2012 kasım bebekleri büyüyor..

Az once senin konunu okudum arkadasim tek yumirta ikizleri saniyorum ki ay cok sevindim.adiniza hemde 9.haftada ogrenmissiniz saklanbac oynamis ufaklik
bizlerse yok ama okulda arkaddaslarim vardi tek yumurta ikizi birebir aynuydilar cok sekerleedi

hehe inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bizde...
aynı durumda veya yaşamış olanlar varsa diye aranıyorum bende..
desteğe ihtiyacım var da

hehe inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bizde...
aynı durumda veya yaşamış olanlar varsa diye aranıyorum bende..
desteğe ihtiyacım var da

Boyle guzel birsey herkeze nasip olmuyor canim demekki cok nadir birsey bence keyfini yasa endisiye yer verme sakin ay iki tane ayni bebek vok keyifli

maşallah nile temizlikte yaparmış
cnm senin kadın dolapları silmiyor mu?

Fundacm gecmis olsun cnm icim tuhaf oldu okuyinca allah annesine sabir versn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağol cnm
baya baya kıskanmış babayı

Ay cok tatliydi o resimler ginderdiginde aras parktaydi esimle sevdik ekifin resmini ama birdaha gistermicem
guzel kiz bebek gorunce 3.baskisi basliyor haha
ben de istiyorum o resimlerden amaaaaaaa.

İns.dislerini kolayca cikarir masal cocuklar cok cekiyo ya dislerden bi hepsi ciksada rahatlasak.neyseki bizim azilar cok zor cikmadi simdi kocaman oldular ya guldugunde nasil gorunuyo tatli tatli.

Erende bi ara koltuklara cikamiyo diye buraya yazmistim sonra sunger koltugunu kaldirdim bir hafta icinde koltuklara ziplayarak nerdetse cikmaya basladi sandalye masa sifonyer hicbiyer birakmadi cikmadik bende pencere onunde zararli olabilicek yerlere koymuyorum sandalya yada baska bisey yoksa bizimkide cok merakli pencereden bakmaya ama korkuyorum bende ilerde demir parmaklik bile yaptirabiliriz ikinci kat olmamiza ragmen.
Yazlik kislik mi degistiriyorsun canim erken degil mi daha

Kalin olanlari yikayorum canim kazak vb.olanlari zaten mayis gelince bidaha giyilmiycekler ama kokten hwepsini degil ara mevsimlik olanlar kaliyo simdiden basladim yikamaya ama tisortler falan cikarmadim daha once bunlari halledeyim.

maşallah nile temizlikte yaparmış
cnm senin kadın dolapları silmiyor mu?

cnm ben dolapların içlerini boşaltıım içlerini sildim yıkadım yerleştirdim bu ince işleri benden başkası yapamaz yani benim içim rahat etmez..

ayyyy yerim o aras paşayı bennnnn:

cnm bukadarda yemesinler sonra pişman olacaklar
bizimkiler yemeyi gördün otur sopayı gördün kaç hahahahahaa:
ay hani elifimin vidyosu 1 2 bişey söyletip ..
vidyoda isterimmmmm

kızlar aranızda tek kesede iki bebişi olup da sağlıkla dünyaya getiren var mı????

merhaba öncelikle hayırlısı olsun allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ilk hamilelikmi?
aynı başlığı googleye yazarsan belki çkar cnm mutlaka vardır çünkü ama sen songülümünde dediği gibi nadir insanlardansın..

Iyı gunler hayırlı cumalar arkadaslar

Funda kucuk kızımız daha ıyıymıs kusmamasına sevındım ıns daha da ıyı olur Allah yardımcıları olsun baba musveddesınden cekmıs ana kız

Gulden temızlık bıtıyomus hadı aksama heryer mıs senın kafada rahat dınlenırsın artık:)

Sıbel hosgeldın cnm ıs basına az kalmıs hayırlısı olsun hakkınızda..

