- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #13.541
ayy bize ne oluyo ya fgaliba bizde b12 eksikliği var bende çok unutkanım
ama üzülme tatlım annanesi yaparbal böcüğüne çorba..
evet canım havalar çok kötü gerçekten umarım çabuk atlatırız..
günaydın bu arada sanada nasılız bakalım
üzülmedim birazcık kıskandım annemden ranayı kadın ayrılırken ranadan ayrılıyorum diye başladı ağlamaya ulen her zaman benden ayrılırken ağlayan kadın şimdi ranadan ayrılırken ağladı küstüm:)))
sen benim belki de uzaktan akrabam olan canım arkadaşımsın küsmee bak evime geldim artık hep yazarım sana yaa
tuttum ben bu olayı varsın baba desin ya bilezik gelsin sıkıntı yok :)))
canım ben rekordayım dün tam 15 saat sürdü yolculuğmuz ve perişan oldum rana iyiydi bi ara çok mızırdandı ama geldik evimizdeyiz
yabancı sıkıntısı hala var bizde sen sıkma canını herkese şebeklik yapmasından iyidir bazen ağlaması ben annemlere götürdüm onlara alıştı ama hala başka biri alınca dudağını büzüyo asil kızım benim:))
kızlar ben orucumu tutacam inşallah hamileyken tutmadım ama şimdi tutacam çünkü rabbim yardım eder sütümüz de artar inşallah arkadaşım bebeği 6 aylıkolduktan sonra ramazan olmadığı halde hamileyken tutmatdıklarını tuttu ve sütü arttı
günaydın maharetli anne ya ben de istiyorum öyle olmayı mina çook şanslı annesi
:)) herşey güzeldi iyiydi ama çok yorucuydu bizim kız evci çıksak gezsek sıkıntı yani çıkacaz ama arabaya falan binipte uzun uzun gezmeye kalk mızzzzzzzz :)) ama çok şükür hastalıksız sıkıntısız geçirdik tatili geldik şimdi ramazan bayramı babaannelere gidilecekGünaydın canım..
Hayırlısıyla kavuştuk sana..Her şey iyi geçmiştir umarım...
oyyy kıyamam ranama ya
şimdi onun canı sıkılacak özlüyecek kalabalığı tabi annenlerde çok alışmıştır..
hosgeldin canim evine
insanin kendi evi gibi yok dimi
nasul tatil biraz yaradimi sanada dinlenebildinmi
özcanan hoşgeldiinnn canım
güldencim ateşi çok yükselmiyorsa dişten olabilir canım diş çıkarmanız yakın sanırım
cok sukur tatlum iyiyiz kizumla uyutmsya calisiyorum simdi yaranazi yarim saat uyudu uyandi
:)) herşey güzeldi iyiydi ama çok yorucuydu bizim kız evci çıksak gezsek sıkıntı yani çıkacaz ama arabaya falan binipte uzun uzun gezmeye kalk mızzzzzzzz :)) ama çok şükür hastalıksız sıkıntısız geçirdik tatili geldik şimdi ramazan bayramı babaannelere gidilecek
ya kalabalığı özlemesinden çok önünde oturup şebeklik yapacak kimse olmayacak ya ona üzülüyodur garanti :) hiç demiyoki annem yoruldu yoldan geldi sabah uyusun biraz diye hiç nerdeee:) saat 8 de kalktık babamız hala uyuo şimdi de kendisi yattı ben de uzanacam biraz valla gerçekten yolculuk yapacaklara Allah kolaylık versin yani ne kadar uslu olursa olsun sonuçta onlarda insan demi benim kızım sıcaktan çok rahatsız oldu klimayı açsak üşüyecek diye korktuk kapattık terledi ama yinede bitti :)
özcanan hoşgeldiinnn canım
güldencim ateşi çok yükselmiyorsa dişten olabilir canım diş çıkarmanız yakın sanırım
hoşbulduk canım benim
evet ev gibisi yok gerçekten ama yine de içimde bi burukluk var gibi yaa amaaan kız evlat doğurdum bak şimdi onu da gelin edecem kalacam tek :)) oğlan olaydı eve gelin alırdım vermezdim oğlumu deeermişim:))
tatil yaradı gibi ama daha çok yoruldum yaa babamlar biraz yükseksesle konuşurlar tv yi yüksek sesle izlerler onları susturacam uyaracam diye canım çıktı koskoca adam torunu uyanmasın diye sessiz konuşmaya alıştı ama biz eve döndük:)) tatilin bi karı vardı o da ne yemek yapacağım diye hiç düşünmedim oh:) yoğurt mayalamadım :) ama evi bi görsen şu anda var ya tatilden dönmek istemezsin :) valizler bile açılmadı anca annemin verdiğii kavanozları koyabildim dolaba
ee bşuna mızmırella değil oooo:):)
demezler cnm demezler bencede sende dinlen babaanneniz nerde oturuyo bu arada?
