2012 kasım bebekleri büyüyor..

Günaydın can teyzoşlar Bugün açılış bendenHerşey gönlünüzce olsunnnn

günaydın minik prenses ve annesi:

günaydın kzılar geçmişten bi haberim inş.herkes iidir

günaqydın tatlım nerelerdesin sen..

Gunaydin kizlar oglum yine 6da uyandi. Oyle cok uykum var ki gozunun icine bakiyorum uyusun diye :)

off çok zor uykusuzluk bizde busabah 66buçukta kalktık bide onu almıyom diye kızdı bana hemen beni görünce ağlıyo haha:
aldım annaneye verdim ççünkü çıkmam gerekiyodu ama onu öyle bırakmak çok zorrr:

kaçta uyuyo eymen akşamlarıcnm?

günaydın cnm kalkar bunlar vallaha hiç farketmez saatleri yokki:
ben epidural sezeryanla doğurdum şimdi olsa yine doorurum hiçte korkmuyorum
allahıma çok şükür çok güzel bi doğumdu ..
gerçi azdaha normal doğuracakmışım sancı çektim 2 santimde açılmam olmuştu ama iyikide doğurmamışım çünkü nilin boynunda çok kordon varmış
zaten normalede cesaretim yoktu..

günaydın canım hayırlısı olsun arkadaşın için dualarımız onunla..

ohh ne güzel canım doğumu böyle güzel olanlara çok özeniyorum. hadi sen hiç beklemeden bi tane daha doğur nil kardeşsiz kalmasın:)

ohh ne güzel canım doğumu böyle güzel olanlara çok özeniyorum. hadi sen hiç beklemeden bi tane daha doğur nil kardeşsiz kalmasın:)

hahaha ao biraz zor be tatlım nil daha çok küöçük bide bu insan 2. bebeği kaldıramaz eee nil büyüyübncede benim yaşım geçer oyüzden nil tek kalır:

kızlarr benim kızım dün bi karpuz suyu içti sormayın. akıtmaz bardağımızdan su içirememiştim karpuz suyunu çok güzel içti. hamileyken sürekli karpuz yerdim ondan mı ki acep:) su yerine onu versem olur mu ki su içmiyo içime dert oluyo. bi de karpuzun bi zararı olmaz di mi?

hahaha ao biraz zor be tatlım nil daha çok küöçük bide bu insan 2. bebeği kaldıramaz eee nil büyüyübncede benim yaşım geçer oyüzden nil tek kalır:

ay öyle deme canım yaa üzülüyorum nile. hem daha 40 yaşına kadar yolu var niye yaşın geçsin bakiim. bak biz o kadar zor doğum yaptık yine düşünüyoruz sen bu kadar kolay doğumla kesin doğurman lazım

vallaha cnm bende karpuz veriyorum bizimki suyunu pek sevmedi ama kendini yiyo
kesinlikle hamileyken yediğğinle alakası vardır cnm..
aşırı vermediğin sürece zararı olduğunu sanmıyorum ben kendi adıma..

evet tekrar doğursam yine aynı doktoruma giderim aynı doğumu yaparım gözüm kapalı ama zor be tatlım
tabi allahın işine karışılmaz
olurda kaza olursa ancak ozaman nilin bi kardeşi olur..

selmeç be de neler konuşulmuş merak ediyom ama orayı okumaya başlarsam buraya yazamıyom cnm
sen okumuş biri olarak bana bi özet geçe bilirmisin acaba?
;??

kızlar arkadaşımla konuştum saat 11 de doğuma giriyor dua edin suyu kireçlenmeye başlamış sezeryana alıcaklar

kızlar arkadaşımla konuştum saat 11 de doğuma giriyor dua edin suyu kireçlenmeye başlamış sezeryana alıcaklar

Rabbim hayırlı bi şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. doğumdan sonra da hemen sütü gelsin ve bebeği kolaylıkla emsin. bu da çok önemli di mi ama

