2012 kasım bebekleri büyüyor..

Yaseminim ya benimde hep aklimda kitap okumak kac tanede kitap almistim erene hatra birini markette kendi aldi bende dayanamadim onuda almistim ama gel gor okumaya vaktim olmadi bende cok ojumak istiyorum bakalim.Bu arada su emzirmeyi biraktirma olayini sonra ayri yazicam canim simdi vakit yok.

Ozcanan bakicinin cilek hakkinda dedigi yani sana soylemesi biraz garip olmustur senin icin ama bide su tarafindan bak ranayi nekadar dusunuyo onu gercekten onemsiyo demekki.

Masalgibi canim seninde yazdigina guldum ne yalan soyliyim anne sutu bozulurmu hic zaten onlar emdikce sut olusuyo bende gunduz bikere sag gogsumu emziriyorum okadar anne sutu bu canim gece gunduz tazecik.

Songul ve gulden attiginiz yazdiginiz yazi ve linke bakamadim musait oldugumda bakicam kizlar.

Bu arada varya bi msj yazip cikmistim bidaha yazamadim yoklugumu hic anlamamissiniz cok uzuldum ya oysaki hergun duzenli yaziyorum nerdeyse hic farkina varmamissiniz kac tanede sayfa birikmis bu saate kadar uykulu gozlerle zor okudum ama varligimla yoklugum ayni heralde belki yarin girmem gerci farketmessiniz ama yinede yazmis olayim.:-(

Canim bence zarari olsaydi doktor vermezdi burdaki doktorlara guven bence

Bılmıyorumkı cnm ya dr mız ıyı bı dr ama ben kullanmayı ıstemıyorum bakam bır ıkı gun ne gösterecek..
Senden naber efe nasıl?
Sunnet ne pahalıymıs öyle bende kızlar oldugu ıcın ılgı alanım dısında:) sende tr de yaptırırsın en ıyısı..

Efe iyi canim sacini kestik modelli bu ucuncu denememiz sonra banyo yapti uyudu sukur
sen bilirsin canim yine gecmezse kullanirsin sonra olmazsa evet sunnet pahali burda baya kucucuk bir sey kesecekler adamlar bir suru para istiyorlar hehe
Ben mutfaktaydım cnm anca cıktım:)
Sımdı uykuya..

Iyi geceler cnm

Inteenettenaras icin iki tane kitap siparis verdim cokheyecanla bekliyorum

Eglenceli ve egitici etkinliklee
Gule gule kullanin kitapciklarini canim ama okuma kitabi degil heralde etkinlik kitabi diymi bizede bikac bilgi verirsin artik.
Saglik problemndenmi cnm
Dogdudundan beri
pisinin ucu dar diyo sunnet ettirin ozaman duzelir diyo doktor ama bi skntisi yok cok sukur cisini falan yaparken bende hic istemiyorumya.
Alerji degilse ne acaba doktorda tam anlayamadi sanirim oyuzden gecmesse cildiyeye dedi sende gecmesse goturursun ogrenirsin canim aklimaada bisey gelmedi ne olabiir.
Haha beni aksam aksam guldurdun allahda seni guldursun burda sunnet ozel estetige geciyor canim o yuzden pahali sanirsam sunnet beni cok tirsiyor bi atlasak
Ayy sorma bende cok tirsiyom napcam bilmiyorum sende hemen yaptirmak istiyomusun.
Sinavlarin insallah guzel gecer tatlim hayirlisiyla gecersin

Amin canim ins.bi kurtulsam diye bakiyorum iste.

Fatma kız sen bu topıkın daım uyelerındensın olurmu öyle sey
Kızlar senı ders calısmak ıcın gıttın dıye dusunmuslerdır bence
Bu aralar yogunsun ya
Yarın yıne gel herzaman gel sensız olurmu cnm:)

Aslinda ben iki yasina kadar yaptirmak istiyordum ama simdi esim ameliyat olacak o yuzden erteledik artik allah kerin nezaman olursa

Ins cnm kurtulursun

Biz kasim anneleri olarak hepimiz cok duygusaliz bir arkadasimiz bizi unutunca hemen kiriliyoruz bende oyleyim hehe

Fatma olurmu oyle kiz hep aklimizdasin merak etme

Sagol canim sende olmasan.
Ama ben cok yogun olsam bile burayi hic ihmal etmiyorum nerdeyse hani msj yazip ciksam bile kisa surede geliyorum uzun sure habersiz hic birakmiyorum gelitim tabi tamamen gitmem burdanda belki yarin icin gelmem bilmiyorumki.

