- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #42.021
Günaydın kızlar. Nasılsıniz?
ay bırseye taksam care ararım yok ole bos bos ıcım darlanıyır ghayır olsun ınsallla
alp tuğranın suan gıydığı 20 yenı alacağım kac olur bılmyorum ayakalrı buyumuyor yahu anlamadım ben bunu
Bide konuşmaya başladılar mi hayır istemiyorumlar başlayacakbunlar yine iyi günlerimiz
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ıyı geceler kızlar esım goreve gtmıstı daha gelmedı onu beklıyorum oyuzden uyanıgım :)
uykucu ben uyurdum sımdıye :)
masalcık banyo yaptı uyudu
masalla aglayan pasta mayalı hamurdan pogaca bıde elmalı kurabıye yaptık:)
yarın mısafırım var pataes salatası yada kısır yapıcam yarında
yoruldum uykumda geldı ama kocısı beklıycem artık anahtarı ısyerınde kalmıs
ben geldım ne olr kımse bıryere gtmesınnn
canım sıkılıyor zaten sebeppsız yereee gecmıs yapı gelıyorummm
İyiyim wAvsscim sen nasılsın rana benimle iyi bensiz çok kötü artık hiç ayrılmak istemiyo benden bakıcıya gitmek istemiyo evden çıkmak istemiyo babasına da gitmiyo tek kolla çamaşır serdim ve tam bitti derken açık olan hava kapandı yağmur başladı bulut sadece bizim evde var düşün baska yere yagmiyo neyse tekrar topla içeri ser pert oldumsınavlar fena değil çarşamba belli olur benim cevapları aldım alp tuğra nasıl ne yaramazlık yapıyo bakim
Yapışık ikiz gibiyiz gerçekten
Canım ben iki yıllık mezundum dört yıla tamamlamak için okuyorum bu sene son inşallah, mersine yolculuk çarşamba sabah beşbuçukta yola çıkacaz dua et güzel geçsin rana ile çünkü akşam saat sekiz gibi orda olacax
Alp tuğra da rana gibi desene o da koltuk tepelerinde ama beni dinliyo babasını dinlemiyor ben yapma desem iniyo geliyo yanıma ama babasına inat o hayır dedikçe daha çok hırslaniyo. Biz de pazara gittik bebek arabasını götürmedik çünkü oturmuyo elimden tuttu öyle gezindij ama çoğu zaman kucağımdaydi gittikçe inatlaşma oluyo çocuklarla bilmiyorum valla etrafa bakıyorum çocuklar hiç kalkmıyorlar arabalarında ses bile çıkmıyor çocuklardan bizimkiler kasım çocuğu diye mi anlamadım
Kızlar ya ne kadar sakin oldu buralarne gunduz ne gece eskısı gıbı degıl artık..
Yaz geldıgınden mı yada aranızda wap tan yazısıyomusunuz
Heyecanla bakıyorum sayfalar bırıkmıstır dıye ama yok
Neyse kısa zamanda eskı halıne doner ıns..
Bızım tatılın son gunu bugun ıyıce alıstık hep bırarada olmaya..
Kızlar desenız babalarının yanından ayrılmıyolar esım bahcede kendımıze aıt cıt yapıcak onun calısmalarına basladı kızlar hep dıbınde:)
Gulden ne guzel yogun gecmıs hafta sonu temızlık dusunmeden:)
Songul beyzanın kızarıklık gectı cnm nıdanın burnu da daha ıyı dr gıtmemı beklıyolarmıs:)
Yalnız beyzada öksuruk baslıyobırı bıtse digerı baslıyo ıste havalar tam ısınsada rahatlasak..
Fatma geldınızmı dr dan cnm ne dedı??
Ablan ıcınde hayırlusı olur ıns..
Aysegul ev ıcın alısverıs yapmak cok zevklı oluyo gercekten:) gule gule kullan cnm..
