- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #41.741
masalın azıları cıkmıs ucları görunuo yarısı patlamıs köpek dısıde cıkmak üzere
kuzum taa 9ayı bıtınce 2dıs cıkardı dgerlerı 14.ayda basladı cıkmaya
sımdıde aralıksız cıkıolar ama allhtan sancılı bır donem gecırmıoz sukurler olsun rabbıme
keyfı yerınde ama ıshal daha dogrusu gevsek kaka dıelım tam sulu deıl cunku sayısı arttı ama yıo ıcıo uyuo
gece 3/4kez kalkıp su içip uyuo bakalım bu gece nasıl gecıcek
ıyı geceler kızlarrr öptummm
Hoşbulduk.Oğlumun adı Aykut, Muğla'da yaşıyoruz. Ben genç doğum yaptım, 23 yaşındayım, oğlum da 1,5 yaklaşık olarak =)
Gecmiyosa ilac kullanin canim cocugada yazik bende ilac kullanan biri degilim ama gerekiyosa kullanirim mecbur bide sogani denesene ise yaramiyomu burnunu acmaya burdaki kizlar hep oyle yapiyo benim ihtiyacim olmadigi icin hic yapmadim.
Senin kucuk bebis kac aylik oldu ya az kaldi dimi doguma ama nezamandi ben bilmiyorum.
Amin =) Ben de hep 30a doğru doğururum diye düşünürdüm. Sonra aniden karar değiştirdim =)Alıntılardan gördüm şimdi,
Fundacım çok geçmiş olsun ya nasıl üzüldüm anlatamam Rabbim acil şifalar versin inşallah
Güldenim Nil nasılda cezalandırmış babasını öyle yerim amaa
Sağol canım sende hoşgeldin aramıza, baya genç annesin maşallah,
ben Kaanı 28 yaşında doğurdum, kardeşinide 30la Allah nasip ederse. Yolu yarıladık biz bile
Sağol canım sizede geçmiş olsun şimdi okudum biraz geçmişte,
anlamadım gerçekten bende, havalar çok tuhaf haklısın burasıda sabah ve akşamları soğuk öğlenleri ilkbahar gibi,
ne giydirceğimi şaşırıyorum bende
damlanın adı babix mi? ya sorma bide tatil 4 gün ben hepten unuttum yarın götürürüm doktora dedim ama kapalıçok unutkan oldum buaralar..
artık baktık iiy olmuyor hastaneye götürcez mecburen.
ben eczaneden öğlen öksürük şurubu aldım bizim işyerinden biliyorum baya iyi diye, onun dışında burun damları var otriven ama asla izin vermiyor damlatmama
evde vicks var, acaba suyu kaynatsam içine biraz koyup odaya koysam zararı olur mu ki ? burnu açılması açısından.
ben pek iiyi değilim canım ya, aşırı ağırlaştım herşey o kadar zorlaştı ki yürümek, oturmak hepsi işkence gibi. Rabbim hayırlısıyla sağ salim lucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Eski hallerimi özlüyorum vallahi, bide erkenden 2. hamilelik oldu ya sanki ömürboyu hamile kalcakmışım gibi hissediyorum
sen nasılsın kızlarla tatil nasıl geçiyor canım
Teşekkür ederim =) Hoşbulduk. =)=)Hosgeldin aramiza canim genc anneler cogaliyo desene bende 23yasindayim ama yakinda bi numara buyucem
Oglusunun adida guzelmis.
wavss hoşgeldin canım nasılsın?
alp tuğra nasıl iştah durumları falan?
Evet cnm babıx:) bıze ıyı geldı sankı..
Vıks nasıl olur bılmıyorum ama zararı olacagını sanmam
Bıde sogan kesıp koyabılırsın basucuna kokusu rahatsız etmezse
Songulun cok yaptıgı ve memnun kaldıgı bı yöntem benımde yapmıslıgım var ama damladan sonra onu kullanıyorum
Doguma az kalmıs ama en rahatsız edıcı donemı ınsan yatamıyo yatsa kalkamıyo ama yınede keyfını cıkar derım ınsan hayatında kac kere hamıle oluyokı:)
Ins hayırlısıyla kucagına alırsın ve 4 kısılık cekırdek aıle tamamlanır:)
Kızlarla vakıt gecıp gıdıyo anlamıyorum bıle bazen:) bugun dr gıttık hersey yolunda dedı bakalım ıns oyledır:)
Teşekkür ederim =) Hoşbulduk. =)=)
Hoşbulduk.Oğlumun adı Aykut, Muğla'da yaşıyoruz. Ben genç doğum yaptım, 23 yaşındayım, oğlum da 1,5 yaklaşık olarak =)
canım cok memnun kalmasanda dr dan sukur kuzular ıyıymıs
nıda hala ustunu cıkarıyomu gecelerı
Hosgeldin aramiza canim genc anneler cogaliyo desene bende 23yasindayim ama yakinda bi numara buyucem
Oglusunun adida guzelmis.
Evet ya en azından bı dr gormesı rahatlattı tabı..
