- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #42.041
Son öğle ayrılışım kızımla ve yine çok ağladı anne diye kızlar içim çok aciyo ya :-(
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkese tunaydiin umarim herkes iyidir bizim keyifler yerinde eren sabah kosturmacasini yapti evin icinde simdi cizgi film izliyo yorulmus gozlerinden belli corba yedirip uyutucam sonrada islere devam ama bi kismini yaptim supurgeyi falan.
Havalarda iyi benimdee hergun disari cikmak istiyo canim daha onceden boyle degildim heralde ereni gezdirince mutlu oldugu icin surekli disari cikarmak istiyorum.
kolay gelsin cnmKızlar hayirli günler
ben dün bahar temizliğine başladım salonun camları tulleri perdelerini falan hallettim bi koltuk kiliflari yikanacak kaldı bugünde misafirim var dün ve sabahtan hazirliklarla geçti
yazamasamda mutfakta özellikle ocakta birşeyler karıştırırken okuyorum
Wavs canım gule gule giysin alp cicilerinu bende sandalet tarzı bişey istiyorum elife içime sinen bişey bulamadim
Guldencim aferim nile biz de doğduğundan beri aynı rutinde hareket ediyoruz bazen pijamalarini erken giydiriyorum kapıdan çıkıp gel gel diyo yatacakmis
benicim bayılıyorum senin.kızlara bende bi kızım daha olsun istiyorum seninki gibi olsunlar bid bi oğlum olsun ins amin
sibelcim yazamadim sana senin beytiyi iki defa yaptım çok begenildi çok.sağol ayrıca nobet olayı çok can sıkıcı gerçekten ayrıca ablan hz zekeriyanin.duasını okusun bol.bol ben.şimdi hatirlamiyorum ama elifte aşılama ben çok.sık okudum Rabbim duamizi kabul.etti ins ablana da nasip eder.bi evlat hayirlisi ile
funda defne nasıl dün grip olacak gibiydi sanki ins olmaz
kızlar.hepinizi öpüyorum elif uyudu
alp cicilerini güle güle giysin cnmnurayım sağol daha eksık cok ama bakalım yavas yavas alıcaz artık
sende ıstedğın gıbı bulursun ınsallah
gulden masallah nıle cok akıllı ders te calısırmıs
bu rutıne alısması cok guzel artık gecelerı guzel uyuyor sanırım nazar değmesın
funda defne nasıl oldu ınsallah grıp olmamıstır
havalar dahada ısındıkca paylasımlar dahada azalıcak sanırım bırbırımızden kopmayalımda
benı oh kızlar neguzel oynuyolar bırlıkte anlasamadıkları zamnda oluyomu ?
afiyet olsun cnmyani eskisi gibi zorlamıyo cnm 2 3 defa uyanıyoruz artık..
çok şükür
ama ama hayırya yine yazalım ben hep burdayımmm:
aynen cnm:
işte bazen dinliyo bazen hiç ilgilenmiyo ama nil aslında uyumlu bi çocuk ama eylülle yani yeğenimle bi araya gelince çok fena oluyolar..
kızlar ben yemeye gidiyorum umarım gelince çok yazmış olursunuzzzz:
hadi bana afiyet olsunnn..
cnm öğle arasında görmesen daha iyi olurSon öğle ayrılışım kızımla ve yine çok ağladı anne diye kızlar içim çok aciyo ya :-(
Son öğle ayrılışım kızımla ve yine çok ağladı anne diye kızlar içim çok aciyo ya :-(
Herkese tunaydiin umarim herkes iyidir bizim keyifler yerinde eren sabah kosturmacasini yapti evin icinde simdi cizgi film izliyo yorulmus gozlerinden belli corba yedirip uyutucam sonrada islere devam ama bi kismini yaptim supurgeyi falan.
Havalarda iyi benimdee hergun disari cikmak istiyo canim daha onceden boyle degildim heralde ereni gezdirince mutlu oldugu icin surekli disari cikarmak istiyorum.
Fatma eren nasıl oldu..
