- 23 Ocak 2014
- 7.295
- 4.332
- 248
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #41.821
Az once senin konunu okudum arkadasim tek yumirta ikizleri saniyorum ki ay cok sevindim.adiniza hemde 9.haftada ogrenmissiniz saklanbac oynamis ufaklik
bizlerse yok ama okulda arkaddaslarim vardi tek yumurta ikizi birebir aynuydilar cok sekerleedi
hehe inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bizde...
aynı durumda veya yaşamış olanlar varsa diye aranıyorum bende..
desteğe ihtiyacım var da
Boyle guzel birsey herkeze nasip olmuyor canim demekki cok nadir birsey bence keyfini yasa endisiye yer verme sakin ay iki tane ayni bebek vok keyifli
ay artık isim isim yazıcam alıntı yapmiyacam ya kirlilik oluyo bidefa alıntı yapmışım sürekli takılıyo oyüzden
kızlar evi aradım şimdi bizim temizliğe gelen bayanın adı nuriye
bizim cadı
kadının peşinde nuni nuni diye dolaşıyomuş.
oda yardım edecekmiş..
hehe çok güldüm..
Fundacm gecmis olsun cnm icim tuhaf oldu okuyinca allah annesine sabir versn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
baya baya kıskanmış babayıAy sorma gulden birde israr ettiler dedik simdi yedik gelduk pasa yayilinca sandalyeye mahcup etti annesini
ay bide evin torunu nu esim sevdi biraz aras atladi babasini kucagina ay babasinin agzindan yanagindan arka arka optu kiskandi sanirim esim rezmen dort kose oldu
ben de istiyorum o resimlerden amaaaaaaa.Ay cok tatliydi o resimler ginderdiginde aras parktaydi esimle sevdik ekifin resmini ama birdaha gistermicem
guzel kiz bebek gorunce 3.baskisi basliyor haha
İns.dislerini kolayca cikarir masal cocuklar cok cekiyo ya dislerden bi hepsi ciksada rahatlasak.neyseki bizim azilar cok zor cikmadi simdi kocaman oldular ya guldugunde nasil gorunuyo tatli tatli.gunaydin kizlar geemi guzeldi ateslenmedi 2kez uyandi su icti uyudu
kahvaltisini etti ama suan cok mizmizdi uyutuom bende normalde 2gbi uyuodu ama bgun 2uyku yapar artk
cok huzursuz hem ust hem alt kopek disleri cikmak uzere ucu hafif patlamis ama tam degil
azilarda oyle
bitanem disin aciomu diorum
aco aco deyip dislerini gpsterio kiyamm bitaneme yaaa
allhim cabucak cikartsin yavrucaklarin dislerini
funda biraz olsun icim rahatladi sesi kisikda olsa kinusabilio
corba denemisker ins kusmamistir yiyebilcektir
rabbim acil sifalar versin ins dunden beri kafamdaydi cok merak ettim
gulden ohh mis olmus dolaplar gule gile kullan
nilde temizdir daha annesi merak etme bugun yikarsin dahada mis olur
ohh aras ada bak sen koca adam olmus oturmus birlikte sizinle
masal hep sandalyede yedigi iccin misafirlikte avm de hep rahat oluo hic kalkmio
koyde herkes sasirdi nasil oturuo diye ee alisti
yemek vakti sandalyeye gidio otuy otuy dio oturmaya calisio :)buara sandalyye de cikabilio
Yazlik kislik mi degistiriyorsun canim erken degil mi daha
Ay cok tatliydi o resimler ginderdiginde aras parktaydi esimle sevdik ekifin resmini ama birdaha gistermicem
guzel kiz bebek gorunce 3.baskisi basliyor haha
hehe inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bizde...
aynı durumda veya yaşamış olanlar varsa diye aranıyorum bende..
desteğe ihtiyacım var da
maşallah nile temizlikte yaparmış
cnm senin kadın dolapları silmiyor mu?
Ay sorma gulden birde israr ettiler dedik simdi yedik gelduk pasa yayilinca sandalyeye mahcup etti annesini
ay bide evin torunu nu esim sevdi biraz aras atladi babasini kucagina ay babasinin agzindan yanagindan arka arka optu kiskandi sanirim esim rezmen dort kose oldu
Elifi de iki gündür sandalyeye oturtuyorum ama bizimki yiyici değil bakıcı
masallah nilin ve arasın istahina bayılıyorum ben
canım valla hem zor hem nankör benim salı misafir var çarş ben gezmeye gitcem kaldı perşembeye e bi hafta daha pisleteyim
elif iyi çok şükür dün poz ver deyip bir sürü gülen foto çektim masallah kizima çok şeker çıktı
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ins bu mübarek cuma vakti
kızlar aranızda tek kesede iki bebişi olup da sağlıkla dünyaya getiren var mı????
