- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #41.661
Ay nasil uzuldim anlatamam varya ay ne kadar kotu bir durum yavrucqk ve anneai icin
canim dualarim yavrucak lq olucak
zqten saglik problemi olan bir yavrucakmis
Gectigimiz gunlerde esimin arkdasinin bebegide camasir suyu icmisti anneye 6 ay ceza verdiler oni 35oo tl omarak para cezasina cevirdiler
Canim cok sukur bebek iyi
tabi bu durumda para degilde evladin uzerinden ceza alman daha yikar
hos kadinin oncedende vukuati var bebek iki aylikken abisi koltuktan bebegi yere atmis cocugun lifkeri kopmustu anneyi ihmalden sucluyorlar 3.okursq elinden alabikirlwr
Ben ıkı cocukla hıc anlamıyorum ne yedıgımı:) onlara tıkıstırayım dıye hıc ıyı degıl ama bıeaksam hıc yemeyecekler, dun aksam nıdanın önune yogurt koydum doke saca yedı kasıgı agzına goturdukce bız alkıs aferın nıdaya falan ay nasıl mutlu oldu:)
Temızlıge bıraz ara ver dınlen dıycem ama kadın gelıcekmıs bu aksam bıtırırsın ıns
Gıdıcez bakalım dr a 2,5 ta kendı dr umuz yokmus ama yarında tatıl sonra da hafta sonu, mecbur gıtcez beyzanında atesı vardı sabah surup verdım
sağol cnm allah razı olsun
şimdilik yapabileceğimiz tek şey dua etmek
amin cnm
cnm biraz önce konuştum
tahlil için hastaneye işyerinden örnek getirmiş
daha kesin değil ama sanırım pas sökücüymüş
pas sökücü de kireç sökücü gibi bişeydir herhalde
sağol cnm
amin inşallah
cnm kesin olmamakla birlikte sanırım pas sökücüymüş
pas sökücü de kireç sökücü gibi bişeymidir acaba?
cnm sorunlu bir çocuktu ama evlat yine de
1 yaşında bebekken babası karanlık odada dövmüş.o zaman kadar herşeyi normal olan çocuk o zamandan sonra konuşamadı,algılayamadı
kaç dr gezdi
acaba otistik mi,yoksa zeka geriliği mi var diye.bir sürü testten geçirildi.
zekasında,beyninde hiç bir sorun bulunamadı
en sonunda hacettepe de bir dr çocuğun bu durumunun psikolojik olduğunu saptadı.ve araştırmalar sonucunda babasının karanlıkta dövmesi sonucunda çocuğun psikolojik olarak etkilendiği, gelişiminin bu sebeple durduğu tespit edildi.psikologlardan yoğun terapi alındı.
şimdide hem özel eğitime hem de kaynaştırma sınıflarına gidiyor.ama psikolojisi zaten yerinde değildi.
kuzenim çok şeyler yaşadı.inşallah rabbim bu sınavdan da hayırlısıyla geçmesini sağlar.
henüz polis vs glmemiş.sanırım dr lar haber vermedi.ama eninde sonunda polisler de gelir.
Esimin aradigi bi kac model vardi simdi cok aklimda yok bende cok anlamam arabadan esim resimlerini gosteriyo bana genellikle ama bende reno symbol falan iyi olur diyorum daha dogrusu onlar hosuma gidiyo eski arabamiz(bu sabah satildi artik sahibide degisti:-( oda reno clioydu kisalardan esim kisa istiyo park etme acisindan ama bende uzun olsun diyorum bagaji kucuk oluyo kisarin bakalim bilmiyorumki karisik.Hayirlisi olsun canim
ay sahibinden olayi fena yani
Ozellikle adadiginiz bir model varmo
Canim cok sukur bebek iyi
tabi bu durumda para degilde evladin uzerinden ceza alman daha yikar
hos kadinin oncedende vukuati var bebek iki aylikken abisi koltuktan bebegi yere atmis cocugun lifkeri kopmustu anneyi ihmalden sucluyorlar 3.okursq elinden alabikirlwr
sağol cnm allah razı olsun
şimdilik yapabileceğimiz tek şey dua etmek
amin cnm
cnm biraz önce konuştum
tahlil için hastaneye işyerinden örnek getirmiş
daha kesin değil ama sanırım pas sökücüymüş
pas sökücü de kireç sökücü gibi bişeydir herhalde
sağol cnm
amin inşallah
cnm kesin olmamakla birlikte sanırım pas sökücüymüş
pas sökücü de kireç sökücü gibi bişeymidir acaba?
cnm sorunlu bir çocuktu ama evlat yine de
1 yaşında bebekken babası karanlık odada dövmüş.o zaman kadar herşeyi normal olan çocuk o zamandan sonra konuşamadı,algılayamadı
kaç dr gezdi
acaba otistik mi,yoksa zeka geriliği mi var diye.bir sürü testten geçirildi.
zekasında,beyninde hiç bir sorun bulunamadı
en sonunda hacettepe de bir dr çocuğun bu durumunun psikolojik olduğunu saptadı.ve araştırmalar sonucunda babasının karanlıkta dövmesi sonucunda çocuğun psikolojik olarak etkilendiği, gelişiminin bu sebeple durduğu tespit edildi.psikologlardan yoğun terapi alındı.