Bende ayni fimirdeyim canim bugun heyecanla yazdim oldukca bejledim ama yok gelen gideb gece desen ole
gecmis olmayinca moralim dusunuyor
Kizlarin iyi olmasina sevindim dr goresi varmis onlarin:)
Canim aramisda yazusmaya gelince grup vbyok asla
Normal kisa ve oz bireysel kendi adima soyleyim
Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalım. ay gecmisten habersiz olmayi da hic seviyorum yaa
Ben temizlige basliycam ama nereden baslayacagimi bilmiyorum:) halilari yıkamaya verdim bugün. Bi ucundan baslamam lazim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyi aksamlar kizlar biz gittik doktora saat 5 civariydi aslinda gec bi saatti ama cok kalabalikti yinede ya biz girdik doktor bakti tabi nezaman oldu kasiniyomiydu gibi sorulari sordu tabi kizarikliklara alerjiden olusmus dedi sepet cevirisi dedi sanirim goruntusu icin oyle dedi bacagini sardigi icin surup ve jel verdi kullanicaz bakalim gecmesse tekrar getir dedi en guzelide kan alinmadi tahlil falan gerek olmadi ama eren odaya girdik yatirdigim andan itibaren cok agladi cok korktu sanirim igneler geliyo aklina cikana kadar agladi kilomuzda 11di genel muayene etti hersey yolunda.ama boyuna sira gelmedi cok hasta vardi ve iceri biri geldi cocugunun atesi cok yukselmis doktorda arada kaldi sirada hastalar var biraz aceleye geldi ama neyse cok sukur hersey yolunda.
Bide erenin ayagi yururken ice basiyo demistimya daha onceden onuda sordum 2yasina kadar gecer daha kucuk dedi bakalim ben yine takipte olucam tabi.
Bizden haberlerde boyle gecmiste okuyamadim ama ins.herkes iyidir.
Günaydın canlarrrr.....nasilsjniz bakalum.....biz iyiyiz cok sukur kocisime kavustum henuz evimize geçmemiş olsak da artik ufukta yakin zamanda ayrilik gözükmüyor. ..
Yalnz is basi zamanm geldi çattı ve dun öğrendiğime göre ayda 2 -3 nobet tutacakmisim.. ve bizde nöbet sonrası izin yok mesaiye devam ediyorsn..o yüzden moralm cok bozuk bu nasil bir düzen anlamadm....emzren bi anne nasil yavrusundan uzak tutulur gunduz hadi neyse de gece onrmli sonuçta. .offff offff cnm sıkılıyor
canım öncelikle gözün aydın eşine kavuşmuşsunGünaydın canlarrrr.....nasilsjniz bakalum.....biz iyiyiz cok sukur kocisime kavustum henuz evimize geçmemiş olsak da artik ufukta yakin zamanda ayrilik gözükmüyor. ..
Yalnz is basi zamanm geldi çattı ve dun öğrendiğime göre ayda 2 -3 nobet tutacakmisim.. ve bizde nöbet sonrası izin yok mesaiye devam ediyorsn..o yüzden moralm cok bozuk bu nasil bir düzen anlamadm....emzren bi anne nasil yavrusundan uzak tutulur gunduz hadi neyse de gece onrmli sonuçta. .offff offff cnm sıkılıyor
inşallah ablanın da aşılaması tutarFatma geçmiş olsun cnm. ..bnm ablamda bugun gideck doktora aşılama yapılıyor bu kez de tutumzzsa tüp bebek denenecek ama inşallah gerek kalmaz..dualarnzi bekliyorzz
kızlar herkese günaydın umarım herkes iyidir..
biz iyiyiz niloşta iyi keyifine diyecek yok ay akşam beni çok mutlu etti.
