- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #13.521
hatun sana bişi sorcam biz o pirinçli sütlü ballı muzlu tahıllı vs vs mamaları neden yediriyoruz bebeklerimize
evde hazırladığmz yemeklerden bu besnleri alamıyorlarmı:26:
:127::126::125::124::123::113::115::103::117::119::92:
Al annecim ama idareli kullan emi yavrum:86::86::86::86:
Yok kızz kocacım işe gitti şimdik:123:
Sen tlfdanmı giriyosun göremiyomusun
msjın altında smile ler varya onların altında da fazlası yaıyor oraya tıklayınca çıkıyor:101:
ben yatıyorum kızlar muhabbet guzel ama
benmkı erkenden kalkar
uyuyayım bıraz
herkese hayırlı geceler
cnm henuz tahıl gruplarına gecmedıgımızden o besınlerı bu mamalrdan alıyolar
cnm fazlası yazınca cıkıyo ama bı kere basınca kayboluyo aynı seye ust uste basmak ıcın yenıden acmak gerekıyı:126:
Işin uzun o zaman
Hayatım tahminin fazlamı yüksek olmş ne
ben sayısal hesaplamalar yüzdeler falan uğraştım 44000i geçmemeli bence:18::18::18::18::18:
ohhoo yaren hatun hangi topiklerde allah biliyor
ben bi wc yi ziyaret ediyim ordanda yatarım
Hayırlı geceler renkli rüyalar silikon dudaklı hatun
Günaydın kızlaarrr
gece çıkmak zorunda kaldım kızlarr berra durmadı. bi iyi geceler bile diyemedim diye içime dert oldu:)
Günaydın kızlaarrr
gece çıkmak zorunda kaldım kızlarr berra durmadı. bi iyi geceler bile diyemedim diye içime dert oldu:)
Günaydınnn
ozcanan hoş geldin canım benimm
günaydın canım:
kızlar herkese kocaman bi günaydınnnn:
nilin akşam biraz ateşi çıktı aslında çokta çıkmıyo ama vicut ısısının biraz üstüne çıktı 36.8 oldu ben de onun için akşam hep takipteydim bi vicut ısısına düşüyo bide biraz daha yükseliyo nedendir bilmiyorum anlayamadım bu işi..
sonra normaledöndü..
bakalım..
acaba hastalığın habercisimi yoksa vicidumuz hafiften bi mikropmu aldı..
cok guzel olmus canm ellerıne sağlık
en becerıklı annemız sensın
süper olmuş tatlım dogumgununu dusunemıyoru elıf minanın
Günaydın kızlaarrr
günaydın kızlarr nasılsınız ? çok unutkanlaştım son günlerde ,kızıma çorba hazırlamıştım onu bile evde unutmuşum , sinirlerim bozuldu
gunaydin arkadaslar nasilsiniz
kuzucuklariniz nasil guldencim insallah yavrun hasta olmaz havalar cok duzensiz belji ondan etkilebmistir
üzülmedim birazcık kıskandım annemden ranayı kadın ayrılırken ranadan ayrılıyorum diye başladı ağlamaya ulen her zaman benden ayrılırken ağlayan kadın şimdi ranadan ayrılırken ağladı küstüm:)))canım yaa uzulme bukez aılen gelır yanına rana nın hasretıne dayanamayıp
ya ben goremedım ama bu haksızlık
sen benim belki de uzaktan akrabam olan canım arkadaşımsın küsmee bak evime geldim artık hep yazarım sana yaane geçmişmiş be arkadaş oku oku bitmedi:)) rahat 40-50 sayfa okumuşumdur, her gün bu kadar kitap okusam tezimi bitirirdim heralde
hayır bişey diil ben okuyana kadar herkes kaçtı
şom ağzımı açıcam şimdi ama kızım mışıl mışıl uyurken gece kuşları arkadaşlar gelse de iki laflasak:)
kızlar o gün veda edemeden çıktım eşim yoldan gelmişti sonra da işte ancak fırsat buluyorum
iyi ki hatırlayıp yazmışım tatlım soruları cevapsız bırakmayı hiç sevmiyorum ama bazen arada kaynıyor kusura bakma gecikme için...