şimdide hem özel eğitime hem de kaynaştırma sınıflarına gidiyor.ama psikolojisi zaten yerinde değildi.
kuzenim çok şeyler yaşadı.inşallah rabbim bu sınavdan da hayırlısıyla geçmesini sağlar.
henüz polis vs glmemiş.sanırım dr lar haber vermedi.ama eninde sonunda polisler de gelir.
Esimin aradigi bi kac model vardi simdi cok aklimda yok bende cok anlamam arabadan esim resimlerini gosteriyo bana genellikle ama bende reno symbol falan iyi olur diyorum daha dogrusu onlar hosuma gidiyo eski arabamiz(bu sabah satildi artik sahibide degisti:-( oda reno clioydu kisalardan esim kisa istiyo park etme acisindan ama bende uzun olsun diyorum bagaji kucuk oluyo kisarin bakalim bilmiyorumki karisik.
Ayy iki aylikkenmi ya kiyamam yavruya abiside kucukmuymus okadar bebegi atmis kadinda gercekten ihmal varmi acaba ne bileyim her acidan kotu bi durum isin icine polisde girince fena yani kendimi bi kez daha sorumlu hissettim ogluma karsi.:-(
cnm zaten mahkeme kararı babayla çocuğun görüşmesi.ama zaten babası görmeye gelmiyor.biraz önce konuştum.babası gelmiş.5 dakika görüp gitmiş.söylediği tek şey "2 aydır işsizim.iş arıyorum" olmuş.yani kısaca benden maddi bişey beklemeyin diyor.kıza bakmış, bunu söylemiş ve ben kalabalık yapmayım deyip gitmişaaaa ay ne kötü ya zaten vijdan azabı duyuyosubn bide iin bu yönü var ayy allahım korusun bütün kuzuları.
nasılyani 3. çocuğa bişey olsa alıyolarmı.
ay allah korusun..
cnm aferin nidaya dün akşam nile dondurma verdik fincana koyup annemededi mbırak kendi yesin kaşıkla annem diyo bayağı bayağıda yedi diyo tabi döktü ama çok mutlu oldu..
aferin nidaya b alkışata benden
cnm bu akşamıda atlatayım bitecek ins
bu arada dr gelişmelerinden haberdar et bizi..
fundam pas sökücüde fenadır mutlaka..
düşünsene pas söküyo alllhım korusun meleyi..
ayyyy okuduklarıma inanamıyorum
bide kuzenin eşini arayıp habermi veriyo
ay büyük konuşmayayım ama bi karar alıp onu birdaha asla babasına göstermezdim
ya 1 yaşında bebek dayaktan ne anlar
sanıyorum adam psikopat..
allahım sen koru..
aaaa ay ne kötü ya zaten vijdan azabı duyuyosubn bide iin bu yönü var ayy allahım korusun bütün kuzuları.
nasılyani 3. çocuğa bişey olsa alıyolarmı.
ay allah korusun..
cnm aferin nidaya dün akşam nile dondurma verdik fincana koyup annemededi mbırak kendi yesin kaşıkla annem diyo bayağı bayağıda yedi diyo tabi döktü ama çok mutlu oldu..
aferin nidaya b alkışata benden
cnm bu akşamıda atlatayım bitecek ins
bu arada dr gelişmelerinden haberdar et bizi..
fundam pas sökücüde fenadır mutlaka..
düşünsene pas söküyo alllhım korusun meleyi..
ayyyy okuduklarıma inanamıyorum
bide kuzenin eşini arayıp habermi veriyo
ay büyük konuşmayayım ama bi karar alıp onu birdaha asla babasına göstermezdim
ya 1 yaşında bebek dayaktan ne anlar
sanıyorum adam psikopat..
allahım sen koru..
