- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #13.461
meraba arkadaslar dun kontrolumuz vardi aksam yazamadim,boy ve kilo alimi az bebeyimin 2 ayda sadece 800gr almis boyda ise 2cm uzamis yani 8 kilo boyumuz ise 70 cm bir ayda olsa normal dedi dr iki ay olunca az kilo almis dedi onada uzuldum ama asil kafama takilan bebeyim insanlari gorunce cok agladi artik yabanci bilmeye basladi sanirim butun hastane basima toplandi kimse susturamadi,hemsirenin biride dedi bacim sen bunu toplum arasina hic cikarmadin mi dagdan inmis gibi dedi azina koyacaktim bir tokat zaten bebeyim agliyor bana gelmis laf soyluyor neyse,insan gormuyor tabi cocum benden baska bide babasi disarida cikaramiyorum cunku havalar bir turlu isinamadi burda hergun yagmurlu,nasil alistirabilirim insanlara arkadaslar gercekten bu konuda cok uzgunum yavrumun boyle olmasini istemem yardimci olun lutfen benim gibi bebeyi olan varmi cok uzattim kusura bakmayin optum hepinizi
Cnm ben daha hoc adet olmadom kizimdada emzirirken olmamistimYarennnn canım cerazetteyi kullandığın dönemlerde adet kanaması görüyormusun?her düzenli bi sekilde yoksa ilacı kullandığın her dönemde adet olmuyormusun?
songükl evettt çok geziyon kız iki muhabet edemedik hahaha akşam arıyayımda iki konuşalım bari:):)
Ay evet bu ara pek gezdim au aras cok mutlu oluyo gulucuk saciyo herkeze donustede bebek araba ile geldik cok seviyo lili
mertur ayy anlatıyosunya sesini duymakbile yetti falan diye ayyy yesem ben şu eymen biraz:
songül naptın bakiim sen süper anneliği kaybettinartık bizde başka birini süper anne seçeceğiz
şaka bi yana ben hiç seyrettirmiyorum tv. dayanabildiğim kadar da seyrettirmiycem inşallah. hedef 2 yaşdikkat eksikliği vs yapıyormuş
Kızlar merhaba. size bişey danışmak istiyorum. hziranda ablamın oğlunun sünneti var + ağustosta kızımın bitanecik halasının düğünü var + eylülde kuzenimin düğünü var. şimdi kızıma bu cemiyetlerde giydireceğim çok şirin olmasını istediğim elbise almak istiyorum (6-12 ay alsam hepsini idare ederim diye düşündüm :) . hani şu bebek abiyelerinden ama kızımı da rahatsız etmeyecek rahat bişey. bildiğiniz yerler varmı, netten bakabileceğim yada mağazası olan markalar...
meraba arkadaslar dun kontrolumuz vardi aksam yazamadim,boy ve kilo alimi az bebeyimin 2 ayda sadece 800gr almis boyda ise 2cm uzamis yani 8 kilo boyumuz ise 70 cm bir ayda olsa normal dedi dr iki ay olunca az kilo almis dedi onada uzuldum ama asil kafama takilan bebeyim insanlari gorunce cok agladi artik yabanci bilmeye basladi sanirim butun hastane basima toplandi kimse susturamadi,hemsirenin biride dedi bacim sen bunu toplum arasina hic cikarmadin mi dagdan inmis gibi dedi azina koyacaktim bir tokat zaten bebeyim agliyor bana gelmis laf soyluyor neyse,insan gormuyor tabi cocum benden baska bide babasi disarida cikaramiyorum cunku havalar bir turlu isinamadi burda hergun yagmurlu,nasil alistirabilirim insanlara arkadaslar gercekten bu konuda cok uzgunum yavrumun boyle olmasini istemem yardimci olun lutfen benim gibi bebeyi olan varmi cok uzattim kusura bakmayin optum hepinizi
bilemedimki şimdik kötü ana mı oldun
konsey toplamam lazım:44::44::44:
lili uzun süre çizgi film izliyorsa ne mutlu sana
Kizlar bu konuyu hic konusmadik
Oruc hakkinda ne dusuniyorsunuz uzun saatler susuz kalmak sut uretimi icin nasil olur
Cnm ben daha hoc adet olmadom kizimdada emzirirken olmamistim
Haha kotu ana songul ay cok tatliydi kusum uyku damga yedigime degdi ay akssmda patates kizartmanin icinden verdim hepten tescillendim haha
Ay tv olayina okadar takilmiyom cnm belki okul birincilikleri olan yegenlerim gozumub onunde oldugunda
Konusmada gevezem yarenim bir yasta konustu
Kotu analiga devam qma kontrllu
Ay bugun gezicektinz nasil gecti biz parka bile gittik cocuklarimla
Kizlar bu konuyu hic konusmadik
Oruc hakkinda ne dusuniyorsunuz uzun saatler susuz kalmak sut uretimi icin nasil olur
bukadar mı olur canım ya bende cok yasıcaksın valla
bende bugun dusundum kızlara sorarım dıye oruc konusunu sen benden once davranmıssın
bende bılmyorum napıcaz tutsak sutumuz azalırmıkı
temız kalplı arkadasım benım
gezdik canım biz de çarşıya gittik kızıma ciciler aldık geldikçok yorulmuşum ama berra uyusa hemen yatıcam
canım ek gıdaya başladık ya o zamana kadar daha çok yerlerse sorun olmaz diye düşünüyorum.
