- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #14.101
sordum canım doktora sıkıntı olmaz dedi birde annem ben hep sürerdim der hep o yüzden
yok canım hattırlamıyorumki ama çok olmamıştır bu arada 3 çocuk dedin maşallah sana deneyimli anne unutmuşmusun :)
flan cnm zaman zaman aşağıda goruyorum senı sohpete katılsana sende
maşallah ALLAH bağışlasın benimki yapmıyor bişey canım sıkılıyo
yaa neler yaşadın canım. ben de kendimde şüpheleniyorum depresyondan. çıkamadım da bunalımlardan. o yüzden merak ettim yaşadıklarını
aa yooookkama ben ettircem ya bilsin istemiyorum
hemde daha çabk geçer diye düşünüyorum
demek doğal korunma heee
hatuna bak dalga geçiiyi bide ben tamamen ut-nutmuşum doğal korunduğumu
sordum canım doktora sıkıntı olmaz dedi birde annem ben hep sürerdim der hep o yüzden
yok canım hattırlamıyorumki ama çok olmamıştır bu arada 3 çocuk dedin maşallah sana deneyimli anne unutmuşmusun :)
aman canım takılma bundan on gun once arasla 15 gun arası olan arkadaşımın bebgının gel gel bas bas
bay bay yaptığını ogrendım aralarında 15 gun var dedım
bız su an o donemdeyız ama tık yok gel gel ogretmeye çalışıyorum kucağıma atlıyo sıpam
bence o erken yapmış dıyıp konuyu atladım bu perşembe bı arada olucaz taktık alayım bakım nasıl ogretms
songülüm nilin tahlil sonuçları çıktı cnm
kan sayımı iyi
idrarda sıkıntı yok
ama alarjjimiz oldukça yüksek çıkmış yani nilin bişeye karşı alarjisi var ama neye sanıyorum şimdi onu araştıracak doktorumuz..
birde şekerimiz 93 çıkmış ama sınırın biraz üzerinde hemen araştırmam lazım
tabi daha doktorumuzla konuşmadım bakalım o nediyecek..
müsait oldukça gelmek isterim canım malum bebekten pek zaman olmuyor sadece okuyorum bendekulübe yazmayalı epey olmuş buarada da hamileliğim zor geçmişti o yüzden pek yazamamıştım da:26:
songülüm nilin tahlil sonuçları çıktı cnm
kan sayımı iyi
idrarda sıkıntı yok
ama alarjjimiz oldukça yüksek çıkmış yani nilin bişeye karşı alarjisi var ama neye sanıyorum şimdi onu araştıracak doktorumuz..
birde şekerimiz 93 çıkmış ama sınırın biraz üzerinde hemen araştırmam lazım
tabi daha doktorumuzla konuşmadım bakalım o nediyecek..
albakalım taktikleri bizede söle valla ben uğraşıyorum alkış diye yapıyo ama ben söyleyince deyıl canı isteyince
cnm dr unda tahmın etmıstı sımdı sırtından damla testı yapıcaklar sanırım mdrcnn o sekıle demıstı
cnm seker kac olmalıtmıskı araştırırken tokluk olarak bak tatlım ınsalla sorun yoktur
kan sevıyenıze cok sevıdnım
hımm herzaman beklerız vaktın olduğunda yaz bız goruncede yazarız hattta
nasıl bebıs huysuzmu
evet cnm ama araştırma yapamıyorum en iyisi doktoruyla görüşmem lazım.
yeni yeni toparlanıyor canımerken doğdu(1 ay,aslında ocak annelerini takip ediyordum,sonra aralık 25 dendi,kızım 27 kasımda doğdu)kolik bebekti,bayağı yıprandık yeni yeni düzeliyoruz,buna şükür canım
Elif mina cok guzel gorunuyor masallah
Bizde dun yaptik dis bugdayimizi benim kizimda kalemi aldi cok sevindim:) foto atamiyorum telden girdigim icin ama cok guzel gecti pastasini kendim yaptim ben herkezin cok hosuna gitti :)
canım herşey çok güzel olmuş. elif mina da yine harika görünüyo maşallah
selam bende geldim yeni buldum benim oğlum 22 kasım doğumlu size bir şey sormak istiyorum sizin bebekleriniz taklıt yapmaya başladımı benim oğlum başlamadı cevap verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?