2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canım benımkıde öyleydı eve gezmesıne gıdıyoduk yarım saar sobra benımkı cıglık cıglık eve gerı donuyoduk. Ama sımdı gıde gele alıstı dısarı cıkar ev gezmelerıne gotur. Ben lojmanda anakucagını alıyorum yanıma arkadaslara gıdıyorum öylelıkle alıstırdım artık aglamıyo.

Ayyy tatıl konu olmus bızde gıdıcez 15 agustos antalya sideye. Ceyda o zamana 8. Ayını bıtırıyo herseyı yer ya sorun olmaz dıye dusunuyorum. Tabı aksamları dısarı cıkamayız heralde uyku gelınce ortalıgı yıkıyo malesef. Insallah ıyı bı tatıl olur burnumuzdan gelmez...

Yarennnn canım cerazetteyi kullandığın dönemlerde adet kanaması görüyormusun?her düzenli bi sekilde yoksa ilacı kullandığın her dönemde adet olmuyormusun?
Cnm ben daha hoc adet olmadom kizimdada emzirirken olmamistim

Haha kotu ana songul ay cok tatliydi kusum uyku damga yedigime degdi ay akssmda patates kizartmanin icinden verdim hepten tescillendim haha
Ay tv olayina okadar takilmiyom cnm belki okul birincilikleri olan yegenlerim gozumub onunde oldugunda
Konusmada gevezem yarenim bir yasta konustu
Kotu analiga devam qma kontrllu
Ay bugun gezicektinz nasil gecti biz parka bile gittik cocuklarimla

Cnm ya selnecin aldigi tutu lere bayiliyorum sanirim nettwn aliyo bence o bilgi versin

Ama kuzum arasta 4oo gr aldi artik harekeitliker
Esimde hayret etti rahatligima
Ah cnm su dagdan inme olayini 4.5 aylitan nerdeyse 3 yasina kadar yasafim.cok zor gittigim.yerlerde arka odadan gelemezdim
En buyuk korkum.birinin laf aticak olmasindizavalli babannesi kadincagiz salincagini bile sallayamazdi ama benimmtek sorun cok gezmememdi daha sansin varken gez tatlim aras 19 gunlukkn basladim oldukca geziyoruz aras herkezw guluyo atiliyo
Yaren sanki kotu ornek ve moral bozucu oldu ama cozulebilir bence

Kizlar bu konuyu hic konusmadik
Oruc hakkinda ne dusuniyorsunuz uzun saatler susuz kalmak sut uretimi icin nasil olur

bukadar mı olur canım ya bende cok yasıcaksın valla
bende bugun dusundum kızlara sorarım dıye oruc konusunu sen benden once davranmıssın
bende bılmyorum napıcaz tutsak sutumuz azalırmıkı
temız kalplı arkadasım benım

gezdik canım biz de çarşıya gittik kızıma ciciler aldık geldik çok yorulmuşum ama berra uyusa hemen yatıcam

Cnm arkadasim demek ayno seyleri dusunduk
Benim ablamda 2o11 kasim.ayinda dogum yapti tutamadi emzirirdigimden bende cok axikiyorum tansiyonu falan dustu tukeniklik yasadi bizde ne sekilde yapariz senin varmi kafanda dusunce gecen yilda tutamadik

Cnm arkadasim demek ayno seyleri dusunduk
Benim ablamda 2o11 kasim.ayinda dogum yapti tutamadi emzirirdigimden bende cok axikiyorum tansiyonu falan dustu tukeniklik yasadi bizde ne sekilde yapariz senin varmi kafanda dusunce gecen yilda tutamadik

evet gecen yılda tutamadık daha oncede var borclarım bırıkıyo valla
ben ınterntten bakmstım bıraz nekadr doğru bılemem ama dını yonden ılk 6 ay tutulmaz ama daha sonra tutulabılrmıs
cok ta uzun saatler ıllakı susarım acıkrım dıye dusunuyorum zaten okadar cok sutumde yok ozaman hepten gıder dıyede korkuyorum ama artadabılır Allahın ısı bılemem
bıde bebısler okadr hareketlıkı nasıl bakıcaz onlara onuda dusunuyorum
of cok karısık yanı canm
yada Allah ım sabrı verır dıyıp denıcez

Aa nasil gecti cnm alisveris iyi geldimi ay ben market alisverisi bile yapsam mutku olurum
Yazliklarimi aldiniZ

evet canım yaa nasıl bişeyse küçücük bişi alsam mutlu oluyorum bende. evet yazlık bi takım aldım ama burada hala kısa kol giydiremedim ki. ne zaman giydirirm bilmiyorum.

Cnm aras yine ayni duzen 3 saate bir emiyo ama bende tutmak istitorum hemde cok
Bi yandanda ya sutum azalir arasta az sutlu bi anaya bu artik super anne degil diye enmezse korkuyorum

berra da öyle canım hatta daha sık emiyo ama sanki daha var ya o zamana büyüyecekler gibi gelmişti bana. acıkma konusunda ben de çok acıkıyorum yaa içim kıyılıyo böyle zor dayanıyorum ama geçen sene de tutamadım kazalar birikiyo:) deneriz hiç olmazsa napalım.
sen zaten süper anneliği kaybettin bi kerem bi daha zor olucan bu gidişle kızartma bile vermişsin

ya ben de ondan korkuyorum nasıl bakcaz bu yaramazlara. istediğimiz zaman uyuyamıycaz da

Ay evet tatlim en azibdan deneriz bende daha emmesini istiyorum arasin cok tatlu emiyolar buyudukce doyalim.yahu endisem seninle ayni

At bende ayniyim cnm tukeniyorum sanki bukadar yemege 19 kg nasil gitti bilmem
Ayyyy evettt super añnelik uctuuuu
Bari emzikli.ana kalalim

artık alp tuğra emeceğını anlıyo bı atlıyo tutuyo emıyo cok tatlı oluyo ozaman keyıf yapa yapa emıyo bı bırakıyo bı emıyo
buyudukce cok tatlı ve huysuz oluyolar tatlı huysuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…