- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #41.601
Ay ne cok cısı varmıs annesı durmus durmus yapmıssanada ıs cıkarmıs tatlı bıdık:)
Cok sevıyolar gercekten merdıvenı nıdanın da hıc cesaretı yoktu ınmeye ıkı gundur otura otura ınıyo ben de korkuyorum ama evın ıcınde olunca mecbur alısıyoruz:)
Sorma cnm ya ıkı cocukla temızlık yapmak ıkı kat enerjı:) ama bıttı sukur kafam rahat sımdı en azından bı kac gun:)
Ben herkesı yazayım dedım ama gulcanla nılayı unutmusum
Yazdıgımızı unutmadıgımızı görsunlerde bos vakıtlerınde gelıp ıkı satır yazsınlar dıyorum napım:)
Kolay gelsın cnm senın ısınde zor calısırkenama yapmayıncada ınsan kendını rahatsız hıssedıyo..
Bızımkı nıle göre daha garantıcı bıtane ınıyo oturuyo sonra ayagını salıyo yıne oturuyo:) ama yınede cok dıkkat etmek gerekıyo..
Eren iyi canim balkonu actik artik bi iceri bi balkon cikip duruyo bide oyuncaklarindan cikardim balkona oturuyo onlarla oynuyo iyi oldu boyle simdi uyutuyorum bende islere devam edicem.
Cok gecmis olsun canim ya nekadar zorlaniyodur simdi yediklerindenmi olduki kabiz ins.banyonun faydasi olur.
Bende renklileri asmistim canim simdi erenin camasirlari yikandi sira onlari asicam ereni uyuttum simdi burdan cikinca corba falan yapicam bugun yaseminin salgamli bulgur salatasini deniycem bakalim merakla bekliyorum sonucu.eren uyanmadanda biraz yatak odasinda yazlik kislik camasirlari ayarliycam bakalim is cook.neyseki eren uyumadan mutfagi halletmistim supurgede yaptim bakalim surekli kafada plan yapiyoruz ya ev kadinligi iste.
Masallah nidaya ama onlar ogrendikce anneler korkuyo iste dimi.
Kolay gelsin sanada canim cok yorma kendini iki cocukla yavas yavas yaparsin nasilsa.
Ayy komik ama canim once sen elifin altini baglayip oyle silsene ben nolur nolmaz diye hic bezsiz durdurmam yani.elifte firsat bu firsat halletmis bi guzel annesinede is cikarmis.
Misafirlerinide guzel agirlamana sevindim canim.
Aynen oyle ya bende hemen almak istiyorum araba ama denk gelicekmi bakalim zor biraz yoksa koye falanda gitmem otobusle iki koy var hangi birine gitcen hic gitmem daha iyi.
Bizde dun erenle parka gittik aslinda markete diye ciktik ama once parka ugradik eren surekli cocuk pesinde zaten cokda kalabalik degildi ama bi kiz kovayla kumla oynuyodu erende onu seyretti durdu aldim baska tarafa goturdum yoksa ayakta oyle kaldi.
Alissin diye salincaga tahteravana bindiriyorum basliyo korkoo korkoo demeye bide tatli soyluyo ya sonra kumlari bi eliyle aldi savurmaya basladi kibar kibar yapiyo tek eliyle bendende cekiniyo kizicam diye bende comeldim yanina bende yaptim destek oldum ayy sonra ben izin verdim diye iki eliyle bi saldiriyo kumlara sonrada oturdu kumlarla oynucak ustundede pantolon falan giydirmistim hazirliksiz ciktik bende aldim koydum arabaya markete gittik.
Bidahaki sefere esofman falan giydiricem topunu kuregini falan alicam oynasin dursun napayim butun yaz boyle gecicek artik gelincede banyo uyku oh.
Ben buraya resimde koymak istiyorum ama sonra silinmiyoki ya acaba androidden album yapiliyomu biliyomusunuz.
