- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.801
Canim bence zarari olsaydi doktor vermezdi burdaki doktorlara guven bence
Neden kimseee bana yazmiyooo kustummm😳😳😳😳😳
Efe iyi canim sacini kestik modelli bu ucuncu denememiz sonra banyo yapti uyudu sukurBılmıyorumkı cnm ya dr mız ıyı bı dr ama ben kullanmayı ıstemıyorum bakam bır ıkı gun ne gösterecek..
Senden naber efe nasıl?
Sunnet ne pahalıymıs öylebende kızlar oldugu ıcın ılgı alanım dısında:) sende tr de yaptırırsın en ıyısı..
Ben mutfaktaydım cnm anca cıktım:)
Sımdı uykuya..
Gule gule kullanin kitapciklarini canim ama okuma kitabi degil heralde etkinlik kitabi diymi bizede bikac bilgi verirsin artik.Inteenettenaras icin iki tane kitap siparis verdim cokheyecanla bekliyorum
Eglenceli ve egitici etkinliklee
Dogdudundan beriSaglik problemndenmi cnm
Alerji degilse ne acaba doktorda tam anlayamadi sanirim oyuzden gecmesse cildiyeye dedi sende gecmesse goturursun ogrenirsin canim aklimaada bisey gelmedi ne olabiir.Alerjı degıl dedı bıde baska bulgular aradı yok deyınce bunları verdı öff bılmıyorumkı bırı zararsız onu surdum bakam bıde degısık bısey yedırmıyım bıkac gun ne gösterecek olmazsa cılt dr sıne
Ayy sorma bende cok tirsiyom napcam bilmiyorum sende hemen yaptirmak istiyomusun.Haha beni aksam aksam guldurdun allahda seni guldursun burda sunnet ozel estetige geciyor canim o yuzden pahali sanirsam sunnet beni cok tirsiyor bi atlasak
Sinavlarin insallah guzel gecer tatlim hayirlisiyla gecersin
Yaseminim ya benimde hep aklimda kitap okumak kac tanede kitap almistim erene hatra birini markette kendi aldi bende dayanamadim onuda almistim ama gel gor okumaya vaktim olmadi bende cok ojumak istiyorum bakalim.Bu arada su emzirmeyi biraktirma olayini sonra ayri yazicam canim simdi vakit yok.
Ozcanan bakicinin cilek hakkinda dedigi yani sana soylemesi biraz garip olmustur senin icin ama bide su tarafindan bak ranayi nekadar dusunuyo onu gercekten onemsiyo demekki.
Masalgibi canim seninde yazdigina guldum ne yalan soyliyim anne sutu bozulurmu hic zaten onlar emdikce sut olusuyo bende gunduz bikere sag gogsumu emziriyorum okadar anne sutu bu canim gece gunduz tazecik.
Songul ve gulden attiginiz yazdiginiz yazi ve linke bakamadim musait oldugumda bakicam kizlar.
Bu arada varya bi msj yazip cikmistim bidaha yazamadim yoklugumu hic anlamamissiniz cok uzuldum ya oysaki hergun duzenli yaziyorum nerdeyse hic farkina varmamissiniz kac tanede sayfa birikmis bu saate kadar uykulu gozlerle zor okudum ama varligimla yoklugum ayni heralde belki yarin girmem gerci farketmessiniz ama yinede yazmis olayim.:-(
Gule gule kullanin kitapciklarini canim ama okuma kitabi degil heralde etkinlik kitabi diymi bizede bikac bilgi verirsin artik.
Dogdudundan beri
pisinin ucu dar diyo sunnet ettirin ozaman duzelir diyo doktor ama bi skntisi yok cok sukur cisini falan yaparken bende hic istemiyorumya.
Alerji degilse ne acaba doktorda tam anlayamadi sanirim oyuzden gecmesse cildiyeye dedi sende gecmesse goturursun ogrenirsin canim aklimaada bisey gelmedi ne olabiir.
Ayy sorma bende cok tirsiyom napcam bilmiyorum sende hemen yaptirmak istiyomusun.
Amin canim ins.bi kurtulsam diye bakiyorum iste.
