2012 kasım bebekleri büyüyor..

Sizede iyi olmustur canim meryemde neguzel oh iyi vakit gecirsin zaten hep yalnizdiniz biraz kalabalik iyi olur.
cnm benim gecikme sebebim cerazette kullanmammış
cerazettenin etkilerinden biri adet gecikmesi ya da olmamasıymış
zaten kullanmayı kesip başka ilaca başladım ve oldum

O dk.hapi degilmi canim peki emzirirken kullanilmiyomuydu o sen defneyi emzirmiyosun bildigim kadariyla ama.
Normale dondugune sevindim canim adet olmamak cok kotu ya neyseki bende oldum sonunda.

Canim kizlarda birsey cikmamis sevindim cnm kizlar nasil iyilermi

Sagol cnm ıyıler Allaha sukur ama ögleden sonra nıda hep mız mız dı Allahım herseye aglıyo cocuk dıs mı gelıyo bılmıyorum
Allah sabır versın sureklı aglayan cocukların annelerıne hep oyle olsalar ne yapardım dıye dusundum.. Neyse yatarken normale döndu beyzayla oynadılar sonra yatakta kıkır kıkır cok tatlılar ya:)

Allah bağışlasın =) Evet, Muğla'ya yaz geldi bile. =)

Amın cnm cumlemızın.. Sımdı egede olmak vardı:)

Hadı gözun aydın yıne:)
Her ay cekıyosun bu sıkıntıyı kötu oluyosundur, az kaldı galıba ayırcaktın memeden o zaman rahatlatsın ıns..

Gerçi dün gece fırtına şimşek filan vardı. Zaten ne zamandır hava ağırdı, bir yağamadı, sonunda yağınca artık daha güneşli ve sıcak olur.

Hadı gözun aydın yıne:)
Her ay cekıyosun bu sıkıntıyı kötu oluyosundur, az kaldı galıba ayırcaktın memeden o zaman rahatlatsın ıns..

Sorma valla canim ya her ay yuregim agzimda bi biraktirsamda rahatlasam diye bakiyorum artik.

Nida niye oyle mizmizdi acaba ama buyudukce oluyo iste canim belli olmuyo kac disiniz vardiki sizin belkide cikmak uzeredir disleri ins.yarina guzel uyanirda uzmez annesini nida.

kızlarbugun evden çıktık yarenı almak uzere bır ruzgar heryer toz ağaç yaprakları falan heryerde hemen okula gıttım ıcerı gırdım ama ıstıklal marsı okunurken mecbur çıktım ınsalla aras pasam etkılenmemıstır yarın herseyı belırlıcek dua edın kuzuma kızlar etkılenmemıs olsun

Hehe cadi yenimi anlamis sandalye isini arasta heryere cikar ama inemez
ben gitti gjduyorda gordim onlu paket 36 tl ydi almak istiyorum ay cok korkuyorum

ay saol canim bi bakayim hemn pvc pencereye uyar heralde
ay cikiodu ama ittirip camin onune goturmesi beni korkuttu
camin onu bos hicbisey yok sirf masal icin d uzenldim
ama hanfendi suruklemeyide akil etti

gunaydin kizlar mutlu haftasonlari diliyoum
babamizin nobeti varmis bugun ise gitti benimde uykum kacti yatakta donuyorum yine:)
masal masallh bugun eski formuna dondu 10da yatti 5de ugandi su icti uyudu daha uyuo
sanirim patladi o 3gundur zorlayan dis:)
ya kizlar masal gostermio agzini hic acmio
kac disi var bilmiom:)
enson 10du iste daha
sonra bidaha gostermedi aglasa gorcemde aglamio gulerkende hep kafasini yere eger utanir gbi yine goremiom:)

ayy ins aras etkikenmez tozdan
arabasinin ruzgarligi yokmu su seffaf olanlardan onlardan ortseydin hemn yada battaniyrsi falan
sen yapmissindir bisey zaten ins olmaz canim ya

aynen dun bizim pazarimizdi tam ciktik masall biraz gittik geri donduk eve
inanilmaz ruzgar vardi masal bile saclarini tuttu korktu sanirim ruzgardan:)
bizde eve geldik geri

Aykut 1,5 yaşında, kardeşim 4 gün sonra 9 olacak =)

bende 23yasindayim masalda 1,5ve benimde 3.kardesm yasasydi suan 9olcakti:)
ayniymisiz demekki
annem 3.hamileliginde tam cinsiyet ogrwnmeye gtmistikki yani4aylikti ama bebegin öldugunu ogrenmistik
cok uzulmustuk erkekmis bide biz 2kiz kardesiz simdi masalin 9yasinda dayisi olcakti

Of olmaz mi vardi tabi ama.tam yolu yariladik birden gunes cekilde esmehe basladi ev uzak degil ama gec kalicam diye donemedim de geriye yavrumun tum gece gozleri kasindi durdu
of cok sinir oldum ya

O masalla atlatti sqbirim kuzu
Bende alt acarken guldurup ole bakiyorum yada zaten mikirdaniyor agzi aciliyor simdilik bitti disler en arkadakileri gormek zorlatabilir

Günaydın kizlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm cerazette songülün kullandığı hap. Geçen ay Dr değiştirdi düzeldi bu ay ne olur bilmiyorum

Cnm inşallah bişey olmaz

canım masalla kuzun pek bır tatlı gormeyelıde epeyce buyumus rabbım nazarlardan korusun
Amin cnm allah hepimizin bebisini korusun

Günaydın kızlar . Nasılsıniz?
Songul aras nasıl oldu
Betül erdem nasıl tuvalete cikabildi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…