- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #41.701
Wooww cok hanarat gordum seni
we tarifte isteriz ama
Benfe acik domdurmalara pek guvenkiyorim imaalathaneleri vb bilemeyiz
ama buyuk firmalaron denetimleri oldukca slkl
ve saklama sartlari uygun
birde mc donalc burger king bunlarda gunluk yapiyorlar
bızde ıyıyız canım aynı yuvarlanıp gıdyoruz
bugun bıraz hamaratlğım tuttu pasta yapayım dedım bırazdan gırıscem bıde borek yaptım
bırazdan zeytınlı poğaca yapıcam
boreğıde ıspanaklı yumurtalı yaptım daha pısırmedım arkadastan aldım tarıfı bakalım nasıl olacak guzel olursa paylasırım sekerım
amin cnmya okurken tuylerım dıken dıken oldu nedemek cocuğu dovmek bıde karanlık odada buda baba ıste adına baba denırse
Allahım o yavruya sıfa versın
yeni inciniz hayırlı olsunAtlatti canim 3 gun tarhana corbasi icirdim oglenleri onun faydasi oldu galiba :) kopek disimizi cikardik bu arada ondan grip oldu sanirim
bızde ıyıyız canım aynı yuvarlanıp gıdyoruz
bugun bıraz hamaratlğım tuttu pasta yapayım dedım bırazdan gırıscem bıde borek yaptım
Ben pek hasta olur diye korkmuyorumda zaten arkadan su icerse sorun olmaz ama sanirim dondurma diger cikolatali tatlilar gibi degil ozaman dondurmaya izin verebilirim.Hehe valla cok tatli geceb avm de yine verdik actim sezonu
Ver canim ver abce vitaminleri
Sodyum potasyim fosfor demir cok fatdali seyler var akissin birde soguk yemegede gecen yaz hergun yedi nerdeyse hoc hasta olmadi
candır vallaha hahaha:
cnm nil babasının kucağına gitmedi nezaman almak istese hep bana kaçıyodu hemde ağlıyarak mümkün değildi babasının benim kucağımdan alması ve eşim buduruma çok bozulmaya başladı bende ona nilin onu cezalandırdığnı anlattım
sonra eskisi gibi sinirlenmiyo sakin olmaya çalışıyo ve nil onunlada zaman geçiriyo
yoksa hep bendeydi nil..
cnm dondurma candır:)
bizim dr dediki dondurma hasta etmez yani soğukla hasta olunmaz
dışarıda yapılan dondurmanın mikrobu çocuğu hasta eder dedi
bi arkadaşım algidada çalışıyo bana bi gün bi olay anlattı ogünden beri içim çok rahat veriorummm:
aynen katılıyorum..
yanlız sokak dondurmasına dikkatttt
ayy canim dondurma cekti masal uaynsinda yiyelim:)
7aylikken tatile gittigimz icin biz yerkwn cok agladi ogunden beride nerdeyse hergin yedi masal dondurma
ve dogdugu dogalida hic daha hasta olmadi
bence cocugun.bunyesiyle alakali bisy hastalik
bende hic hasta olmam hicde kistlamam kendimi
masal kisin balkon yikarken dahi suyla oynadi heryeri islaniodu buz gbi kaliodu elleri ayaklari
ama bisey olmuo hergunde kisn dahi hep parka falan gittik
cocuk hassas sa sık hastalaniosa dikkat etcen tabiki
ama yoksa hic gerek yok bence
Gecmis olsun canim yeni disinizde hayirli olsun bizimde kopek disleri cikmak uzere bakalim beklemedeyiz ama cok sukur keyfi yerinde kolay cikiyo.Atlatti canim 3 gun tarhana corbasi icirdim oglenleri onun faydasi oldu galiba :) kopek disimizi cikardik bu arada ondan grip oldu sanirim
Kolay gelsin canim tarifler guzel olursa yazarsin bizede.ben cıkayım kızlar cocuğumu doyurayım hemde pastamı yapayım gorusuruz optumm
Gecmis olsun canim yeni disinizde hayirli olsun bizimde kopek disleri cikmak uzere bakalim beklemedeyiz ama cok sukur keyfi yerinde kolay cikiyo.
Kolay gelsin canim tarifler guzel olursa yazarsin bizede.
Bende dun yaseminin salgamli bulgur salatasini yaptim esime surpriz ve cok begendi yapmak isteyene tavsiye ederim.misafire falan guzel olur hem renkli.
Kizlar ben bayadir pogaca borek yapmadim pratik tarifler varsa iyi olur ozellikle pogaca.
amin cnm
yeni inciniz hayırlı olsun
cnm sen izmirde mi oturuyorsun?
ellerine sağlık cnm biz de tarif isteriz:)
ben de izmirde oturuyorumTesekkur ederiZ.EVET izmirde oturuyoruz
ben de izmirde oturuyorum
neresinde yaşıyorsun?
Merhaba herkese! Benim de oğlum Kasım 2012 doğumlu. Yürüyor (hatta koşuyor demek daha doğru olur, normal hızlı yürürken görmedim daha maşallah), 7 kelime söyleyebiliyor. Yaz yaklaşıyor diye tualet alışkanlığı kazandırmanın sırası geldi mi diye düşünüyorum.
Ahah, kayınvalidem bir torununa 9 aylıkken öğrettiğini söylüyordu. Ama ben de okudum ki çok erken öğretmek sonradan problemlere yol açıyormuş...Merhaba bende dusunuyorum yazin ama erken diyenler var cevremde kararsiz kaldim
Ahah, kayınvalidem bir torununa 9 aylıkken öğrettiğini söylüyordu. Ama ben de okudum ki çok erken öğretmek sonradan problemlere yol açıyormuş...
Hiç bilmiyorum, öyle söylüyor valla =)Evet denemek lazimmis eger cocuk hazirsa biraktirilmaliymis.9 aylik bebegi nasil ogretmks kayinvalideniz
Bence erken canim az daha buyusunler ya biraz daha dillensinler bence simdi daha kucukler.birazda cocukla alakali tabi.Merhaba herkese! Benim de oğlum Kasım 2012 doğumlu. Yürüyor (hatta koşuyor demek daha doğru olur, normal hızlı yürürken görmedim daha maşallah), 7 kelime söyleyebiliyor. Yaz yaklaşıyor diye tualet alışkanlığı kazandırmanın sırası geldi mi diye düşünüyorum.
Bence kv.nin bi yanlisi var yani 9 aylik bebege nasil ogretebilirki hic inanmadim ne yalan soyliyim.Ahah, kayınvalidem bir torununa 9 aylıkken öğrettiğini söylüyordu. Ama ben de okudum ki çok erken öğretmek sonradan problemlere yol açıyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?