1. nilin oyuncak sandığı var aynı zamanda çalışma masası oluyo o sandığı çekince nil onun üzerine bindi ayyajğa kalkıp zıplıyodu bikere ona kızdım bidaha yaparsan oraya oturamazsın orası oturmak içindedm
neyse akşam yine çek dedi bana bak dedim ayağa kalkmak yok kalktığın an alırım dedim oturdu ve orda ders yapmıyomjuş o öyle diyo kitap larını istiyo bakıyo ay çok güzeldi
sonra yatıcaz geldik rutinimize
altını aldım pijamalarını giydirdim tulumuda koltukta duruyo
aldı tulumu eline bunu bunu benim benim diyo
dedimgiydirdik neyse budefa sıra mamaya geldi mama mama diyo yani süt istiyo sütünü verdim içti sonra doğru yatağa
ay burutini öğrendiği için ben çok mutlu oldum
nil yaklaşık 3 aylıktan itibaren bu rutini yapıyo ..
nekadar akıllılar dimi..
Maşallah nileee....
Ay valla cok moralim bozuk. ...yarin son nn. .ve dediğim gibi nöbet isi iyice sinirimi bozuyor
cnm ilk 2 hafta çok zor geçiyor ama sonra alışıyorsunMaşallah nileee....
Ay valla cok moralim bozuk. ...yarin son nn. .ve dediğim gibi nöbet isi iyice sinirimi bozuyor
Gunduz neyse de nöbet isi zoe düşün bugun gündüz mesaideym gece nobetteym yarin gündüz yine mesaideym..insFsizlik bence emen bir cocugun gece annesnden ayrı tutulması. .hic anlaysla karsilayacak kimse dw yok malesef herkes birbirini çekmiyor. ....
İşe ankarada başlıyorum. Agustosa kadar esim dw ankarasa zaten. .Ağustos ortasi tasincaz istanbula
yine kimse bişey yazmıyor buraya
canlandı forum derken nazar değdi sanırım
kaç gündür kimse özellikle gündüz bişey yazmıyor
yine kimse bişey yazmıyor buraya
canlandı forum derken nazar değdi sanırım
kaç gündür kimse özellikle gündüz bişey yazmıyor
Merhaba kızlar
Herkese guzel gunler..
Ay bız kacgundur alısmıstık babayla beraber ıyıydıbu sabah kaldık kız kıza:)
Kızlar yıne bahcedeler nıda kahvaltıyı zor yaptı almıs elıne yelegını bahceye gıtcekmıs:) beyza baloncuk yapıyo oda onun pesınde beyza ufledıkce oda agzıyla fuf yapıyo bıdık:))
Sıbelcım haklısın ne kadar ınsafsız bı durum yaa normalde nöbet olunca ertesı gun tatıl oluyo sızde nıye oylekı???
Ins kısa surer gececı bı durum olur..
Gulden masallah nıle cnm rutın neyse ona alısıyolar gercekten nıda da oyle..
Fatma masallah erene kılosu gayet ıyı
Kızarıklar nasıl oldu??
Kızlar hayirli günler
ben dün bahar temizliğine başladım salonun camları tulleri perdelerini falan hallettim bi koltuk kiliflari yikanacak kaldı bugünde misafirim var dün ve sabahtan hazirliklarla geçti
yazamasamda mutfakta özellikle ocakta birşeyler karıştırırken okuyorum
Wavs canım gule gule giysin alp cicilerinu bende sandalet tarzı bişey istiyorum elife içime sinen bişey bulamadim
Guldencim aferim nile biz de doğduğundan beri aynı rutinde hareket ediyoruz bazen pijamalarini erken giydiriyorum kapıdan çıkıp gel gel diyo yatacakmis
benicim bayılıyorum senin.kızlara bende bi kızım daha olsun istiyorum seninki gibi olsunlar bid bi oğlum olsun ins amin
sibelcim yazamadim sana senin beytiyi iki defa yaptım çok begenildi çok.sağol ayrıca nobet olayı çok can sıkıcı gerçekten ayrıca ablan hz zekeriyanin.duasını okusun bol.bol ben.şimdi hatirlamiyorum ama elifte aşılama ben çok.sık okudum Rabbim duamizi kabul.etti ins ablana da nasip eder.bi evlat hayirlisi ile
funda defne nasıl dün grip olacak gibiydi sanki ins olmaz
kızlar.hepinizi öpüyorum elif uyudu
günaydın cnm:
cnm hayırdır
ay benim telde tam bozulacak zamanı buldu yani.