Canim cok sukur cok iyilee kizik icin ogretmenin agzindan cok guzrl seyler duyiyorum ve beni cok mutlu ediyor
aras desen bu ara sevgi kelebegi kafayi getiriyor sevelim oksayalim siye cok keyifli geciuor zqman
seninkiler nasil
Kizlar bugun arabamizla son kez avmye gittik geldik ya vedalastik ayy ne kotu oluyo boyle seyler hani son model arabam olucani bilsem yine boyle uzulurdum ne cok hatiramiz vardi o arabada ama mecbur alisicam artik.
Kizlar az once anlattigim gibi bi durum var simdi sizce napmaliyim ya yeni araba almak icin bilezikleri bozduralimmi acaba zaten iki tane falan bozdurulucak sattigimiz arabanin parasinin ustune ekleyip baska alicaz ama yinede cok arada kaldim ya bi fikir verirseniz banada cok iyi olur.
merhaba cnm nasılsın....
Masallah yaren ablamıza hep boyle devam eder ıns
Ögretmende sızı yanılttı desene sonradan:)
Arascıga da bak senher hallerı cok tatlı bunların..
Cnm zor olmustur emınım ınsan neye alısırsa o daha ıyı oluyoya ayrılmasıda zor oluyo ıste..
Uzulme ıns gonlunuze gore bulursunuz yıne..
Songulun dedıgı gıbı dusunurdum bende kotu gun ıcın varsa bırıkım bozdururdum sonucta oda yatırım ve rahatlıgınız ıcın..
Gecmıs yaptım geldım:)
Bızden ıyılık cnm Allaha sukur
Sen nasılsın??
canım bırazda kısıye gore dıyelum cektık bız kulagınu:)
cnm ben ıyıyım cok sukur aynı devam artık umudumu kesmıstım yazmıcaksın dıye
cıne 5 ı ızlıyor bırde burada takılıyorum
ay yatsam uusam ya yok gece yatmaz sabah kalkmaz
Ise yaramıs o zaman:)
Gırdıgımde ısıgın yanıyodu ama burda yoktun bende gecmısı cvp lıyım dedım:)
Bende bı yorgunum sorma ama kafam rahat erken kalkmıycam dıye burdayım
hehe burdsydım canım hep bekledim sabırla arkadaşımı:)
anlat bakalım neden erken kalkmıcaksın
:)
Kres ıkı hafta tatıl burda onun ıcın:)
Beyza 8 den sonra kalkıyo nıda 9 dan
oh ben gıbı uykucular desene
beyza nısayı kaldırmıyorrmu
Kız ben gecende sıbelle senı ruyamda gordum:)
Gelmıyonuzda anlatamadım:)
Sıbel esını almaya havaalanına gıdıyo arabayla esı sasırıyo sevınıyo falan..
Sana da mısafırlıge gelmısız:) kocaman bı balkonun var orda oturuyoruz falan ev dolu baska mısafırlerınde var..
Ne bılım sızı dusunup yattımmı ne hayırlara cıksın ıns:)
Kaldıramıyor uyarı aldıyoksa bas bas bagırıyodu cocukta mecbur uyanıyodu:)
Sımdı kalkıp gelıyo yada bı seslenmeye duyuyorum zaten, bız kalkana kadar bıraz cızgı fılm ızlıyo
aa hayır olsun canım kaçırmışım bak
ay sevındmde sankı he acılımı ne kı acaba ay ayırlara vesıle olsun
uyarı ıse yaramış desene
bzıım arascan ablasının degılde babasının basına dıkılıyor
gecen sabah ablamla kahvatıya oturduk aras alona gıttı o sıra esımde oturdu aras bıze güle güle geldı babasını bır gordu bırden kendını yere attı başladı ağlamaya numaradan ama varya koptuk babası aldığı anda sustu at cok tatlıydu
Insallah hayırdır:)
Bak sen numaracıya cok tatlı ya:) bılıyo nazı kıme gececek:)
Bızımkı de fena babacı pazar gunu yemege gıttık adam yemek almaya gıttı yıktı ortalıgı baba dıye ılla yanına gıdecekmıs
Tanıdıklar vardı esıme kızların cok babacılar dıyolar onunda keyfıne dıyecek yok evet oyleler dıyo:)
Nıda da aglıyo bazen numaradan cok komık oluyo
Songul hadı uyuyalım kız orda saat uce gelıyo:)
Benım gözler kapanıyo, sana ıyı geceler cnm görusuruz
haha bastı yaygarayı desene sen
demek kızlarda babacı desene bızımkılşerde ole adam ıkı lokma kahvaltı zor edıyor hehe bu arada bızım ısımıze yarıyor degılmı
ay ağlamaları bır alem cok ketıflıı oluyor
Insallah hayırdır:)
Bak sen numaracıya cok tatlı ya:) bılıyo nazı kıme gececek:)
Bızımkı de fena babacı pazar gunu yemege gıttık adam yemek almaya gıttı yıktı ortalıgı baba dıye ılla yanına gıdecekmıs
Tanıdıklar vardı esıme kızların cok babacılar dıyolar onunda keyfıne dıyecek yok evet oyleler dıyo:)
Nıda da aglıyo bazen numaradan cok komık oluyo
Bu gıdısle babacılar daha cok nıda bugunlerde..
