2012 kasım bebekleri büyüyor..

gözlerinde çekik senin
genetiğinle oynanmış galiba
soyunuz çinlilere dayanmıyorsa tabii
ayy Allah kocana evlatlarına bağşlasın düşündüğümden güzelmişsin
bacaklarından emn değilim ama neyse

hadi ben kaçtım kızlar
saati 1 yaptık tebrikler bizeeeeeeeeee

olemıyım kı acaba ay sende koy bı foto
esımlede tanıştığımızda aynı soruyu sormuştu cıx dedım orjınal sıfır ambalajında

Allah vergisi işte ne güzel
bende koyarım tabii ama geç oldu yarın koyiyim olurmu aşkım
hem sen benm hamilelk resmleriimi görmedinmi albüm yapmştım

amannn ne yorumlar yaptı ıkı dakıkada
teşekkür edrrım cnm ben senın foto gormustum ama yıne ısterım hadı yat cnm ıyı geceler kaldı 5 saat

günaydın kızlarrr

neden bi bebek sabahın 4.30 unda uyanıp eeeeee büvvv hıııııııııııııııı büvvvv diye sesler çıkarıp anasını uyutmaz. hem de daha karanlık yani. ama hiç yüz vermedim. ben emziğini verdim o çıkardı konuştu kendi kendine ben verdim o çıkardı. en sonunda emzirdim de uyudu tabi bi saat sonra. ve 7 de tekrar uyandı.

gece sohbet güzelmiş burada kaçırmışım ben de bir derdim vara takıldım çıkamadım anam. hep girmiycem bi daha oraya diyorum. ama nasıl oluyosa giriyorum bi bakıyorum illa. kocasından dayak yiyen bi kadın vardı yurtdışındaymış eşi hem dövüyo hem göndermiyo püff sinirlerimi bozdum gece gece

bu arada gece konuşmuşsunuz. mertura göre çok değil ama bana göre çok:) ben de 10 saat suni sancı çektim ve unutabileceğimi hiç sanmıyorum. ve doğumdan sonra 20 gün yattım. dikişlerim çoktu ve ağrılarım vardı. sancıyı unutsam bile o 20 günü asla unutamam heralde.

başakk halvet sorunu bizde de vardı ama aştık gibi. altında yatan bi sebep mutlaka vardır. mesela benim eşim ben çok acı çekiyorum diye istemiyormuş. tabi bunu yeni anlıyorum. içim içimi yerdi neden istemiyo diye. benim acılar yeni yeni geçiyo. şimdi daha iyiyiz. sizde zamanla düzelirsiniz inşallah canım yaa.

Günaydın can teyzoşlar Bugün açılış bendenHerşey gönlünüzce olsunnnn

günaydın kzılar geçmişten bi haberim inş.herkes iidir

Gunaydin kizlar oglum yine 6da uyandi. Oyle cok uykum var ki gozunun icine bakiyorum uyusun diye :)

günaydın arkadaşlarrr mertur gece o kadar geç yatarsan öle olur işte oğlun uyuyunca yatacaksın. ben genelde öyle yapıyorum yoksa yanmıştım

Günaydın can teyzoşlar Bugün açılış bendenHerşey gönlünüzce olsunnnn

günaydın kzılar geçmişten bi haberim inş.herkes iidir

Gunaydin kizlar oglum yine 6da uyandi. Oyle cok uykum var ki gozunun icine bakiyorum uyusun diye :)

günaydın kızlarr hepinize mutlu günler bugün iş yerinde oda arkadaşımın 40. haftası doldu (hamile) son kontrol hala normal doğumla ilgili bişi yoksa sezeryana alıcaklar dua edin hayırlısı olsun çok merak ediyoruum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…