- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #13.241
Günaydın can teyzoşlarBugün açılış benden Herşey gönlünüzce olsunnnn
günaydın kzılar geçmişten bi haberim inş.herkes iidir
Gunaydin kizlar oglum yine 6da uyandi. Oyle cok uykum var ki gozunun icine bakiyorum uyusun diye :)
günaydın kızlarrr
neden bi bebek sabahın 4.30 unda uyanıp eeeeee büvvv hıııııııııııııııı büvvvv diye sesler çıkarıp anasını uyutmaz. hem de daha karanlık yani. ama hiç yüz vermedim. ben emziğini verdim o çıkardı konuştu kendi kendine ben verdim o çıkardı. en sonunda emzirdim de uyudu tabi bi saat sonra. ve 7 de tekrar uyandı.
gece sohbet güzelmiş burada kaçırmışımben de bir derdim vara takıldım çıkamadım anam. hep girmiycem bi daha oraya diyorum. ama nasıl oluyosa giriyorum bi bakıyorum illa. kocasından dayak yiyen bi kadın vardı yurtdışındaymış eşi hem dövüyo hem göndermiyo püff sinirlerimi bozdum gece gece
bu arada gece konuşmuşsunuz. mertura göre çok değil ama bana göre çok:) ben de 10 saat suni sancı çektim ve unutabileceğimi hiç sanmıyorum. ve doğumdan sonra 20 gün yattım. dikişlerim çoktu ve ağrılarım vardı. sancıyı unutsam bile o 20 günü asla unutamam heralde.
başakk halvet sorunu bizde de vardıama aştık gibi. altında yatan bi sebep mutlaka vardır. mesela benim eşim ben çok acı çekiyorum diye istemiyormuş. tabi bunu yeni anlıyorum. içim içimi yerdi neden istemiyo diye. benim acılar yeni yeni geçiyo. şimdi daha iyiyiz. sizde zamanla düzelirsiniz inşallah canım yaa.
günaydın kızlarr hepinize mutlu günler bugün iş yerinde oda arkadaşımın 40. haftası doldu (hamile) son kontrol hala normal doğumla ilgili bişi yoksa sezeryana alıcaklar dua edin hayırlısı olsun çok merak ediyoruum
günaydın minik prenses ve annesi:
günaqydın tatlım nerelerdesin sen..
off çok zor uykusuzluk bizde busabah 66buçukta kalktık bide onu almıyom diye kızdı bana hemen beni görünce ağlıyo haha:
aldım annaneye verdim ççünkü çıkmam gerekiyodu ama onu öyle bırakmak çok zorrr:
kaçta uyuyo eymen akşamlarıcnm?
günaydın cnm kalkar bunlar vallaha hiç farketmez saatleri yokki:
ben epidural sezeryanla doğurdum şimdi olsa yine doorurum hiçte korkmuyorum
allahıma çok şükür çok güzel bi doğumdu ..
gerçi azdaha normal doğuracakmışım sancı çektim 2 santimde açılmam olmuştu ama iyikide doğurmamışım çünkü nilin boynunda çok kordon varmış
zaten normalede cesaretim yoktu..
günaydın canım hayırlısı olsun arkadaşın için dualarımız onunla..
ohh ne güzel canım doğumu böyle güzel olanlara çok özeniyorum. hadi sen hiç beklemeden bi tane daha doğur nil kardeşsiz kalmasın:)
hahaha ao biraz zor be tatlım nil daha çok küöçük bide bu insan 2. bebeği kaldıramaz eee nil büyüyübncede benim yaşım geçer oyüzden nil tek kalır:
ohh ne güzel canım doğumu böyle güzel olanlara çok özeniyorum. hadi sen hiç beklemeden bi tane daha doğur nil kardeşsiz kalmasın:)
kızlarr benim kızım dün bi karpuz suyu içti sormayın. akıtmaz bardağımızdan su içirememiştim karpuz suyunu çok güzel içti. hamileyken sürekli karpuz yerdim ondan mı ki acep:) su yerine onu versem olur mu ki su içmiyo içime dert oluyo. bi de karpuzun bi zararı olmaz di mi?
