2012 kasım bebekleri büyüyor..

ınsallah boyle sıkıntısız devam eder dıs cıkarmaya
bızımde 2 tane kaldı bır azı bır kopek dıs onlarda bı cıksa bayağ rahatız artık

Fatmacım sınavlar nasıl geçti? uzak kaldım baya eren paşa nasıl
ilaç veriyorum canım burun damlası var ama zorla sıkıyorum hiç sevmiyor,
şurup verdim bugün, fitil vermedim ateşi yoktu çok şükür.
ya zaten bizim doktor çok tuhaf geçenki gripte de fazla ilaç yazmadı kaldık böyle bende öğlen eczaneden kendim aldım bişeyler.
sanırsam doktoru değiştircem :26:
soğanı denedim bizde işe yaramadı malesef canım
biz 8 aylık olduk teyzesi 1 ay gibi bi süre kaldı Allahın izniyle,
28 nisanda hastanede doğum kontrolu var orda belli olcak herşey normalmi yoksa yine sezeryanmı diye hayırlısı olsun artık inşallah

Amin =) Ben de hep 30a doğru doğururum diye düşünürdüm. Sonra aniden karar değiştirdim =)

Evet cnm babıx:) bıze ıyı geldı sankı..
Vıks nasıl olur bılmıyorum ama zararı olacagını sanmam
Bıde sogan kesıp koyabılırsın basucuna kokusu rahatsız etmezse
Songulun cok yaptıgı ve memnun kaldıgı bı yöntem benımde yapmıslıgım var ama damladan sonra onu kullanıyorum

Doguma az kalmıs ama en rahatsız edıcı donemı ınsan yatamıyo yatsa kalkamıyo ama yınede keyfını cıkar derım ınsan hayatında kac kere hamıle oluyokı:)
Ins hayırlısıyla kucagına alırsın ve 4 kısılık cekırdek aıle tamamlanır:)

Kızlarla vakıt gecıp gıdıyo anlamıyorum bıle bazen:) bugun dr gıttık hersey yolunda dedı bakalım ıns oyledır:)

wavss hoşgeldin canım nasılsın?
alp tuğra nasıl iştah durumları falan?

hb ıyıyım canım sağol alp tuğranın eskıye gore ıstahı ıyı sukur
sana yazacaktım sımdı sen once davrandın
kaan hasta olmus gecmıs olsun off o burun tıkanıklığı cok fena oluyo alp tuğradan cok cektım enson hasta olduğu zaman gece ne o uyuyodu nede bız
zorlada olsa sık canım ben oyle yapıyosum ağlıyodu ama mecbur napıyım sıkyodum
sende ağırlasmısın artık bugunler de gecer canım ınsallah hayırlısıyla

canım cok memnun kalmasanda dr dan sukur kuzular ıyıymıs
nıda hala ustunu cıkarıyomu gecelerı

Hoşbulduk. Oğlumun adı Aykut, Muğla'da yaşıyoruz. Ben genç doğum yaptım, 23 yaşındayım, oğlum da 1,5 yaklaşık olarak =)

Aramıza hosgeldın aykut ve annesı:) yasadıgın yerde guzelmıs sıcaktır sımdı oralar

Benımde ıkı kızım var buyugum beyza 4 olucak temmuzda, kucugum nıda 24 ekım dogumlu..

canım cok memnun kalmasanda dr dan sukur kuzular ıyıymıs
nıda hala ustunu cıkarıyomu gecelerı

Evet ya en azından bı dr gormesı rahatlattı tabı..

Nıdaya acıl operasyon yaptımya uc tane tulum aldım daha da cıkaramıyo:)
Ama gunduz ayaklar hep cıplak corap bırakmıyo ayagında bazende esofman falan cıkarıyo, kızıyorum gunduzde dolastırcam tulumla dıye:)

Bu arada ellerıne saglık dokturmussun bugun:) tarıflerı yazarsın artık..

Son düzenleme:

nası yanı 3 tulum ustustemı gıydırıyosun
corap ıster ıstemez cıkıyo canım ya o engellenemıyo alp tuğra gun ıcınde kackere cıkarıyo ben kackere gıydryorum sayamıyorum
basıt seyler canım ya sızler kadar olamam:26: yazarım canım

Ya alıcaktım bugün eczaneden nette olumlu şeyler okumadım dşye vazgeçtim keşkede alsaydım.
Viksi bulamadım malesef malum unutkanlık
Soğanı kestim 4e böldüm şimdi yine,
geçen işe yaramamıştı malesef inşallah şimdi yarar.
Ah canım ya keyfini ilk çocukta çıkardım baya bunda olmuyor malesef hele bide diğeri daha ufakken :)
Amin inşallah canım bizde 4 yapraklı yonca oluruz inşallah sizin gibi :)

Amin =) Ben de hep 30a doğru doğururum diye düşünürdüm. Sonra aniden karar değiştirdim =)

Hayırlısı böyleymiş ne güzel bak genç anne olmakta çok güzeldir eminim :)

İştahı iyi olsunda gerisi önemli değil canım, sen nasılsın peki sütün tamamen gitti mi ağrıların falan var mı?
zorla sıkıyorum artık valla kızıyor bağırıyor ama onun iyiliği için sonrada bana küsüyor tabi :))
amin canım hayırlısıyla inşallah

ayy o çorap çıkarmalar bizdede oluyor ateşli bunlar herhalde

Okuldaki sinavlarim cok sukur cok iyi canim ama bide herkes onu okuyor sinavina katilmistim o cok kotu ya dun geldi sonucuda hatta utandim buraya yazmadim yarisindan cogunu bilmisim sorularin ama bayada yanisim varmis napalim zaten kitabida biteremistim.

Seninde cok az kalmis ya bende merakla bekliycem dogum seklini ama bence tekrar sezeryan olsa iyi olur sanki hani dikislerin acisindan ben oyle bi durumdan korkardim ya gerci arastirmak lazim ama ikinciyede erken hamile kaldin aradan cok zaman gecmediki bilemedim canim hayirlisi neyse o olsun senin icin.
Kucucuk cocukla bide hamilelik zor oluyodur senin icinde okudukca uzuluyorum canim ya ama Allah yardim ediyodur diymi o kullarini yalniz birakmaz.

Tebrikler o zaman canım diğer sınav içinde üzülme elinden geleni yaptın zaten.
Bilmiyorum işte 28 nisanda belli olcak nasipse,
dikişler açısından evet sezeryan yine daha mantıklı ama evde ufak bi çocuk olunca düşünemiyorum vallahi 7 gün hastanede yatmayı
burda 1 hafta yatıyosun sezeryanda
eşim izin aldı zaten hastaneden çıkana kadar çalışmıcak, ama anne yüreği işte
Çok şükür canım Allah yardım ediyor ve taşıyamayacağı yükü zaten vermez kullarına yüce Rabbim,
Allaha şükür annem her gün yanımda yalnız olsam zorlanırdım gerçekten

ağrım falan yok canım bıara olmustı gectı
sıknca azda olsa gelıyo hala
hersey onların ıyılığı ıcın napalım artık
kaan da bugece guzel uyur ınsallah canım ya sende dınlenırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…