Bu arada Ablamin bi kizi var ikincisi için ugrasiyolar insallah Olurr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Fatma eren nasıl oldu..
kolay gelsin cnm
bugün ki misafirlere ne yapacaksın?
defne biraz daha iyi ama yine de tam olarak atlatmadı
alp cicilerini güle güle giysin cnm
defne biraz daha iyi ama tam atlatmadı cnm
afiyet olsun cnm
cnm öğle arasında görmesen daha iyi olur
en azından rana da sen de üzülmezsin
bak böyle ikiniz de çok üzülüyorsunuz
Gecmesse kontrole getir dedi sadece.kontrole cağırdımı pekı
ınsallah ılac ıse yarar da gecer
bızım burda guzel olcuyolar yatırıpta bakıyo hemsıre haftaya bızım asımız bakalım kac tane ası var acaba bu kez
Bizim en son boyunu hemsire ayakta olcmustu cokta yanlis olctu ya bir yasinda 78.5 olan cocuk 78cikti boyu ama bukadarda olmaz gitgide nekadar boyu uzadi aslinda erenin.Sağlık ocağında bizim en iyi boy ölçülüyokiloya ben de inanmıyorum canım doktor en iyisi ama kalabalık olunca da kötü
Geçmiş olsun canım. Çabucak iyilesir inşallah
Ablandan haber var mı
Bencede cok sacma bi durum canim sanki robotsunuz gunduz gece calis ertesi gun yine calis bide emziren anne olarak ama Allah yardim eder merak etme bulunur bi caresi ins.Günaydın canlarrrr.....nasilsjniz bakalum.....biz iyiyiz cok sukur kocisime kavustum henuz evimize geçmemiş olsak da artik ufukta yakin zamanda ayrilik gözükmüyor. ..
Yalnz is basi zamanm geldi çattı ve dun öğrendiğime göre ayda 2 -3 nobet tutacakmisim.. ve bizde nöbet sonrası izin yok mesaiye devam ediyorsn..o yüzden moralm cok bozuk bu nasil bir düzen anlamadm....emzren bi anne nasil yavrusundan uzak tutulur gunduz hadi neyse de gece onrmli sonuçta. .offff offff cnm sıkılıyor
İns.tutarda gerek kalmaz canim cok zor ya onlar icinde ablaminda ignerle calisiyolar bakalim yumurtalari uygun hale getirmek icin ins.sonuc iyi olur.Fatma geçmiş olsun cnm. ..bnm ablamda bugun gideck doktora aşılama yapılıyor bu kez de tutumzzsa tüp bebek denenecek ama inşallah gerek kalmaz..dualarnzi bekliyorzz
Ay kiz senle konustukya ins.bendeki sknti sana gecmemistir ozaman cunku bende rahattim aksam yatarken.ay bırseye taksam care ararım yok ole bos bos ıcım darlanıyır ghayır olsun ınsallla
Merhaba kızlar
Herkese guzel gunler..
Ay bız kacgundur alısmıstık babayla beraber ıyıydıbu sabah kaldık kız kıza:)
Kızlar yıne bahcedeler nıda kahvaltıyı zor yaptı almıs elıne yelegını bahceye gıtcekmıs:) beyza baloncuk yapıyo oda onun pesınde beyza ufledıkce oda agzıyla fuf yapıyo bıdık:))
Sıbelcım haklısın ne kadar ınsafsız bı durum yaa normalde nöbet olunca ertesı gun tatıl oluyo sızde nıye oylekı???
Ins kısa surer gececı bı durum olur..
Gulden masallah nıle cnm rutın neyse ona alısıyolar gercekten nıda da oyle..
Fatma masallah erene kılosu gayet ıyı
Kızarıklar nasıl oldu??
Kolay gelsin canim temizligide baslamissin neguzel.misafirlerinlede guzel vakit gecirirsiniz ins.Kızlar hayirli günler
ben dün bahar temizliğine başladım salonun camları tulleri perdelerini falan hallettim bi koltuk kiliflari yikanacak kaldı bugünde misafirim var dün ve sabahtan hazirliklarla geçti
Wavs canım gule gule giysin alp cicilerinu bende sandalet tarzı bişey istiyorum elife içime sinen bişey bulamadim
Guldencim aferim nile biz de doğduğundan beri aynı rutinde hareket ediyoruz bazen pijamalarini erken giydiriyorum kapıdan çıkıp gel gel diyo yatacakmis
benicim bayılıyorum senin.kızlara bende bi kızım daha olsun istiyorum seninki gibi olsunlar bid bi oğlum olsun ins amin
sibelcim yazamadim sana senin beytiyi iki defa yaptım çok begenildi çok.sağol ayrıca nobet olayı çok can sıkıcı gerçekten ayrıca ablan hz zekeriyanin.duasını okusun bol.bol ben.şimdi hatirlamiyorum ama elifte aşılama ben çok.sık okudum Rabbim duamizi kabul.etti ins ablana da nasip eder.bi evlat hayirlisi ile
Bebislere alisveris nede guzel oluyo bende daha yazlik almadim biraz daha havalar isinsin diye dort gozle alisveris yapmayi bekliyorum.gule gule giysin alpte aldiklarinizi canim.nurayım sağol daha eksık cok ama bakalım yavas yavas alıcaz artık
havalar dahada ısındıkca paylasımlar dahada azalıcak sanırım bırbırımızden kopmayalımda
Cok uzucu bi durum canim ama bak sonmus nasilsa telafi edersiniz bu durumlari.Son öğle ayrılışım kızımla ve yine çok ağladı anne diye kızlar içim çok aciyo ya :-(
Eren simdilik iyi canim cok sukur.Fatma eren nasıl oldu..