ay öyle deme canım yaa üzülüyorum nile. hem daha 40 yaşına kadar yolu var niye yaşın geçsin bakiim. bak biz o kadar zor doğum yaptık yine düşünüyoruz sen bu kadar kolay doğumla kesin doğurman lazım
kızlar arkadaşımla konuştum saat 11 de doğuma giriyor dua edin suyu kireçlenmeye başlamış sezeryana alıcaklar
kızlar arkadaşımla konuştum saat 11 de doğuma giriyor dua edin suyu kireçlenmeye başlamış sezeryana alıcaklar
Rabbim hayırlı bi şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. doğumdan sonra da hemen sütü gelsin ve bebeği kolaylıkla emsin. bu da çok önemli di mi ama
birazdan aşıya gideceğiz =)
guldencim evlilik takviminiz var . nilin yası yok yapsana sende nilciğimize bir takvim =)
Gunaydin kizlar bana bi akil verin kuzim simdiye kadar bizim odada besikte yatti ama oda takimi aldim odasi hazir 6 aylik yarin oluyoruz ve besige sigmiyor artik iodasini ayirmaknicin erkenmi esime diyorum odasindaki yatagi odamiza getirelim bir yasina kadar yanimizda yatsin. Neymis efendim oz guven icin ayri yatmasi iyiymis ben kuzumun nefesini dnlemeden uyuyamamki ya anlatamiyorum koca bebege evet cok yanlis biliyorum bir hadtadir bizim yatakta beraber yatiyoruz kizimla ona hayir demiyor
Akil vetim bana neyapiy
Ne ediyim
Gunaydin kizlar bana bi akil verin kuzim simdiye kadar bizim odada besikte yatti ama oda takimi aldim odasi hazir 6 aylik yarin oluyoruz ve besige sigmiyor artik iodasini ayirmaknicin erkenmi esime diyorum odasindaki yatagi odamiza getirelim bir yasina kadar yanimizda yatsin. Neymis efendim oz guven icin ayri yatmasi iyiymis ben kuzumun nefesini dnlemeden uyuyamamki ya anlatamiyorum koca bebege evet cok yanlis biliyorum bir hadtadir bizim yatakta beraber yatiyoruz kizimla ona hayir demiyor
Akil vetim bana neyapiy
Ne ediyim
cnm nasılsın dün izinliydim bal böcüğümü hastaneye götürdüm kan ölçümü yaptırmak için ama dr şu an çok erken yaptırmam dedi. demir ilacı mutlaka kulna inanma zeka geriliği yapıo laflarına dedi ama ferrum değlde santofer yazmış onu sonradan farkettim kullansam mı bilemedim yoksa ferrum mu alsam ? onun haricinde sağlığımız yerinde çok şükür ama diş ağrılarımız hat safhada. siz nasılsınız nilim napıo
allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip ertsin cnm:
epiduralmi yoksa normal sezeryanmı olacak?
evet süt gelmeswi ve bebeğin emmeside çok önemli ben bukonuda çok çektim ve çok üzüldüm halada üzülğüyorum..
umarım sorunsuz atlatırsınız cnm.
cnm nasılsın dün izinliydim bal böcüğümü hastaneye götürdüm kan ölçümü yaptırmak için ama dr şu an çok erken yaptırmam dedi. demir ilacı mutlaka kulna inanma zeka geriliği yapıo laflarına dedi ama ferrum değlde santofer yazmış onu sonradan farkettim kullansam mı bilemedim yoksa ferrum mu alsam ? onun haricinde sağlığımız yerinde çok şükür ama diş ağrılarımız hat safhada. siz nasılsınız nilim napıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?