2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kizlar ben bugun ablama gircem oturmaya evi organize edeyim opuldunuzzx
Ay cok gexiyorum bu ara yahuuuu

songükl evettt çok geziyon kız iki muhabet edemedik hahaha akşam arıyayımda iki konuşalım bari:):)

mertur ayy anlatıyosunya sesini duymakbile yetti falan diye ayyy yesem ben şu eymen biraz:

saolasın guldencim =)
gerçeği çok daha önceden biliyormuş nil; ağlarken kimden fayda var ...
bende sadece çıtçıtlı kolsuz ile yatırdım. üzerinde de penye battaniyesini attım. eşimde söyleniyordu hasta edeceksin diye de bende ateşten çok korkuyorum çok şükür bir şey olmadı ...

hahaha aynen vallaha nil öyle..
olmaz bişey inşallah cnm ama en doğrusunu yapmışsın..

kızlar bu arada çok büyük bir ihtimalle 15 haziranda tatile gidiyoruz..
hemde fetiyeye hemde arabayla:
yani nil nekadar durur bilmiyorum ama bakalım..

hazırlıyorum o kadar yok yemiyo bende deliriyorum ya çok sinirleiniyorum öyle yapınca
yemiycek büyümcek diye

canım bence hiç stres yapma nasılsa alışacak. ben de bi ara öyle çok takmıştım son gittiğimiz doktor bu aylarda ben daha çok anne sütü alması taraftarıyım yemese de önemli değil falan dedi bana moral oldu. hem senin stresinden de kesinlikle etkilenir. sen sürekli dene ama yemezse zorlama sen bilirsin de bırak. bi 15 gün sonra daha farklı olacaktır. sabırla deniyeceğiz artık napalım. mesela benim kızımda çorbaya ağzını kilitliyordu. bi kere tadına bakıp kilitliyordu. şimdi bizim çorbalarımızdan veriyorum güzel yiyor. zamanla olacak inşallah üzülme

songül naptın bakiim sen süper anneliği kaybettin artık bizde başka birini süper anne seçeceğiz
şaka bi yana ben hiç seyrettirmiyorum tv. dayanabildiğim kadar da seyrettirmiycem inşallah. hedef 2 yaş dikkat eksikliği vs yapıyormuş

aynen bende ya saatlerce ugrasiyon bes dak. pisleniyo

güldencim nasılsın diye sormuşsun canım
iyiyim şükür kızımı uyutup geldim. uyanınca da dışarı çıkacaz bugün babamız evde

sen nasılsın canım

oyy allah kolaylık versin canım. yolculuk diyince içim kalkıyo. ama tatilde iyi gelir hepinize. özcanana bugün kavuşuyoruz inşallah kolay geçer yolculukları..

güldencim nasılsın diye sormuşsun canım
iyiyim şükür kızımı uyutup geldim. uyanınca da dışarı çıkacaz bugün babamız evde

sen nasılsın canım

ende iyiyim cnm sağol ne olsun uraşıyoz şimdi yemeye gidiyom..

oyy allah kolaylık versin canım. yolculuk diyince içim kalkıyo. ama tatilde iyi gelir hepinize. özcanana bugün kavuşuyoruz inşallah kolay geçer yolculukları..

evet kavuşuyoz inşallah tatlım ihtiyacımda var zaten..

işte benim için günün konusu da bu cnm:) eşimin haftaya samsun da eğitimi var birlikte gidelim dio . eşimin ablası ve abisi orda hem onları ziyaret hem de tatil olur dio . bi de biz evlendiğimizden beri hiç bir yere gitmedik fırsat olmadı zaten hemen hamile kaldım:) ama üç gün eşim sabahtan akşama kadar eğitim de olacak üstelik kayınvalidem ve kayınpederim de gelecek tabi gidersek . gidip gitmemekte kararsız kaldım bal böcüğü 3 saat araba da durur mu o da meçhul????

Değişiklik olur tatlım bence. 3 saat yolculukta problem yapmaz herhalde. Çok sıkıntı olursa da arabayla gidecekseniz eğer durursunuz bir yerde..

Değişiklik olur tatlım bence. 3 saat yolculukta problem yapmaz herhalde. Çok sıkıntı olursa da arabayla gidecekseniz eğer durursunuz bir yerde..

cnm kayınvalidemler buranın ilçesinde oturuyorlar 45 dk mesafede. oraya giderken bile durmuo benim kız. eşim de daraldıkça dururuz dio çok istio gitmeyi deniz aşığı kendisi:) hava çarpar mı diye de endişeliyim bal böcüğünü. ama dediğin gibi değişiklik olcak bizim için de, ihtiyacımız var böyle bişeye hamilelikti doğum sonrasıydı derken birbirimize pek vakit ayıramadık.ii gelir inş. tabi iş yerinden izin alıp da gidebilirsek

yola çıkmadan onu iyice bir yor oynayın zıplayın . uyku saatine denk getir yola çıkmanızı uyur arabada =) 3 saat ne ki ben 6 saat gittim . ist-çanakkale otobüs ile 6 saat .otobüs ile cesaret ettim sen arabayla düşünmeden git. çok güzel olur sizin için =)

kendi arabanızla sorun olmaz 3 saat
biraz uyur zaten biraz durursunuz biraz bakınır filn

haklısınız kızlar hem alışması lazım yolculuğa . ekim de kuzenimin düğünü var 12 saat sürüyor burdan istanbul. şimdideb alıştırma yapmakta fayda var:)

bencede git cnm deyişiklik olur
sen 3 saat diyosun ben çorluda oturuyorum ve fetiye nerden baksan 12 13 saat sürecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…