- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #14.161
Bu arada cızelgelerımızı sordum kızlar arastırıp donucekler
bakın benim çizelgemeeee
aşı ağrıları ne zaman geçiyo yaaaa rana çok ağladı ilk fitilini sabah saat 09:50 de vermiştim..sıkıntı çıkmadı uyudu 2 saat sonra 2 saat sonra yine uyudu ama saat 4 te uyandı acıyla( ağlayacam diye burnu falan kıpkırmızı oldu ben de kardeşimi aradım yine fitil vereyim mi diye ver dedi tam fitil verdim 1,5 saat önce uyuyo şimdi
şimdi gelelim sorulara
rana uyanınca yine ağrıyacak mı bacakları
gece fitilin etkisi geçince ve yine çok ağlayınca ne yapayım ( yani ağlar mı uyanır mı )
ne zaman geçecek bu ağrılar ağlamasına dayanamıyorum
AA CNM ASIMIZ OLDUNUZ GECMIS OLSUN
SABH YARIMMI VERDIN CNM FITILI BUTUN ATSAYDIN KESKE
AY KIYAMAM YAVRU KUSA FITILLE BU SEKILDEYSE YAVRUCak ne olucaktı fıtılsız
cnm zaten sabah fıtıl yarım vermıssın gebe verırsın bıseycık olmaz
güneş kremini ne yapacaksınız ?
kullanıyor musunuz, kullanacak mısınız.
ben hala yazlıklarını giydiremiyorum güneş ışınlarına maruz kalmasından tedirgin olduğum için dışarıya çıkarken tulum giydiriyorum hiç birşey giydirmeden.güneş kremini de kullanmayı pek istemiyorum çok erkenden.
bugün birde şapkamızı kaybettim. çok beğenerek almıştım babamız düşürmüş. hemen fark ettik geri döndüm gitmiş 100m geçmemiştim şapkanın düştüğünü farkettiğimdearkamızı döner dönmez almışlarmı ne yapmışlarsa ...
Hoş geldin canım..
Benim kız, biz bir yere vurunca o da ardımızdan vuruyor sadece..
aşı ağrıları ne zaman geçiyo yaaaa rana çok ağladı ilk fitilini sabah saat 09:50 de vermiştim..sıkıntı çıkmadı uyudu 2 saat sonra 2 saat sonra yine uyudu ama saat 4 te uyandı acıyla( ağlayacam diye burnu falan kıpkırmızı oldu ben de kardeşimi aradım yine fitil vereyim mi diye ver dedi tam fitil verdim 1,5 saat önce uyuyo şimdi
şimdi gelelim sorulara
rana uyanınca yine ağrıyacak mı bacakları
gece fitilin etkisi geçince ve yine çok ağlayınca ne yapayım ( yani ağlar mı uyanır mı )
ne zaman geçecek bu ağrılar ağlamasına dayanamıyorum
6. ay aşısı biraz ağır oluyor benim oğlumda 40 derecelere kadar ateşlendi iki gün sürdü ama çok ağlamadı çok halsizdi
canım yarın da sıkıntınız olur sonra geçer inşallah. yazık yavrularımız ne çekiyo öyle yaa insan hiç kıyamıyo di mi
40bin kere maaşallah canimmmallahim nazarlardan korusun coook tatli yaaa
hem de hiç kıyamıyorum ya yarın da aynı sıkıntı olacak desene bi dakika ayrılmamı istemiyo yanından bi tuhaf oldu zaten uyuştu gibi bişi oldu fitil yüzünden versen bi vermesen bi temizlik vardı bi de bugün mutfağı bitirdim ama ben de bittim...
