- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #41.721
ben yıyemedım dısarı cıkamadık cam sılıodum :)Hehe ay benimde canim cekti bu aksam yemelliyim
masalla masalciga
ama sen unuttun sanirim ben masalin bir kere hasta olduguni hatirliyorum
ayy yaz canım denenmış bır tarıf ısterımmBende dondurma tarifi vardi kizlar isterseniz yazarim obur tarafa.
hosgeldın cnm aramıza wc ıcın bende dusunuom hazıran gbıMerhaba herkese! Benim de oğlum Kasım 2012 doğumlu. Yürüyor (hatta koşuyor demek daha doğru olur, normal hızlı yürürken görmedim daha maşallah), 7 kelime söyleyebiliyor. Yaz yaklaşıyor diye tualet alışkanlığı kazandırmanın sırası geldi mi diye düşünüyorum.
ohh masallhh efe ye totosunu kaşı annesı :)nazar degmesın efecıgeHerkese iyi aksamlar kizlat nasilsiniz
Biz anneannede ve dedeyiz cok mutluyuz efede bende uyku ve yemek hersey yolun dacok sukur (disimi isirayim) iyiki memeden kesmisim diyorum sizlet nasilsiniz umaim hersey yolunda dir
ben yıyemedım dısarı cıkamadık cam sılıodum :)
hasta olmadı ama 39.5du atesı cok korktuk nefes almakta zorlanıodu bız burnu tıkalı sandık
hatta tam nılın havale gecırdgı gundu
cok ıyı hatırlıorum doktora gttık
enfeksıyon yok dıstendır dedı
ama cok yuksek atesı dıye antıbıyotık verdı
3gun ıcırdım bosyere garantı olsun dıye artık
oysa atesı aynı gun düşmüştü
ve evet dıstenmıs o
sımdıde azı cıkıo aynı anda kopek dısı
hem ıshal hem hafıf atesı var ama keyfı yerındeydi
baaklım gece napıcak
ayy yaz canım denenmış bır tarıf ısterımm
hosgeldın cnm aramıza wc ıcın bende dusunuom hazıran gbı
cunku masal 1aydır pantolunu ındırmeye basladı çişş dıo oturuo
sanırım bezden rahatsız oluo artık hazır demekkı
ama9aylık bebege de öğretılmezkı yok artık ıyı sallamış kv :)bence tabıkı :)
ohh masallhh efe ye totosunu kaşı annesı :)nazar degmesın efecıge
ıns zeynep ılayda emmeyı bırakınca yemege baslarda keyıfle yasemının yazılarınıda okuruz ınsssss
Herkese iyi aksamlar kizlat nasilsiniz
Biz anneannede ve dedeyiz cok mutluyuz efede bende uyku ve yemek hersey yolun dacok sukur (disimi isirayim) iyiki memeden kesmisim diyorum sizlet nasilsiniz umaim hersey yolunda dir
Herkese ıyı aksamlar kızlar..
Dr a gıttık sonrasında alısverıs falan ancak fırsat buldum..
Kızları muayene ettı ve ıkısındede alerjık bır durum gozlemlemedı beyzanın kızarıklıgı olabılen normal bıseymıs fazla bıseyde soramadım sonuc olarak ıkısındede hersey normal dedı..
Haftaya nıdanın asısı var gecmezse kendı dr una göturucem..
masalın azıları cıkmıs ucları görunuo yarısı patlamıs köpek dısıde cıkmak üzere
kuzum taa 9ayı bıtınce 2dıs cıkardı dgerlerı 14.ayda basladı cıkmaya
sımdıde aralıksız cıkıolar ama allhtan sancılı bır donem gecırmıoz sukurler olsun rabbıme
keyfı yerınde ama ıshal daha dogrusu gevsek kaka dıelım tam sulu deıl cunku sayısı arttı ama yıo ıcıo uyuo
gece 3/4kez kalkıp su içip uyuo bakalım bu gece nasıl gecıcek
ıyı geceler kızlarrr öptummm
Ne güzel, oğlumu lazımlığa oturtmayı denedim 2 gün falan, oturmayı sevdi, içine de çişini yaptı 1-2 kez, fakat ertesi gün bezi getirdi verdi bana bağlayayım diye. Ben de henüz hazır olmadığını düşünüp bir kaç hafta bekleyeyim dedim.ben yıyemedım dısarı cıkamadık cam sılıodum :)
hasta olmadı ama 39.5du atesı cok korktuk nefes almakta zorlanıodu bız burnu tıkalı sandık
hatta tam nılın havale gecırdgı gundu
cok ıyı hatırlıorum doktora gttık
enfeksıyon yok dıstendır dedı
ama cok yuksek atesı dıye antıbıyotık verdı
3gun ıcırdım bosyere garantı olsun dıye artık
oysa atesı aynı gun düşmüştü
ve evet dıstenmıs o
sımdıde azı cıkıo aynı anda kopek dısı
hem ıshal hem hafıf atesı var ama keyfı yerındeydi
baaklım gece napıcak
ayy yaz canım denenmış bır tarıf ısterımm
hosgeldın cnm aramıza wc ıcın bende dusunuom hazıran gbı
cunku masal 1aydır pantolunu ındırmeye basladı çişş dıo oturuo
sanırım bezden rahatsız oluo artık hazır demekkı
ama9aylık bebege de öğretılmezkı yok artık ıyı sallamış kv :)bence tabıkı :)
ohh masallhh efe ye totosunu kaşı annesı :)nazar degmesın efecıge
ıns zeynep ılayda emmeyı bırakınca yemege baslarda keyıfle yasemının yazılarınıda okuruz ınsssss
Ooo cok sukur cqnim benim hersey in yolimda olmasina
gecmis olsun tekratdqn
Merhaba herkese! Benim de oğlum Kasım 2012 doğumlu. Yürüyor (hatta koşuyor demek daha doğru olur, normal hızlı yürürken görmedim daha maşallah), 7 kelime söyleyebiliyor. Yaz yaklaşıyor diye tualet alışkanlığı kazandırmanın sırası geldi mi diye düşünüyorum.
