2012 kasım bebekleri büyüyor..

Beysal erdem nasıl cnm ıns daha ıyıdır
Kabızlık cok zor ya Allah yardım etsın kucuk adama
Beyzada tam bır yıl cektım wc ögrenınce kakayı tutmaya basladı ve sonrasında hep kabız oldu bır hafta 10 gun yapamadıgı oluyodu herseyı denedım kac dr gıttık ama ılacla duzene gırıyodu sonra yıne aynı..gunde 15 20 kez wc ye gıderdık karnım agrıyo derdı ama yapamazdı yavrum nasıl aglardı onunla beraber bende artık hortum salıp bagırsaklara bakılacaktı ama onun ıcınde daha kucuk dendı
Ve tam bır yıl sonra kendılıgınden yapmaya basladı anne karnım rahatlıyo dıyodu her yaptıgında kaka nın bızı bu kadar mutlu edecegını bılmezdım derım hep:)
Bızımkı bırazda psıkolojıktı sanırım wc donemınde oluyormus boyle
Sızınkı dogustan bu yana dıyosun ıns daha da cekmez pasa duzene gırer bıan evvel yasayan bılır cok zor gercekten..

Kizlar ya moralim bozuk adetim yine gecikti iki gun falan elektriklerde yok nezamandir gelsinler artik hicbisry yapamiyorum havada kapali yagmurlu benimde icim karardi sanki cok keyfim kacti ya elektrikler bari gelse.:-(

teyzeleri defnenin albümünü yaptım beğeninize sunarım :)

sen sunarsın bende onu yerimmmmmmmm:
cnm maşallah allahım nazarlrdan korusun defneciği..

Kizlar ya moralim bozuk adetim yine gecikti iki gun falan elektriklerde yok nezamandir gelsinler artik hicbisry yapamiyorum havada kapali yagmurlu benimde icim karardi sanki cok keyfim kacti ya elektrikler bari gelse.:-(

cnm takılma senin artık huy edindi adetin bu gecikme işini
songülümün dediği ilaca başlasaydın stres olmazdın en azından cnm:
neyse az kaldı bırakınca eren memeyi rahatlarsın istediğin ilacı kullanırsın ozaöam..

buyur gel ye cnm
amin allah bütün bebişleri nazarlardan korusun

kolay gelsin canim

Masallah defneye canim neguzelde eglenmis mutlu olmus kuzucuk arada defnenin mutlu haberlerinide alalim ya seviniyoruz bak.
Bu arada saclarida guzel olmus ya cok kisada degil yazin rahat eder defnede saglikli uzarlar artik.

Dogru diyosunda canim bidahaki ay 18 ayi doldursun diye bekliyorum iste yoksa hemen biraktiricam boyle olmuyo tabi bu durumda hapada baslamak istemedim az kaldi diye ama bi olsam rahatliycam boyle cok sinir bozucu her ay her ay ayni sey.

tamam bana uyar gelip yerim ozaman :

buyur gel ye cnm
amin allah bütün bebişleri nazarlardan korusun

evet cnm neyse son 1 ay...

cnm inşallah hep birbirimize güzel haberler veririz
cnm acaba adet dönemin mi kayıyor neden böyle ki?
insanın canı sıkılıyor düzensizlik olduğu zaman

cnm inşallah hep birbirimize güzel haberler veririz
cnm acaba adet dönemin mi kayıyor neden böyle ki?
insanın canı sıkılıyor düzensizlik olduğu zaman

Gecen ayda 5gun falan gecikmistim nerdeyse kendimi hamile gibi hissetmeye baslamistim tam esim test almaya gitmisti ozaman oldum aramistim tel.ile alma denek icin ama almis bile simdi evde var bitane test yedek dursun bakalim ama cok morallerim coktu ya.
Seninde oyle bi sorun vardi dimi canim senin neden oyle gecikiyomus hani gecen kucuk bi operasyon gecirmistin oyuzdenmi olmuyodun acaba.

Sen yeni hamileydin sanirim diymi canim oyuzden endiseleniyosun ben bile ilk zamanlar nasil korkuyodum bisey olmasin diye senin bide iki tane.
Ben arastirmadigim icin ikizler hakkinda detayli bilgim yok canim ama tvde duyduklarimi aktardim sana tabi benimde sahsi fikrimde oyle onlarda ayri birer insan birey olucaklar sonucta bide kendi sahsi fikrim bence tek yumurta ikizlarinide buyuturken anne baba aile yani ikisinede hep ayni kiyafeti giydirip biraz buyuyuncede farkli kiyafetler yada farkli seyler yaptirmaya kalksalar tabiki cocuklarda istemez ama bebeklikten farkli giydirilirse bence buyuyuncede sorun olmaz gibi geliyo tabi bu benim sahsi dusuncem sen zaten arastirip ona gore davranirsin canim.
İns.bebislerinide saglikla kucagina alirsin Allahim yardimcin olsun.

Nurcm hosbuldum cnm....

Fatma anlatcak bisey yok oek ilk kez bu kadar uzun kaldik kvlerde...evde gorumcem var bi de yeğenler var meryem bayikiyo onlara.bizse bol bol geziyorz akraba es dost. Yeni gelin gibi hissettm kendimi herkez bi inceliyo sormayn....bakalim yorumlarini ogrebeblcem mii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy o kadar yazdim yollamamissss

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm benim gecikme sebebim cerazette kullanmammış
cerazettenin etkilerinden biri adet gecikmesi ya da olmamasıymış
zaten kullanmayı kesip başka ilaca başladım ve oldum

Kasidim canim😀 ins butun bebisler istahli yemek yerlerde anneleride mutlu olurlar

Masallah nazar degmesın efecıge
Darısı yasmıne ve yemeyen kuzulara ıns.. Memeden kesınce ıstah yerıne gelıyo demek ayırırken uzulen annelere bu tesellı olur bıraz..
Eveg canin memeden sonra efe yuzde yuz degisti cok sukur
Gecmis olsun canim kaancigima
Darusi basiniza canim ins sizde memeden sonra duzelirsiniz annemler iki saat uzaklikta cnn surekli gelemiyoruz maalesef
Aaa nerde cnm wiyanadani bizede gelin buyrun valla beklerimm yakinsa tabi nerde oldugunu bilmiyorum

Pazartesi geldiler trden canin bizde hemen buraya geldik ozledik cunku

hoşgeldin aramıza
sende takiptemiydin bizi yoksa ilk defamı buldun?

Hoşbulduk. Ben ekşi sözlük okurken sitenin adına denk gelmiştim. Merak ettim, okudum biraz, baktım güzele benziyor kayıt oldum. Faydalı konular var, bir de içerik çok zengin, hemen hemen her şey hakkında konu var. O yüzden ilk defa buldum diyebilirim. Zaten dün kayıt oldum daha, yeniyim forumda yani =)

Hayırlısı böyleymiş ne güzel bak genç anne olmakta çok güzeldir eminim :)
:

Evet, genç anne olmanın pek çok avantajı var =) İnsanlar, önce doya doya gezeyim sonra çocuk yaparım diye düşünürler genelde, bana da hep öyle tavsiye etmişti arkadaşlarım, fakat bence ne kadar erken olursa o kadar iyi =) Bunu şimdi daha da iyi anlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…