2012 kasım bebekleri büyüyor..

Herkese tunaydiin umarim herkes iyidir bizim keyifler yerinde eren sabah kosturmacasini yapti evin icinde simdi cizgi film izliyo yorulmus gozlerinden belli corba yedirip uyutucam sonrada islere devam ama bi kismini yaptim supurgeyi falan.
Havalarda iyi benimdee hergun disari cikmak istiyo canim daha onceden boyle degildim heralde ereni gezdirince mutlu oldugu icin surekli disari cikarmak istiyorum.

Afiyet olsun nuraycim begenlmesine cok sevindim....ohhh tertemiz olmus evin...gule gule oturun...ben yaklasik bir aydir hic yemek yapmadim desem yeridir. Kocis te diyo ozledim yemeklerini diye...insanin kendi evi gibisi yokkk....

Özcanan arastdim cnm oyle malesef....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Fatma eren nasıl oldu..

Bu arada Ablamin bi kizi var ikincisi için ugrasiyolar insallah Olurr

Son öğle ayrılışım kızımla ve yine çok ağladı anne diye kızlar içim çok aciyo ya :-(

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

offf ya keşke çalışmak orunda kalmasak banada çok zor gelio..

cnm nasıl eren
birde ablana nedemiş dr..

kolay gelsin cnm
bugün ki misafirlere ne yapacaksın?
defne biraz daha iyi ama yine de tam olarak atlatmadı

alp cicilerini güle güle giysin cnm
defne biraz daha iyi ama tam atlatmadı cnm

afiyet olsun cnm

Son öğle ayrılışım kızımla ve yine çok ağladı anne diye kızlar içim çok aciyo ya :-(

cnm öğle arasında görmesen daha iyi olur
en azından rana da sen de üzülmezsin
bak böyle ikiniz de çok üzülüyorsunuz

Fatma eren nasıl oldu..

hayırlısı olsun cnm haklarında allahım hayırlısıyla gönüllerine göre versin..

Fatma eren nasıl oldu..

sağol fundacımmm

kontrole cağırdımı pekı
ınsallah ılac ıse yarar da gecer
bızım burda guzel olcuyolar yatırıpta bakıyo hemsıre haftaya bızım asımız bakalım kac tane ası var acaba bu kez
Gecmesse kontrole getir dedi sadece.
Ay su asilarida hic sevmiyorum ya ben zaten dayanamam igne olurken aglamasina babasi tutar erende bana bakiyo hep aglayarak gozleriyle yardim istiyo benden cok fena ya simdi arabada yok esimle asiya gotursek ise nasil gidicek.ins.ozamana kadar aliriz araba.:-(
Sağlık ocağında bizim en iyi boy ölçülüyo kiloya ben de inanmıyorum canım doktor en iyisi ama kalabalık olunca da kötü

Bizim en son boyunu hemsire ayakta olcmustu cokta yanlis olctu ya bir yasinda 78.5 olan cocuk 78cikti boyu ama bukadarda olmaz gitgide nekadar boyu uzadi aslinda erenin.
Geçmiş olsun canım. Çabucak iyilesir inşallah
Ablandan haber var mı

Sagol canim ins.ise yarar ilaclar.
Ablam yine gelicekmis bakalim sanirim sonuca az kaldi doktor kuvvetli igneler veriyo eger faydali olursa hemen basliycaklar.

Bencede cok sacma bi durum canim sanki robotsunuz gunduz gece calis ertesi gun yine calis bide emziren anne olarak ama Allah yardim eder merak etme bulunur bi caresi ins.
İns.tutarda gerek kalmaz canim cok zor ya onlar icinde ablaminda ignerle calisiyolar bakalim yumurtalari uygun hale getirmek icin ins.sonuc iyi olur.
ay bırseye taksam care ararım yok ole bos bos ıcım darlanıyır ghayır olsun ınsallla
Ay kiz senle konustukya ins.bendeki sknti sana gecmemistir ozaman cunku bende rahattim aksam yatarken.

Sagol canim kilomuz iyi cok sukur.kizarikliklar azda olsa hafifledi gibi geldi bana ama bilemedimki jeli aksam bikere surdum ama ins.fayda etmistir.
Kizlarinda keyfi yerinde desene bahcede neguzel egleniyolar ama seninde aklin kaliyodur yalniz birakabiliyomusun onlari.

Kolay gelsin canim temizligide baslamissin neguzel.misafirlerinlede guzel vakit gecirirsiniz ins.
Bebislere alisveris nede guzel oluyo bende daha yazlik almadim biraz daha havalar isinsin diye dort gozle alisveris yapmayi bekliyorum.gule gule giysin alpte aldiklarinizi canim.

Cok uzucu bi durum canim ama bak sonmus nasilsa telafi edersiniz bu durumlari.
Fatma eren nasıl oldu..

