- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #41.841
Ay cok tatlı masallah nasılda eglenmıs:)
Yanındakı babanne olsa gerek:26:
teyzeleri defnenin albümünü yaptım beğeninize sunarım :)
Kizlar ya moralim bozuk adetim yine gecikti iki gun falan elektriklerde yok nezamandir gelsinler artik hicbisry yapamiyorum havada kapali yagmurlu benimde icim karardi sanki cok keyfim kacti ya elektrikler bari gelse.:-(
sen sunarsın bende onu yerimmmmmmmm:
cnm maşallah allahım nazarlrdan korusun defneciği..
cnm takılma senin artık huy edindi adetin bu gecikme işini
songülümün dediği ilaca başlasaydın stres olmazdın en azından cnm:
neyse az kaldı bırakınca eren memeyi rahatlarsın istediğin ilacı kullanırsın ozaöam..
İns.dislerini kolayca cikarir masal cocuklar cok cekiyo ya dislerden bi hepsi ciksada rahatlasak.neyseki bizim azilar cok zor cikmadi simdi kocaman oldular ya guldugunde nasil gorunuyo tatli tatli.
Erende bi ara koltuklara cikamiyo diye buraya yazmistim sonra sunger koltugunu kaldirdim bir hafta icinde koltuklara ziplayarak nerdetse cikmaya basladi sandalye masa sifonyer hicbiyer birakmadi cikmadik bende pencere onunde zararli olabilicek yerlere koymuyorum sandalya yada baska bisey yoksa bizimkide cok merakli pencereden bakmaya ama korkuyorum bende ilerde demir parmaklik bile yaptirabiliriz ikinci kat olmamiza ragmen.
Kalin olanlari yikayorum canim kazak vb.olanlari zaten mayis gelince bidaha giyilmiycekler ama kokten hwepsini degil ara mevsimlik olanlar kaliyo simdiden basladim yikamaya ama tisortler falan cikarmadim daha once bunlari halledeyim.
Masallah defneye canim neguzelde eglenmis mutlu olmus kuzucuk arada defnenin mutlu haberlerinide alalim ya seviniyoruz bak.teyzeleri defnenin albümünü yaptım beğeninize sunarım :)
sen sunarsın bende onu yerimmmmmmmm:
cnm maşallah allahım nazarlrdan korusun defneciği..
cnm takılma senin artık huy edindi adetin bu gecikme işini
songülümün dediği ilaca başlasaydın stres olmazdın en azından cnm:
neyse az kaldı bırakınca eren memeyi rahatlarsın istediğin ilacı kullanırsın ozaöam..
teyzeleri defnenin albümünü yaptım beğeninize sunarım :)
Kizlar ya moralim bozuk adetim yine gecikti iki gun falan elektriklerde yok nezamandir gelsinler artik hicbisry yapamiyorum havada kapali yagmurlu benimde icim karardi sanki cok keyfim kacti ya elektrikler bari gelse.:-(
buyur gel ye cnm
amin allah bütün bebişleri nazarlardan korusun
Masallah defneye canim neguzelde eglenmis mutlu olmus kuzucuk arada defnenin mutlu haberlerinide alalim ya seviniyoruz bak.
Bu arada saclarida guzel olmus ya cok kisada degil yazin rahat eder defnede saglikli uzarlar artik.
Dogru diyosunda canim bidahaki ay 18 ayi doldursun diye bekliyorum iste yoksa hemen biraktiricam boyle olmuyo tabi bu durumda hapada baslamak istemedim az kaldi diye ama bi olsam rahatliycam boyle cok sinir bozucu her ay her ay ayni sey.
Masallah defneye canim neguzelde eglenmis mutlu olmus kuzucuk arada defnenin mutlu haberlerinide alalim ya seviniyoruz bak.
Bu arada saclarida guzel olmus ya cok kisada degil yazin rahat eder defnede saglikli uzarlar artik.
