- 17 Ocak 2009
- 6.631
- 8
- 158
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #41.761
ağrım falan yok canım bıara olmustı gectı
sıknca azda olsa gelıyo hala
hersey onların ıyılığı ıcın napalım artık
kaan da bugece guzel uyur ınsallah canım ya sende dınlenırsın
baya kolay atlatmışsın o zaman canım çok şükür,
yatırdığımdan beri durmadan kımıldıyor malesef rahat uyumuyor bende hiç uyumaya bile gtmiyorum biliyorum yine durmadan kalkmam gerektiğini. en iyisi yine sabahlamak.
o değilde hamilelikte anne nasıl uyursa bebişte öyle uyur derler ya,
yandık biz o zaman gerçekten, sabahlara kadar otururuz artık bebişle
nası yanı 3 tulum ustustemı gıydırıyosun
corap ıster ıstemez cıkıyo canım ya o engellenemıyo alp tuğra gun ıcınde kackere cıkarıyo ben kackere gıydryorum sayamıyorum
basıt seyler canım ya sızler kadar olamam:26: yazarım canım
Ya alıcaktım bugün eczaneden nette olumlu şeyler okumadım dşye vazgeçtim keşkede alsaydım.
Viksi bulamadım malesef malum unutkanlık
Soğanı kestim 4e böldüm şimdi yine,
geçen işe yaramamıştı malesef inşallah şimdi yarar.
Ah canım ya keyfini ilk çocukta çıkardım baya bunda olmuyor malesef hele bide diğeri daha ufakken :)
Amin inşallah canım bizde 4 yapraklı yonca oluruz inşallah sizin gibi :)
Hayırlısı böyleymiş ne güzel bak genç anne olmakta çok güzeldir eminim :)
İştahı iyi olsunda gerisi önemli değil canım, sen nasılsın peki sütün tamamen gitti mi ağrıların falan var mı?
zorla sıkıyorum artık valla kızıyor bağırıyor ama onun iyiliği için sonrada bana küsüyor tabi :))
amin canım hayırlısıyla inşallah
ayy o çorap çıkarmalar bizdede oluyor ateşli bunlar herhalde
yaşasın 30lular
cok sukur canım gectı
burnu tıkalı ya rahat edemıyo yavrum
oyle dusunme canım Allahım herseyı dengeler
yok cnm yanlıs yazdım sanırsam ayrı ayrı uc tane bırı kırlenınce hemen dıgerını gıydıreyım dıye malum yoksa cıplak yatıyo:) ıyıkıde almısım gecen aksam gıydık uykuya hazırız surup vermeyı unutmusum ve vermemle kusması bır oldu heryer battı..korkumdan ıkı yedek yaptım:)
Ay oyle deme kımbılır neler var sende:))
Kım demıstı esını cocugunu doyuruyosan marıfetlısın dıye katılıyorum ona:)
Kız ne okudun ben kullanıyorumcok zararlı bısey olsaydı dr umuz vermezdı dıye dusunuyorum..
Sogan ıse yarar ıns
Evet ya dort yapraklı yonca az kaldııı:)
Bızım topıgın kuzuları hep yanık:) corabın nerde deyınce kosa kosa gıdıyo getırmeye:)
Kız ne okudun ben kullanıyorumcok zararlı bısey olsaydı dr umuz vermezdı dıye dusunuyorum..
Sogan ıse yarar ıns
Evet ya dort yapraklı yonca az kaldııı:)
Bızım topıgın kuzuları hep yanık:) corabın nerde deyınce kosa kosa gıdıyo getırmeye:)
soğan işe yaradı mı acaba bilmiyorum şimdi baktım yüzüstü dönmüş uyuyor yine derin
Tebrikler o zaman canım diğer sınav içinde üzülme elinden geleni yaptın zaten.
Bilmiyorum işte 28 nisanda belli olcak nasipse,
dikişler açısından evet sezeryan yine daha mantıklı ama evde ufak bi çocuk olunca düşünemiyorum vallahi 7 gün hastanede yatmayı
burda 1 hafta yatıyosun sezeryanda
eşim izin aldı zaten hastaneden çıkana kadar çalışmıcak, ama anne yüreği işte
Çok şükür canım Allah yardım ediyor ve taşıyamayacağı yükü zaten vermez kullarına yüce Rabbim,
Allaha şükür annem her gün yanımda yalnız olsam zorlanırdım gerçekten
ohh ıyı ıyı
sende fırsatı kacırma canım yat dınlen hemen uyu bırazcık
Analar olmasa napariz valla ama hastanedede cok tutuyolarmisya beni sezeryanin ertesi gunu postaladilar hastaneden okadar acim vardi bide neyse hatirlamak istemiyorum zaten gunum gecti yine moralimde bozuk azcik.
Allah yardimcin olsun canim hakkinda hayirlisi neyse o olsun gelismelerden haberdar edersin bizi dualarim seninle.(bu arada sabah annen gelirse sende yat dinlen canim yorulucaksin bu gece anladigim kadariyla)
Kizlar ben yatiyorum gec oldu sabah yine tempo basliycak hepinize iyi geceler bebislerinizde guzel uyur ins. benim sipa gece kac kere kalkicak daha opuyorum hepinizi.
