- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #41.861
Allah bağışlasın =) Evet, Muğla'ya yaz geldi bile. =)Aramıza hosgeldın aykut ve annesı:) yasadıgın yerde guzelmıs sıcaktır sımdı oralar
Benımde ıkı kızım var buyugum beyza 4 olucak temmuzda, kucugum nıda 24 ekım dogumlu..
Yok canım, annem 37 yaşında en küçük çocuğunu doğurdu, canavar gibi şu an =)hosgeldın canım aramıza
bız gec kaldık desene bende 27 de anne oldum
Sizede iyi olmustur canim meryemde neguzel oh iyi vakit gecirsin zaten hep yalnizdiniz biraz kalabalik iyi olur.Nurcm hosbuldum cnm....
Fatma anlatcak bisey yok oek ilk kez bu kadar uzun kaldik kvlerde...evde gorumcem var bi de yeğenler var meryem bayikiyo onlara.bizse bol bol geziyorz akraba es dost. Yeni gelin gibi hissettm kendimi herkez bi inceliyo sormayn....bakalim yorumlarini ogrebeblcem mii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm benim gecikme sebebim cerazette kullanmammış
cerazettenin etkilerinden biri adet gecikmesi ya da olmamasıymış
zaten kullanmayı kesip başka ilaca başladım ve oldum
Canim kizlarda birsey cikmamis sevindim cnm kizlar nasil iyilermi
Allah bağışlasın =) Evet, Muğla'ya yaz geldi bile. =)
Sizede iyi olmustur canim meryemde neguzel oh iyi vakit gecirsin zaten hep yalnizdiniz biraz kalabalik iyi olur.
O dk.hapi degilmi canim peki emzirirken kullanilmiyomuydu o sen defneyi emzirmiyosun bildigim kadariyla ama.
Normale dondugune sevindim canim adet olmamak cok kotu ya neyseki bende oldum sonunda.
Gerçi dün gece fırtına şimşek filan vardı. Zaten ne zamandır hava ağırdı, bir yağamadı, sonunda yağınca artık daha güneşli ve sıcak olur.Sagol cnm ıyıler Allaha sukur ama ögleden sonra nıda hep mız mız dı Allahım herseye aglıyo cocuk dıs mı gelıyo bılmıyorum
Allah sabır versın sureklı aglayan cocukların annelerıne hep oyle olsalar ne yapardım dıye dusundum.. Neyse yatarken normale döndu beyzayla oynadılar sonra yatakta kıkır kıkır cok tatlılar ya:)
Amın cnm cumlemızın.. Sımdı egede olmak vardı:)
Hadı gözun aydın yıne:)
Her ay cekıyosun bu sıkıntıyı kötu oluyosundur, az kaldı galıba ayırcaktın memeden o zaman rahatlatsın ıns..
Yok canım, annem 37 yaşında en küçük çocuğunu doğurdu, canavar gibi şu an =)
Aykut 1,5 yaşında, kardeşim 4 gün sonra 9 olacak =)aa sımdı ne kadarlık kı kardesın Aykut ıle arası ne kadar
Aykut 1,5 yaşında, kardeşim 4 gün sonra 9 olacak =)
Hehe cadi yenimi anlamis sandalye isini arasta heryere cikar ama inemez
ben gitti gjduyorda gordim onlu paket 36 tl ydi almak istiyorum ay cok korkuyorum
Aykut 1,5 yaşında, kardeşim 4 gün sonra 9 olacak =)
ayy ins aras etkikenmez tozdan
arabasinin ruzgarligi yokmu su seffaf olanlardan onlardan ortseydin hemn yada battaniyrsi falan
sen yapmissindir bisey zaten ins olmaz canim ya
aynen dun bizim pazarimizdi tam ciktik masall biraz gittik geri donduk eve
inanilmaz ruzgar vardi masal bile saclarini tuttu korktu sanirim ruzgardan:)
bizde eve geldik geri
gunaydin kizlar mutlu haftasonlari diliyoum
babamizin nobeti varmis bugun ise gitti benimde uykum kacti yatakta donuyorum yine:)
masal masallh bugun eski formuna dondu 10da yatti 5de ugandi su icti uyudu daha uyuo
sanirim patladi o 3gundur zorlayan dis:)
ya kizlar masal gostermio agzini hic acmio
kac disi var bilmiom:)
enson 10du iste daha
sonra bidaha gostermedi aglasa gorcemde aglamio gulerkende hep kafasini yere eger utanir gbi yine goremiom:)
Cnm cerazette songülün kullandığı hap. Geçen ay Dr değiştirdi düzeldi bu ay ne olur bilmiyorumSizede iyi olmustur canim meryemde neguzel oh iyi vakit gecirsin zaten hep yalnizdiniz biraz kalabalik iyi olur.
O dk.hapi degilmi canim peki emzirirken kullanilmiyomuydu o sen defneyi emzirmiyosun bildigim kadariyla ama.
Normale dondugune sevindim canim adet olmamak cok kotu ya neyseki bende oldum sonunda.
Cnm inşallah bişey olmazkızlarbugun evden çıktık yarenı almak uzere bır ruzgar heryer toz ağaç yaprakları falan heryerde hemen okula gıttım ıcerı gırdım ama ıstıklal marsı okunurken mecbur çıktım ınsalla aras pasam etkılenmemıstır yarın herseyı belırlıcek dua edın kuzuma kızlar etkılenmemıs olsun
Amin cnm allah hepimizin bebisini korusuncanım masalla kuzun pek bır tatlı gormeyelıde epeyce buyumus rabbım nazarlardan korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?