2012 kasım bebekleri büyüyor..

şimdiden allah yardımcın olsun cnm :) sen tecrübelen de ben istanbula giderken faydalanırım inş.:)

evet cnm
umarım sorunsuz geçirirz nediyeyimki
gezmeyi çok seviyoruz ama hiç okadar uzun yolculuk yapmadık
bakalım bu hafta sonu gebzeye kayın validemlere gidecez yol 2 buçuk saat falan sürüyo eğer tırafik müsaitse 2 saatte ola biliyo görecez..

kızlar bu arada çok büyük bir ihtimalle 15 haziranda tatile gidiyoruz..
hemde fetiyeye hemde arabayla:
yani nil nekadar durur bilmiyorum ama bakalım..

bizde 10 haziranda didime gidecegiz 9 saatkik yol ben yolu pek dusunmuyorum da orada tatilde nasil olacak onu dusunuyorum duzeni bozulacak ne yiyecek orada yogurt mayalayamam :-(

bizde 10 haziranda didime gidecegiz 9 saatkik yol ben yolu pek dusunmuyorum da orada tatilde nasil olacak onu dusunuyorum duzeni bozulacak ne yiyecek orada yogurt mayalayamam :-(

dimi ya bide ovar
hadi meyve suyu falan yaparız çorba veririz ama gerçekten yourt olmaz ee yoğurta yemiyecekler artık..
neyse ben kaçtım kızlar yarın görüşürüz inş.

görüşürüz cnm seni ve bal böcüğünü öptümmm.

Kızlar merhaba. size bişey danışmak istiyorum. hziranda ablamın oğlunun sünneti var + ağustosta kızımın bitanecik halasının düğünü var + eylülde kuzenimin düğünü var. şimdi kızıma bu cemiyetlerde giydireceğim çok şirin olmasını istediğim elbise almak istiyorum (6-12 ay alsam hepsini idare ederim diye düşündüm :) . hani şu bebek abiyelerinden ama kızımı da rahatsız etmeyecek rahat bişey. bildiğiniz yerler varmı, netten bakabileceğim yada mağazası olan markalar...

kıza nerden bakarsan bak çok güzel şeyler var =)
zara ya bakabilirsin

meraba arkadaslar dun kontrolumuz vardi aksam yazamadim,boy ve kilo alimi az bebeyimin 2 ayda sadece 800gr almis boyda ise 2cm uzamis yani 8 kilo boyumuz ise 70 cm bir ayda olsa normal dedi dr iki ay olunca az kilo almis dedi onada uzuldum ama asil kafama takilan bebeyim insanlari gorunce cok agladi artik yabanci bilmeye basladi sanirim butun hastane basima toplandi kimse susturamadi,hemsirenin biride dedi bacim sen bunu toplum arasina hic cikarmadin mi dagdan inmis gibi dedi azina koyacaktim bir tokat zaten bebeyim agliyor bana gelmis laf soyluyor neyse,insan gormuyor tabi cocum benden baska bide babasi disarida cikaramiyorum cunku havalar bir turlu isinamadi burda hergun yagmurlu,nasil alistirabilirim insanlara arkadaslar gercekten bu konuda cok uzgunum yavrumun boyle olmasini istemem yardimci olun lutfen benim gibi bebeyi olan varmi cok uzattim kusura bakmayin optum hepinizi

birde suan unnado da "baby couture" diye bir markanın indirimi var , çok tatlı kıyafetler var.

biz anneler soz konusu cocugumuz olunca herseyi kafamiza takyoruz elimizde olmadan
canim bence bebeginin kilo alimi iyi 3 ayliktan sonra ayda 400-500 gr almasi cok cok iyi boyuda bak ne guzel 70 cm olmus bebegin ne kadarlik bilmiyorum ama bizim kiz alti aylik boyu 68 cm kilosuda 7500 ence hic takilma cok sukur saglikli de

