2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm fazlası yazınca cıkıyo ama bı kere basınca kayboluyo aynı seye ust uste basmak ıcın yenıden acmak gerekıyı:126:

cnm henuz tahıl gruplarına gecmedıgımızden o besınlerı bu mamalrdan alıyolar

cnm fazlası yazınca cıkıyo ama bı kere basınca kayboluyo aynı seye ust uste basmak ıcın yenıden acmak gerekıyı:126:

işin uzun o zaman

hayatım tahminin fazlamı yüksek olmş ne

ben sayısal hesaplamalar yüzdeler falan uğraştım 44000i geçmemeli bence:18::18::18::18::18:

ohhoo yaren hatun hangi topiklerde Allah biliyor
ben bi wc yi ziyaret ediyim ordanda yatarım

hayırlı geceler renkli rüyalar silikon dudaklı hatun

Günaydın kızlaarrr

gece çıkmak zorunda kaldım kızlarr berra durmadı. bi iyi geceler bile diyemedim diye içime dert oldu:)

Günaydın kızlaarrr

gece çıkmak zorunda kaldım kızlarr berra durmadı. bi iyi geceler bile diyemedim diye içime dert oldu:)

günaydın canım:

kızlar herkese kocaman bi günaydınnnn:
nilin akşam biraz ateşi çıktı aslında çokta çıkmıyo ama vicut ısısının biraz üstüne çıktı 36.8 oldu ben de onun için akşam hep takipteydim bi vicut ısısına düşüyo bide biraz daha yükseliyo nedendir bilmiyorum anlayamadım bu işi..
sonra normaledöndü..
bakalım..
acaba hastalığın habercisimi yoksa vicidumuz hafiften bi mikropmu aldı..

günaydın kızlarr nasılsınız ? çok unutkanlaştım son günlerde ,kızıma çorba hazırlamıştım onu bile evde unutmuşum , sinirlerim bozuldu

Günaydın kızlaarrr

Günaydınnn
ozcanan hoş geldin canım benimm

gunaydin arkadaslar nasilsiniz
kuzucuklariniz nasil guldencim insallah yavrun hasta olmaz havalar cok duzensiz belji ondan etkilebmistir

Günaydın kızlaarrr

günaydın kızlarr nasılsınız ? çok unutkanlaştım son günlerde ,kızıma çorba hazırlamıştım onu bile evde unutmuşum , sinirlerim bozuldu

ayy bize ne oluyo ya fgaliba bizde b12 eksikliği var bende çok unutkanım
ama üzülme tatlım annanesi yaparbal böcüğüne çorba..

gunaydin arkadaslar nasilsiniz
kuzucuklariniz nasil guldencim insallah yavrun hasta olmaz havalar cok duzensiz belji ondan etkilebmistir

evet canım havalar çok kötü gerçekten umarım çabuk atlatırız..

günaydın bu arada sanada nasılız bakalım

canım yaa uzulme bukez aılen gelır yanına rana nın hasretıne dayanamayıp
ya ben goremedım ama bu haksızlık
üzülmedim birazcık kıskandım annemden ranayı kadın ayrılırken ranadan ayrılıyorum diye başladı ağlamaya ulen her zaman benden ayrılırken ağlayan kadın şimdi ranadan ayrılırken ağladı küstüm:)))
sen benim belki de uzaktan akrabam olan canım arkadaşımsın küsmee bak evime geldim artık hep yazarım sana yaa
tuttum ben bu olayı varsın baba desin ya bilezik gelsin sıkıntı yok :)))
canım ben rekordayım dün tam 15 saat sürdü yolculuğmuz ve perişan oldum rana iyiydi bi ara çok mızırdandı ama geldik evimizdeyiz
yabancı sıkıntısı hala var bizde sen sıkma canını herkese şebeklik yapmasından iyidir bazen ağlaması ben annemlere götürdüm onlara alıştı ama hala başka biri alınca dudağını büzüyo asil kızım benim:))
Kizlar bu konuyu hic konusmadik
Oruc hakkinda ne dusuniyorsunuz uzun saatler susuz kalmak sut uretimi icin nasil olur
kızlar ben orucumu tutacam inşallah hamileyken tutmadım ama şimdi tutacam çünkü rabbim yardım eder sütümüz de artar inşallah arkadaşım bebeği 6 aylıkolduktan sonra ramazan olmadığı halde hamileyken tutmatdıklarını tuttu ve sütü arttı
Günaydınnn
ozcanan hoş geldin canım benimm
günaydın maharetli anne ya ben de istiyorum öyle olmayı mina çook şanslı annesi

eskiden hiç et yemezdim zehir gibi hafızam vardı hamileliğimden beri yiyorum ben de ters etki yaptı sanırım.sağolsun yapmış ananesi cnm tarhana çorbası:)

özcenanın hoşgeldin tatlım nasılsın bakalım ranam nasıl ayy bizde fetiyeye gidecez uzun bi yolculuk bizi bekliyo bakalım ne yapıcaz..

özcenanın hoşgeldin tatlım nasılsın bakalım ranam nasıl ayy bizde fetiyeye gidecez uzun bi yolculuk bizi bekliyo bakalım ne yapıcaz..

hoşbuldum canım benim rana iyi mız mız evini unutmuş dün gece dudağımız büzük uyuduk şimdi etrafa yeni yeni bakıyoruz ama dayıyı ve teyzeyi bekliyoruz hep kapıya bakıyo yavrum yolculuk zordu ama geldi geçti

Günaydın canım..
Hayırlısıyla kavuştuk sana..Her şey iyi geçmiştir umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…