cnm alerjiktir belki baktırın bakalım?
kızlar günaydın herkeseeeeee:
çok yorgun hatun geldi
başım felaket ağrıyo..
Canim cok sukur bebek iyi
tabi bu durumda para degilde evladin uzerinden ceza alman daha yikar
hos kadinin oncedende vukuati var bebek iki aylikken abisi koltuktan bebegi yere atmis cocugun lifkeri kopmustu anneyi ihmalden sucluyorlar 3.okursq elinden alabikirlwr
Ben ıkı cocukla hıc anlamıyorum ne yedıgımı:) onlara tıkıstırayım dıye hıc ıyı degıl ama bıeaksam hıc yemeyecekler, dun aksam nıdanın önune yogurt koydum doke saca yedı kasıgı agzına goturdukce bız alkıs aferın nıdaya falan ay nasıl mutlu oldu:)
Temızlıge bıraz ara ver dınlen dıycem ama kadın gelıcekmıs bu aksam bıtırırsın ıns
Gıdıcez bakalım dr a 2,5 ta kendı dr umuz yokmus ama yarında tatıl sonra da hafta sonu, mecbur gıtcez beyzanında atesı vardı sabah surup verdım
Canim insalla hayirli haberle gekirsiniz.
kendi dr unuz yokmus iste o sonir bozicu
Ins bakalım evet bende sınır oldum
kendı dr olsaydı daha ıyıydı..
Tatilede gircekmis baska secenek yok
baska belirti vrmi kizil falanolmasin
sağol cnm allah razı olsunay ya tabi tehlikelidir onlar çok fena kokuyolar zaten ordan nekadar kimyasal içerdikleri belli değilmi
düşünsene nasıl yağları çözmek için kullanıyolar onları ayyy yavrumya çok zor çokkk:
tvde izlemiştim bidefa galiba çocuk 4 yaşındaydı öyle nefes borusu pardon yemek borusu yanmıştı oraya bişey taıkcaklardı diye hatırlıyorum sanki
allahım yardımcıları olsun..
fundam yapa bileceğimiz bişey olursa söylemen yeter biliosun..
amin cnmAyy okurken ben bile agliycaktim zor tuttum kendimi ya Allah annesine teyzesine sabir versin yazik yavruya ya dualrimiz onunla ins.en az hasarla atlatir canim ya.
cnm biraz önce konuştumHadi ya ne aksilik ne oldugunu bilmezlerse nasil tedavi yapicaklar ama ilk mudahalede onemli olsa gerek ins.hemen ulasirlar.
O kuzeninde ne oldugunu bilmeden eve niye getirmisti ben o su siselerine deterjan konmasinada karsiyim zaten nekadar tehlikeli bide rengi su gibiyse aciktan tehlikeye davet yani tabi oda boyle olucani bilse hic alip eve getirirmiydi iste oluca varsa oluyo ama cokta dikkat etmek gerekiyo.
sağol cnmGecmis olsun canim allah acil sifalar versin cok zor bir durum allah kimseye yasatmasin
ins iyi haberlerini alirsin kisa zamanda
cnm kesin olmamakla birlikte sanırım pas sökücüymüşCok kötu oldum Allah anneye teyzeye sabırlar versın dusunemıyorum hallerını
Ins kırec sokucu degıldırde daha da kotu olmaz Rabbım sıfa versın cok gecmıs olsun..
cnm sorunlu bir çocuktu ama evlat yine deAy nasil uzuldim anlatamam varya ay ne kadar kotu bir durum yavrucqk ve anneai icin
canim dualarim yavrucak lq olucak
zqten saglik problemi olan bir yavrucakmis
Gectigimiz gunlerde esimin arkdasinin bebegide camasir suyu icmisti anneye 6 ay ceza verdiler oni 35oo tl omarak para cezasina cevirdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?