- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #13.441
bencede git cnm deyişiklik olur
sen 3 saat diyosun ben çorluda oturuyorum ve fetiye nerden baksan 12 13 saat sürecek..
şimdiden allah yardımcın olsun cnm :) sen tecrübelen de ben istanbula giderken faydalanırım inş.:)
kızlar bu arada çok büyük bir ihtimalle 15 haziranda tatile gidiyoruz..
hemde fetiyeye hemde arabayla:
yani nil nekadar durur bilmiyorum ama bakalım..
bizde 10 haziranda didime gidecegiz 9 saatkik yol ben yolu pek dusunmuyorum da orada tatilde nasil olacak onu dusunuyorum duzeni bozulacak ne yiyecek orada yogurt mayalayamam :-(
neyse ben kaçtım kızlar yarın görüşürüz inş.
dimi ya bide ovar
hadi meyve suyu falan yaparız çorba veririz ama gerçekten yourt olmaz ee yoğurta yemiyecekler artık..
görüşürüz cnm seni ve bal böcüğünü öptümmm.
Kızlar merhaba. size bişey danışmak istiyorum. hziranda ablamın oğlunun sünneti var + ağustosta kızımın bitanecik halasının düğünü var + eylülde kuzenimin düğünü var. şimdi kızıma bu cemiyetlerde giydireceğim çok şirin olmasını istediğim elbise almak istiyorum (6-12 ay alsam hepsini idare ederim diye düşündüm :) . hani şu bebek abiyelerinden ama kızımı da rahatsız etmeyecek rahat bişey. bildiğiniz yerler varmı, netten bakabileceğim yada mağazası olan markalar...
Kızlar merhaba. size bişey danışmak istiyorum. hziranda ablamın oğlunun sünneti var + ağustosta kızımın bitanecik halasının düğünü var + eylülde kuzenimin düğünü var. şimdi kızıma bu cemiyetlerde giydireceğim çok şirin olmasını istediğim elbise almak istiyorum (6-12 ay alsam hepsini idare ederim diye düşündüm :) . hani şu bebek abiyelerinden ama kızımı da rahatsız etmeyecek rahat bişey. bildiğiniz yerler varmı, netten bakabileceğim yada mağazası olan markalar...
biz anneler soz konusu cocugumuz olunca herseyi kafamiza takyoruz elimizde olmadanmeraba arkadaslar dun kontrolumuz vardi aksam yazamadim,boy ve kilo alimi az bebeyimin 2 ayda sadece 800gr almis boyda ise 2cm uzamis yani 8 kilo boyumuz ise 70 cm bir ayda olsa normal dedi dr iki ay olunca az kilo almis dedi onada uzuldum ama asil kafama takilan bebeyim insanlari gorunce cok agladi artik yabanci bilmeye basladi sanirim butun hastane basima toplandi kimse susturamadi,hemsirenin biride dedi bacim sen bunu toplum arasina hic cikarmadin mi dagdan inmis gibi dedi azina koyacaktim bir tokat zaten bebeyim agliyor bana gelmis laf soyluyor neyse,insan gormuyor tabi cocum benden baska bide babasi disarida cikaramiyorum cunku havalar bir turlu isinamadi burda hergun yagmurlu,nasil alistirabilirim insanlara arkadaslar gercekten bu konuda cok uzgunum yavrumun boyle olmasini istemem yardimci olun lutfen benim gibi bebeyi olan varmi cok uzattim kusura bakmayin optum hepinizi
maharetli anne seni
elif mina nekadar şanslı yetenekli bi annesi var:
negüzel..
supersin ya muhtesem
biz anneler soz konusu cocugumuz olunca herseyi kafamiza takyoruz elimizde olmadan
canim bence bebeginin kilo alimi iyi 3 ayliktan sonra ayda 400-500 gr almasi cok cok iyi boyuda bak ne guzel 70 cm olmus bebegin ne kadarlik bilmiyorum ama bizim kiz alti aylik boyu 68 cm kilosuda 7500 ence hic takilma cok sukur saglikli de
meraba arkadaslar dun kontrolumuz vardi aksam yazamadim,boy ve kilo alimi az bebeyimin 2 ayda sadece 800gr almis boyda ise 2cm uzamis yani 8 kilo boyumuz ise 70 cm bir ayda olsa normal dedi dr iki ay olunca az kilo almis dedi onada uzuldum ama asil kafama takilan bebeyim insanlari gorunce cok agladi artik yabanci bilmeye basladi sanirim butun hastane basima toplandi kimse susturamadi,hemsirenin biride dedi bacim sen bunu toplum arasina hic cikarmadin mi dagdan inmis gibi dedi azina koyacaktim bir tokat zaten bebeyim agliyor bana gelmis laf soyluyor neyse,insan gormuyor tabi cocum benden baska bide babasi disarida cikaramiyorum cunku havalar bir turlu isinamadi burda hergun yagmurlu,nasil alistirabilirim insanlara arkadaslar gercekten bu konuda cok uzgunum yavrumun boyle olmasini istemem yardimci olun lutfen benim gibi bebeyi olan varmi cok uzattim kusura bakmayin optum hepinizi
guldencim aşı biraz ateş yaptı bana göre =) 35.5 normalde vücut sıcaklığı 37.2 oldu o sırada uyutmaya çalışıyordum . benimki uyutma kısımlarında çok ağlar. aşının huzursuzluğu vardı birde ağlarken daha ateş yapmasın diye yarım ölçek calpol verdim. rahat uyusun dedim. huzursuzluk devam ediyor şimdi yine uyutmaya çalışıyorum
şarkıyıda denedim tv yide denedim oyuncaklarıda denedim başkası oynadı bn yedirmeye çalıştım onu denedim denedimde denedim yaniyok açmıyooo
meraba arkadaslar dun kontrolumuz vardi aksam yazamadim,boy ve kilo alimi az bebeyimin 2 ayda sadece 800gr almis boyda ise 2cm uzamis yani 8 kilo boyumuz ise 70 cm bir ayda olsa normal dedi dr iki ay olunca az kilo almis dedi onada uzuldum ama asil kafama takilan bebeyim insanlari gorunce cok agladi artik yabanci bilmeye basladi sanirim butun hastane basima toplandi kimse susturamadi,hemsirenin biride dedi bacim sen bunu toplum arasina hic cikarmadin mi dagdan inmis gibi dedi azina koyacaktim bir tokat zaten bebeyim agliyor bana gelmis laf soyluyor neyse,insan gormuyor tabi cocum benden a bide babasi disarida cikaramiyorum cunku havalar bir turlu isinamadi burda hergun yagmurlu,nasil alistirabilirim insanlara arkadaslar gercekten bu konuda cok uzgunum yavrumun boyle olmasini istemem yardimci olun lutfen benim gibi bebeyi olan varmi cok uzattim kusura bakmayin optum hepinizi
Gunaydinn kizlarrr
Itirafimla geldimm aras uyandii salonda duck tv actim araba koltuguna kemeride bagladim
Oh bi guzel uyudum onun yaninda kanepede
Basakk kotu anami oldum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?