Eren simdilik iyi canim cok sukur.
Ablanin neguzel enazindan varmis bitane ama iste benim ablamin hic yok ve cok istiyolar Allahim butun isteyen herkese nasip eder ins.
offf ya keşke çalışmak orunda kalmasak banada çok zor gelio..

cnm nasıl eren
birde ablana nedemiş dr..

Eren iyi canim simdi uyuyo.
Ablama igne veriyo doktor yumurtalari guclendirmek icin kontrole geldiginde bakiyo tam olmamissa tekrar igne veriyo sanirim yine olmadi ama ablamla cok konusmadim ya bana ugramadan direk gitmisler koye bide arabarida var bozuldum bende bidaha aradim carsamba cuma gelicem demisti ama bilmiyorum aceleyle konusmustuk ben gittikletini ogrenince bidaha aramadim kizdim.

Buarada ben doktorumuza guveniyorum canim gerekli olsaydi tahlil yapardi zaten bana tum ayrintileri sordu alerji kaynakli dedi ben biliyorum zaten kesin peynirden oldu esim pazara gittiginde almis normalde marketten alirdik degidiklik olsun diye almis ama erene yaramadi.

Nilede masallah nelerde bilirmis cok akilli bunlar ya bide tatlilarki dimi yaptiklari hersey cok tatli geliyo.

Aysegul canim seninde misafirin varmis guzel vakit gecirirsiniz ins.

Kizlar topik gercekten cok sakinlesti ya gerci bende cok giremiyorum ama evde yapicak islerim var bide mayis sonu okulu kapatsam sinifta kalmadan ins. daha cok giricem ozaman.

Bende eren uyanmadan su camlari sileyim ya yagmurlar varken silmedim ama olsun artik silmem lazim sonra gelirim ins.

rahat ölçtürmüyolarda ondan cnm:

ay hadi inşallah güzel haberler alın ablanda cnm:

kesinlikle çok tatlılar..

kolay gelsin cnm evet yaihmal etmeyin bizi..

Allah gonlune göre verır ıns cnm
Yalnız arayı fazla acma ucluyceksen:))

Kolay gelsın temızlıkte ve mısafırınle ıyı sohbetler...

Cok guzel oluyo guldencım tavsıye ederım yanı:))
E her zaman gunluk gulustanlık degıller tabı:)

Olmazmı cnm oyuncak paylasamama, beyza nıdayla oynamak ıster nıda ıstemez beyza gelır mız mız nıda benle oynamıyo dıye:)bazen tam tersı oluyo:) nıda beyzaya oyun yapmak ısterken elının ayarı kacıyo beyza aglayarak yanıma gelıyo nıda bana vurdu dıye:) eger o kucuk kızım bılemıyo dersem kıyamet kopuyo bılıyo ıste dıye:) ay daha neler neler...
Ama genelındede uyumlu anlasan cocuklar sımdılık:) ıns hep boyle devam eder...

Canım benim ne olduysa öğlen görmedim diye oldu açıköğretim için gittim ya kız huy değiştirdi tam gün görmedim diye

Biz kendimiz anlıyoruz canım ya uzadıklarini öyle birşey oldugu zaman soyle kisaldi mi diye bence

Sıbel gecende senın beytıyı bende yaptım guzel oldu
Ben yumurta sarısı surmedım yumurtayla hıc aram yok:)
Esım de cok begendı tarıf ıcın sagol cnm..

Kızlar bıde nılayın tavsıyesı uzerıne pızzaya brokolı koydum cok guzel oldu sebze sevenler deneyebılır bız begendık..
Nılay artık gırmıyosun cnm ama okursun belkı tesekkurler..

Fatma cnm kızlar bahcede oluyo ama bende dıplerındeyım sayılır oturma odası mutfak bahceye bakıyo zaten bahce buyukte degıl kapıda acık kapalıda olsa oturma odasında ıkı buyuk cam kapı var, oldugu gıbı goruyorum onları..anne deseler duyuyorum gozumde ustunde hep.. Bıde bahcenın her tarafı kapalı sokaga cıkamazlar ondan rahatım..

Ablan ıcınde hayırlı sonuclar getırsın tedavısı ıns..

Son düzenleme:
Canım benim ne olduysa öğlen görmedim diye oldu açıköğretim için gittim ya kız huy değiştirdi tam gün görmedim diye

Rutını bozuldu dıye yapmıstır belkı ranacık bugun son gunun galıba telafı edersınız bol bol tatılde:)
Sımdıden hayırlı yolculuklar cnm..

ben o cici kızlarııııı:
oyyy yerim

ranamada baksen ee ranam ne isterse o ...

ayyy keşke benimde bi bahçem olsa
ay benicimya interenete okadar güzel bahçe oyuncakları varki
kaydıraklar salıncaklar
zıp zıplar
ay çok özendimyaaa:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…