Nıdaya acıl operasyon yaptımyauc tane tulum aldım daha da cıkaramıyo:)
Ama gunduz ayaklar hep cıplak corap bırakmıyo ayagında bazende esofman falan cıkarıyo, kızıyorum gunduzde dolastırcam tulumla dıye:)
Bu arada ellerıne saglık dokturmussun bugun:) tarıflerı yazarsın artık..
Evet cnm babıx:) bıze ıyı geldı sankı..
Vıks nasıl olur bılmıyorum ama zararı olacagını sanmam
Bıde sogan kesıp koyabılırsın basucuna kokusu rahatsız etmezse
Songulun cok yaptıgı ve memnun kaldıgı bı yöntem benımde yapmıslıgım var ama damladan sonra onu kullanıyorum
Doguma az kalmıs ama en rahatsız edıcı donemı ınsan yatamıyo yatsa kalkamıyo ama yınede keyfını cıkar derım ınsan hayatında kac kere hamıle oluyokı:)
Ins hayırlısıyla kucagına alırsın ve 4 kısılık cekırdek aıle tamamlanır:)
Kızlarla vakıt gecıp gıdıyo anlamıyorum bıle bazen:) bugun dr gıttık hersey yolunda dedı bakalım ıns oyledır:)
Amin =) Ben de hep 30a doğru doğururum diye düşünürdüm. Sonra aniden karar değiştirdim =)
hb ıyıyım canım sağol alp tuğranın eskıye gore ıstahı ıyı sukur
sana yazacaktım sımdı sen once davrandın
kaan hasta olmus gecmıs olsun off o burun tıkanıklığı cok fena oluyo alp tuğradan cok cektım enson hasta olduğu zaman gece ne o uyuyodu nede bız
zorlada olsa sık canım ben oyle yapıyosum ağlıyodu ama mecbur napıyım sıkyodum
sende ağırlasmısın artık bugunler de gecer canım ınsallah hayırlısıyla
Evet ya en azından bı dr gormesı rahatlattı tabı..
Nıdaya acıl operasyon yaptımyauc tane tulum aldım daha da cıkaramıyo:)
Ama gunduz ayaklar hep cıplak corap bırakmıyo ayagında bazende esofman falan cıkarıyo, kızıyorum gunduzde dolastırcam tulumla dıye:)
Bu arada ellerıne saglık dokturmussun bugun:) tarıflerı yazarsın artık..
Fatmacım sınavlar nasıl geçti? uzak kaldım bayaeren paşa nasıl
ilaç veriyorum canım burun damlası var ama zorla sıkıyorum hiç sevmiyor,
şurup verdim bugün, fitil vermedim ateşi yoktu çok şükür.
ya zaten bizim doktor çok tuhaf geçenki gripte de fazla ilaç yazmadı kaldık böyle bende öğlen eczaneden kendim aldım bişeyler.
sanırsam doktoru değiştircem :26:
soğanı denedim bizde işe yaramadı malesef canım
biz 8 aylık olduk teyzesi 1 ay gibi bi süre kaldı Allahın izniyle,
28 nisanda hastanede doğum kontrolu var orda belli olcak herşey normalmi yoksa yine sezeryanmı diye hayırlısı olsun artık inşallah
Ama ama bızde genc anneyız yas 34 olabılır no problem:))
Okuldaki sinavlarim cok sukur cok iyi canim ama bide herkes onu okuyor sinavina katilmistim o cok kotu ya dun geldi sonucuda hatta utandim buraya yazmadim yarisindan cogunu bilmisim sorularin ama bayada yanisim varmis napalim zaten kitabida biteremistim.
Seninde cok az kalmis ya bende merakla bekliycem dogum seklini ama bence tekrar sezeryan olsa iyi olur sanki hani dikislerin acisindan ben oyle bi durumdan korkardim ya gerci arastirmak lazim ama ikinciyede erken hamile kaldin aradan cok zaman gecmediki bilemedim canim hayirlisi neyse o olsun senin icin.
Kucucuk cocukla bide hamilelik zor oluyodur senin icinde okudukca uzuluyorum canim ya ama Allah yardim ediyodur diymi o kullarini yalniz birakmaz.
Ya alıcaktım bugün eczaneden nette olumlu şeyler okumadım dşye vazgeçtim keşkede alsaydım.
Viksi bulamadım malesef malum unutkanlık
Soğanı kestim 4e böldüm şimdi yine,
geçen işe yaramamıştı malesef inşallah şimdi yarar.
Ah canım ya keyfini ilk çocukta çıkardım baya bunda olmuyor malesef hele bide diğeri daha ufakken :)
Amin inşallah canım bizde 4 yapraklı yonca oluruz inşallah sizin gibi :)
Hayırlısı böyleymiş ne güzel bak genç anne olmakta çok güzeldir eminim :)
İştahı iyi olsunda gerisi önemli değil canım, sen nasılsın peki sütün tamamen gitti mi ağrıların falan var mı?
zorla sıkıyorum artık valla kızıyor bağırıyor ama onun iyiliği için sonrada bana küsüyor tabi :))
amin canım hayırlısıyla inşallah
ayy o çorap çıkarmalar bizdede oluyor ateşli bunlar herhalde
Ama ama bızde genc anneyız yas 34 olabılır no problem:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?