cnm bu çocuğun yapısıyla alakalı
nilde 22 giyiyo ama kilosuda fazla yani bana göre.
ay mayısın sonunda gidecez randevuya bakalım ne olacak görecez..
oghhhh şimdi çılık ozaman hayırlar yandık biz yandıkkk:
ohh ohhh negüzel pastlar yapı9lmmış
ay bu ağlayan pasta varmıydı hamarat annelerde bakyim?
cnm neden sıkılıyosun ama vardır mutlaka bi sebebiii:
ranamada baksen
bu dönemde zaman zaman anne ci zaman zaman babacı ola bilirlermiş..
aynen akrep bunlar akrep
gerçi rana akrep değil ama yinede almış demekki biraz..
bu arada iyi yolculuklar
benicim songülümünde dediği gibi çok nadir yazışıyoruz watsaptan genelde burdayız
yada acil bişey olduğu zaman danışıyoruz bi rbirimize yoksa burdayız cnmn:
evet temizlik düşünmeden gezmek güzel bişey hehe:
aynen katılıorummm:
hahaha ben bitirdim o işi ama çok zor oluyo..
cnm umarım atlatır eren paşaya iyi gelir ilaçlar
ama keşke bi tahlil yapsaydı mikrop olup olmadığına dair
ben bazen dr atlasa bile kendim istiyorum şunada baksak diye..
sonuçta canları acıyo ama herşey onlar için..
günaydın cnm onasıl bişey ya allah allahhh:
kızlar herkese günaydın umarım herkes iyidir..
biz iyiyiz niloşta iyi keyifine diyecek yok ay akşam beni çok mutlu etti.
1. nilin oyuncak sandığı var aynı zamanda çalışma masası oluyo o sandığı çekince nil onun üzerine bindi ayyajğa kalkıp zıplıyodu bikere ona kızdım bidaha yaparsan oraya oturamazsın orası oturmak içindedm
neyse akşam yine çek dedi bana bak dedim ayağa kalkmak yok kalktığın an alırım dedim oturdu ve orda ders yapmıyomjuş o öyle diyo kitap larını istiyo bakıyo ay çok güzeldi
sonra yatıcaz geldik rutinimize
altını aldım pijamalarını giydirdim tulumuda koltukta duruyo
aldı tulumu eline bunu bunu benim benim diyo
dedimgiydirdik neyse budefa sıra mamaya geldi mama mama diyo yani süt istiyo sütünü verdim içti sonra doğru yatağa
ay burutini öğrendiği için ben çok mutlu oldum
nil yaklaşık 3 aylıktan itibaren bu rutini yapıyo ..
nekadar akıllılar dimi..
nurayım sağol daha eksık cok ama bakalım yavas yavas alıcaz artık
sende ıstedğın gıbı bulursun ınsallah
gulden masallah nıle cok akıllı ders te calısırmıs
bu rutıne alısması cok guzel artık gecelerı guzel uyuyor sanırım nazar değmesın
funda defne nasıl oldu ınsallah grıp olmamıstır
havalar dahada ısındıkca paylasımlar dahada azalıcak sanırım bırbırımızden kopmayalımda
benı oh kızlar neguzel oynuyolar bırlıkte anlasamadıkları zamnda oluyomu ?
Canım benim kasım kasımdir yay akrep fark etmiyo
Maşallah nile yaaanne sözü dinliyo desene
Günaydın canlarrrr.....nasilsjniz bakalum.....biz iyiyiz cok sukur kocisime kavustum henuz evimize geçmemiş olsak da artik ufukta yakin zamanda ayrilik gözükmüyor. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?