Ya tabi evlat evlattir heleki bu psijolojide bir cocuktq
inan yazdiklarini okuyuncq kanim dondu resmen
ama kuzeninede kizdim ne diye boyke bir hayvani hastaneye caguriyor.
yani bir yasindq bir evlada esiyet edene insan demeye dilim varmadi
cnm zaten mahkeme kararı babayla çocuğun görüşmesi.ama zaten babası görmeye gelmiyor.biraz önce konuştum.babası gelmiş.5 dakika görüp gitmiş.söylediği tek şey "2 aydır işsizim.iş arıyorum" olmuş.yani kısaca benden maddi bişey beklemeyin diyor.kıza bakmış, bunu söylemiş ve ben kalabalık yapmayım deyip gitmiş
ya ablamı 16 yaşında bu adamla evlendirdiler.ablam 16 bu adam 26 yaşındaydı.ablam him istemedi ama zorla evlendirdiler.ablam çocuk doğurmak istemedi ama kv si çocuk yapmaları için zorladı.kızına hamile olduğunu 3,5 aylık oluncaya kadar anlamadı.zaten anladığında da iş işten geçmişti.doğurdu.zaten kp-kv si ile birlikte oturuyorlardı.adamın doğru düzgün işi hiç olmadı.ama babasının emekli maaşıyla geçiniyorlardı.kp-kv iyi davranıyorlardı ablama.torunları olunca sevindiler.ama kocası anne babasının çocuğa olan sevgisini kıskandı.istememeye başladı.teyzem kızını zorla evlendirdiği için çok pişman oldu ama iş işten geçmişti.
daha anlatsam neler neler yaşadılar
songülüm bu hayvanlara hakaret olur cnm
inan onun yaptıklarını anlatmaya benim kelime darcığım yetmedi nitelendirmeye
bunedir
Guldeen nile dondurma veriyosun ayy bu yasta daha yaz bile gelmeden verme kiiz sen simdi cok az verdim dersin ama bunun azi cogu olmaz zaten azla basliyo boyle seyler sen cok bilgili bi kadinsin aslinda biliyosun boyle seyleri ama dondurmayi nasil verdinki.
Funda cok uzuldum kiza olanlara ya yavrucak neler yasamis boyle baba kilikli insanlarda var iste yazik bosuna oksijenini tuketiyolar boyleleri.
Tvde cikmisti bikerede 2bucuk aylik bebek sabah agliyo diye babasi dovmus kolu falan kirikti bebegin cok kotuydu ya sanirim annesi yokmus orda o an geldiginde direk hastaneye goturmus zaten boyle insanlarda var iste hayatta.
Aslindq anneden suphe ediyorlae 5 cicugu var birazcada rahat
hani cicugun yere dsuurmesi ile lif kopmaz hatta omzuda kirilmisti sen duavara carpmisain duye cok ustibe gittiler.
ilk durum suoheli oluncada ikincide ceza almis abide iki uc yasindaymia sanirim
Canim insallq ginline gire okur bende hb araba seviyorum
cnm zaten mahkeme kararı babayla çocuğun görüşmesi.ama zaten babası görmeye gelmiyor.biraz önce konuştum.babası gelmiş.5 dakika görüp gitmiş.söylediği tek şey "2 aydır işsizim.iş arıyorum" olmuş.yani kısaca benden maddi bişey beklemeyin diyor.kıza bakmış, bunu söylemiş ve ben kalabalık yapmayım deyip gitmiş
ya ablamı 16 yaşında bu adamla evlendirdiler.ablam 16 bu adam 26 yaşındaydı.ablam him istemedi ama zorla evlendirdiler.ablam çocuk doğurmak istemedi ama kv si çocuk yapmaları için zorladı.kızına hamile olduğunu 3,5 aylık oluncaya kadar anlamadı.zaten anladığında da iş işten geçmişti.doğurdu.zaten kp-kv si ile birlikte oturuyorlardı.adamın doğru düzgün işi hiç olmadı.ama babasının emekli maaşıyla geçiniyorlardı.kp-kv iyi davranıyorlardı ablama.torunları olunca sevindiler.ama kocası anne babasının çocuğa olan sevgisini kıskandı.istememeye başladı.teyzem kızını zorla evlendirdiği için çok pişman oldu ama iş işten geçmişti.
daha anlatsam neler neler yaşadılar
Evet canim birkac olaydan somra aliyorlamis bebegi
ay bende okuyinca kanim dondu resmen ya.
Ay aras pasada bayavguzel yenege basladi
birde cay bardaginile suyu tamamen kendi iciyir ben hic ellemiyorum dokmuyor
He orasida ole canim haklisin
bence binlece kez sukretmek lazm
adamlar az biraey sinirlensin biz ne hallere giriyoruz baksana neleri var
Guldeen nile dondurma veriyosun ayy bu yasta daha yaz bile gelmeden verme kiiz sen simdi cok az verdim dersin ama bunun azi cogu olmaz zaten azla basliyo boyle seyler sen cok bilgili bi kadinsin aslinda biliyosun boyle seyleri ama dondurmayi nasil verdinki.