Cok sevindim canim demek efenin istahida duzeldi ne kadar guzel sende biraz nefes almissindir bu sayede ins.boyle devam eder artik.anane ve dedede mutlu olmuslardir gerci bilmiyorum evleriniz uzakmi ama olsun hersey yolunda olmasi guzel.Herkese iyi aksamlar kizlat nasilsiniz
sımdıde aralıksız cıkıolar ama allhtan sancılı bır donem gecırmıoz sukurler olsun rabbıme
keyfı yerınde ama ıshal daha dogrusu gevsek kaka dıelım tam sulu deıl cunku sayısı arttı ama yıo ıcıo uyuo
iyi geceler kızlar, geçmiş yapamadım malesef baya birikmiş girmeyeli,
umarım herkes iyidir bebişleriyle.
Kaan malesef yine grip oldu bugün 2. gün, gün içerisinde iyi gibide geceleri çok zor geçiyor burun tıkalı diye, şimdide kıvranıyor yavrum durmadan uyuyamıyor. Nasıl oluyor anlamıyorum gerçekten, tam geçti derken tekrar nüksediyor, öyle fazla ilaçta kullanmıyoruz kendiliğinden atlatsın diye ama yeniden başlıyor.
Hoşbulduk.Hosgeldın cnm masallah oglusuna adı ne? nerde yasıyosun? Kendınden bahsedersen bıraz daha ıyı tanısırız:)
Ben wc ögrenmesı ıcın daha erken oldugunu dusunuyorum cocuga göre degısıyo tabı bu durum, eger kızım yaz gunu sınyallerı verırse ona göre hareket ederım..
Geçmiş olsun...iyi geceler kızlar, geçmiş yapamadım malesef baya birikmiş girmeyeli,
Kaan malesef yine grip oldu bugün 2. gün, gün içerisinde iyi gibide geceleri çok zor geçiyor burun tıkalı diye, şimdide kıvranıyor yavrum durmadan uyuyamıyor. Nasıl oluyor anlamıyorum gerçekten, tam geçti derken tekrar nüksediyor, öyle fazla ilaçta kullanmıyoruz kendiliğinden atlatsın diye ama yeniden başlıyor.
Gecmıs olsun cnm
Bagısıklıgımı zayıfladı acaba ya tam bıttı derken yıne olması
Havalardanda olabılır buralar gunduz ıyı aksam ustu soguyo bugunku hava oyle aldatıcıydı kı cocuga kalın ceket mı mevsımlık mı gıydırcem sasırdım..ıns uzun durmez bıze dr bı damla vermıstı butun tıkanıklıgı ıcın yastıgına suruyorum gece boyu rahatlatıyo oyle bısey alsanız..
Kendın nasılsın cnm hersey yolundamı?
Endiselenme canim oda doktor sonucta biseyi yokmus bak kizlarin neguzel hadi gecmis olsun kuzulara.Herkese ıyı aksamlar kızlar..
Dr a gıttık sonrasında alısverıs falan ancak fırsat buldum..
Kızları muayene ettı ve ıkısındede alerjık bır durum gozlemlemedı beyzanın kızarıklıgı olabılen normal bıseymıs fazla bıseyde soramadım sonuc olarak ıkısındede hersey normal dedı..
Haftaya nıdanın asısı var gecmezse kendı dr una göturucem..
Neguzel bak cisinide yapmis canim bezide aliskin oldugu icin getirmistir zaten ama ben mesela kendi oglum icin erken oldugunu dusunuyorum hatta en az yaz sonuna kadar bekliycem ama bu durum cocukla alakali bisey nezaman oglumun hazir oldugunu hissedersem ozaman basliycam bende.Ne güzel, oğlumu lazımlığa oturtmayı denedim 2 gün falan, oturmayı sevdi, içine de çişini yaptı 1-2 kez, fakat ertesi gün bezi getirdi verdi bana bağlayayım diye. Ben de henüz hazır olmadığını düşünüp bir kaç hafta bekleyeyim dedim.
Gecmiyosa ilac kullanin canim cocugada yazik bende ilac kullanan biri degilim ama gerekiyosa kullanirim mecbur bide sogani denesene ise yaramiyomu burnunu acmaya burdaki kizlar hep oyle yapiyo benim ihtiyacim olmadigi icin hic yapmadim.iyi geceler kızlar, geçmiş yapamadım malesef baya birikmiş girmeyeli,
aleksandra_917 .!.:Geçmiş olsun...
aynen cnm:
ohh ohh çok hamarat gördüm seni bende şekerimm:
ohh ohh
hayırdır misafirmi var
sende benimgibi kendini hamur işine vermişsin..
hehehe:
bende temizliği bitireyim yapıcam..
amin cnm
yeni inciniz hayırlı olsun
cnm sen izmirde mi oturuyorsun?
ellerine sağlık cnm biz de tarif isteriz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?