2012 kasım bebekleri büyüyor..

rahat ölçtürmüyolarda ondan cnm:

ay hadi inşallah güzel haberler alın ablanda cnm:

kesinlikle çok tatlılar..

kolay gelsin cnm evet yaihmal etmeyin bizi..
Bisey sorucam ben sana canim ben anvayin yesil cam bezini almistim yani ablam araciligiyla denk gelmisti satan kizda sey demis kuru kuru silincekmis camlar diye ama ben pek ikna olmadim mesela banyo dolabindaki aynanin su damlalarini kuru kuru sadece bezle siliyorum guzel oluyo ama simdi camlari sildigimde once normal silip ardindan bu bezle hafif islakken kurutur gibi sildim ya bunun nasil kullanildigini sen bana soylermisin.
Biz kendimiz anlıyoruz canım ya uzadıklarini öyle birşey oldugu zaman soyle kisaldi mi diye bence

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ozaman aklima gelmemisti o an yani erende korkunca zaten bide hemsire usendi muayene odasinada goturmedi artik buyumus dedi kendi masasinin falan oldugu odada bakti gelisiguzel yani oyuzden boyle oldu.ama dogdugundan beri boyle zaten en iyisi doktor.

slm kizlar misfirler gitti kuzucumda uyuo bulasiklarida yikadim
bakayim dedim gercekten burasi yaz geldi diye sanirim cok sakin
ama ben bile giremiom artik cunku evde durmuoz hava guzel diye hep disari cikioz
hfatsonud sim piknige gidelim dio bakalim artik biz evde durmayiz ama aklimda burda:)

kizlar masalgece beslenmeyi kestikten sonra 1ayi gecio emzigide ayni anda biraktik
assagi yukari deliksiz uyuo hic uyanmio gecen hafta 3gun haric oda distendi patladi yine ayni duzene dondu
aklima geldi emzirenlerde belki emzirneyi birakinca uykusu duzene gircektir
1/2kez kalkar sut icerdi hepde ayni saatte kalkardi icmeye sonra su icirmeye basladim su yerien
doktorumuz kiziodu uykusu duzenli bi cocugu bile uykusunu boluosun zaten fazla yiyen bir cocuk bide uyaninca niye verionki bosyere bagirsak calisio ve gaz cikartmaktan gegirmekten uyanir demisti ama kiyamiodum
neyse karar aldim biraktirdim gerckten deliksiz uyuo simdi

Sagol canim amin.

İyi bari canim insanin akli cocuklarda kalir yoksa bizim balkon mesela yuksek duvari var eren kucuk tabi duvara gore ama yinede korkuyorum bazen ve balkona ustune basip cikabilecegi seyler goturmuyorum surekli aklimda valla evlat iste bide bu yaz ilk yazimiz ister istemez endiseleniyorum.

Bende istiyorim bahce ya ama bizede yazik.:-(

Neyseki en azindan ustumuz teras acaba orayami alsak bizde biseyler.

Ben camlari sildim kizlar ama cok yorucu oldu ya son zamanlarda cok yagmur yagmisti bide bende silemedim bisuredir iyice kotu olmuslardi sildim rahatladim bir ay sonra okul kapaninca artik rahatim.

Erende uykucu bocek uyanmadi hala 3bucuk saat oldu ya masallah ne uyku gidip uyandirayim yoksa gece nobet tutariz.

Masallah canim darisi basimiza artik

Masal gibi ii geceler neden keseceksn cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Masallah canim darisi basimiza artik

Kizlar banada yardim edin asyayi sutten kesmek istiyorum ama sutum cok fazla 6 saat vermedm agrim.oldu cok.nasil azalcak bu sut

ins xanim deliksiz uykulara kavusursunuz
sutten kesme olayini bilemiyorum canim.masal kendlgindwn birakti 6aylikti 2ay daha o emmedgi halde sut vardi ama cok asiu agrimadi hafifdi
sonra kesildi zaten

Masal gibi ii geceler neden keseceksn cnm

sibwlim nobet olayina cok uzildum ya emziren bir annenin ayri kalmasi cok zor ki nasil olcak bu is ya
ins anlayisli bir aorumlun vardirda enazindan nobet ertesi gunu eve gidebilirsin ayy nasil olcak okadar uzun
off cok uzuldum yaa rabbim yardimcin olsun ins
esinede kavusmusun allh ayirmasin bidaha ins
gocebelik bitsin ins:)

Aysegulcm sorma cok dertliyim..bugun geliyorz ankaraya. .gocebelige devam ama en azından esimlw birlikteyz. ..amirim malesef pek anlayışlı birisi degil ben hic doğum iznine ayrilmadim deyip duruyodu sanki onu zorlayan olmuş gibi...o yuzden anlayış göstereceğini zannetmiyirum...hayirlisi artik bakalim...

Günaydın canlarrr....bugun yolculuğumz var ankaraya gidecz inşallah. ...sizler nasilsiniz

Günaydın kizlar

Songul sen buharli temizleyici almistin ya memnun musun nerelerde kullaniyorsun bi de markasi neydi

Günaydın canlarrr....bugun yolculuğumz var ankaraya gidecz inşallah. ...sizler nasilsiniz

Günaydın bizde yoldayız eskişehiri geçtik ve daha cook yolumuz var
Bozüyük de mola verdik rana çok iyiydi ama babamız lavaboya gidince arkasından baba diye koşarken düştü dizinden ilk yarasini aldı öpeyim geçecek dedim öptüm ağlamayı bıraktı ama biz çok üzüldük
Arabada gayet iyi hiç küçüklüğü gibi eziyet etmiyo konuşup duruyo benimle annesini özlemiş
Uyuyo şimdi uyumak istemedi ama zor da olsa uyuttum
Ha bi de kaza atlattık iki sarhoş koca yola atladı birden zor durduk ama çok korktum adamlar bağırıp duruyorlardı üstüne üstlük
Bizden haberler böyle akşam saat sekiz dokuz gibi evde olacax yani daha çoook yolumuz var, dua edin

Özcanan ii yolculuklar cnm.ranaya gecmis oksun siz nereye gidiyosunuz sımdı. ..ayy gecenlerde siirtten geldik 20saat yokdaydik bnm bebeğim de cok güzel durmustu..sindi dw uyuyor gayet iyiyiz.....

Ozcanan nutraks iyi yolculuklar kizlar

Ben de temizlik yapıyorum kac gündür ama bi mutfaktan cikamadim nasil bitecekse artik

Sağol tatlım size de iyi yolculuklar önce konyaya gidiyoruz kız kardeşim orda okuyor okulu iki gün ekecek bizimle mersinin gülnar ilçesine gelecek
Konyaya kadar sıkıntı yok konyadam sonra biraz kötü yollar konya karaman arası düz yol ya ben sürecem esim dinlenecek
Arabayla mi gidiyorsunuz siz de bi de ne kadar kaldı

Ben de temizlik yapıyorum kac gündür ama bi mutfaktan cikamadim nasil bitecekse artik

Sağol canım sana da kolay gelsin en yorumdan başlamışsin
Beni de dönüşte bekliyo büyük temizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…