2012 kasım bebekleri büyüyor..

canim uzulme siz yanindasiniz ya hicbiseyin eksikligini gostermezsiniz ona insallah.

kıyamam yaeymnninki sanki aşıdan ola bilir gibi geliyo bana canım ama söylediklerin nille aynı allaha allah
bizimkide çılıkla uyanıyo
ama gündüz bakıcı teyzesinin söylediğine göre hiç bişey yok gerçi dün ilk o farketmiş ateşini ama..

Asidan ne kadar sonra yikadin nil i guldencim

kızlar az önce mutlu son oldu 7 ay sonunda Regl oldum inşallah düzenli olurda vücudum rahatlar

bide kizlar gebelikte karinda olusan cizgi varya bende hala var o cizgi biraz silik ama kaybolmadi sizinki kayboldumu lutfen bilgilendirin beni yoksa hic gitmicekmi

kızlar az önce mutlu son oldu 7 ay sonunda Regl oldum inşallah düzenli olurda vücudum rahatlar

Cnm hayirli plsun ama cok ozlemedim sanki
Cnm bisey sorucam onccesinde herhangibu bi degisim yasadinmi
Dun saat 5 ten beri bitmek tukenmeyen bi akinti belirdi sanki adet olmusum gibi su gibi acaba dedim adet olma belirtisimo dogum sonrasi

Kizlar bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinicem hic bole bisey yasamadim

Hayirli olsun :) nasil korunuyorsunuz
pre ile canım

hayirli olsun ay ben daha olmadim ya
arkadasim regl bittikten sonra yazarmisin lutfen regl olunca gobek biraz daha iniyomus belki sende yoktur ama yani degisiklik olacami merak ediyorum
bende 5 aylık bir göbek var 4 gözle bekliyorum erimesini haber veririm :)

canm benimde 1 aydır akıntım olmaya başlamıştı hiç olmadığı kadar 2 gündür de dayak yemiş gibi elim kolum kalkmıyordu anlayabildiğim belirtiler bunlar şimdilik tatlım bende özlemedim songülümde oldum olacam derdi çok gerioyrdu beni :)

Deme ya geliyo mu ki ozlem duymadigim adet pufff

songülüm hoşgeldin cnm
evet benimde akıntım artmıştı ama bide üşütüncede akıntı artar bilgin olsun..
o göbek adet oluncada erimiyo maleseff:
offf
biri göbek erime yöntemi bulursa banada haber versin..
çizgiler 1 yıl içinde falan geçiyodu sanıyorum yağmurcumya:
ben onu daha önce okumuştum ama unutmuşum..

Hosbuldk cnm arkadasim vu ara ihmal ettim seni gelicm isler bitince
ya acaba usuttummu ben bole bisey gormwdim birden baasladi dun herkz verdigim kg lere sasirdi nazar oldumm haha
Bugun kendini begenmis anne oldum bak

1 yilmi cokmus ya
beni kandirmislar o zaman adet olunca gidecek diye seviniyodum bende

Hosbuldk cnm arkadasim vu ara ihmal ettim seni gelicm isler bitince
ya acaba usuttummu ben bole bisey gormwdim birden baasladi dun herkz verdigim kg lere sasirdi nazar oldumm haha
Bugun kendini begenmis anne oldum bak

hahah süper annem benim
ya ben seni akşam arıyacaktım aslında konuşmak için ama nil biraz huzursuz ateşi bi çıkıp bi iniy

hahah süper annem benim
ya ben seni akşam arıyacaktım aslında konuşmak için ama nil biraz huzursuz ateşi bi çıkıp bi iniy

Cnm bence ates degildir vucut isilari artiyo yaz gelmesiyle arasta o sekilde
Benim aklima geldi ama esin var diye cekindim cnm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…