Oh sıhhatler olsun pasaya gule gule uzasın saclar:)
Kararsız bı vazıyetteyım yarın nasıl olcak bakam
Daha oncede cenede vardı kırmızılık dr den gelınce gecmistı:)
Gercekten kucucuk bı operasyona aldıkları paraya bak ya!

Bılmıyorumkı cnm ya
Bence bu aralar cılek yenıdunya erık bıraz fazla yedı ondan olabılır..

Biz kasim anneleri olarak hepimiz cok duygusaliz bir arkadasimiz bizi unutunca hemen kiriliyoruz bende oyleyim hehe

Fatma olurmu oyle kiz hep aklimizdasin merak etme

Ne bileyim canim hani ufak seyleri onemsemiyorumda bugun boyle olunca uzuldum gercekten neyse bakalim ben yatiyorum artik sipam uyandi iyi geceler kizlar tatli ruyalar.

Kızlar ben cıktım uyumam lazım
Iyı geceler hepınıze
Fatmacım dılekcım yarın gorusmek uzere
Evet evet var bizde bı duygusallık:)
Bazen banada oluyoya:)
Wavs cnm sanada ıyı geceler yazmadın? gecmıs okudun sanırım..

Merhaba burayı takip ediyordum ama hiç yazmadım. Eğer yanlış yere yazmışsam şimdiden özür dilerim.benimde oğlum 2012 Kasım doğumlu...kızlar ama hiçbir şey yediremiyorum.sadece emmek istiyor. Ve kilosu normal değerlerin altında.süt ürünlerinden hiçbir şey yemiyor. Ne yapacağımı şaşırdım.zorlamayayım diyorum bu sefer ağzına hiç bir şey sürmüyor. Zorlayıncada ağlıyor,bağırıyor kendini yere atıyor yani yine yediremiyorum.sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalı ne yedirmeliyim?sadece benimki mi böyle? Yardım ederseniz çok sevinirim

Günaydın kızlar. Nasılsıniz? Geçmiş yapamadım. Umarım herkes iyidir

Canım eğer takip edoyorsan bizim problemlerimizi biliyorsundur. Yakin şeyler yasiyoruz. Kilosu ne kadar. Hic mi bisey yemiyor. Benim kizim yine sevdigi şeyler olunca az da olsa yiyor. Yemeyen cocuk cok zor canim allah hepimize kolaylik versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese Günaydın nasılsınzz.....Berra nasil oldu ki acaba. ...biz iyiyiz ise giduyorum serviste yazaym dedim.....sizleri ozledimmm

Ayy masallah songül yaa ne kadar büyümüş. Bu arada dislerinize bayildim:))

Ay sorma cnm ya
annem tembihliyor slkl slkl yemegin diye onlar deniz kenarinsa oturuyorlar tavuk temini kolau
Keske bizim de imkanımız olsa da yemesek canim. Ama bulmak cok zor.

Canım gecmis olsun. Bence bu durumda kar zarar karsilastirmasi uapmak lazim. Cok fazla kaşıntı aci vs varsa kullan derim. Mesela berra hastanede yattigimiz siralarda cok fena pisik oldu boyle yanik gibi görünüyor du soyulmus gibi cok kötüydü. Hemşire bi krem verdi cok ince sür dedi. Ben de senin gibi anladim hemen ama yavrum cok aci cekiyordu o yüzden tereddut etmeden kullandım. Baska kremler fayda etmedi çünkü. Cok cok az miktarda bi kac gun kullandim gecti zaten. Kullandugimiz herseyde neler neler var cocuklarimizi butun bunlardan nasil koruyacagiz bilmem

Bu arada herkese günaydın kızlar..
Songül link istiyorum kitaplarin canım. Ben de gecen aldim berraya netten. Kuzum bebek kitaplarindan sıkıldı artik cocuk kitapları almaya başladık:)

mrb kızlar beni hatırlarmısınız bilmem ama 10 aydır işlerimin yoğunluğundan iş yeri taşınması ev taşınması derken giremedim hiç ama hep aklımdaydınız facedeki guruba uyeydim orası dağıldı falan tekrar aklıma size takılmak geldi belki songül hatırlar beni benimde 5 yaşında bi kızım vardı birde kasım doğumlu oğlum son sayfadan başladım okuyma arasın resmini görünce çok duygulandım maşşallah nekadar büyümüş sanki uzun süredir görmediğim bi yakınım gibi oldum.itiraf ediyorum burayı çok özlemişim hiç bir yer buranın tadını vermiyo.neyse ben okumaya devam edeyim tekrar aranıza kabul edersenızde yazmaya devam edecem.

Hoşgeldin canim tabiki kabul ederiz. Sizi tanimak isteriz. Ben hatirlayamadim dogumdan sonra yazmis miydin buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…