2012 kasım bebekleri büyüyor..

cok sukur tatlum iyiyiz kizumla uyutmsya calisiyorum simdi yaranazi yarim saat uyudu uyandi

hosgeldin canim evine
insanin kendi evi gibi yok dimi
nasul tatil biraz yaradimi sanada dinlenebildinmi

Günaydın canım..
Hayırlısıyla kavuştuk sana..Her şey iyi geçmiştir umarım...
:)) herşey güzeldi iyiydi ama çok yorucuydu bizim kız evci çıksak gezsek sıkıntı yani çıkacaz ama arabaya falan binipte uzun uzun gezmeye kalk mızzzzzzzz :)) ama çok şükür hastalıksız sıkıntısız geçirdik tatili geldik şimdi ramazan bayramı babaannelere gidilecek
oyyy kıyamam ranama ya
şimdi onun canı sıkılacak özlüyecek kalabalığı tabi annenlerde çok alışmıştır..

ya kalabalığı özlemesinden çok önünde oturup şebeklik yapacak kimse olmayacak ya ona üzülüyodur garanti :) hiç demiyoki annem yoruldu yoldan geldi sabah uyusun biraz diye hiç nerdeee:) saat 8 de kalktık babamız hala uyuo şimdi de kendisi yattı ben de uzanacam biraz valla gerçekten yolculuk yapacaklara Allah kolaylık versin yani ne kadar uslu olursa olsun sonuçta onlarda insan demi benim kızım sıcaktan çok rahatsız oldu klimayı açsak üşüyecek diye korktuk kapattık terledi ama yinede bitti :)

özcanan hoşgeldiinnn canım

güldencim ateşi çok yükselmiyorsa dişten olabilir canım diş çıkarmanız yakın sanırım

hosgeldin canim evine
insanin kendi evi gibi yok dimi
nasul tatil biraz yaradimi sanada dinlenebildinmi

hoşbulduk canım benim
evet ev gibisi yok gerçekten ama yine de içimde bi burukluk var gibi yaa amaaan kız evlat doğurdum bak şimdi onu da gelin edecem kalacam tek :)) oğlan olaydı eve gelin alırdım vermezdim oğlumu deeermişim:))
tatil yaradı gibi ama daha çok yoruldum yaa babamlar biraz yükseksesle konuşurlar tv yi yüksek sesle izlerler onları susturacam uyaracam diye canım çıktı koskoca adam torunu uyanmasın diye sessiz konuşmaya alıştı ama biz eve döndük:)) tatilin bi karı vardı o da ne yemek yapacağım diye hiç düşünmedim oh:) yoğurt mayalamadım :) ama evi bi görsen şu anda var ya tatilden dönmek istemezsin :) valizler bile açılmadı anca annemin verdiğii kavanozları koyabildim dolaba

cok sukur tatlum iyiyiz kizumla uyutmsya calisiyorum simdi yaranazi yarim saat uyudu uyandi

ee bşuna mızmırella değil oooo:):)

demezler cnm demezler bencede sende dinlen babaanneniz nerde oturuyo bu arada?

özcanan hoşgeldiinnn canım

güldencim ateşi çok yükselmiyorsa dişten olabilir canım diş çıkarmanız yakın sanırım

ayy nurcum bilemedimki ben ne çıkmaz dişmiş beee:
ayyy bi çıkaydı..

evet tatlim tatilicin hayal kurmak yasamaktan daha iyi galiba evin tozlanmistir temixlik ister valuzler yerlesecek e sende yorgunsun Allah kolaylik versin

ee bşuna mızmırella değil oooo:):)

demezler cnm demezler bencede sende dinlen babaanneniz nerde oturuyo bu arada?

ayy nurcum bilemedimki ben ne çıkmaz dişmiş beee:
ayyy bi çıkaydı..

babaannemiz istanbulda oturuyor canım oraya otobüsle gidecez hiiiç arabayı götürmesine izin veremem valla hem ağustosta daha da büyür bizim cadı gece yolculuğu yapacağımız için çok sıkıntı çıkmaz herhalde

evet tatlim tatilicin hayal kurmak yasamaktan daha iyi galiba evin tozlanmistir temixlik ister valuzler yerlesecek e sende yorgunsun Allah kolaylik versin

ah ah temizlik bi yandan cadı kızım bi yandan sıcak bi yandan ama eşim pazartesi başlayacak işe o yüzden rahatım birazcık hemen temizlği yapmam lazım ki cumartesi pazar aöf sınavı var azıcık çalışayım ne yoğunum yaaa daha bakıcı adayları gelecek 20 günüm kaldı 21 haziranda başlayacam bakıcılar gelsin de bi seçeyim..

evet ya tatil güzelde dönüşü körtü gerçekten cnm..
bu arada umarım ranam için çok iyi helal süt emmiş bi bakıcı gelir..

bu raada oruçtan bahsedilmiş ben tutucam tabi allahım izin verirse..

inşallah canım bakıcı olayına takılmıyorum ya düşündüm de ilk başlarda sadece 4 saat bakacak çünkü ben süt izninde olacam eylüle kadar o zamana kadar birbirlerine de alışırlar sonra süt izni 1,5 saate düşüyo gerçi ama başlangıç için 4 saat bakması güzel olacak yani bunları söyledi annem rahatlattı beni biraz hem rana evde mutlu dışarıyı sevmiyo hoppala pepe falan ne bileyim dedemiz de bi sürü şeyle r aldı şimdi iş yerinde eşim kalkacak da getirecek hediyelerimizi.. evde çok yer varmış gibi şimdiden çalışma masası bisilket falan aldı ya heves işte ilk torun:)

Eklentiler

• $Oyuncak_1210381.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 25
  • $Oyuncak_1939359.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 22
  • $Oyuncak_2292263.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 25
canım sıcaklardan da oluyo erdemde öyleydi hafta sonu 37 bile oldu ama ben sürekli elini yüzünü yıkadım çok giydirmedim atlattı

eskiden hiç et yemezdim zehir gibi hafızam vardı hamileliğimden beri yiyorum ben de ters etki yaptı sanırım.sağolsun yapmış ananesi cnm tarhana çorbası:)

:) bende unutyorum hemen ananemiz tarhanayı yapıyo

özcanan hoşgeldin tatlım ooh gittin geldin şimdide hayırlısıyla evini toparla ve inşallah hayırlı bir insanla tanışırsın bakıcı olarak

hoşbulduk canım benim evet gittim geldim kendime de bi geleyim inşallah toparlayacam :))

oyyyyyy yerim ben onun oyuncaklarınıyaaa:
negüzel sizin dedeleriniz var malesef benim prensesim okonuda çok şansız herşeiyini biz almak durumundayız çünkü benim babam yok kaybettik
eşimin babasınıda ben hiç tanımıyorum onlar görüşmüyolar annesiyle ayrılar oyüzden nilimin bir dedesiyok malesef..

bende tutmak istiyorum Allah yardim eder oruc tutana bide biz emziriyorux dahada cok yardim eder bixe ben inaniyorum

ben cepten girdigim icinmi goremiyorum bu resimlrri ya

günaydın güzel anneler =)
dün gece selim in ateşi çıkacak gibiydi. şuanda vücudu sıcak . nil gibi dünden beri vücut sıcaklığı 36.5-36.8 arası çıkıyor hep.
sabaha karşı emmek için uyandığında emerken başladı çığlık çığlığa ağlamaya .bu gecede çıplak yatırdım acaba gaz mı yaptı .. sonra biraz masaj, biraz hareket uykuya daldı bir saat sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…