Fatma kız sen bu topıkın daım uyelerındensın olurmu öyle sey
Kızlar senı ders calısmak ıcın gıttın dıye dusunmuslerdır bence
Bu aralar yogunsun ya
Yarın yıne gel herzaman gel sensız olurmu cnm:)
Efe iyi canim sacini kestik modelli bu ucuncu denememiz sonra banyo yapti uyudu sukur
sen bilirsin canim yine gecmezse kullanirsin sonra olmazsa evet sunnet pahali burda baya kucucuk bir sey kesecekler adamlar bir suru para istiyorlar hehe
Iyi geceler cnm
Gule gule kullanin kitapciklarini canim ama okuma kitabi degil heralde etkinlik kitabi diymi bizede bikac bilgi verirsin artik.
Dogdudundan beri
pisinin ucu dar diyo sunnet ettirin ozaman duzelir diyo doktor ama bi skntisi yok cok sukur cisini falan yaparken bende hic istemiyorumya.
Alerji degilse ne acaba doktorda tam anlayamadi sanirim oyuzden gecmesse cildiyeye dedi sende gecmesse goturursun ogrenirsin canim aklimaada bisey gelmedi ne olabiir.
Ayy sorma bende cok tirsiyom napcam bilmiyorum sende hemen yaptirmak istiyomusun.
Amin canim ins.bi kurtulsam diye bakiyorum iste.
Biz kasim anneleri olarak hepimiz cok duygusaliz bir arkadasimiz bizi unutunca hemen kiriliyoruz bende oyleyim hehe
Fatma olurmu oyle kiz hep aklimizdasin merak etme
Merhaba burayı takip ediyordum ama hiç yazmadım. Eğer yanlış yere yazmışsam şimdiden özür dilerim.benimde oğlum 2012 Kasım doğumlu...kızlar ama hiçbir şey yediremiyorum.sadece emmek istiyor. Ve kilosu normal değerlerin altında.süt ürünlerinden hiçbir şey yemiyor. Ne yapacağımı şaşırdım.zorlamayayım diyorum bu sefer ağzına hiç bir şey sürmüyor. Zorlayıncada ağlıyor,bağırıyor kendini yere atıyor yani yine yediremiyorum.sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalı ne yedirmeliyim?sadece benimki mi böyle? Yardım ederseniz çok sevinirim
Ayy masallah songül yaa ne kadar büyümüş. Bu arada dislerinize bayildim:))
Keske bizim de imkanımız olsa da yemesek canim. Ama bulmak cok zor.Ay sorma cnm ya
annem tembihliyor slkl slkl yemegin diye onlar deniz kenarinsa oturuyorlar tavuk temini kolau
Iyı geceler kızlar
Beyzanın kızarıkları ıcın ıkı tane krem verdı dr gecmezse cılt dr sıne gönderecek
Kafama takılan kremın bırınde kortızon ve parafın var kullanmak ıstemıyorum
Bırı sabah bırı aksam ıncecık surulecek dedıgı zaman dedım zaten esıme kesın kortızon var ıcınde dıye, eczacıya sormus alırken var demıs ustunde yazmıyo ama
Sımdı sadece sabah surulenı surdum sızce sursemmı acaba ya kortızon zararlı dıye bılıyorum ne yapsam bılemedım..
mrb kızlar beni hatırlarmısınız bilmem ama 10 aydır işlerimin yoğunluğundan iş yeri taşınması ev taşınması derken giremedim hiç ama hep aklımdaydınız facedeki guruba uyeydim orası dağıldı falan tekrar aklıma size takılmak geldi belki songül hatırlar beni benimde 5 yaşında bi kızım vardı birde kasım doğumlu oğlum son sayfadan başladım okuyma arasın resmini görünce çok duygulandım maşşallah nekadar büyümüş sanki uzun süredir görmediğim bi yakınım gibi oldum.itiraf ediyorum burayı çok özlemişim hiç bir yer buranın tadını vermiyo.neyse ben okumaya devam edeyim tekrar aranıza kabul edersenızde yazmaya devam edecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?