- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #13.261
offf tatlımya ben onu nekadar denedim ama yabancı olduğu için yapamadımki.):)
biraz cahilim galiba bu konularda:
..
Kizlar bugun oglymla gezmeleee gidices nasip olursa cok yazamicam islerimi halledeyim
Hepinize kocaman gunaydinnn
hakketen sen çok gezer oldun. bugun nereye gidiyorsunuz ana-oğul =)
Gunaydin kizlar bana bi akil verin kuzim simdiye kadar bizim odada besikte yatti ama oda takimi aldim odasi hazir 6 aylik yarin oluyoruz ve besige sigmiyor artik iodasini ayirmaknicin erkenmi esime diyorum odasindaki yatagi odamiza getirelim bir yasina kadar yanimizda yatsin. Neymis efendim oz guven icin ayri yatmasi iyiymis ben kuzumun nefesini dnlemeden uyuyamamki ya anlatamiyorum koca bebege evet cok yanlis biliyorum bir hadtadir bizim yatakta beraber yatiyoruz kizimla ona hayir demiyor
Akil vetim bana neyapiy
Ne ediyim
dr illa kullan dedi cnm ben de kullanmamaktan yanayım ama eşim dr dan ii mi bilcen kullan diobizim doktorumuzda yaptırmadı canım
ama sanleferle ferrum arasındaki farka bakmak lazım ikisi hakkındaki tek bildiğim paraben okadar:
oyüzden ben kullanmıyorum pekmez veriyorum
9 aylıkken yapıcaz kan tahlilini demişti doktorumuz bide sen bu kana takılma bukadar diyo
bebeğin yüzündende belli olur kansız oluşu ayrıcaiştahsız olur kansız olan bebek demişti..
nilin iyi ama şu diş sorunu bizdede var malesef..
Tatlim merhabalarrr nasilsin bakim
Bizde ferrum kullsniyorduk eczanede yok diyr santofer vermisler dr a sordum kullanabilirdin dedi bizim druzda cok ufak mecbur olmadiktab sonra kiyamam diyo
Ilaci herdefasinda tembihliyo ilaci ver diye
cnm nasılsın dün izinliydim bal böcüğümü hastaneye götürdüm kan ölçümü yaptırmak için ama dr şu an çok erken yaptırmam dedi. demir ilacı mutlaka kulna inanma zeka geriliği yapıo laflarına dedi ama ferrum değlde santofer yazmış onu sonradan farkettim kullansam mı bilemedim yoksa ferrum mu alsam ? onun haricinde sağlığımız yerinde çok şükür ama diş ağrılarımız hat safhada. siz nasılsınız nilim napıo
emzirme konusunda ben de çok çektim canım sütüm vardı ama benim yaramaz kızım o zaman da çok uğraştırdı beni. tam 1 ay mücadele ettim alabilmesi için. çok şükür de kazandım. ama üzülme canım eminim yapmışsındır elinden geleni
Tatlim merhabalarrr nasilsin bakim
Bizde ferrum kullsniyorduk eczanede yok diyr santofer vermisler dr a sordum kullanabilirdin dedi bizim druzda cok ufak mecbur olmadiktab sonra kiyamam diyo
Ilaci herdefasinda tembihliyo ilaci ver diye
Kizlar bugun oglymla gezmeleee gidices nasip olursa cok yazamicam islerimi halledeyim
Hepinize kocaman gunaydinnn
nil kasım ın kaçında doğmuştu ? 1 kasım gii hatırlıyorum ama doğru mu
songüülll nereye gidiyonn ben bi itirafta daha bulunacaktım
bende kizima mizmirella diyorumellerıne sağlık gule gule kırlet canım
bende bahar temzlığıne gırdım yavas yavas artık nezaman bıtırırım bılmem
bu mız mız la artık yapabıldğım kadar
bu arada oğlumn adını mızmız olark değiştrdm
dr illa kullan dedi cnm ben de kullanmamaktan yanayım ama eşim dr dan ii mi bilcen kullan dio