Aaaa kim dedi size genc anne degilsiniz diyee cook ayip kadinlar sarap gibidir yillar gectikce olgunlasir.(son kelime yanlissa k.bakma oyle aklimda kalmis)
hımm anladım ıyı yapmısın canım yedeklemekle ozaman
nuray demıstı canım kendı capımda yapıyorum ıste canım
evet katılıyorum hepsı yanık bunların
Bence zararı bebekler içindir canım işte nefes tıkanıklığına kadar yol açıyormuş diye yazıyordu ama doktorun tabi daha iyi bilecek,
aynı viks gibi, onuda diyorlar ya 2 yaştan önce vermeyin diye. burdakiler çok evhamlı ya..
üçüncüyü düşünüyormusun canım sen ?
ya kızlar bide bizimkiler sonbahar çoukları tuvalet eğitimini nasıl yapcaksınız yazın erken olur herhalde sonbahardada soğuklar geliyor :26:
banada müsade kızlar herkese iyi geceler Allah rahatlık versin bebişlerimiz mışıl mışıl uyusun inşallah
sabahçılarada şimdiden kocaman günaydınlar
Gencız bız gencyasda gıdıyo bı taraftan
Yaz gelsın yatsınlar bı zıbınla alsınlar heveslerını:)
Bızde daha yenı yenı kullanıyoruz dedıgın gıbı bebekleredır belkı
Bıdaha gıdınce sorayım dr a varmı zararı dıye..
Cnm artık bebek dusunmuyorum dıycem gecen bı hoca sohbetı dınledım sız kımsınız bebek yapmıycam ıstemıyorum dıye soyluyosunuz borek degıl yaptıgınız dıyo:) cok dogru..Rabbım ol der olur bız ıstesek ıstemesekte o yuzden Allah ısteyene versın dıyorum.. Nıda da cok problemler yasadım yatarak gectı beyza ıcın cok gozyası doktum onun zamanından caldım ona vakıt ayıramıyorum dıyegectı gıttı sukur.. Onun ıcın Allahım ısteyen herkese versın benım evlatlarıma da hayırlı omurler versın..
Ben de Karşıyaka daBucada canim sen
Alıntılardan gördüm şimdi,
Fundacım çok geçmiş olsun ya nasıl üzüldüm anlatamam Rabbim acil şifalar versin inşallah
Güldenim Nil nasılda cezalandırmış babasını öyle yerim amaa
Sağol canım sende hoşgeldin aramıza, baya genç annesin maşallah,
ben Kaanı 28 yaşında doğurdum, kardeşinide 30la Allah nasip ederse. Yolu yarıladık biz bile
geçenlerde eşime gözleme yapmadık baya biri yapsada yesek dedim,
adam gitmiş bugün katmer gözleme sacı almış koca paketle akşam geldi bu ne dedim ee gözleme yapcaksın ya dedi
bide yarından itibaren 10 gün avusturyada kitap fuarı var, dilekcim okursan eğer gidicekmisiniz sizde?
haftasonu ordayız bizde nasipse 2 gün yemekten kurtuldum
nihat hatipoğlu gelcekmiş ama baya kalabalık olur artık bu vaziyette o kadar insanı çekemem herhalde
ha bide kitap önerileriniz varsa kızlar alabilirim :)
geçen sene gittiğimizde içimde kalmıştı çerçeveler yaptırıyorlardı çocukların isimlerini falan, alçıyla tablolar yapılıyordu.
kısmet bu seneyeymiş kaanla kardeşine yaptırcam artık, birde tam isime karar verebilsek o güne kadar
banada müsade kızlar herkese iyi geceler Allah rahatlık versin bebişlerimiz mışıl mışıl uyusun inşallah
sabahçılarada şimdiden kocaman günaydınlar
Gencız bız gencyasda gıdıyo bı taraftan
Yaz gelsın yatsınlar bı zıbınla alsınlar heveslerını:)
Bızde daha yenı yenı kullanıyoruz dedıgın gıbı bebekleredır belkı
Bıdaha gıdınce sorayım dr a varmı zararı dıye..
Cnm artık bebek dusunmuyorum dıycem gecen bı hoca sohbetı dınledım sız kımsınız bebek yapmıycam ıstemıyorum dıye soyluyosunuz borek degıl yaptıgınız dıyo:) cok dogru..Rabbım ol der olur bız ıstesek ıstemesekte o yuzden Allah ısteyene versın dıyorum.. Nıda da cok problemler yasadım yatarak gectı beyza ıcın cok gozyası doktum onun zamanından caldım ona vakıt ayıramıyorum dıyegectı gıttı sukur.. Onun ıcın Allahım ısteyen herkese versın benım evlatlarıma da hayırlı omurler versın..
Günaydın kızlar.