offf ya keşke çalışmak orunda kalmasak banada çok zor gelio..
cnm nasıl eren
birde ablana nedemiş dr..
Gecmesse kontrole getir dedi sadece.
Ay su asilarida hic sevmiyorum ya ben zaten dayanamam igne olurken aglamasina babasi tutar erende bana bakiyo hep aglayarak gozleriyle yardim istiyo benden cok fena ya simdi arabada yok esimle asiya gotursek ise nasil gidicek.ins.ozamana kadar aliriz araba.:-(
Bizim en son boyunu hemsire ayakta olcmustu cokta yanlis olctu ya bir yasinda 78.5 olan cocuk 78cikti boyu ama bukadarda olmaz gitgide nekadar boyu uzadi aslinda erenin.
Sagol canim ins.ise yarar ilaclar.
Ablam yine gelicekmis bakalim sanirim sonuca az kaldi doktor kuvvetli igneler veriyo eger faydali olursa hemen basliycaklar.
Cok uzucu bi durum canim ama bak sonmus nasilsa telafi edersiniz bu durumlari.
Eren simdilik iyi canim cok sukur.
Ablanin neguzel enazindan varmis bitane ama iste benim ablamin hic yok ve cok istiyolar Allahim butun isteyen herkese nasip eder ins.
Eren iyi canim simdi uyuyo.
Ablama igne veriyo doktor yumurtalari guclendirmek icin kontrole geldiginde bakiyo tam olmamissa tekrar igne veriyo sanirim yine olmadi ama ablamla cok konusmadim ya bana ugramadan direk gitmisler koye bide arabarida var bozuldum bende bidaha aradim carsamba cuma gelicem demisti ama bilmiyorum aceleyle konusmustuk ben gittikletini ogrenince bidaha aramadim kizdim.
Buarada ben doktorumuza guveniyorum canim gerekli olsaydi tahlil yapardi zaten bana tum ayrintileri sordu alerji kaynakli dedi ben biliyorum zaten kesin peynirden oldu esim pazara gittiginde almis normalde marketten alirdik degidiklik olsun diye almis ama erene yaramadi.
Nilede masallah nelerde bilirmis cok akilli bunlar ya bide tatlilarki dimi yaptiklari hersey cok tatli geliyo.
Aysegul canim seninde misafirin varmis guzel vakit gecirirsiniz ins.
Kizlar topik gercekten cok sakinlesti ya gerci bende cok giremiyorum ama evde yapicak islerim var bide mayis sonu okulu kapatsam sinifta kalmadanins. daha cok giricem ozaman.
Bende eren uyanmadan su camlari sileyim ya yagmurlar varken silmedim ama olsun artik silmem lazim sonra gelirim ins.
Kızlar hayirli günler
aynen katılıyorummmm:
aynen cnm ayyy kızlarada baksen
evet sen yazınca benimde çok hoşuma gidiyo
ama süper dadıda hep 2 çocukları izliyorumya ay ozaman hayır diyorummm
tabi bu yetiştirmeylede alakalı bence..
neeeee nurayım doğrumu duyuyorum sen 3 diyosun yani
tebrik ediyorum seni..
bu ara senin misafirlerde hiç bitmedi şekerim
aferin elifime:
ay bu arada kızlar telimyok bilginiz olsun bakalım yarın eşimin telini ala bilirimmm:
nurayım sağol daha eksık cok ama bakalım yavas yavas alıcaz artık
kolay gelsin cnm
bugün ki misafirlere ne yapacaksın?
defne biraz daha iyi ama yine de tam olarak atlatmadı
alp cicilerini güle güle giysin cnm
defne biraz daha iyi ama tam atlatmadı cnm
afiyet olsun cnm
cnm öğle arasında görmesen daha iyi olur
en azından rana da sen de üzülmezsin
bak böyle ikiniz de çok üzülüyorsunuz
Ay su asilarida hic sevmiyorum ya ben zaten dayanamam igne olurken aglamasina babasi tutar erende bana bakiyo hep aglayarak gozleriyle yardim istiyo benden cok fena ya simdi arabada yok esimle asiya gotursek ise nasil gidicek.ins.ozamana kadar aliriz araba.:-(
Bizim en son boyunu hemsire ayakta olcmustu cokta yanlis olctu ya bir yasinda 78.5 olan cocuk 78cikti boyu ama bukadarda olmaz gitgide nekadar boyu uzadi aslinda erenin.