Cnm arkadasim demek ayno seyleri dusunduk
Benim ablamda 2o11 kasim.ayinda dogum yapti tutamadi emzirirdigimden bende cok axikiyorum tansiyonu falan dustu tukeniklik yasadi bizde ne sekilde yapariz senin varmi kafanda dusunce gecen yilda tutamadik
Aa nasil gecti cnm alisveris iyi geldimi ay ben market alisverisi bile yapsam mutku olurum
Yazliklarimi aldiniZ
Cnm aras yine ayni duzen 3 saate bir emiyo ama bende tutmak istitorum hemde cok
Bi yandanda ya sutum azalir arasta az sutlu bi anaya bu artik super anne degil diye enmezse korkuyorum
evet gecen yılda tutamadık daha oncede var borclarım bırıkıyo valla
ben ınterntten bakmstım bıraz nekadr doğru bılemem ama dını yonden ılk 6 ay tutulmaz ama daha sonra tutulabılrmıs
cok ta uzun saatler ıllakı susarım acıkrım dıye dusunuyorum zaten okadar cok sutumde yok ozaman hepten gıder dıyede korkuyorum ama artadabılır Allahın ısı bılemem
bıde bebısler okadr hareketlıkı nasıl bakıcaz onlara onuda dusunuyorum
of cok karısık yanı canm
yada Allah ım sabrı verır dıyıp denıcez
Ay evet tatlim en azibdan deneriz bende daha emmesini istiyorum arasin cok tatlu emiyolar buyudukce doyalim.yahu endisem seninle aynievet gecen yılda tutamadık daha oncede var borclarım bırıkıyo valla
ben ınterntten bakmstım bıraz nekadr doğru bılemem ama dını yonden ılk 6 ay tutulmaz ama daha sonra tutulabılrmıs
cok ta uzun saatler ıllakı susarım acıkrım dıye dusunuyorum zaten okadar cok sutumde yok ozaman hepten gıder dıyede korkuyorum ama artadabılır Allahın ısı bılemem
bıde bebısler okadr hareketlıkı nasıl bakıcaz onlara onuda dusunuyorum
of cok karısık yanı canm
yada Allah ım sabrı verır dıyıp denıcez
evet canım yaa nasıl bişeyse küçücük bişi alsam mutlu oluyorum bende. evet yazlık bi takım aldım ama burada hala kısa kol giydiremedim ki. ne zaman giydirirm bilmiyorum.
Ay gule gule giyisin annesi ben artik hep cocuklara bakmak istiyorum sanki ya
berra da öyle canım hatta daha sık emiyo ama sanki daha var ya o zamana büyüyecekler gibi gelmişti bana. acıkma konusunda ben de çok acıkıyorum yaa içim kıyılıyo böyle zor dayanıyorum ama geçen sene de tutamadım kazalar birikiyo:) deneriz hiç olmazsa napalım.
sen zaten süper anneliği kaybettin bi kerembi daha zor olucan bu gidişle kızartma bile vermişsin
ya ben de ondan korkuyorum nasıl bakcaz bu yaramazlara. istediğimiz zaman uyuyamıycaz da
suan bıle mız mız oldğu zamnlar zor sabredıyorum ozaman ac susuz nasıl sabrederım bılmem artık
Ay evet tatlim en azibdan deneriz bende daha emmesini istiyorum arasin cok tatlu emiyolar buyudukce doyalim.yahu endisem seninle ayni
At bende ayniyim cnm tukeniyorum sanki bukadar yemege 19 kg nasil gitti bilmem
Ayyyy evettt super añnelik uctuuuu
Bari emzikli.ana kalalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?