Kuzenimin kızında 2 . Derece yanık olmuş. Ictigi deterjanı tahlile gönder misler. Boğazında hortumu bırakmış lar kalanları çıkarmışlar. Dr uzun süreli tedavi göreceğini söylemiş. Akşam 2 kaşık çorba icirmisler. Eğer sabaha kadar kusmazsa sıvı şeyler verecek ler mama yerine.
Merhaba herkese! Benim de oğlum Kasım 2012 doğumlu. Yürüyor (hatta koşuyor demek daha doğru olur, normal hızlı yürürken görmedim daha maşallah), 7 kelime söyleyebiliyor. Yaz yaklaşıyor diye tualet alışkanlığı kazandırmanın sırası geldi mi diye düşünüyorum.
Herkese iyi aksamlar kizlat nasilsiniz
Biz anneannede ve dedeyiz cok mutluyuz efede bende uyku ve yemek hersey yolun dacok sukur (disimi isirayim) iyiki memeden kesmisim diyorum sizlet nasilsiniz umaim hersey yolunda dir
Herkese ıyı aksamlar kızlar..
Dr a gıttık sonrasında alısverıs falan ancak fırsat buldum..
Kızları muayene ettı ve ıkısındede alerjık bır durum gozlemlemedı beyzanın kızarıklıgı olabılen normal bıseymıs fazla bıseyde soramadım sonuc olarak ıkısındede hersey normal dedı..
Haftaya nıdanın asısı var gecmezse kendı dr una göturucem..
Ne güzel, oğlumu lazımlığa oturtmayı denedim 2 gün falan, oturmayı sevdi, içine de çişini yaptı 1-2 kez, fakat ertesi gün bezi getirdi verdi bana bağlayayım diye. Ben de henüz hazır olmadığını düşünüp bir kaç hafta bekleyeyim dedim.
Hoşbulduk.Oğlumun adı Aykut, Muğla'da yaşıyoruz. Ben genç doğum yaptım, 23 yaşındayım, oğlum da 1,5 yaklaşık olarak =)
Evet ya en azından bı dr gormesı rahatlattı tabı..
Nıdaya acıl operasyon yaptımyauc tane tulum aldım daha da cıkaramıyo:)
Ama gunduz ayaklar hep cıplak corap bırakmıyo ayagında bazende esofman falan cıkarıyo, kızıyorum gunduzde dolastırcam tulumla dıye:)
Bu arada ellerıne saglık dokturmussun bugun:) tarıflerı yazarsın artık..
Tebrikler o zaman canım diğer sınav içinde üzülme elinden geleni yaptın zaten.
Bilmiyorum işte 28 nisanda belli olcak nasipse,
dikişler açısından evet sezeryan yine daha mantıklı ama evde ufak bi çocuk olunca düşünemiyorum vallahi 7 gün hastanede yatmayı
burda 1 hafta yatıyosun sezeryanda
eşim izin aldı zaten hastaneden çıkana kadar çalışmıcak, ama anne yüreği işte
Çok şükür canım Allah yardım ediyor ve taşıyamayacağı yükü zaten vermez kullarına yüce Rabbim,
Allaha şükür annem her gün yanımda yalnız olsam zorlanırdım gerçekten
cnm ses telleri çok zarar görmemişkız hem kağan hem artık az kaldı doğuma nasıl gidecen sen ay vallaha tebrik ederim seni..
günaydın cnm ay haberdar et bizi cnm merak ediyoruz..
aminnnn cnm amin hakkımızda hayırlısı..
günaydın cnm
peki konuşamıyo dimi yani ses çıkmaz herhalde
..
allahım yardımcısı olsun..
hoşgeldin aramıza
sende takiptemiydin bizi yoksa ilk defamı buldun?
ohh ohh hayat size güzel desene şekerim biz iyiyiz maşallah sizde iyisiniz süper
ee annenler türkiyede değilmiydi sizin cnm?
cnm çok
sevindim umarım beyzanında sıkıntısı geçer
1 buçuk yaş aşınız var dimi
ay bakalım ateş yapıcakmı o aşılar..
bizimde mayısın 9unda var
aslında 2dindeymiş amabu ay aşı oldu diye 1 ay geçsin demiş ebe..
demekki hazır değil henüz tuvalet eğitimi biz istediğimiz zaman değil onlar hazır olduğunda verilmeli..
negüzel çok isterdim geç doğum yapmayı ama malesef ben nili 33te doğurdum herhalde en geç anne olanınız benim oyüzden 2. için bişey söylemek istemiyorum..
ay sormaya nilde çorapları çıkartıyo şap şap yere basıyo çok hoşuna gidiyo bizde günde kaç defa giydirioruz belli değil yazgelsede rahatlasa kuzular..
hakkında hayırlısı neyse o olsun helimim
bu arada anneler gerçekten kurtarıcılar
nile gelince evet babaya çok güzel bir ceza geldi
şimdi herşey yolunda bakalım..
cnm ses telleri çok zarar görmemiş
konuşabiliyor ama kısık sesle konuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?