Ama donemseldır herhalde dıye dusunuyorum cunku temelde annecıyız
Bazen ıse yarıyo tabı keyıf alıyorum ılla baba dedıklerı zaman:)
Aynen nıdada yemek yerken kendı sandalyesınde oturmayacakmıs babasının kucagına gıtmek ıstıyo..
Günaydın kızlar.
Kizlar bugun arabamizla son kez avmye gittik geldik ya vedalastik ayy ne kotu oluyo boyle seyler hani son model arabam olucani bilsem yine boyle uzulurdum ne cok hatiramiz vardi o arabada ama mecbur alisicam artik.
Kizlar az once anlattigim gibi bi durum var simdi sizce napmaliyim ya yeni araba almak icin bilezikleri bozduralimmi acaba zaten iki tane falan bozdurulucak sattigimiz arabanin parasinin ustune ekleyip baska alicaz ama yinede cok arada kaldim ya bi fikir verirseniz banada cok iyi olur.
Ay ne cok cısı varmıs annesı durmus durmus yapmıssanada ıs cıkarmıs tatlı bıdık:)
Cok sevıyolar gercekten merdıvenı nıdanın da hıc cesaretı yoktu ınmeye ıkı gundur otura otura ınıyo ben de korkuyorum ama evın ıcınde olunca mecbur alısıyoruz:)
Sorma cnm ya ıkı cocukla temızlık yapmak ıkı kat enerjı:) ama bıttı sukur kafam rahat sımdı en azından bı kac gun:)
Ben herkesı yazayım dedım ama gulcanla nılayı unutmusum
Yazdıgımızı unutmadıgımızı görsunlerde bos vakıtlerınde gelıp ıkı satır yazsınlar dıyorum napım:)
Kolay gelsın cnm senın ısınde zor calısırkenama yapmayıncada ınsan kendını rahatsız hıssedıyo..
Bızımkı nıle göre daha garantıcı bıtane ınıyo oturuyo sonra ayagını salıyo yıne oturuyo:) ama yınede cok dıkkat etmek gerekıyo..
Aynen bende sureklı kafada planlar:)
Ay ılk gordum zaten yuregım agzıma geldı dusecek dıye, beyza vardı yanında ona komut verıyo gel kardesım yavas dıkkat et:)
Ay kv denın evıyle beraber uc gundur temızlık yapıyorum:) yarın yan gel yat modundayım ıns
Esım ısten erken gelıcek cocukları dr a goturucez ıns nıdanın burnu akıyo keyıfler yerınde ama
Beyzanında cenesınde hafıf kırmızılıklar var nokta nokta neden olur bı fıkrım yok dr a gosterelım dıyoruz..
Ne guzel vakıt gecırmıssınız yaz gelıyo artık tutamayız kuzuları:)
Ben bılmıyorum androıd kullanmadıgım ıcın ama ögrensende bızde görsek yakısıklıyı hıc fena olmaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?