2012 kasım bebekleri büyüyor..

hımmmm güzel fıkır benceeeee

tahlıller bugun cıkıcak ama dımı ay bende heyecan yaptım

şimdi arıyorum cnm bugün öyleden sonra çıkıcak demişler eşime ama bakalım sonrada doktorumuzla görüşücem ayy kız benide heyecanlandırdın şimdi
hey allahımya 2 heyecanlı biz bir araya gelirsek çocuklar yandı..

ben de şimdilik vermiyim o zaman canım belki çabuk atlatır. eğer bi kaç güne geçmezse bi doktora götürürüz artık

canım serum fizyolojik ver burnu temiz olsun dedi doktorum ıhlamur içir pekmez ver dedi yani doğal yolla çözmeye çalıştı çok şükür erdem uzun sürede geçirdi ama Allaha şükürler olsun çok ilerlemedi hafif hafif hapşuruk öksürük oldu arada inşallah da ilerlemez canım
sen sürekli ateşini kontrol et hırıltı vs olursa bekleme tabi bu arada öksürüyorsa göğsüne viks sür sıcak tut oda hemen yumuşatıyo canım
Songülüm uzun sürüyo ama yıpratmadan hafif geçiriyo çok şükür doktorum derki ilaç verdiiğin zaman bağışıklık sisteminin savaşmasına izin vermiyorsunuz böylece sürekli hasta oluyor der bende ona güveniyorum işte :)

haha ay aynen cnm heyecan oluyo ınsan
hadı ara hayırlı hbarler yaz bızede

selam bende geldim yeni buldum benim oğlum 22 kasım doğumlu size bir şey sormak istiyorum sizin bebekleriniz taklıt yapmaya başladımı benim oğlum başlamadı cevap verirseniz sevinirim

patdiye daldım kusurabakmayın kendimi tanıtayım üç tane çocuğum var ıkı oğlum 1tane kızım kızım büyük 13 yaşında oğlumun biri 3buçuk diğeri 6buçuk aylık

selam bende geldim yeni buldum benim oğlum 22 kasım doğumlu size bir şey sormak istiyorum sizin bebekleriniz taklıt yapmaya başladımı benim oğlum başlamadı cevap verirseniz sevinirim

bazen yapıyo benim oğlum öksürünce öksürüyo :)ama biz 30 ekim doğumluyuz

cnm ınsalla ılerlemz
ben ne zman ılac vermesem durum daha kotu oluyo
ama ılac verdıgımde tam ıkı gınde bıtıyo

ay inşallah pişman olmam canım.

ıhlamur içirdim canım. öksürük yok zaten ateş de 37 yi geçmiyo. sadece hapşuruk ve burun akıntısı var. inşallah biz de hafif geçiririz canım

hoşgeldin canım. bizde daha taklit falan yok. olması mı gerekiyordu geç mi kaldık acaba

cnmaras nerde bı kere vermedim 4.gunu bronsıt oldu yatkınlığından olabılır belkı ama ıste bende o kadar uzun sure sabırlı egılım cnm en buyuk korkum yıne bronsıt olması

bu arada kucuk bebeklerde goguse vıks sürmek cok zararlı dıye bılıyorum

cnm merhaba hosgeldın gec geldın
ama uc coukla ancak dımı ama

ben oğlum uzun zamandır burada yazmaya zorlandığım dudagunı puskurtmemı dıyım ne dıyım bılemedım ıste onu yapıyo ben yapınca
yıyesım gelıyo bal dudaklarımı

aa yooookkama ben ettircem ya bilsin istemiyorum
hemde daha çabk geçer diye düşünüyorum
cnm dıyorsun ya zaten korunma gerektırcek falıyet yasamıyoruz ondan dogal korunma dıyroum

Cnm ole bı konu vardı sanırım kadın dogurmaya karar vermıstı
ben olsam aldırmam

demek doğal korunma heee
hatuna bak dalga geçiiyi bide ben tamamen ut-nutmuşum doğal korunduğumu

baya zor bide ben enson bebekte lohusa depresyonu oldum hala atlatamdım baya zorluyo beni ALLAHtan kızım buyuk

yaa neler yaşadın canım. ben de kendimde şüpheleniyorum depresyondan. çıkamadım da bunalımlardan. o yüzden merak ettim yaşadıklarını

sordum canım doktora sıkıntı olmaz dedi birde annem ben hep sürerdim der hep o yüzden

teşekurler cevabın için ne zaman başladı hatırlıyomusun

yok canım hattırlamıyorumki ama çok olmamıştır bu arada 3 çocuk dedin maşallah sana deneyimli anne unutmuşmusun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…