ayy nurcum bilemedimki ben ne çıkmaz dişmiş beee:
ayyy bi çıkaydı..
evet tatlim tatilicin hayal kurmak yasamaktan daha iyi galiba evin tozlanmistir temixlik ister valuzler yerlesecek e sende yorgunsun Allah kolaylik versin
ah ah temizlik bi yandan cadı kızım bi yandan sıcak bi yandan ama eşim pazartesi başlayacak işe o yüzden rahatım birazcık hemen temizlği yapmam lazım ki cumartesi pazar aöf sınavı var azıcık çalışayım ne yoğunum yaaa daha bakıcı adayları gelecek 20 günüm kaldı 21 haziranda başlayacam bakıcılar gelsin de bi seçeyim..
evet ya tatil güzelde dönüşü körtü gerçekten cnm..
bu arada umarım ranam için çok iyi helal süt emmiş bi bakıcı gelir..
bu raada oruçtan bahsedilmiş ben tutucam tabi allahım izin verirse..
canım sıcaklardan da oluyo erdemde öyleydi hafta sonu 37 bile oldu ama ben sürekli elini yüzünü yıkadım çok giydirmedim atlattıgünaydın canım:
kızlar herkese kocaman bi günaydınnnn:
nilin akşam biraz ateşi çıktı aslında çokta çıkmıyo ama vicut ısısının biraz üstüne çıktı 36.8 oldu ben de onun için akşam hep takipteydim bi vicut ısısına düşüyo bide biraz daha yükseliyo nedendir bilmiyorum anlayamadım bu işi..
sonra normaledöndü..
bakalım..
acaba hastalığın habercisimi yoksa vicidumuz hafiften bi mikropmu aldı..
eskiden hiç et yemezdim zehir gibi hafızam vardı hamileliğimden beri yiyorum ben de ters etki yaptı sanırım.sağolsun yapmış ananesi cnm tarhana çorbası:)
canım sıcaklardan da oluyo erdemde öyleydi hafta sonu 37 bile oldu ama ben sürekli elini yüzünü yıkadım çok giydirmedim atlattı
:) bende unutyorum hemen ananemiz tarhanayı yapıyo
özcanan hoşgeldin tatlım ooh gittin geldin şimdide hayırlısıyla evini toparla ve inşallah hayırlı bir insanla tanışırsın bakıcı olarak
inşallah canım bakıcı olayına takılmıyorum ya düşündüm de ilk başlarda sadece 4 saat bakacak çünkü ben süt izninde olacam eylüle kadar o zamana kadar birbirlerine de alışırlar sonra süt izni 1,5 saate düşüyo gerçi ama başlangıç için 4 saat bakması güzel olacak yani bunları söyledi annem rahatlattı beni biraz hem rana evde mutlu dışarıyı sevmiyo hoppala pepe falan ne bileyim dedemiz de bi sürü şeyle r aldı şimdi iş yerinde eşim kalkacak da getirecek hediyelerimizi.. evde çok yer varmış gibi şimdiden çalışma masası bisilket falan aldı ya heves işte ilk torun:)
canım sıcaklardan da oluyo erdemde öyleydi hafta sonu 37 bile oldu ama ben sürekli elini yüzünü yıkadım çok giydirmedim atlattı
:) bende unutyorum hemen ananemiz tarhanayı yapıyo
bende öyle yapıyorum canım çıtçıtlı badisiyle bırakıyorum çoraplarını çıkarıyorum ozaman daha iyi oluyo:.
özcanan hoşgeldin tatlım ooh gittin geldin şimdide hayırlısıyla evini toparla ve inşallah hayırlı bir insanla tanışırsın bakıcı olarak
ee bşuna mızmırella değil oooo:):)
demezler cnm demezler bencede sende dinlen babaanneniz nerde oturuyo bu arada?
ayy nurcum bilemedimki ben ne çıkmaz dişmiş beee:
ayyy bi çıkaydı..
evet ya tatil güzelde dönüşü körtü gerçekten cnm..
bu arada umarım ranam için çok iyi helal süt emmiş bi bakıcı gelir..
bu raada oruçtan bahsedilmiş ben tutucam tabi allahım izin verirse..
inşallah canım bakıcı olayına takılmıyorum ya düşündüm de ilk başlarda sadece 4 saat bakacak çünkü ben süt izninde olacam eylüle kadar o zamana kadar birbirlerine de alışırlar sonra süt izni 1,5 saate düşüyo gerçi ama başlangıç için 4 saat bakması güzel olacak yani bunları söyledi annem rahatlattı beni biraz hem rana evde mutlu dışarıyı sevmiyo hoppala pepe falan ne bileyim dedemiz de bi sürü şeyle r aldı şimdi iş yerinde eşim kalkacak da getirecek hediyelerimizi.. evde çok yer varmış gibi şimdiden çalışma masası bisilket falan aldı ya heves işte ilk torun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?