- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #13.561
canim uzulme siz yanindasiniz ya hicbiseyin eksikligini gostermezsiniz ona insallah.oyyyyyy yerim ben onun oyuncaklarınıyaaa:
negüzel sizin dedeleriniz var malesef benim prensesim okonuda çok şansız herşeiyini biz almak durumundayız çünkü benim babam yok kaybettik
eşimin babasınıda ben hiç tanımıyorum onlar görüşmüyolar annesiyle ayrılar oyüzden nilimin bir dedesiyok malesef..
günaydın güzel anneler =)
dün gece selim in ateşi çıkacak gibiydi. şuanda vücudu sıcak . nil gibi dünden beri vücut sıcaklığı 36.5-36.8 arası çıkıyor hep.
sabaha karşı emmek için uyandığında emerken başladı çığlık çığlığa ağlamaya .bu gecede çıplak yatırdım acaba gaz mı yaptı .. sonra biraz masaj, biraz hareket uykuya daldı bir saat sonra
canim uzulme siz yanindasiniz ya hicbiseyin eksikligini gostermezsiniz ona insallah.
kıyamam yaeymnninki sanki aşıdan ola bilir gibi geliyo bana canım ama söylediklerin nille aynı allaha allah
bizimkide çılıkla uyanıyo
ama gündüz bakıcı teyzesinin söylediğine göre hiç bişey yok gerçi dün ilk o farketmiş ateşini ama..
ertesigün yıkadım cnmAsidan ne kadar sonra yikadin nil i guldencim
kızlar az önce mutlu son oldu 7 ay sonunda Regl oldum inşallah düzenli olurda vücudum rahatlar
hayirli olsun ay ben daha olmadim yakızlar az önce mutlu son oldu 7 ay sonunda Regl oldum inşallah düzenli olurda vücudum rahatlar
kızlar az önce mutlu son oldu 7 ay sonunda Regl oldum inşallah düzenli olurda vücudum rahatlar
pre ile canımHayirli olsun :) nasil korunuyorsunuz
bende 5 aylık bir göbek var 4 gözle bekliyorum erimesini haber veririm :)hayirli olsun ay ben daha olmadim ya
arkadasim regl bittikten sonra yazarmisin lutfen regl olunca gobek biraz daha iniyomus belki sende yoktur ama yani degisiklik olacami merak ediyorum
canm benimde 1 aydır akıntım olmaya başlamıştı hiç olmadığı kadar 2 gündür de dayak yemiş gibi elim kolum kalkmıyordu anlayabildiğim belirtiler bunlar şimdilik tatlım bende özlemedim songülümde oldum olacam derdi çok gerioyrdu beni :)Cnm hayirli plsun ama cok ozlemedim sanki
Cnm bisey sorucam onccesinde herhangibu bi degisim yasadinmi
Dun saat 5 ten beri bitmek tukenmeyen bi akinti belirdi sanki adet olmusum gibi su gibi acaba dedim adet olma belirtisimo dogum sonrasi
Kizlar bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinicem hic bole bisey yasamadim
pre ile canım
bende 5 aylık bir göbek var 4 gözle bekliyorum erimesini haber veririm :)
canm benimde 1 aydır akıntım olmaya başlamıştı hiç olmadığı kadar 2 gündür de dayak yemiş gibi elim kolum kalkmıyordu anlayabildiğim belirtiler bunlar şimdilik tatlım bende özlemedim songülümde oldum olacam derdi çok gerioyrdu beni :)
songülüm hoşgeldin cnm
evet benimde akıntım artmıştı ama bide üşütüncede akıntı artar bilgin olsun..
o göbek adet oluncada erimiyo maleseff:
offf
biri göbek erime yöntemi bulursa banada haber versin..
çizgiler 1 yıl içinde falan geçiyodu sanıyorum yağmurcumya:
ben onu daha önce okumuştum ama unutmuşum..
1 yilmi cokmus yasongülüm hoşgeldin cnm
evet benimde akıntım artmıştı ama bide üşütüncede akıntı artar bilgin olsun..
o göbek adet oluncada erimiyo maleseff:
offf
biri göbek erime yöntemi bulursa banada haber versin..
çizgiler 1 yıl içinde falan geçiyodu sanıyorum yağmurcumya:
ben onu daha önce okumuştum ama unutmuşum..
Hosbuldk cnm arkadasim vu ara ihmal ettim seni gelicm isler bitince
ya acaba usuttummu ben bole bisey gormwdim birden baasladi dun herkz verdigim kg lere sasirdi nazar oldumm haha
Bugun kendini begenmis anne oldum bak
1 yilmi cokmus ya
beni kandirmislar o zaman adet olunca gidecek diye seviniyodum bende
1 yilmi cokmus ya
beni kandirmislar o zaman adet olunca gidecek diye seviniyodum bende
hahah süper annem benim
ya ben seni akşam arıyacaktım aslında konuşmak için ama nil biraz huzursuz ateşi bi çıkıp bi iniy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?