- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #13.421
son çare şarkı söylemeye başlıorum cnm o da gülmeye başlıo annesinin haline:) ben de yediriorum o arada.şebek ettiler bizi ya:)
Kizlar ben bugun ablama gircem oturmaya evi organize edeyim opuldunuzzx
Ay cok gexiyorum bu ara yahuuuu
ama carpol vermekle iyi yapmışsın bizde aşıda 2 defa carpol içtik çok şükür bişey olmadı
o huysuzluk sürer 1 2 gün falan..
kıyamam ben onaya tatlım
geçen nilinde ateşi biraz yükselmeye başladı anladım tam uyutacaktım bende hemen sadece çıtçıtlı badiyle bıraktım onu birde çoraplarını çıkardım allahtan çıkmadı ateşsonra düştü
belki oanda farketmeseydimve üzerini örtseydim uyuyo diye daha çok yükselecekti ateşi
ayy ben çok korkuyorum ateştenya..
bu arada anne kelimeniz hayırlı olsuncnm
az öncede yazdım nil sadece ağlarken anne diyo normalde asla demiyo
saolasın guldencim =)
gerçeği çok daha önceden biliyormuş nil; ağlarken kimden fayda var ...
bende sadece çıtçıtlı kolsuz ile yatırdım. üzerinde de penye battaniyesini attım. eşimde söyleniyordu hasta edeceksin diye de bende ateşten çok korkuyorum çok şükür bir şey olmadı ...
hazırlıyorum o kadar yok yemiyo bende deliriyorum ya çok sinirleiniyorum öyle yapınca
yemiycek büyümcek diye
Ay ama hemen vicdan yaptim baya uzub izledi evladim
Ay ama cok tatli uykuydu
Ne anliyosa sadece duck tv seviyo
evet geç kalmışsın baktım sürekli cevap gelmeyince çıktım. telefonda kim online kim var görünmüyor =)
karikatüründe güzelmiş. temizliğin ardından bendeki durum söyle oluyor ilk gece bir şey yerken düşerse "düştü düştü" diye alarma geçiyorum. ertesi gece bir şey düşüyor elimi atsam alabileceğim yerde "amaaan battı ev zaten , kalsın süpürürüm" bu moda giriyorum
kızlar bu arada çok büyük bir ihtimalle 15 haziranda tatile gidiyoruz..
hemde fetiyeye hemde arabayla:
yani nil nekadar durur bilmiyorum ama bakalım..
güldencim nasılsın diye sormuşsun canım
iyiyim şükür kızımı uyutup geldim. uyanınca da dışarı çıkacaz bugün babamız evde
sen nasılsın canım
oyy allah kolaylık versin canım. yolculuk diyince içim kalkıyo. ama tatilde iyi gelir hepinize. özcanana bugün kavuşuyoruz inşallah kolay geçer yolculukları..
kızlar bu arada çok büyük bir ihtimalle 15 haziranda tatile gidiyoruz..
hemde fetiyeye hemde arabayla:
yani nil nekadar durur bilmiyorum ama bakalım..
işte benim için günün konusu da bu cnm:) eşimin haftaya samsun da eğitimi var birlikte gidelim dio . eşimin ablası ve abisi orda hem onları ziyaret hem de tatil olur dio . bi de biz evlendiğimizden beri hiç bir yere gitmedik fırsat olmadı zaten hemen hamile kaldım:) ama üç gün eşim sabahtan akşama kadar eğitim de olacak üstelik kayınvalidem ve kayınpederim de gelecek tabi gidersek . gidip gitmemekte kararsız kaldım bal böcüğü 3 saat araba da durur mu o da meçhul????
Değişiklik olur tatlım bence. 3 saat yolculukta problem yapmaz herhalde. Çok sıkıntı olursa da arabayla gidecekseniz eğer durursunuz bir yerde..
cnm kayınvalidemler buranın ilçesinde oturuyorlar 45 dk mesafede. oraya giderken bile durmuo benim kız. eşim de daraldıkça dururuz dio çok istio gitmeyi deniz aşığı kendisi:) hava çarpar mı diye de endişeliyim bal böcüğünü. ama dediğin gibi değişiklik olcak bizim için de, ihtiyacımız var böyle bişeye hamilelikti doğum sonrasıydı derken birbirimize pek vakit ayıramadık.ii gelir inş. tabi iş yerinden izin alıp da gidebilirsek
kendi arabanızla sorun olmaz 3 saat
biraz uyur zaten biraz durursunuz biraz bakınır filn
yola çıkmadan onu iyice bir yor oynayın zıplayın . uyku saatine denk getir yola çıkmanızı uyur arabada =) 3 saat ne ki ben 6 saat gittim . ist-çanakkale otobüs ile 6 saat .otobüs ile cesaret ettim sen arabayla düşünmeden git. çok güzel olur sizin için =)
işte benim için günün konusu da bu cnm:) eşimin haftaya samsun da eğitimi var birlikte gidelim dio . eşimin ablası ve abisi orda hem onları ziyaret hem de tatil olur dio . bi de biz evlendiğimizden beri hiç bir yere gitmedik fırsat olmadı zaten hemen hamile kaldım:) ama üç gün eşim sabahtan akşama kadar eğitim de olacak üstelik kayınvalidem ve kayınpederim de gelecek tabi gidersek . gidip gitmemekte kararsız kaldım bal böcüğü 3 saat araba da durur mu o da meçhul????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?