Ablam yine gelicekmis bakalim sanirim sonuca az kaldi doktor kuvvetli igneler veriyo eger faydali olursa hemen basliycaklar.
Canım benim ne olduysa öğlen görmedim diye oldu açıköğretim için gittim ya kız huy değiştirdi tam gün görmedim diye
Cok uzucu bi durum canim ama bak sonmus nasilsa telafi edersiniz bu durumlari.
Eren simdilik iyi canim cok sukur.
Ablanin neguzel enazindan varmis bitane ama iste benim ablamin hic yok ve cok istiyolar Allahim butun isteyen herkese nasip eder ins.
Eren iyi canim simdi uyuyo.
Ablama igne veriyo doktor yumurtalari guclendirmek icin kontrole geldiginde bakiyo tam olmamissa tekrar igne veriyo sanirim yine olmadi ama ablamla cok konusmadim ya bana ugramadan direk gitmisler koye bide arabarida var bozuldum bende bidaha aradim carsamba cuma gelicem demisti ama bilmiyorum aceleyle konusmustuk ben gittikletini ogrenince bidaha aramadim kizdim.
Buarada ben doktorumuza guveniyorum canim gerekli olsaydi tahlil yapardi zaten bana tum ayrintileri sordu alerji kaynakli dedi ben biliyorum zaten kesin peynirden oldu esim pazara gittiginde almis normalde marketten alirdik degidiklik olsun diye almis ama erene yaramadi.
Nilede masallah nelerde bilirmis cok akilli bunlar ya bide tatlilarki dimi yaptiklari hersey cok tatli geliyo.
Aysegul canim seninde misafirin varmis guzel vakit gecirirsiniz ins.
Kizlar topik gercekten cok sakinlesti ya gerci bende cok giremiyorum ama evde yapicak islerim var bide mayis sonu okulu kapatsam sinifta kalmadanins. daha cok giricem ozaman.
Bende eren uyanmadan su camlari sileyim ya yagmurlar varken silmedim ama olsun artik silmem lazim sonra gelirim ins.
Allah gonlune göre verır ıns cnm
Yalnız arayı fazla acma ucluyceksen:))
Kolay gelsın temızlıkte ve mısafırınle ıyı sohbetler...
Cok guzel oluyo guldencım tavsıye ederım yanı:))
E her zaman gunluk gulustanlık degıller tabı:)
Olmazmı cnm oyuncak paylasamama, beyza nıdayla oynamak ıster nıda ıstemez beyza gelır mız mız nıda benle oynamıyo dıye:)bazen tam tersı oluyo:) nıda beyzaya oyun yapmak ısterken elının ayarı kacıyo beyza aglayarak yanıma gelıyo nıda bana vurdu dıye:) eger o kucuk kızım bılemıyo dersem kıyamet kopuyo bılıyo ıste dıye:) ay daha neler neler...
Ama genelındede uyumlu anlasan cocuklar sımdılık:) ıns hep boyle devam eder...
Canım benim ne olduysa öğlen görmedim diye oldu açıköğretim için gittim ya kız huy değiştirdi tam gün görmedim diye
Sıbel gecende senın beytıyı bende yaptım guzel oldu
Ben yumurta sarısı surmedım yumurtayla hıc aram yok:)
Esım de cok begendı tarıf ıcın sagol cnm..
Kızlar bıde nılayın tavsıyesı uzerıne pızzaya brokolı koydum cok guzel oldu sebze sevenler deneyebılır bız begendık..
Nılay artık gırmıyosun cnm ama okursun belkı tesekkurler..
Fatma cnm kızlar bahcede oluyo ama bende dıplerındeyım sayılır oturma odası mutfak bahceye bakıyo zaten bahce buyukte degıl kapıda acık kapalıda olsa oturma odasında ıkı buyuk cam kapı var, oldugu gıbı goruyorum onları..anne deseler duyuyorum gozumde ustunde hep.. Bıde bahcenın her tarafı kapalı sokaga cıkamazlar ondan rahatım..
Ablan ıcınde hayırlı sonuclar getırsın tedavısı ıns..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?