- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.761
Aynen cnm muzda bile neler cikti ne yedircez cocuklara sasirdkk
Ben birşey olmaz diye biliyorum ama kesilir ya sütun azalır yani gerçi azalmaya başlasın artık sonra bırakır zaten
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyy oyy
annem heo yerli muz alon der oda hemen karariuor
bugun pazarda baktkmbaktim almadim muz
Evet cnm dogum kontrok hapinla yetstiryorlarmis dusun.Tavuklar 1 gunde yetisiyormus o et yumurtanin ne faydasi olur ki
Sorma cnm asyaya doktor bir krem vermistim bendr arastirdim kremi ostrojen varmis icinde.Doktora dedim bu krem ostrojen iceriyor kullanmam bem bunu kizima.Doktor guldu bana yedigimiz meyvelerdr bile artik daha fazla ostrojen var emin ol dedi.Sok oldum benOyy oyyy nerelwre gidelimmm
Sorma cnm asyaya doktor bir krem vermistim bendr arastirdim kremi ostrojen varmis icinde.Doktora dedim bu krem ostrojen iceriyor kullanmam bem bunu kizima.Doktor guldu bana yedigimiz meyvelerdr bile artik daha fazla ostrojen var emin ol dedi.Sok oldum ben
Amin canim zaten butun meyve sebzeler fabrikadan cikmis gibi ayni boyda.Allah sonumuzu hayir etsin.Ay ne yapicaz biz boyle ben bilmiyorum
meyve yani seviniyoruz yeduklerinde oysaki
Biz kucukken boyle degildi hicbirdey
rabbim sonumuzu hayir etsun
Babasi cikolatali almis canim getirteceklermis ellwrinde olmuyormus sanırım hepsini deneriz artıkCanim evet o mama bizimde ne çeşidini aldın çok iyi bir mama hepsini dene mutlaka sever
Bugun 9 kg cikti canim tartı dan tartiya değişiyor gecen sag ocaginda 8.800 çıkmışti. Siz bizim kadar zayif degilsinizdir eminim:)cnm kac kilo ki doktor mama verdi bende asyay ki kullansam acaba
Canım sanirim biz de bi kere verebilcez. Aksamdan beri ne mucadeleler veriyoruz gorsen ama yok agliyor bagiriyor yikiyor ortaligi zorla babasının kucagina yatirdik kasik kaşık icirdik. 4 te birini bile bitiremedik. Keske sevse de icse ne mutlu olcam bi bilsen.Birde unutma çok tok tutuyor gece yatarken sabahtan çok erken ver normal yemekte yer böylece biz bikere veriyoruz o bile yaradi
Babasi cikolatali almis canim getirteceklermis ellwrinde olmuyormus sanırım hepsini deneriz artık
Bugun 9 kg cikti canim tartı dan tartiya değişiyor gecen sag ocaginda 8.800 çıkmışti. Siz bizim kadar zayif degilsinizdir eminim:)
Canım sanirim biz de bi kere verebilcez. Aksamdan beri ne mucadeleler veriyoruz gorsen ama yok agliyor bagiriyor yikiyor ortaligi zorla babasının kucagina yatirdik kasik kaşık icirdik. 4 te birini bile bitiremedik. Keske sevse de icse ne mutlu olcam bi bilsen.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Babasi cikolatali almis canim getirteceklermis ellwrinde olmuyormus sanırım hepsini deneriz artık
Bugun 9 kg cikti canim tartı dan tartiya değişiyor gecen sag ocaginda 8.800 çıkmışti. Siz bizim kadar zayif degilsinizdir eminim:)
Canım sanirim biz de bi kere verebilcez. Aksamdan beri ne mucadeleler veriyoruz gorsen ama yok agliyor bagiriyor yikiyor ortaligi zorla babasının kucagina yatirdik kasik kaşık icirdik. 4 te birini bile bitiremedik. Keske sevse de icse ne mutlu olcam bi bilsen.
Tamam canim onlardan da alalim inşallah cok sagol cevap verdiğin içinCanim çikolata olanı deren en az içti vanilyalı deneyin ilk sonra muz sonra çilek
Canım oyle ama gelişimi geri olması da kötü normal olsun ben kilo istemiyorum zaten. Biraz guclense belki sagligi da düzelirAnladim cnm 11 kiloydu 500 gram zayflamis dis cikarirken 10.600 simdi (kiyafetiz ) valla canim kilosuni hic takma kafana saglikli olsun da.Doktor kilolu demek saglikli demek degil dedi
Tamam canim onlardan da alalim inşallah cok sagol cevap verdiğin için
Canım oyle ama gelişimi geri olması da kötü normal olsun ben kilo istemiyorum zaten. Biraz guclense belki sagligi da düzelir
İyi aksamlar kizlar bugun tam alintilara baslamistim ilkini yolladim ikinciyide yazdim net bitmis bidaha kaldim ya watsapta iptal tabi cok magdur kaldim.:-(
Siz naptiniz tabi beni merak etmemissinizdir diymi gecmisi okuyayimda gorusuruz sizle.;-)
Sabah esimin abisi gelcekti oglu biraz ozurlu sayilir tek gun askerlik yapicakti onlari almaya gitti garaja sonra beraber gitmisler eren oldugu icin ben gitmedim onlar isleri bitincede tekrar garaja birakip oyle geldi eve benimde 4te okulum vardi gittim geldim tefsir sinavina girdim guzel gecti oda bakalim simdide cumartesi arapca ve hitabet sinavlarim var simdi onlara calisicam artik ins.onlarida atlatirim hayirlisiyla.
Gecmisi okuyabilirsem okuyup gelirim bakalim adim gecmismiii.
Canim duzelcek emin ol bak igneler etkisi gostermeyw baslamis bile.Sen olumlu dusun olumlu olur hersey.Allah baska dert vermesin
Aynısı bizde de oldu canım ve ateş yaptı bizde de çok mız mızdi çok şükür onların hepsini çıkardı şimdi sivriler kaldı iki tane onları da çıkarsa kurtulacax
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Canim bizimde aynisi olmustu hic ummadigim yerden disleri cikti hatta cok gec farkettigim olsu odaklanmadwn kaynakli
Hosgeldin canim sinavin iyi gecmesine sevindim.Bende netsizim kac gundur annemlerden giriyorum simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?