Hevın cnm aksam kacırmısım ne guzel fuara gıdıyosunuz ama yorucu olur senın ıcın dıkkat kendıne kalabalıkta..
Kıtap demıssın ben olsam kısısel gelısım kıtapları okumayı sevıyorsan kemal sayar(kıtabını okumak kısmet olmadı ama tv den cok dınledım), ustun dokmen, dogan cucenoglu kıtaplarına bakardım ve cocuk gelısımı uzerıne adem gunes cok tavsıye edılen bır yazar bunlara bakardım:) ay ben gıtsem bırsuru kıtapla donerım herhalde ama okumaya gelınce vakıt yok

Songul masallah arasa ve nıle ay bızım kuzular ne zaman yıyecek boyle sabah karısım yedırmedım yarım yumurta sarısı ve ıkı lokma krem pernır bır lokma sosıs yedı bunla doyarmı cocuk ya..

Masalgıbı desene asya sımdıden basladı suslenmeye bızımkı hıc bılmıyo annesı bınde bır makyaj yapar ancak:)

Ikıze hamıle arkadas ıns saglıcakla alırsın kucagına bebıslerını:)

Son düzenleme:
Kiizzzlarrr ozlediniz mii biziiii))
Ozledik tabi canim arada kulagin cinlamiyomu.neler yapiyosunuz anlat azicik.
Ayy cok guldum ya ne tatli nuni nuni demesi masallah nile.
kızlar aranızda tek kesede iki bebişi olup da sağlıkla dünyaya getiren var mı????

Benim bi arakdasiminda ikizleri oldu kendiliginden ama daha gormeye gidemedim canim.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Sana tavsiyem bebisleri buyuturken ikisinede ayni kiyafet cok giydirme yani farki farkli giysinler uzmanlar oyle diyo cunku onlarda iki ayri birey olduklari icin tek bir kisiymis gibi muamele etmek cok yanlismis en azindan ayni kiyafetin farkli renklerini giyebilirler aklinda bulunsun canim.

evet ya çok komik gerçekten..
ay iyice komik oluyo bunlar tam sevilcekleri zaman şimdi..

benicim sağol cnm ay bitsinde rahat edeyim artıkkk:

HEVİN
Yeni aklima geldi canim bizim okuldaki ogretmen tavsiye etmisti anneler icin "cocugumu fiste takili unuttum" diye bi kitap varmis yazarini soylemedi yabanci bi kitap turkceye cevrilmis okumak istersen bi bak derim cocuklarin tv izlemesiyle ilgili.
Yada baska okumak isteyen arkadas olursa alabiir bende okul kapansin almayi dusunuyorum simdi okumaya vakit yok.

evet canım ilk..o yüzden panik oldum zaten...google dan araştırma yapıyorum ama kötü şeyler yazıyo genellikle o yüzden çok bakmak istemiyorum...

hehe inşallah sağlıkla büyütme işine kadar geliriz de...tek yumurta ikizleri kendileri hep aynı şeyleri giymek istiyolarmış...karşı çıkınca psikolojileri bozuluyomuş esas...kendileri ısrarla istemediği sürece farklı giydiririm zaten...çift yumurta ikizleri bağımsız olmak istiyormuş ama tek yumurta olanlar hep birlikte hareket etmek istiyormuş...kısmet inşallah o günleri bi görelim de

cnm allah razı olsun sağol
inşallah daha da iyiye gider
kuzenim için çok zor ve uzun bir dönem olacak
allah yardımcımız olsun

evet canım ilk..o yüzden panik oldum zaten...google dan araştırma yapıyorum ama kötü şeyler yazıyo genellikle o yüzden çok bakmak istemiyorum...

cnm bakma
sen duanı et sonra iyi düşünki iyi olsun allahın izniyle herşey güzel olacak ona inan..
ben arıyosunya hani tek yumurta ikizi olan oyüzden yazdım..
cnm

teyzeleri defnenin albümünü yaptım beğeninize sunarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…