- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.741
Tamam canim cok sagol
Gundemden uzak kaldim ya 2 yas sendromunu konusuyorsunuz bizde de cok seyler var bi kurtulsak da su hastaliklardan katilsam sohbete
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar birsey sorucam size kafama takildi.Asya bugun kendisi domates yerken yuzunde domatesin degdigi yerler kipkirmizi oldu kizardi.Acaba asyanin domates alerjisi mi var yoksa beyaz tenli oldugu icin mi boyle oldu.Doktora gotursem mi sizce:26:
Kizlar berranin 3 disi vardi ya 4. Dişi farkli bi yerden cikiyor o yuden farketmemisim dis cikardigini. Üst sag disi cikmisti sol cikmasi gerekirken sagin sagi cikiyor:)) biraz karisik oldu ama anlamissinizdir inşallah. Siz de oldu mu böyle bisey
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canik bence alerjisi olnus olsa onceden reaksiyon verirdi
5 gin ver 5 gin verme aradaki farktab degerlendirirsib
bu arada arasim dometes alerjiside var ama vucut teoko vermedigi icin tuketiyir aras
Kizlar birsey sorucam size kafama takildi.Asya bugun kendisi domates yerken yuzunde domatesin degdigi yerler kipkirmizi oldu kizardi.Acaba asyanin domates alerjisi mi var yoksa beyaz tenli oldugu icin mi boyle oldu.Doktora gotursem mi sizce:26:
Sen nasil anladin canim domates alerjisi oldugunu.Asyanin daha oncede oldu domatesden kizarklik
http://www.milliyet.com.tr/-saglikl...ndemdetay/04.04.2012/1523826/default.htmizlar size birsey sormak istiyorum yasemin ile yazisirken aklima geldi byratada yazmak
guldeni biliyorum ama sizler hakkinda bilhim yok
annemin anlattiklari uzerine bence derince bir arstirma yaptim ve fabrikasyon olan tavuklarin saglik yerine tam aksone sagliksiz oldugu kararina vardiim
asla yemem demiyorum ama tavuk tuketmeme karari aldim
hatta koy yumurta disinda yumurtada
ilac destegi ile ginde 4 yumurta uretiyormus tavuk oysaki normal sartlarda sadece kabigu 11 saatte olusurmus
tavuklar dogumdan itivaren antibiyotige maruz kalip sirf et olsun kemik gelisimi olmamasi adina gunese cikarilmazmis
ay ve dunya kadr sey okudum sizlerlede paylasmak istedim
linkidr okumanizi tavsiye ederim
Canım domateste asit var alerji olmasa bile kızarıyo beyaz tenli olması da etken rana da da oluyo sonra geçiyo
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aa ozaman alerjik olabilir gulsumcum
arasin yapilan alerji tahlilinde cikti domates alerjisi
hatta patates inek sutunede var ama reaksiyon yok
sadece yumurta tuketemiyor
Ne yiyeceğimizi şaşırdık songülum erpiliç nasıl peki helal sertifika ya hani
Anladim canm olsun saglikli olsunda varsin yumurta yemesin.Asya da yemiyo yumurta midesi bulaniyor verdim mi.Doktorumuzda hic usteleme dedi
Evet canim.kesimi helal.
ama olaya marka olarak degilde uretim surelsei cok onemli
hic bir fabrikasyon tavul aylarca uretilmiayor
45 ginde kesilen tavuklarin hepsi ayni gozumde
Kizlar birsey daha sorucam.Asyayi gunduzleri emzirmiyorum yemek yesin diye geceleri emziriyorum o sutun bir zarari olur mu sadece gece veriyorum ya
Kizlar birsey daha sorucam.Asyayi gunduzleri emzirmiyorum yemek yesin diye geceleri emziriyorum o sutun bir zarari olur mu sadece gece veriyorum ya
Valla bimden alıyorum ben bazen taze oluyo ya ne bileyim kafa kristi
Canim artik okudullarimdan sonra belkide yumurta yememesi bizim icin daha uyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?