2012 kasım bebekleri büyüyor..

Günaydın canım.. Bizde aynı odadaydık ama 1 ay oldu ayırdım ben, kendi odasında uyuyor. Çünkü benim kız, çıt seste hemen uyanıyor, en derin uykusunda bile. Odalarımız yan yana, Şu an kendi de rahat bizde. Ama sen nasıl istiyorsan öyle yap, daha sonra keşke deme..

dr illa kullan dedi cnm ben de kullanmamaktan yanayım ama eşim dr dan ii mi bilcen kullan dio

Tatlim merhabalarrr nasilsin bakim
Bizde ferrum kullsniyorduk eczanede yok diyr santofer vermisler dr a sordum kullanabilirdin dedi bizim druzda cok ufak mecbur olmadiktab sonra kiyamam diyo
Ilaci herdefasinda tembihliyo ilaci ver diye

iiyim cnm çok şükür mesai doldurmaya çalışorum:) bu sefer devlet hastanesinde bi dr a gittim cnm malum kendi dr muzdan memnun değildim. ii bi dr diye gittik. çok şükür fena değil ii ilgilendi devlet olmasına rağmen. ilacın üstünde özellikle durdu netten okuduğunuz herşeye de inanmayın sağlık bakanlığı bu kadar bebeği riske etmez yeni nesil onların üzerine kurulacak dedi. ikna edici konuştu eşim çoktan ikna oldu. vercem ilacı mecburen. eee senin prensle prenses nasıl

canım bend eçok uraştım ama hem sütüm gelmedi hemde nil emmek istemedi belki sütüm gelseydi emecekti yavrum offf hatırlamk bile istemiyorum

Tatlim merhabalarrr nasilsin bakim
Bizde ferrum kullsniyorduk eczanede yok diyr santofer vermisler dr a sordum kullanabilirdin dedi bizim druzda cok ufak mecbur olmadiktab sonra kiyamam diyo
Ilaci herdefasinda tembihliyo ilaci ver diye

Kizlar bugun oglymla gezmeleee gidices nasip olursa cok yazamicam islerimi halledeyim
Hepinize kocaman gunaydinnn

günaydın ccnm densene aras paşam gene gezecekkk
nil kasım ın kaçında doğmuştu ? 1 kasım gii hatırlıyorum ama doğru mu

Sevndik cnm dr un icine sinmesine gercekten guvenmek cok onemli
Bende dr umuzla konusubca ikna oldum bulunan parabeniktari diski idrar yolu ile atilabilcek orandaymis verilwn damlalar onlem amackiymis demir eksikliginin sakincalari cok daha fazlaymis

Dur kiz bu saatte gitmiyom organize oluyom arada okuyom ay hadi bekliyorum cok heyecanli

ama bu sefer çok kötü bak yemekle ilgili de değil. buralar soğuk olduğu için ben kışın battaniye üzerine de yorgan örtüyordum. şimdi de öyle havalar tam ısınmadı. neyse gece bi uyandım bebeğin üzeri tamamen yorganla örtülü yüzü de örtülü yani. o an nasıl olduğumu anlatamam hala elim titriyo aklıma gelince. hemen bi açtım nefes alıyor mu diye baktım. çok şükür bi sıkıntı yok uykusuna devam ediyordu. ama ben bundan sonra yorgan örtmem nasıl kapattı yüzünü anlamadım ki. nasıl korktum bi bilseniz. kendimi çok suçlu hissediyorum

canım senı cok ıyı anlıyorum
ceker o yorganı yaramaz onlar
benım oğlumnda cekıyo ustune ne varsa hep takıpteyım ben ve bunu 2 aydır falan yapıyo
takıpte olmk lazm canm

Ah cnm benim ne kadar korktun kimbilir ama artik o kendini kurtarir cnm yada aglar arasta gecen sabah yataginda oynuyodu bende kestirriyordumn aglamaya basladi bi baktim. Kafa altindaki yastik kafa ustunde nasil becerdiyse

Rabbim hayırlı bi şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. doğumdan sonra da hemen sütü gelsin ve bebeği kolaylıkla emsin. bu da çok önemli di mi ama
kesinlikle canım bak o gelmedi aklıma inşallah hemen gelir sütü de doyar kuzucuk

birazdan aşıya gideceğiz =)
inşalalh az acı ve ateşsiz geçer
valla ben o kadar erken ayırma taraftarı değilim seneye yazın düşüyorum bakalım yani gece emerken ayırmak hem bana hem ona eziyet dye düşünüyorum

canım senı cok ıyı anlıyorum
ceker o yorganı yaramaz onlar
benım oğlumnda cekıyo ustune ne varsa hep takıpteyım ben ve bunu 2 aydır falan yapıyo
takıpte olmk lazm canm

öyle canım gündüz sürekli bakıyorum ama gece işte uyurken çekmezdi hiç çok korkuttu beni mink yaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…