2012 kasım bebekleri büyüyor..

Herkese iyi aksamlar kizlat nasilsiniz
Biz anneannede ve dedeyiz cok mutluyuz efede bende uyku ve yemek hersey yolun dacok sukur (disimi isirayim) iyiki memeden kesmisim diyorum sizlet nasilsiniz umaim hersey yolunda dir

Hehe ay benimde canim cekti bu aksam yemelliyim

masalla masalciga
ama sen unuttun sanirim ben masalin bir kere hasta olduguni hatirliyorum
ben yıyemedım dısarı cıkamadık cam sılıodum :)
hasta olmadı ama 39.5du atesı cok korktuk nefes almakta zorlanıodu bız burnu tıkalı sandık
hatta tam nılın havale gecırdgı gundu
cok ıyı hatırlıorum doktora gttık
enfeksıyon yok dıstendır dedı
ama cok yuksek atesı dıye antıbıyotık verdı
3gun ıcırdım bosyere garantı olsun dıye artık
oysa atesı aynı gun düşmüştü
ve evet dıstenmıs o
sımdıde azı cıkıo aynı anda kopek dısı
hem ıshal hem hafıf atesı var ama keyfı yerındeydi
baaklım gece napıcak
Bende dondurma tarifi vardi kizlar isterseniz yazarim obur tarafa.
ayy yaz canım denenmış bır tarıf ısterımm
hosgeldın cnm aramıza wc ıcın bende dusunuom hazıran gbı
cunku masal 1aydır pantolunu ındırmeye basladı çişş dıo oturuo
sanırım bezden rahatsız oluo artık hazır demekkı
ama9aylık bebege de öğretılmezkı yok artık ıyı sallamış kv :)bence tabıkı :)
Biz anneannede ve dedeyiz cok mutluyuz efede bende uyku ve yemek hersey yolun dacok sukur (disimi isirayim) iyiki memeden kesmisim diyorum sizlet nasilsiniz umaim hersey yolunda dir
ohh masallhh efe ye totosunu kaşı annesı :)nazar degmesın efecıge
ıns zeynep ılayda emmeyı bırakınca yemege baslarda keyıfle yasemının yazılarınıda okuruz ınsssss

masalın azıları cıkmıs ucları görunuo yarısı patlamıs köpek dısıde cıkmak üzere
kuzum taa 9ayı bıtınce 2dıs cıkardı dgerlerı 14.ayda basladı cıkmaya
sımdıde aralıksız cıkıolar ama allhtan sancılı bır donem gecırmıoz sukurler olsun rabbıme
keyfı yerınde ama ıshal daha dogrusu gevsek kaka dıelım tam sulu deıl cunku sayısı arttı ama yıo ıcıo uyuo
gece 3/4kez kalkıp su içip uyuo bakalım bu gece nasıl gecıcek

ıyı geceler kızlarrr öptummm

Herkese ıyı aksamlar kızlar..
Dr a gıttık sonrasında alısverıs falan ancak fırsat buldum..
Kızları muayene ettı ve ıkısındede alerjık bır durum gozlemlemedı beyzanın kızarıklıgı olabılen normal bıseymıs fazla bıseyde soramadım sonuc olarak ıkısındede hersey normal dedı..
Haftaya nıdanın asısı var gecmezse kendı dr una göturucem..

Allah Allah ben cigerinde hirilti var dedigini hatirliyorum dr un
Tahlillee temiz ama hirilti var dedi demistin neyse
Insalla atesijiz yukselmez kucu rahatca atlatir

Masallah nazar degmesın efecıge
Darısı yasmıne ve yemeyen kuzulara ıns.. Memeden kesınce ıstah yerıne gelıyo demek ayırırken uzulen annelere bu tesellı olur bıraz..

Ooo cok sukur cqnim benim hersey in yolimda olmasina
gecmis olsun tekratdqn

Hadı gözunuz aydın kac dısınız oldu??

Ne güzel, oğlumu lazımlığa oturtmayı denedim 2 gün falan, oturmayı sevdi, içine de çişini yaptı 1-2 kez, fakat ertesi gün bezi getirdi verdi bana bağlayayım diye. Ben de henüz hazır olmadığını düşünüp bir kaç hafta bekleyeyim dedim.

Ooo cok sukur cqnim benim hersey in yolimda olmasina
gecmis olsun tekratdqn

Sagol cnm bende rahatladım bıraz ama kendı dr olunca daha ıcıme sınıyodu buda guzel baktı ama kafamda kurup duruyorum yıne:)
Bakalım zaten sımdı 4 gun tatıl sonra gecmezse götururum...

Fundanın kuzenınden haber varmı gecmıse tam bakamadım..

iyi geceler kızlar, geçmiş yapamadım malesef baya birikmiş girmeyeli,
umarım herkes iyidir bebişleriyle.

Kaan malesef yine grip oldu bugün 2. gün, gün içerisinde iyi gibide geceleri çok zor geçiyor burun tıkalı diye, şimdide kıvranıyor yavrum durmadan uyuyamıyor. Nasıl oluyor anlamıyorum gerçekten, tam geçti derken tekrar nüksediyor, öyle fazla ilaçta kullanmıyoruz kendiliğinden atlatsın diye ama yeniden başlıyor.