Dogru diyosunda canim bidahaki ay 18 ayi doldursun diye bekliyorum iste yoksa hemen biraktiricam boyle olmuyo tabi bu durumda hapada baslamak istemedim az kaldi diye ama bi olsam rahatliycam boyle cok sinir bozucu her ay her ay ayni sey.
cnm inşallah hep birbirimize güzel haberler veririz
cnm acaba adet dönemin mi kayıyor neden böyle ki?
insanın canı sıkılıyor düzensizlik olduğu zaman
hehe inşallah sağlıkla büyütme işine kadar geliriz de...tek yumurta ikizleri kendileri hep aynı şeyleri giymek istiyolarmış...karşı çıkınca psikolojileri bozuluyomuş esas...kendileri ısrarla istemediği sürece farklı giydiririm zaten...çift yumurta ikizleri bağımsız olmak istiyormuş ama tek yumurta olanlar hep birlikte hareket etmek istiyormuş...kısmet inşallah o günleri bi görelim de
Gecen ayda 5gun falan gecikmistim nerdeyse kendimi hamile gibi hissetmeye baslamistim tam esim test almaya gitmisti ozaman oldum aramistim tel.ile alma denek icin ama almis bile simdi evde var bitane test yedek dursun bakalim ama cok morallerim coktu ya.
Seninde oyle bi sorun vardi dimi canim senin neden oyle gecikiyomus hani gecen kucuk bi operasyon gecirmistin oyuzdenmi olmuyodun acaba.
Kasidim canim😀 ins butun bebisler istahli yemek yerlerde anneleride mutlu olurlarben yıyemedım dısarı cıkamadık cam sılıodum :)
hasta olmadı ama 39.5du atesı cok korktuk nefes almakta zorlanıodu bız burnu tıkalı sandık
hatta tam nılın havale gecırdgı gundu
cok ıyı hatırlıorum doktora gttık
enfeksıyon yok dıstendır dedı
ama cok yuksek atesı dıye antıbıyotık verdı
3gun ıcırdım bosyere garantı olsun dıye artık
oysa atesı aynı gun düşmüştü
ve evet dıstenmıs o
sımdıde azı cıkıo aynı anda kopek dısı
hem ıshal hem hafıf atesı var ama keyfı yerındeydi
baaklım gece napıcak
ayy yaz canım denenmış bır tarıf ısterımm
hosgeldın cnm aramıza wc ıcın bende dusunuom hazıran gbı
cunku masal 1aydır pantolunu ındırmeye basladı çişş dıo oturuo
sanırım bezden rahatsız oluo artık hazır demekkı
ama9aylık bebege de öğretılmezkı yok artık ıyı sallamış kv :)bence tabıkı :)
ohh masallhh efe ye totosunu kaşı annesı :)nazar degmesın efecıge
ıns zeynep ılayda emmeyı bırakınca yemege baslarda keyıfle yasemının yazılarınıda okuruz ınsssss
Herkese ıyı aksamlar kızlar..
Dr a gıttık sonrasında alısverıs falan ancak fırsat buldum..
Kızları muayene ettı ve ıkısındede alerjık bır durum gozlemlemedı beyzanın kızarıklıgı olabılen normal bıseymıs fazla bıseyde soramadım sonuc olarak ıkısındede hersey normal dedı..
Haftaya nıdanın asısı var gecmezse kendı dr una göturucem..
Eveg canin memeden sonra efe yuzde yuz degisti cok sukurMasallah nazar degmesın efecıge
Darısı yasmıne ve yemeyen kuzulara ıns.. Memeden kesınce ıstah yerıne gelıyo demek ayırırken uzulen annelere bu tesellı olur bıraz..
Gecmis olsun canim kaancigimaiyi geceler kızlar, geçmiş yapamadım malesef baya birikmiş girmeyeli,
umarım herkes iyidir bebişleriyle.
Kaan malesef yine grip oldu bugün 2. gün, gün içerisinde iyi gibide geceleri çok zor geçiyor burun tıkalı diye, şimdide kıvranıyor yavrum durmadan uyuyamıyor. Nasıl oluyor anlamıyorum gerçekten, tam geçti derken tekrar nüksediyor, öyle fazla ilaçta kullanmıyoruz kendiliğinden atlatsın diye ama yeniden başlıyor.