14 ünde başlayacam ya yapmam lazım ne de olsa bakıcı benim eve gelecek ben tek olsam evde temizlik falan yapmam ama annem de her telefon açtığında yap şu temizliği diyip deli etti beni mutfak bitti Allahtan en zoru oydu çünkü tabak çanak dolap bilmem ne :) diğer odalarda sıkıntı yok halılar da yıkamaya bitti boya badana yok bu sene yapmayacaz eşim belki tayin isteriz badana falan yapamam dedicanım yaa kıyamam boşver artık temizliği. bak bana haftalardır temizlik yapıyorum güya ne zaman biter bilmem:)
işte bende annenin dediği o zamanı beklyorum caım deli gibi meme istesin şöyle güzel cokur cokur emsin.delimiyim neyimah ah emme konusunda psikolojim bozuldu gece benii deli gibi emen rana gündüz iki fırt tamamdır hayır aç aç geziyo biliyorum sesini de çıkarmıyo aç ama ben ne zaman yemek yiyeyim ağzım ne zaman oynasın aç kediler gibi bağırıyo gelmek için kollarını açıyo bugün emzirdim 1 dakika falan yalandan emdi sonra bir su bardağı elma suyuna 4 tane bisküvi kırdım hepsini götürdü vermesem mızırdayacak sürekli onu veriyorum baya bi eziyet etmiyo aklı ermeye başlaycak biraz daha bu emmeye düşkünlük için annem az kaldı merak etme ek besinleri yediremeyeceksin emme diyip duracak öyle daha zor diyo hangisi zor hangisi kolay anlamadım
kızlarr biz çok hastayız kızımla dua edin de atlatalım en kısa zamanda. dün benim için çok kötü bi gündü. bende mide bulantısı ishal. kızımda burun akıntısı hapşurma hafif ateş bol mızmızlık. kolumu kaldıracak halim yoktu ama kızım durmuyordu babası da durutamadıo kadar çok bunaldım ki ben yapamıyorum beceremiyorum kaldıramıyorum diye bütün gün ağladım ( anlayacağınız dün dibe vurduğum gündü. bugün bi de adet oldum. bütün bunların üzerine karın ağrısı da eklendi. çok kötüyüm. ama psikolojim düne göre biraz daha iyi gibi kızım bikaç saate kadar sabrımı tüketmezse güne ümitle başladım..
hoşgeldin canım.. 2 gün boyunca ağlayacak demek ki benim mız mız ilaç verdin de mi 40 derece ateş oldu bende ateş yok sürekli kontrol altında ben tarafından garibim ama ayakları ağrıyo belli yani aşı yerleri herhal tabi delik deşik oldu garip kızım
valla ben de çok istiyorum beni emmeyi inşallah annemin dediği olur canım yaişte bende annenin dediği o zamanı beklyorum caım deli gibi meme istesin şöyle güzel cokur cokur emsin.delimiyim neyimbir oraa bir buraya bkmaktan ne kadar nasıl emiyor hiç bir şey anlamıyorum ama seninki eklere bayılıyor anladığım kadarıyla benimki de hiç düşkün değil eklere yiyiyor ama öylesine işte .bu arada ben fitil atınca en fazla yarım saat sonra uykuya geçiyro canım. bakıcı olayına çok sevindim.Allah yardım ediyor canım.
çok geçmiş olsun canı m hastalık olunca insnaın dünyayı gözü görmüyor haklsıın inşlahha en ksıa zamanda atlatırsnız.
valla ben de çok istiyorum beni emmeyi inşallah annemin dediği olur canım yaama bugün aşı vurulduk ya toplasan 3 kere emmiştir o da 1 dakika doğru dürüst yemedi bişi ekleri seviyo bugün o da yoktu ama nerde zararlı bişi olsun onu yemek istiyo kayısıyı kemirecekmiş ona dokunuyo sancılanıyo ama illa kayısı fitil verdim ama 1 saat uyudu çok mızmız tam fitil bile işe yaramadı ya
bakıcımız inşallah iyi çıkar rana sever sağol canım gerçekten boşuna üzülüyo bazen insan Allah yardım ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?