Hosgeldın cnm masallah oglusuna adı ne? nerde yasıyosun? Kendınden bahsedersen bıraz daha ıyı tanısırız:)
Ben wc ögrenmesı ıcın daha erken oldugunu dusunuyorum cocuga göre degısıyo tabı bu durum, eger kızım yaz gunu sınyallerı verırse ona göre hareket ederım..

Cok sevindim canim demek efenin istahida duzeldi ne kadar guzel sende biraz nefes almissindir bu sayede ins.boyle devam eder artik.anane ve dedede mutlu olmuslardir gerci bilmiyorum evleriniz uzakmi ama olsun hersey yolunda olmasi guzel.

Hayirli olsun incileriniz canim bizimde ilk disler 8bucuk aylikken cikmisti bende hep merakla beklemistim cok sukur dislerden cok skntimiz olmadi sadece kopek disler kaldi onlarda cikti cikicak bakalim bekliyorum bende.

Gecmıs olsun cnm
Bagısıklıgımı zayıfladı acaba ya tam bıttı derken yıne olması
Havalardanda olabılır buralar gunduz ıyı aksam ustu soguyo bugunku hava oyle aldatıcıydı kı cocuga kalın ceket mı mevsımlık mı gıydırcem sasırdım..ıns uzun surmez bıze dr bı damla vermıstı burun tıkanıklıgı ıcın yastıgına suruyorum gece boyu rahatlatıyo oyle bısey alsanız..
Kendın nasılsın cnm hersey yolundamı?

Son düzenleme:
Hoşbulduk. Oğlumun adı Aykut, Muğla'da yaşıyoruz. Ben genç doğum yaptım, 23 yaşındayım, oğlum da 1,5 yaklaşık olarak =)

Geçmiş olsun...

Sağol canım sizede geçmiş olsun şimdi okudum biraz geçmişte,
anlamadım gerçekten bende, havalar çok tuhaf haklısın burasıda sabah ve akşamları soğuk öğlenleri ilkbahar gibi,
ne giydirceğimi şaşırıyorum bende
damlanın adı babix mi? ya sorma bide tatil 4 gün ben hepten unuttum yarın götürürüm doktora dedim ama kapalı çok unutkan oldum buaralar..
artık baktık iiy olmuyor hastaneye götürcez mecburen.
ben eczaneden öğlen öksürük şurubu aldım bizim işyerinden biliyorum baya iyi diye, onun dışında burun damları var otriven ama asla izin vermiyor damlatmama
evde vicks var, acaba suyu kaynatsam içine biraz koyup odaya koysam zararı olur mu ki ? burnu açılması açısından.

ben pek iiyi değilim canım ya, aşırı ağırlaştım herşey o kadar zorlaştı ki yürümek, oturmak hepsi işkence gibi. Rabbim hayırlısıyla sağ salim lucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Eski hallerimi özlüyorum vallahi, bide erkenden 2. hamilelik oldu ya sanki ömürboyu hamile kalcakmışım gibi hissediyorum
sen nasılsın kızlarla tatil nasıl geçiyor canım

Endiselenme canim oda doktor sonucta biseyi yokmus bak kizlarin neguzel hadi gecmis olsun kuzulara.
Neguzel bak cisinide yapmis canim bezide aliskin oldugu icin getirmistir zaten ama ben mesela kendi oglum icin erken oldugunu dusunuyorum hatta en az yaz sonuna kadar bekliycem ama bu durum cocukla alakali bisey nezaman oglumun hazir oldugunu hissedersem ozaman basliycam bende.
Gecmiyosa ilac kullanin canim cocugada yazik bende ilac kullanan biri degilim ama gerekiyosa kullanirim mecbur bide sogani denesene ise yaramiyomu burnunu acmaya burdaki kizlar hep oyle yapiyo benim ihtiyacim olmadigi icin hic yapmadim.
Senin kucuk bebis kac aylik oldu ya az kaldi dimi doguma ama nezamandi ben bilmiyorum.

Alıntılardan gördüm şimdi,
Fundacım çok geçmiş olsun ya nasıl üzüldüm anlatamam Rabbim acil şifalar versin inşallah

Güldenim Nil nasılda cezalandırmış babasını öyle yerim amaa

aleksandra_917 .!.:
Geçmiş olsun...

Sağol canım sende hoşgeldin aramıza, baya genç annesin maşallah,
ben Kaanı 28 yaşında doğurdum, kardeşinide 30la Allah nasip ederse. Yolu yarıladık biz bile

aynen cnm:

ohh ohh çok hamarat gördüm seni bende şekerimm:

ohh ohh
hayırdır misafirmi var
sende benimgibi kendini hamur işine vermişsin..

hehehe:
bende temizliği bitireyim yapıcam..

amin cnm

yeni inciniz hayırlı olsun
cnm sen izmirde mi oturuyorsun?

ellerine sağlık cnm biz de tarif isteriz:)

yok canım mısafıre değil kendımıze yaptım
guzel oldu ıkısıde bı ara dığer tarafa yazarım tarıflerı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…