- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #14.061
gunaydin canim
cok gecmis olsun Allah sabir versin insan hastayken gercekten zor insallah cabucak atlatirsiniz
kızlar günaydın herkese geçmişi okuyamadım henüz ne var ne yok bilmiyorum..
birazdan biraz bakmayı düşünüyorum işlerimi ttoparlarsam tabi.. nurcum geçmiş olsun çok..
sana ve meleyine..
bizimde çok yorucu bi hafta sonumuz vardı cuma günü nili doktoruna konturole götürdüjk çok şükür herşey yolunda dedi
birrde bizden tahlil istedi hem idrar hemde tam kan kan şekeri ve alarji testi.
umarım bi sıkıntı çıkmaz..
bu arada cumarteside babaabnemize gittik ama nil inanılmaz huzursuz oldu detayları yazarım ilerleyen saatlerde kızlar...
çatlamayız çok seviniriz songülümle keşke hepimiz buluşabilsek tatlım ya
çok geçmiş olsun kuzum ya inşallah ikinizde iyti olursunuz en kısa sürede
maşallah nilime inşallah sonuçlardada bir sıkıntı çıkmaz tatlım
ooh maşallah ne güzel olmuştur mina hanım demek kalem ve kuranı seçti hayırlı evlatlar oılurlar inşallah canımya
günaydın kızlar geçmişi okuyamıyorum iş yerinde yalnızım iki gün yoğunum sayfam açık aarada gelip okumaya çalışıyorum ve yorum yazmaya çalışıyorum öptüm sizleri
seni çok iyi anlıyorum ben de de çok sık oluyo yaşadıkların ama beni hep eşim topluyo.. adet öncesi gerginlik olabilir belki canım bak şimdi ben yapamıyorum dediğim anda ranaya bişi olduğunu düşünüyorum ne bileyim kolu acısa kanasa mesela Allah korusun hani kötü bişi olursa diyorum sonra ödüm kopacak gibi oluyo onsuz yaşayamayacağımı düşünüyorum bunlar da geçecek diyorum çünkü emin ol rana da çok mız mız hiç durmuyor sürekli ağlama mız mız trt çocuk ta keloğlan var ya ordaki huysuza benzetiyorum onu ben de bu kilolarla uzun oluyorum tabi huysuzcum diyorum geziyoruz ortada böyle böyle bak kaç aylık oldular.. hastalığa gelince rabbim bi şekilde imtihan ediyo hepimizi bundan geri koymasın çok geçmiş olsun şafi ismiyle sana şifa versin bitanem dikkat et kızımıza arada yaz kendini de yorma
çok özledim diyince bi tuhaf oldum kız sanki kız kardeşim dedi valla :) kalemle kuran-ı kerimi tutarkenki fotoyu istiyorum selnec Allah kabul etsin bi de rabbim her daim düşürmesin kitapla kalemi inşallah:)
kolay gelsin beysal hadi bakalım maraton başladı iki gün Allah yardımcın olsun
Çok geçmiş olsun canım..
Dilerim bir an önce toparlanırsın, kuzucuğunda öylece atlatır bir şeycik olmaz inşallah
ccnm gecmıs olsun bebıkler hasta olmak cok zor
bebıın senı zorladığında onun bı bebek olduğunu dusunup rahatla tatlım
bunlar hep gecıcı donemler
sımdı nasıl oldunuz
cnm ya heerseymukemmel olmuş bayıldım resmen
elıf munada cok mutlu gozukuyo rabbım yuzunuzu hep guldursun
elıf mına sımdı buralarda olsa hımmmmmm yerdım onu
kızlarr çoookk sağolun Allah razı olsun hepinizden. çok şükür şimdi daha iyiyim. dünkü bunalımım da adet öncesi gerginlikmiş meğer bugün kendimi daha iyi hissediyorum. kızım da hafif bi nezle geçiriyor sanırım. inşallah ilerlemez ilaç kullanmak gerekir mi acaba
Teşekkürler canım..
Elif Mina mutluydu kucaktan kucağa gezdi..
Çokta sıkıldı sıkıntıya gelebilen bir çocuk değil..
Rabbim daha güzellerini sizlere nasip etsin inşallah..
Yaren ile Aras nasıl bu arada??
cok sevındım cnm daha ıyı olmana
cnm ben ufak bı grıp sezdıgım zaman grıp surubu verıyorum
dr muzda son gıdısımızde hemen gelmenize gerek yok dedı surup onerdı
gerçekten etkılı oluyo
gulden cnm neden bu kadar gece kaldı sonuçlar merak ettım bak
hangi şurubu veriyorsun canım evde calpolden başka şurup yok. eşime aldırsam mı acaba. gerçi hemen şurup kullanmak istemiyorum herşeye ama ilerlemesinden de korkuyorum.
kızlarr çoookk sağolun Allah razı olsun hepinizden. çok şükür şimdi daha iyiyim. dünkü bunalımım da adet öncesi gerginlikmiş meğer bugün kendimi daha iyi hissediyorum. kızım da hafif bi nezle geçiriyor sanırım. inşallah ilerlemez ilaç kullanmak gerekir mi acaba
canım zaten bize 3 gün demişlerdi tahliler için..
bu arada anca geldim ayy bu telefon bi susmadı yaaa:
acaba fişini çeksem nasıl olur :=.):).)
Elif mina cok guzel gorunuyor masallah
Bizde dun yaptik dis bugdayimizi benim kizimda kalemi aldi cok sevindim:) foto atamiyorum telden girdigim icin ama cok guzel gecti pastasini kendim yaptim ben herkezin cok hosuna gitti :)
tatlım biz nezleyi serum fizyolojik yaparak atlattık bizim doktorumuz ilaç karşıtı gereksiz olduğunu söylüyor o yüzden vermedim hiç
tatlım biz nezleyi serum fizyolojik yaparak atlattık bizim doktorumuz ilaç karşıtı gereksiz olduğunu söylüyor o yüzden vermedim hiç
Elif mina cok guzel gorunuyor masallah
Bizde dun yaptik dis bugdayimizi benim kizimda kalemi aldi cok sevindim:) foto atamiyorum telden girdigim icin ama cok guzel gecti pastasini kendim yaptim ben herkezin cok hosuna gitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?