- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #13.081
ah canım kolay olurmu o sancı varya bıtırdı benı olucem sandım ama doğurdum ıste
sen nasl doğrdun
bilmiyo kız tek ben biliyom
aa maaşallah demek çatır çatır doğurdun
kolay oldumu:26:
ah canım kolay olurmu o sancı varya bıtırdı benı olucem sandım ama doğurdum ıste
sen nasl doğrdun
haha kendı doğurdu ya hep sorar hıhhhhh
Cnm.baya oldu yoktun
Kizlar isyerinden giriyo senin girme sansin yokmu
Ben yogurdu haftada iki kere yapiyorum tatlim hergun olayina hic girmedim
Ama artik evimizede yogurt mayalamaya basladik aras sayesinde yarende alisti
Tavul butlaronida tek tek sardim attim dolaba kiymalar gibi bigun tavuk bi gun kiyma
Cnm bu arada nasil gidiyo oun isteklimi duzeni kurdujuzmu
ah canm ya nezordur senın ıcın uyumayan bebek zorbilmiyorum ki hep boyleyız hemen hemen.
gündüz uykusu yok gecede sürekli uyanıyor
kendi sancın ile mi doğurdun? suni mi
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...pazartesi-gununun-sansli-uyesi-olacak-18.html
kılzar bugünki soruya yanıt verdiinzmi
kazık sormş yine kazen
ah cnm ya tabı orda o düzene kucaklarda gezmeye alıştı buraya gelınce aynı modda devam ettı ama gecıcı yazıyodum bı ara arasta kucakçıydı ama 7 ay dan yürüteçten sonra degıstı artık kucak ıstemesı nadır onuda babaya yapıyo gun gectıkce daha eglencelı oluyo
kendını oyalıyo
aaa kacarmı yavru kusssss
bende norml doğurdum cnm şükür becerebildim
o sancı nasıl bişee yaa amanYarabbimmm masayı yumrukladığımı hatırlıyorum
Allah tan çok çekmedim ben en fazla yarım saat içinde doğurdum
seninkinin teraziliği burada belli oluyorbizimki akrep ya kendisini benimle oyalıyor
basakss kız senin muhabbete bayılıyorum ama malesef çok denk gelemiyorum . güldürüyorsun beni.
çok renkli neşeli bir kişiliksin saınırm eşin kıymetini bilsin
bende saclarımı cektığımı hatrlıyorum
o sancının zaten tarıfı yok anlatlmaz yasanır
yarım saat mı cektın sancı
icanım malesef iş yerinden giremiyorum bilgisayarımın ekranı kabak gibi bölüm şefimin gözünün önünde nasıl gireyimadam kovar vallahi.
nasıl haftada 2 kere canım ya ben her sabah bir onaki günün yoğurdunu mayalayıp gidiyorum bakıcı teyzemiz açıyor.
2 günde bir günlük süt alıyorum.bir kitapta doktorun yazısını okumuştum 9. aya kadar kesinlikle her gün mayalanmış taze süt diyor.beklemiş yoğurttaki bakteriler bebeğin böbreklerine yada bağırsaklarına yalnış hatırlamıyorsam zararlıymış.
tavukları nerden alıyorsun canım marketteki tavuklar çok kötü zaten hiç kullanmayın diyorlar köy tavuğu almak lazım.of valalhi ne yedireceğimizi şaşırdık.ben meyve ve sebzelerinde hep küçük olanını seçiyorum.
düzeni kurduk çok şükür canım eklere aıştı oğlum en çokda meyveleri seviyor. birde kahvaltıyı.ay bugün ilk kez ceviz verince acaba ağr gelirmi dedim endişe ettim.ama ne yapaım zenginleştirmek lazım kahvaltıyı. ilerleyen zamanlarda tahin filanda katayım diyorum.
ben ölçüleri çok az tutuyorum her öğünü yarım çerez kaselerinden gerisini anne sütüyle tamamlıyoruz. sütümüz varken niye ekgıdayla doyuralım dimi ama.özellikle ekşi şeyleride tatırıyorumki alışsın dye zaten çok istekli canım ne görse elimizde saldırıyor.
senin ölçülerin nasıl malum arasında kilosu gayet iyi.birde canım sen niye gece muhallebi veriyorsun ihtiyacı yokki oğlunun. bir yararı yok gibi geliyor bana .ben muhallebi versem sütm kalıyor bende ne gerek var diye vermiyorum yoksa gece doktorumuz sütlü pirinçliyi önermişti.
evet ya çok zor.. bide hep derlerki "bebek doğduktan sonra çektiğin bütün sancıyı unutuyosun"
valla ben hala unutmadım, bidahada yaşamaktan tırsıyorum
evet cnm yarım saat falan
çünkü benm açılmam almış başını gitmiş
yaren hanım dilinizimi yuttunuz
yoksam kek yapmayamı gittiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?