iiyim cnm çok şükür mesai doldurmaya çalışorum:) bu sefer devlet hastanesinde bi dr a gittim cnm malum kendi dr muzdan memnun değildim. ii bi dr diye gittik. çok şükür fena değil ii ilgilendi devlet olmasına rağmen. ilacın üstünde özellikle durdu netten okuduğunuz herşeye de inanmayın sağlık bakanlığı bu kadar bebeği riske etmez yeni nesil onların üzerine kurulacak dedi. ikna edici konuştu eşim çoktan ikna oldu. vercem ilacı mecburen. eee senin prensle prenses nasıl
benimkide akrep bir dakika iş yapamazsın uyanıksa eğer. sürekli onunla ilgilencen bafayı çevir veya yanından ayrıl basıyor yaygarayı
bende kizima mizmirella diyorum
Dur kiz bu saatte gitmiyom organize oluyom arada okuyom ay hadi bekliyorum cok heyecanli
canım bend eçok uraştım ama hem sütüm gelmedi hemde nil emmek istemedi belki sütüm gelseydi emecekti yavrum offf hatırlamk bile istemiyorum
günaydın ccnm densene aras paşam gene gezecekkk
ama bu sefer çok kötü bak yemekle ilgili de değil. buralar soğuk olduğu için ben kışın battaniye üzerine de yorgan örtüyordum. şimdi de öyle havalar tam ısınmadı. neyse gece bi uyandım bebeğin üzeri tamamen yorganla örtülü yüzü de örtülü yani. o an nasıl olduğumu anlatamam hala elim titriyo aklıma gelince. hemen bi açtım nefes alıyor mu diye baktım. çok şükür bi sıkıntı yok uykusuna devam ediyordu. ama ben bundan sonra yorgan örtmem nasıl kapattı yüzünü anlamadım ki. nasıl korktum bi bilseniz. kendimi çok suçlu hissediyorum
ama bu sefer çok kötü bak yemekle ilgili de değil. buralar soğuk olduğu için ben kışın battaniye üzerine de yorgan örtüyordum. şimdi de öyle havalar tam ısınmadı. neyse gece bi uyandım bebeğin üzeri tamamen yorganla örtülü yüzü de örtülü yani. o an nasıl olduğumu anlatamam hala elim titriyo aklıma gelince. hemen bi açtım nefes alıyor mu diye baktım. çok şükür bi sıkıntı yok uykusuna devam ediyordu. ama ben bundan sonra yorgan örtmem nasıl kapattı yüzünü anlamadım ki. nasıl korktum bi bilseniz. kendimi çok suçlu hissediyorum
kesinlikle canım bak o gelmedi aklıma inşallah hemen gelir sütü de doyar kuzucukRabbim hayırlı bi şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. doğumdan sonra da hemen sütü gelsin ve bebeği kolaylıkla emsin. bu da çok önemli di mi ama
inşalalh az acı ve ateşsiz geçerbirazdan aşıya gideceğiz =)
valla ben o kadar erken ayırma taraftarı değilim seneye yazın düşüyorum bakalım yani gece emerken ayırmak hem bana hem ona eziyet dye düşünüyorumGunaydin kizlar bana bi akil verin kuzim simdiye kadar bizim odada besikte yatti ama oda takimi aldim odasi hazir 6 aylik yarin oluyoruz ve besige sigmiyor artik iodasini ayirmaknicin erkenmi esime diyorum odasindaki yatagi odamiza getirelim bir yasina kadar yanimizda yatsin. Neymis efendim oz guven icin ayri yatmasi iyiymis ben kuzumun nefesini dnlemeden uyuyamamki ya anlatamiyorum koca bebege evet cok yanlis biliyorum bir hadtadir bizim yatakta beraber yatiyoruz kizimla ona hayir demiyor
Akil vetim bana neyapiy
Ne ediyim
canım senı cok ıyı anlıyorum
ceker o yorganı yaramaz onlar
benım oğlumnda cekıyo ustune ne varsa hep takıpteyım ben ve bunu 2 aydır falan yapıyo
takıpte olmk lazm canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?