evet canım normal yaptım hatta 12.12.12de kontrolüm vardı bebikim gelmeseydi doktora diyecektim dürt mürt bişeyler yap doğumu başlat diye:))
doğum hikayemi aralık annelerine yazmıştım
valla ben unuttum gitti 4 saat suni sancıyı yine olsa yine doğururum beni de sezaryen ürkütüyor ne yapayım
ay canım ya öyle ferahlıyorum ki bunları okuyunca, bu bazı pis huylar benim iyice takatimi bitiriyor songülcüm eskiye nazaran nesneleri yakalayıp oyalanmanın süresi saniyelik de olsa arttı inşallah zamanla daha da uzar yoksa olan bana olacak :)
türkiz hakkaten sağlam basıyormuş annem söyledi antepte bir akrabanın bebeğini kucaklamış aramızda iki gün var hiç basmıyordu bir de tosun kollarım koptu taşırken dedi ben bazen türkizi bir yere tutundurup ayakta bırakıyorum birkaç saniye duruyor hafifçe yalpalayınca hemen tutuyorum en iyisi yürüteçe artık merhaba diyelim biz:)
ayyy piiiiiiiiiiiiiiiiis pis kadın
Allah sabır versin sana arkadaşım
canım bak ben de öyleydim ta ki işe başlayana kadar ne kadar yorucu olsa da evden çıkmak çok iyi geliyor mecburiyetim olmadığı zaman evde oturayım diyorum ve o gün sonu daha yorgun oluyorum çöküyorum resmen
gidecek yer yok filan deme al miniği in kapının önüne gez dolaş parka git inan ki bebişlere de çok iyi geliyor öyle güzel uyuyor ki dışarda
genel konuşmayayım ama ne zaman sabahtan akşama kadar evde oldam türkizin sazından cazından geçilmiyor ama dışarı çıkalım sus pus yeter ki kalabalık bir ortam olmasın, evimizin önünde pazar kuruluyor geziyoruz bazen dut gibi oluyor yemin ederim:)bak havalar da güzel bir dene istersen
bu senin anlattığın sendrom bende ilk evlendiğim sene de vardı işte bazı sorunlar yaşamıştım gidesim gelmiyordu protesto ediyordum resmen 3 e kadar evde yatıp yuvarlanıp o saatten sonra gidiyordum bazen hiç gitmiyordum ev bataklık gibi çekiyor insanı, evin seni ele geçirmesine izin verme:)
sprintcim çabuk dööööön öpüyorum seni ve miniklerini...
bu arada ozcanan hanım ben sana küstümhiç yazmıyorsun bana
tuttum ben bu olayı varsın baba desin ya bilezik gelsin sıkıntı yok :)))bizde de daha belirli belirsiz kelimeler var cnm siz bizden önde gidiyorsunuz . benim bal böcüğüm de son surat çığlıklar atıo ki sorma evlere şenlik:) buarada babamızı rüşvet teklif ederken yakaladım ' ilk baba de kızım sana bilezik alayım' dio ne ayıp:) sen ona kanma kızım anne de dedim ama bakalım ne olacak:)
canım ben rekordayım dün tam 15 saat sürdü yolculuğmuz ve perişan oldum rana iyiydi bi ara çok mızırdandı ama geldik evimizdeyizişte benim için günün konusu da bu cnm:) eşimin haftaya samsun da eğitimi var birlikte gidelim dio . eşimin ablası ve abisi orda hem onları ziyaret hem de tatil olur dio . bi de biz evlendiğimizden beri hiç bir yere gitmedik fırsat olmadı zaten hemen hamile kaldım:) ama üç gün eşim sabahtan akşama kadar eğitim de olacak üstelik kayınvalidem ve kayınpederim de gelecek tabi gidersek . gidip gitmemekte kararsız kaldım bal böcüğü 3 saat araba da durur mu o da meçhul????