Ozledik tabi canim arada kulagin cinlamiyomu.neler yapiyosunuz anlat azicik.Kiizzzlarrr ozlediniz mii biziiii))
Ayy cok guldum ya ne tatli nuni nuni demesi masallah nile.ay artık isim isim yazıcam alıntı yapmiyacam ya kirlilik oluyo bidefa alıntı yapmışım sürekli takılıyo oyüzden
kızlar evi aradım şimdi bizim temizliğe gelen bayanın adı nuriye
bizim cadı
kadının peşinde nuni nuni diye dolaşıyomuş.
oda yardım edecekmiş..
hehe çok güldüm..
kızlar aranızda tek kesede iki bebişi olup da sağlıkla dünyaya getiren var mı????
evet ya çok komik gerçekten..Ozledik tabi canim arada kulagin cinlamiyomu.neler yapiyosunuz anlat azicik.
Ayy cok guldum ya ne tatli nuni nuni demesi masallah nile.
Benim bi arakdasiminda ikizleri oldu kendiliginden ama daha gormeye gidemedim canim.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Sana tavsiyem bebisleri buyuturken ikisinede ayni kiyafet cok giydirme yani farki farkli giysinler uzmanlar oyle diyo cunku onlarda iki ayri birey olduklari icin tek bir kisiymis gibi muamele etmek cok yanlismis en azindan ayni kiyafetin farkli renklerini giyebilirler aklinda bulunsun canim.
merhaba öncelikle hayırlısı olsun allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ilk hamilelikmi?
aynı başlığı googleye yazarsan belki çkar cnm mutlaka vardır çünkü ama sen songülümünde dediği gibi nadir insanlardansın..
Benim bi arakdasiminda ikizleri oldu kendiliginden ama daha gormeye gidemedim canim.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Sana tavsiyem bebisleri buyuturken ikisinede ayni kiyafet cok giydirme yani farki farkli giysinler uzmanlar oyle diyo cunku onlarda iki ayri birey olduklari icin tek bir kisiymis gibi muamele etmek cok yanlismis en azindan ayni kiyafetin farkli renklerini giyebilirler aklinda bulunsun canim.
Iyı gunler hayırlı cumalar arkadaslar
Funda kucuk kızımız daha ıyıymıs kusmamasına sevındım ıns daha da ıyı olur Allah yardımcıları olsun baba musveddesınden cekmıs ana kız
Gulden temızlık bıtıyomus hadı aksama heryer mıs senın kafada rahat dınlenırsın artık:)
Sıbel hosgeldın cnm ıs basına az kalmıs hayırlısı olsun hakkınızda..
Hevın cnm aksam kacırmısım ne guzel fuara gıdıyosunuz ama yorucu olur senın ıcın dıkkat kendıne kalabalıkta..
Kıtap demıssın ben olsam kısısel gelısım kıtapları okumayı sevıyorsan kemal sayar(kıtabını okumak kısmet olmadı ama tv den cok dınledım), ustun dokmen, dogan cucenoglu kıtaplarına bakardım ve cocuk gelısımı uzerıne adem gunes cok tavsıye edılen bır yazar bunlara bakardım:) ay ben gıtsem bırsuru kıtapla donerım herhalde ama okumaya gelınce vakıt yok
Songul masallah arasa ve nıleay bızım kuzular ne zaman yıyecek boyle sabah karısım yedırmedım yarım yumurta sarısı ve ıkı lokma krem pernır bır lokma sosıs yedı bunla doyarmı cocuk ya..
Masalgıbı desene asya sımdıden basladı suslenmeye bızımkı hıc bılmıyo annesı bınde bır makyaj yapar ancak:)
Ikıze hamıle arkadas ıns saglıcakla alırsın kucagına bebıslerını:)
evet canım ilk..o yüzden panik oldum zaten...google dan araştırma yapıyorum ama kötü şeyler yazıyo genellikle o yüzden çok bakmak istemiyorum...
teyzeleri defnenin albümünü yaptım beğeninize sunarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?