- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #42.061
Bisey sorucam ben sana canim ben anvayin yesil cam bezini almistim yani ablam araciligiyla denk gelmisti satan kizda sey demis kuru kuru silincekmis camlar diye ama ben pek ikna olmadim mesela banyo dolabindaki aynanin su damlalarini kuru kuru sadece bezle siliyorum guzel oluyo ama simdi camlari sildigimde once normal silip ardindan bu bezle hafif islakken kurutur gibi sildim ya bunun nasil kullanildigini sen bana soylermisin.rahat ölçtürmüyolarda ondan cnm:
ay hadi inşallah güzel haberler alın ablanda cnm:
kesinlikle çok tatlılar..
kolay gelsin cnm evet yaihmal etmeyin bizi..
Biz kendimiz anlıyoruz canım ya uzadıklarini öyle birşey oldugu zaman soyle kisaldi mi diye bence
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sagol canim amin.Sıbel gecende senın beytıyı bende yaptım guzel oldu
Ben yumurta sarısı surmedım yumurtayla hıc aram yok:)
Esım de cok begendı tarıf ıcın sagol cnm..
Kızlar bıde nılayın tavsıyesı uzerıne pızzaya brokolı koydum cok guzel oldu sebze sevenler deneyebılır bız begendık..
Nılay artık gırmıyosun cnm ama okursun belkı tesekkurler..
Fatma cnm kızlar bahcede oluyo ama bende dıplerındeyım sayılır oturma odası mutfak bahceye bakıyo zaten bahce buyukte degıl kapıda acık kapalıda olsa oturma odasında ıkı buyuk cam kapı var, oldugu gıbı goruyorum onları..anne deseler duyuyorum gozumde ustunde hep.. Bıde bahcenın her tarafı kapalı sokaga cıkamazlar ondan rahatım..
Ablan ıcınde hayırlı sonuclar getırsın tedavısı ıns..
ben o cici kızlarııııı:
oyyy yerim
ranamada baksen ee ranam ne isterse o ...
ayyy keşke benimde bi bahçem olsa
ay benicimya interenete okadar güzel bahçe oyuncakları varki
kaydıraklar salıncaklar
zıp zıplar
ay çok özendimyaaa:
slm kizlar misfirler gitti kuzucumda uyuo bulasiklarida yikadim
bakayim dedim gercekten burasi yaz geldi diye sanirim cok sakin
ama ben bile giremiom artik cunku evde durmuoz hava guzel diye hep disari cikioz
hfatsonud sim piknige gidelim dio bakalim artik biz evde durmayiz ama aklimda burda:)
kizlar masalgece beslenmeyi kestikten sonra 1ayi gecio emzigide ayni anda biraktik
assagi yukari deliksiz uyuo hic uyanmio gecen hafta 3gun haric oda distendi patladi yine ayni duzene dondu
aklima geldi emzirenlerde belki emzirneyi birakinca uykusu duzene gircektir
1/2kez kalkar sut icerdi hepde ayni saatte kalkardi icmeye sonra su icirmeye basladim su yerien
doktorumuz kiziodu uykusu duzenli bi cocugu bile uykusunu boluosun zaten fazla yiyen bir cocuk bide uyaninca niye verionki bosyere bagirsak calisio ve gaz cikartmaktan gegirmekten uyanir demisti ama kiyamiodum
neyse karar aldim biraktirdim gerckten deliksiz uyuo simdi
Masallah canim darisi basimiza artik
Kizlar banada yardim edin asyayi sutten kesmek istiyorum ama sutum cok fazla 6 saat vermedm agrim.oldu cok.nasil azalcak bu sut
Masal gibi ii geceler neden keseceksn cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Masal gibi ii geceler neden keseceksn cnm
cnm surekli emmek istiyor.gece surekli kalkiyor ve uyurkende emmek istiyor azaltarak 1 ay icinde kesmek istiyorum
Günaydın canlarrr....bugun yolculuğumz var ankaraya gidecz inşallah. ...sizler nasilsiniz
Özcanan ii yolculuklar cnm.ranaya gecmis oksun siz nereye gidiyosunuz sımdı. ..ayy gecenlerde siirtten geldik 20saat yokdaydik bnm bebeğim de cok güzel durmustu..sindi dw uyuyor gayet iyiyiz.....
Ben de temizlik yapıyorum kac gündür ama bi mutfaktan cikamadim nasil bitecekse artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?