yabancı sıkıntısı hala var bizde sen sıkma canını herkese şebeklik yapmasından iyidir bazen ağlaması ben annemlere götürdüm onlara alıştı ama hala başka biri alınca dudağını büzüyo asil kızım benim:))meraba arkadaslar dun kontrolumuz vardi aksam yazamadim,boy ve kilo alimi az bebeyimin 2 ayda sadece 800gr almis boyda ise 2cm uzamis yani 8 kilo boyumuz ise 70 cm bir ayda olsa normal dedi dr iki ay olunca az kilo almis dedi onada uzuldum ama asil kafama takilan bebeyim insanlari gorunce cok agladi artik yabanci bilmeye basladi sanirim butun hastane basima toplandi kimse susturamadi,hemsirenin biride dedi bacim sen bunu toplum arasina hic cikarmadin mi dagdan inmis gibi dedi azina koyacaktim bir tokat zaten bebeyim agliyor bana gelmis laf soyluyor neyse,insan gormuyor tabi cocum benden baska bide babasi disarida cikaramiyorum cunku havalar bir turlu isinamadi burda hergun yagmurlu,nasil alistirabilirim insanlara arkadaslar gercekten bu konuda cok uzgunum yavrumun boyle olmasini istemem yardimci olun lutfen benim gibi bebeyi olan varmi cok uzattim kusura bakmayin optum hepinizi
kızlar ben orucumu tutacam inşallah hamileyken tutmadım ama şimdi tutacam çünkü rabbim yardım eder sütümüz de artar inşallah arkadaşım bebeği 6 aylıkolduktan sonra ramazan olmadığı halde hamileyken tutmatdıklarını tuttu ve sütü arttıKizlar bu konuyu hic konusmadik
Oruc hakkinda ne dusuniyorsunuz uzun saatler susuz kalmak sut uretimi icin nasil olur
günaydın maharetli anne ya ben de istiyorum öyle olmayı mina çook şanslı annesiGünaydınnn
ozcanan hoş geldin canım benimm
ayy bize ne oluyo ya fgaliba bizde b12 eksikliği var bende çok unutkanım
ama üzülme tatlım annanesi yaparbal böcüğüne çorba..
evet canım havalar çok kötü gerçekten umarım çabuk atlatırız..
günaydın bu arada sanada nasılız bakalım
özcenanın hoşgeldin tatlım nasılsın bakalım ranam nasıl ayy bizde fetiyeye gidecez uzun bi yolculuk bizi bekliyo bakalım ne yapıcaz..
üzülmedim birazcık kıskandım annemden ranayı kadın ayrılırken ranadan ayrılıyorum diye başladı ağlamaya ulen her zaman benden ayrılırken ağlayan kadın şimdi ranadan ayrılırken ağladı küstüm:)))
sen benim belki de uzaktan akrabam olan canım arkadaşımsın küsmee bak evime geldim artık hep yazarım sana yaa
tuttum ben bu olayı varsın baba desin ya bilezik gelsin sıkıntı yok :)))
canım ben rekordayım dün tam 15 saat sürdü yolculuğmuz ve perişan oldum rana iyiydi bi ara çok mızırdandı ama geldik evimizdeyiz
yabancı sıkıntısı hala var bizde sen sıkma canını herkese şebeklik yapmasından iyidir bazen ağlaması ben annemlere götürdüm onlara alıştı ama hala başka biri alınca dudağını büzüyo asil kızım benim:))
kızlar ben orucumu tutacam inşallah hamileyken tutmadım ama şimdi tutacam çünkü rabbim yardım eder sütümüz de artar inşallah arkadaşım bebeği 6 aylıkolduktan sonra ramazan olmadığı halde hamileyken tutmatdıklarını tuttu ve sütü arttı
günaydın maharetli anne ya ben de istiyorum öyle olmayı mina çook şanslı annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?