2012 kasım bebekleri büyüyor..

ccnm gecmıs olsun bebıkler hasta olmak cok zor
bebıın senı zorladığında onun bı bebek olduğunu dusunup rahatla tatlım
bunlar hep gecıcı donemler
sımdı nasıl oldunuz

gunaydin canim
cok gecmis olsun Allah sabir versin insan hastayken gercekten zor insallah cabucak atlatirsiniz

Çok geçmiş olsun canım..
Dilerim bir an önce toparlanırsın, kuzucuğunda öylece atlatır bir şeycik olmaz inşallah

kızlarr çoookk sağolun Allah razı olsun hepinizden. çok şükür şimdi daha iyiyim. dünkü bunalımım da adet öncesi gerginlikmiş meğer bugün kendimi daha iyi hissediyorum. kızım da hafif bi nezle geçiriyor sanırım. inşallah ilerlemez ilaç kullanmak gerekir mi acaba

ccnm gecmıs olsun bebıkler hasta olmak cok zor
bebıın senı zorladığında onun bı bebek olduğunu dusunup rahatla tatlım
bunlar hep gecıcı donemler
sımdı nasıl oldunuz

sağol canım şimdi daha iyiyim. dün ne düşünürsem düşüneyim rahatlayamıyordum inan çok kötüydüm. neyse ki geçti çok şükür zor bi gündü.

cnm ya heerseymukemmel olmuş bayıldım resmen
elıf munada cok mutlu gozukuyo rabbım yuzunuzu hep guldursun
elıf mına sımdı buralarda olsa hımmmmmm yerdım onu

Teşekkürler canım..
Elif Mina mutluydu kucaktan kucağa gezdi..
Çokta sıkıldı sıkıntıya gelebilen bir çocuk değil..
Rabbim daha güzellerini sizlere nasip etsin inşallah..

Yaren ile Aras nasıl bu arada??

cok sevındım cnm daha ıyı olmana
cnm ben ufak bı grıp sezdıgım zaman grıp surubu verıyorum
dr muzda son gıdısımızde hemen gelmenize gerek yok dedı surup onerdı
gerçekten etkılı oluyo

cok sevındım cnm daha ıyı olmana
cnm ben ufak bı grıp sezdıgım zaman grıp surubu verıyorum
dr muzda son gıdısımızde hemen gelmenize gerek yok dedı surup onerdı
gerçekten etkılı oluyo

hangi şurubu veriyorsun canım evde calpolden başka şurup yok. eşime aldırsam mı acaba. gerçi hemen şurup kullanmak istemiyorum herşeye ama ilerlemesinden de korkuyorum.

Elif mina cok guzel gorunuyor masallah

Bizde dun yaptik dis bugdayimizi benim kizimda kalemi aldi cok sevindim:) foto atamiyorum telden girdigim icin ama cok guzel gecti pastasini kendim yaptim ben herkezin cok hosuna gitti :)

hangi şurubu veriyorsun canım evde calpolden başka şurup yok. eşime aldırsam mı acaba. gerçi hemen şurup kullanmak istemiyorum herşeye ama ilerlemesinden de korkuyorum.

cnm aras bılıyosun ablasından dolayı cok grıp oldu her defasında bunu kullandık
en son gıttıgımızde dr da dedı
ıburamıd günde ıkı kere 2 cay kasıgı olarak
hanı bende cok taraftar degılım ama ılacsız ya ck uzun suruyo yada sonu antıbıyotık oluyo ben hıc ıstemıyorum
antıbıyotık taraftarı bı drmuz da yok cok sukur

tatlım biz nezleyi serum fizyolojik yaparak atlattık bizim doktorumuz ilaç karşıtı gereksiz olduğunu söylüyor o yüzden vermedim hiç

Bizde dun yaptik dis bugdayimizi benim kizimda kalemi aldi cok sevindim:) foto atamiyorum telden girdigim icin ama cok guzel gecti pastasini kendim yaptim ben herkezin cok hosuna gitti :)

ellerine sağlıknegüzel ohh hayırlı olsun
ayyy bizimde artık dişimiz çıksın belirti var görüntü yokkkkkk:

tatlım biz nezleyi serum fizyolojik yaparak atlattık bizim doktorumuz ilaç karşıtı gereksiz olduğunu söylüyor o yüzden vermedim hiç

ben de şimdilik vermiyim o zaman canım belki çabuk atlatır. eğer bi kaç güne geçmezse bi doktora götürürüz artık

pastayı nasıl yaptın canım diş şeklinde mi? bizim daha ortada dişimiz yok ama çok heveslendim ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…