Gunaydin kizlar bana bi akil verin kuzim simdiye kadar bizim odada besikte yatti ama oda takimi aldim odasi hazir 6 aylik yarin oluyoruz ve besige sigmiyor artik iodasini ayirmaknicin erkenmi esime diyorum odasindaki yatagi odamiza getirelim bir yasina kadar yanimizda yatsin. Neymis efendim oz guven icin ayri yatmasi iyiymis ben kuzumun nefesini dnlemeden uyuyamamki ya anlatamiyorum koca bebege evet cok yanlis biliyorum bir hadtadir bizim yatakta beraber yatiyoruz kizimla ona hayir demiyor
Akil vetim bana neyapiy
Ne ediyim

allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip ertsin cnm:
epiduralmi yoksa normal sezeryanmı olacak?

Rabbim hayırlı bi şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. doğumdan sonra da hemen sütü gelsin ve bebeği kolaylıkla emsin. bu da çok önemli di mi ama

evet süt gelmeswi ve bebeğin emmeside çok önemli ben bukonuda çok çektim ve çok üzüldüm halada üzülğüyorum..

birazdan aşıya gideceğiz =)

umarım sorunsuz atlatırsınız cnm.

guldencim evlilik takviminiz var . nilin yası yok yapsana sende nilciğimize bir takvim =)

offf tatlımya ben onu nekadar denedim ama yabancı olduğu için yapamadımki.):)
biraz cahilim galiba bu konularda:

canım günaydın
aynı sıkıntı bizdede vardı kızımın odası var hemde doğduğundan beri ama 6 ay boyunca beşiğinde yanımızda yattı fakat artık beşiğe sıvmamaya başlayınca bizde bi park yatak bulduk bende 1 yaşından önce ayıramıyacam yanıma allmıyorum sabahları oynamanın haricinde ama bukadar küçük ayıramamda çünkü çok savunmasızlar canım..

canım bazı pedagoglar o şekilde diyo özgüven için diye. ama adem güneş 2 yaşına kadar aynı yatakta 3-4 yaşına kadar da aynı odada yatması gerektiğini söylüyo. çocuğun özgüveni asıl öyle gelişirmiş anneye güven duyarmış. doğrusu bu bana çok daha mantıklı geliyo. biz anne olarak böyle olmasını istiyoruz zaten. ben 3 yaşına kadar aynı odada yatırmayı düşünüyorum.

cnm nasılsın dün izinliydim bal böcüğümü hastaneye götürdüm kan ölçümü yaptırmak için ama dr şu an çok erken yaptırmam dedi. demir ilacı mutlaka kulna inanma zeka geriliği yapıo laflarına dedi ama ferrum değlde santofer yazmış onu sonradan farkettim kullansam mı bilemedim yoksa ferrum mu alsam ? onun haricinde sağlığımız yerinde çok şükür ama diş ağrılarımız hat safhada. siz nasılsınız nilim napıo

bizim doktorumuzda yaptırmadı canım
ama sanleferle ferrum arasındaki farka bakmak lazım ikisi hakkındaki tek bildiğim paraben okadar:
oyüzden ben kullanmıyorum pekmez veriyorum
9 aylıkken yapıcaz kan tahlilini demişti doktorumuz bide sen bu kana takılma bukadar diyo
bebeğin yüzündende belli olur kansız oluşu ayrıcaiştahsız olur kansız olan bebek demişti..
nilin iyi ama şu diş sorunu bizdede var malesef..

emzirme konusunda ben de çok çektim canım sütüm vardı ama benim yaramaz kızım o zaman da çok uğraştırdı beni. tam 1 ay mücadele ettim alabilmesi için. çok şükür de kazandım. ama üzülme canım eminim yapmışsındır elinden geleni

Tatlim merhabalarrr nasilsin bakim
Bizde ferrum kullsniyorduk eczanede yok diyr santofer vermisler dr a sordum kullanabilirdin dedi bizim druzda cok ufak mecbur olmadiktab sonra kiyamam diyo
Ilaci herdefasinda tembihliyo ilaci ver diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…