2012 kasım bebekleri büyüyor..

Benfe acik domdurmalara pek guvenkiyorim imaalathaneleri vb bilemeyiz
ama buyuk firmalaron denetimleri oldukca slkl
ve saklama sartlari uygun
birde mc donalc burger king bunlarda gunluk yapiyorlar

aynen cnm:

bızde ıyıyız canım aynı yuvarlanıp gıdyoruz
bugun bıraz hamaratlğım tuttu pasta yapayım dedım bırazdan gırıscem bıde borek yaptım

ohh ohh çok hamarat gördüm seni bende şekerimm:

bırazdan zeytınlı poğaca yapıcam
boreğıde ıspanaklı yumurtalı yaptım daha pısırmedım arkadastan aldım tarıfı bakalım nasıl olacak guzel olursa paylasırım sekerım

ohh ohh
hayırdır misafirmi var
sende benimgibi kendini hamur işine vermişsin..

hehehe:
bende temizliği bitireyim yapıcam..

ya okurken tuylerım dıken dıken oldu nedemek cocuğu dovmek bıde karanlık odada buda baba ıste adına baba denırse
Allahım o yavruya sıfa versın
amin cnm
Atlatti canim 3 gun tarhana corbasi icirdim oglenleri onun faydasi oldu galiba :) kopek disimizi cikardik bu arada ondan grip oldu sanirim
yeni inciniz hayırlı olsun
cnm sen izmirde mi oturuyorsun?
bızde ıyıyız canım aynı yuvarlanıp gıdyoruz
bugun bıraz hamaratlğım tuttu pasta yapayım dedım bırazdan gırıscem bıde borek yaptım

ellerine sağlık cnm biz de tarif isteriz:)

Hehe valla cok tatli geceb avm de yine verdik actim sezonu
Ver canim ver abce vitaminleri
Sodyum potasyim fosfor demir cok fatdali seyler var akissin birde soguk yemegede gecen yaz hergun yedi nerdeyse hoc hasta olmadi
Ben pek hasta olur diye korkmuyorumda zaten arkadan su icerse sorun olmaz ama sanirim dondurma diger cikolatali tatlilar gibi degil ozaman dondurmaya izin verebilirim.

Algidanin dondurmasimi guvenilirmis canim bilelimde ondan alalim ozaman erencikte mahrum kalmasin dondurma yesin.

Nilde guzel ceza vermis erende biraz kucukken aynisini babasina yapmisti esim de dikkat etmeye baslamisti gerci esim pek sinirlenmez o huyu yok ama ereni cok skstirip aglatiyodu bunuda severken yapiyodu.

Zaten sorun dondurmadan hasta olmasi degilki daha bebekken eline oyle seyler versem buyudugunde hergun istiycek aliskanlik olucak tamam dondurma faydali olabilirde herseyin fazlasi zarar bende bu yaz erene dondurma yediririm ama arada nadiren herzaman yedirmem yani.

Atlatti canim 3 gun tarhana corbasi icirdim oglenleri onun faydasi oldu galiba :) kopek disimizi cikardik bu arada ondan grip oldu sanirim
Gecmis olsun canim yeni disinizde hayirli olsun bizimde kopek disleri cikmak uzere bakalim beklemedeyiz ama cok sukur keyfi yerinde kolay cikiyo.
ben cıkayım kızlar cocuğumu doyurayım hemde pastamı yapayım gorusuruz optumm
Kolay gelsin canim tarifler guzel olursa yazarsin bizede.

Bende dun yaseminin salgamli bulgur salatasini yaptim esime surpriz ve cok begendi yapmak isteyene tavsiye ederim.misafire falan guzel olur hem renkli.

Kizlar ben bayadir pogaca borek yapmadim pratik tarifler varsa iyi olur ozellikle pogaca.

tesekkur ederim cnm kolayca cikar ins

Merhaba herkese! Benim de oğlum Kasım 2012 doğumlu. Yürüyor (hatta koşuyor demek daha doğru olur, normal hızlı yürürken görmedim daha maşallah), 7 kelime söyleyebiliyor. Yaz yaklaşıyor diye tualet alışkanlığı kazandırmanın sırası geldi mi diye düşünüyorum.

Merhaba bende dusunuyorum yazin ama erken diyenler var cevremde kararsiz kaldim

Bence erken canim az daha buyusunler ya biraz daha dillensinler bence simdi daha kucukler.birazda cocukla alakali tabi.
Ahah, kayınvalidem bir torununa 9 aylıkken öğrettiğini söylüyordu. Ama ben de okudum ki çok erken öğretmek sonradan problemlere yol açıyormuş...
Bence kv.nin bi yanlisi var yani 9 aylik bebege nasil ogretebilirki hic inanmadim ne yalan soyliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…