allahima cok sukur cnm tabiki saglikli bebeyim 6 aylik

bende eşim olmadan çıkmakta zorlanıyorum ama gezmek istersen çözüm bulabilirsin. ev gezmelerine gitmek biraz daha kolay. ben yalnız gezeceğim zaman kanguru kullanıyordum. son zamanlarda kullanmıyorum direk kucağıma alıp gidiyorum. ev gezmesinde emzirme- besleme acısından da zorlamaz seni.
eşim olmadan bebek arabasıyla çıkacağım zaman (evimiz merdivenli ) öğleden sonra çıkıyorum ve öğle arası eşime arabanın altını veriyorum aşağıya kilitliyor . çıkmadan önce oğlumu hoppalasına koyup (sen ne ile oyalanıyorsa ona bırakabilirsin) hemen oturma kısmını indirip sonra çantamızı alıp çıkıyordum. bazen önceden program yapmadan çıktığım oluyor o zaman koşa koşa 3 sefer yapıyordum. o zaman yorucu oluyor işte oğlum bir aylıktan beri geziyorum...

Son düzenleme:

tatlım ya benim kızın ateşi hiç 35.5 olmadı ya hani o kulaktan ve alından ölçen arzumun ateş ölçeri var uzaktan ölçen ayy adı neydi yaa.onunla kulağına yaklaştırıyorum sürekli 36.5 ile 37.3 arası filan ölçüyor ve orda gösterge çıkıyor normal diye ateşi yüksekse zaten kırmızı azıyor uyarı anlamında.sen 35.5 diyince ayy benim kızın ateşi neden yüksek diye korktum şimdi ya.

bide eşin doktordu sanırım şimdi bizim bebişler 6 aylık oldu aşıya gitmeden önce yarım ölçek calpol veriyordum şimdi ne kadar vermem gerekir.bi doktor 4 te 3 ü dedi yeterlimi acaba geçenki aşıda 2 kez bir gitmeden önce bide 8 saat sonra yarım ölçek vermiştim ateşi çıkmadı ohhh demiştim.
ertesi sabah 5.30 TA emzirirken, sıcak bu kız diyorum eşime, bir ölçtük 38.3 allah
dedim bu neeeee.hemen soyduk kompres yaptık ılık su ile, calpol verdım yarım ölçek 5 dakikalık mesafedeki hastaneye gittik acile adam bir ölçtü 37.5 bu normal dedi gidene kadar düşmüş anlayacağın.DOKTOR EVE GERİ GÖNDERDİ CALPOLE DEVAM DEDİ.BÜTÜN GÜN KIZIMIN ATEŞİ YÜKSELDİ BEN DÜŞÜRDÜM ILIK SU İLE FİLAN.O YÜZDEN BU AŞIDAN ÇOK KORKUYORUM BÜTÜN GECE NÖBET TUTACAM SAAT BAŞI ÖLÇECEM.

şarkıyıda denedim tv yide denedim oyuncaklarıda denedim başkası oynadı bn yedirmeye çalıştım onu denedim denedimde denedim yani yok açmıyooo

ayyy benim kızda dün 6 aylık oldu tam başlayalım ek besine dedim yok 2 tatlı kaşığı alıyor bırakıyor ne yedirsem yedireyim sadece 2 tatlı kaşığı yada 3 tatlı kaşığı daha fazla yemiyor bırakıyor.

Eki Görüntüle 723708

Duvar süsümüz..
Daha bitmedi ama paylaşmak istedim

çok güzel nasıl yaptın harfleri tatlım worddemi

lcw da bi etek var tüllü 20 tl süper bişey ben aldım.tütümü diyorlar ne üstüne tatlı bi bluz alırsın lcw ya bak bence.

benim kızda herkese ağlıyordu, ben yavaş yavaş ev gezmelerine başladım AĞLAMALARI AZALDI GİBİ.

Gunaydinn kizlarrr
Itirafimla geldimm aras uyandii salonda duck tv actim araba koltuguna kemeride bagladim
Oh bi guzel uyudum onun yaninda kanepede
Basakk kotu anami oldum ben

bilemedimki şimdik kötü ana mı oldun

konsey toplamam lazım:44::44::44:

lili uzun süre çizgi film izliyorsa ne mutlu sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…