Darusi basiniza canim ins sizde memeden sonra duzelirsiniz annemler iki saat uzaklikta cnn surekli gelemiyoruz maalesefCok sevindim canim demek efenin istahida duzeldi ne kadar guzel sende biraz nefes almissindir bu sayede ins.boyle devam eder artik.anane ve dedede mutlu olmuslardir gerci bilmiyorum evleriniz uzakmi ama olsun hersey yolunda olmasi guzel.
Hayirli olsun incileriniz canim bizimde ilk disler 8bucuk aylikken cikmisti bende hep merakla beklemistim cok sukur dislerden cok skntimiz olmadi sadece kopek disler kaldi onlarda cikti cikicak bakalim bekliyorum bende.
Aaa nerde cnm wiyanadani bizede gelin buyrun valla beklerimm yakinsa tabi nerde oldugunu bilmiyorumgeçenlerde eşime gözleme yapmadık baya biri yapsada yesek dedim,
adam gitmiş bugün katmer gözleme sacı almış koca paketle akşam geldi bu ne dedim ee gözleme yapcaksın ya dedi
bide yarından itibaren 10 gün avusturyada kitap fuarı var, dilekcim okursan eğer gidicekmisiniz sizde?
haftasonu ordayız bizde nasipse 2 gün yemekten kurtuldum
nihat hatipoğlu gelcekmiş ama baya kalabalık olur artık bu vaziyette o kadar insanı çekemem herhalde
ha bide kitap önerileriniz varsa kızlar alabilirim :)
geçen sene gittiğimizde içimde kalmıştı çerçeveler yaptırıyorlardı çocukların isimlerini falan, alçıyla tablolar yapılıyordu.
kısmet bu seneyeymiş kaanla kardeşine yaptırcam artık, birde tam isime karar verebilsek o güne kadar
kız hem kağan hem artık az kaldı doğuma nasıl gidecen sen ay vallaha tebrik ederim seni..
günaydın cnm ay haberdar et bizi cnm merak ediyoruz..
aminnnn cnm amin hakkımızda hayırlısı..
günaydın cnm
peki konuşamıyo dimi yani ses çıkmaz herhalde
..
allahım yardımcısı olsun..
hoşgeldin aramıza
sende takiptemiydin bizi yoksa ilk defamı buldun?
ohh ohh hayat size güzel desene şekerim biz iyiyiz maşallah sizde iyisiniz süper
ee annenler türkiyede değilmiydi sizin cnm?
cnm çok
sevindim umarım beyzanında sıkıntısı geçer
1 buçuk yaş aşınız var dimi
ay bakalım ateş yapıcakmı o aşılar..
bizimde mayısın 9unda var
aslında 2dindeymiş amabu ay aşı oldu diye 1 ay geçsin demiş ebe..
demekki hazır değil henüz tuvalet eğitimi biz istediğimiz zaman değil onlar hazır olduğunda verilmeli..
negüzel çok isterdim geç doğum yapmayı ama malesef ben nili 33te doğurdum herhalde en geç anne olanınız benim oyüzden 2. için bişey söylemek istemiyorum..
ay sormaya nilde çorapları çıkartıyo şap şap yere basıyo çok hoşuna gidiyo bizde günde kaç defa giydirioruz belli değil yazgelsede rahatlasa kuzular..
hakkında hayırlısı neyse o olsun helimim
bu arada anneler gerçekten kurtarıcılar
nile gelince evet babaya çok güzel bir ceza geldi
şimdi herşey yolunda bakalım..
HoşbuldukAykutun annesi aramiza hosgeldinnnn
hoşgeldin aramıza
sende takiptemiydin bizi yoksa ilk defamı buldun?
Hayırlısı böyleymiş ne güzel bak genç anne olmakta çok güzeldir eminim :)
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?