Funda cok uzuldum kiza olanlara ya yavrucak neler yasamis boyle baba kilikli insanlarda var iste yazik bosuna oksijenini tuketiyolar boyleleri.
Tvde cikmisti bikerede 2bucuk aylik bebek sabah agliyo diye babasi dovmus kolu falan kirikti bebegin cok kotuydu ya sanirim annesi yokmus orda o an geldiginde direk hastaneye goturmus zaten boyle insanlarda var iste hayatta.
ay aynen cnm bende onu düşündüm okurken
biz babası sinirli nile kızıyo diye nille ikimiz ona ceza verdik mesela
aslında cezayı nil verdi babamız şuanda inanılmaz ilgili bi baba oldu hatasını farketti
ama bide o kelime türetemediğim adamı düşün
ay aklıma gelen bütün kötü kelimeleri yazsam hatta karşıma getirrseler onu bi güzel dövsem sanki yinede sinir geçmiyecek gibi..
cnm dondurma çok yararlı bi tatlı çocuklara önerriliyo hemde sokak dondurması değil algidanın dondurması oyüzden içim çok rahat
nil geçen yazda çok dondurma yedi..
hiç vermemezlik yapmadım biz yerken oda istedi yedi..
Ahllah korusun ya bebek buya nasil dikjat etmez annesi ne kotu bi durum bide kirik kimbiir neler yasadi bebek yazik valla.Aslindq anneden suphe ediyorlae 5 cicugu var birazcada rahat
hani cicugun yere dsuurmesi ile lif kopmaz hatta omzuda kirilmisti sen duavara carpmisain duye cok ustibe gittiler.
ilk durum suoheli oluncada ikincide ceza almis abide iki uc yasindaymia sanirim
Canim insallq ginline gire okur bende hb araba seviyorum
Ay biz arqsq qvm de burgerin kini veriyoruz birseycik olma ole az buz da degil:)
bu yasta derken aras geceb yaz hergun kornet yedi birbtane
Ahllah korusun ya bebek buya nasil dikjat etmez annesi ne kotu bi durum bide kirik kimbiir neler yasadi bebek yazik valla.
Masallah arasa ya zaten resimde gorunce inandim bide cok tatliydi ya ama dondurma degil aras tatliydi.(accik espiri yapem dedim)
Gulden masallah sizlere ya ben gecen sene cok korumaciydim okonularda tatli konularinda zaten buyuyunce yiycek en azindan simdilik yemesin diye dusunuyorum yani ama bu yaz verebiirim dondurma aklima soktunuz artik.
Ay anlat anlat cok merqk ettim ama bak
Cezanizi
gulden dindurma candir.....
Ahllah korusun ya bebek buya nasil dikjat etmez annesi ne kotu bi durum bide kirik kimbiir neler yasadi bebek yazik valla.
Masallah arasa ya zaten resimde gorunce inandim bide cok tatliydi ya ama dondurma degil aras tatliydi.(accik espiri yapem dedim)
Gulden masallah sizlere ya ben gecen sene cok korumaciydim okonularda tatli konularinda zaten buyuyunce yiycek en azindan simdilik yemesin diye dusunuyorum yani ama bu yaz verebiirim dondurma aklima soktunuz artik.
Hehe valla cok tatli geceb avm de yine verdik actim sezonu
Ver canim ver abce vitaminleri
Sodyum potasyim fosfor demir cok fatdali seyler var akissin birde soguk yemegede gecen yaz hergun yedi nerdeyse hoc hasta olmadi
candır vallaha hahaha:
cnm nil babasının kucağına gitmedi nezaman almak istese hep bana kaçıyodu hemde ağlıyarak mümkün değildi babasının benim kucağımdan alması ve eşim buduruma çok bozulmaya başladı bende ona nilin onu cezalandırdığnı anlattım
sonra eskisi gibi sinirlenmiyo sakin olmaya çalışıyo ve nil onunlada zaman geçiriyo
yoksa hep bendeydi nil..
cnm dondurma candır:)
bizim dr dediki dondurma hasta etmez yani soğukla hasta olunmaz
dışarıda yapılan dondurmanın mikrobu çocuğu hasta eder dedi
bi arkadaşım algidada çalışıyo bana bi gün bi olay anlattı ogünden beri içim çok rahat veriorummm:
aynen katılıyorum..
yanlız sokak dondurmasına dikkatttt
Oykuzu ne tatlidir kimbilir
bu arada biz asyayi gorebilcekmiyiz ki
Aaa gercekteb farkettimi babaya gitmesi ve benzer
en iyi cezayi nil veemis babasina baksana zilliue
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?