2012 kasım bebekleri büyüyor..

aşı ağrıları ne zaman geçiyo yaaaa rana çok ağladı ilk fitilini sabah saat 09:50 de vermiştim..sıkıntı çıkmadı uyudu 2 saat sonra 2 saat sonra yine uyudu ama saat 4 te uyandı acıyla ( ağlayacam diye burnu falan kıpkırmızı oldu ben de kardeşimi aradım yine fitil vereyim mi diye ver dedi tam fitil verdim 1,5 saat önce uyuyo şimdi
şimdi gelelim sorulara

rana uyanınca yine ağrıyacak mı bacakları
gece fitilin etkisi geçince ve yine çok ağlayınca ne yapayım ( yani ağlar mı uyanır mı )
ne zaman geçecek bu ağrılar ağlamasına dayanamıyorum

AA CNM ASIMIZ OLDUNUZ GECMIS OLSUN
SABH YARIMMI VERDIN CNM FITILI BUTUN ATSAYDIN KESKE
AY KIYAMAM YAVRU KUSA FITILLE BU SEKILDEYSE YAVRUCak ne olucaktı fıtılsız
cnm zaten sabah fıtıl yarım vermıssın gebe verırsın bıseycık olmaz

sabahki verdiğim yarımdan biraz fazlaydı bu sefer tam verdim yine ağrısı vardı korkuyorum gece yine olursa ağrısı ne yaparım diye eşim bu sefer de calpol veririz dedi bi görsen songül acırsın haline ağlıyo diye koşayım derken küçük parmağımı duvara geçirdim zannımca parmağım çıkacak uyuşmuş durumda şimdi

Cnm ben mustelanin güneş kremini aldım.dr tavsiye etti.

Slmkizlar dr dan geldik.kızım 1 ayda sadece 50 gr almış.boyu da 1,5 cm uzamış. Dr normal buldu.çünkü kızım çok hareketli.buarada yeni gıdalara baslayacagiz.ızgara balığın kuyruk kısmını geçireceğiz.dolma içinden geçireceğiz. Mercimek çorbası vereceğiz.yemeklerin suyuna biraz ekmek batırıp tattirabilecegiz. Bir de hipp in bebe biskuvisinden verebileceğiz.dr gelişimini iyi buldu kilo almamasına rağmen.
songul arası teste götürdün mü?

6. ay aşısı biraz ağır oluyor benim oğlumda 40 derecelere kadar ateşlendi iki gün sürdü ama çok ağlamadı çok halsizdi

6. ay aşısı biraz ağır oluyor benim oğlumda 40 derecelere kadar ateşlendi iki gün sürdü ama çok ağlamadı çok halsizdi

hoşgeldin canım.. 2 gün boyunca ağlayacak demek ki benim mız mız ilaç verdin de mi 40 derece ateş oldu bende ateş yok sürekli kontrol altında ben tarafından garibim ama ayakları ağrıyo belli yani aşı yerleri herhal tabi delik deşik oldu garip kızım

canım yarın da sıkıntınız olur sonra geçer inşallah. yazık yavrularımız ne çekiyo öyle yaa insan hiç kıyamıyo di mi

canım yarın da sıkıntınız olur sonra geçer inşallah. yazık yavrularımız ne çekiyo öyle yaa insan hiç kıyamıyo di mi

hem de hiç kıyamıyorum ya yarın da aynı sıkıntı olacak desene bi dakika ayrılmamı istemiyo yanından bi tuhaf oldu zaten uyuştu gibi bişi oldu fitil yüzünden versen bi vermesen bi temizlik vardı bi de bugün mutfağı bitirdim ama ben de bittim...

canım yaa kıyamam boşver artık temizliği. bak bana haftalardır temizlik yapıyorum güya ne zaman biter bilmem:)

canım yaa kıyamam boşver artık temizliği. bak bana haftalardır temizlik yapıyorum güya ne zaman biter bilmem:)
14 ünde başlayacam ya yapmam lazım ne de olsa bakıcı benim eve gelecek ben tek olsam evde temizlik falan yapmam ama annem de her telefon açtığında yap şu temizliği diyip deli etti beni mutfak bitti Allahtan en zoru oydu çünkü tabak çanak dolap bilmem ne :) diğer odalarda sıkıntı yok halılar da yıkamaya bitti boya badana yok bu sene yapmayacaz eşim belki tayin isteriz badana falan yapamam dedi

derdim bunların hiç biri değil şimdi kollarını bana doğru açmış rana hanımı kucağıma almam lazım görüşmek üzere kızlar

işte bende annenin dediği o zamanı beklyorum caım deli gibi meme istesin şöyle güzel cokur cokur emsin.delimiyim neyim bir oraa bir buraya bkmaktan ne kadar nasıl emiyor hiç bir şey anlamıyorum ama seninki eklere bayılıyor anladığım kadarıyla benimki de hiç düşkün değil eklere yiyiyor ama öylesine işte .bu arada ben fitil atınca en fazla yarım saat sonra uykuya geçiyro canım. bakıcı olayına çok sevindim.Allah yardım ediyor canım.

çok geçmiş olsun canı m hastalık olunca insnaın dünyayı gözü görmüyor haklsıın inşlahha en ksıa zamanda atlatırsnız.

ilaç düşürmedi düşse bile hemen geri çıktı soyduk falan ama çok kortum çok halsizdi doktora falanda gitmiştik

valla ben de çok istiyorum beni emmeyi inşallah annemin dediği olur canım ya ama bugün aşı vurulduk ya toplasan 3 kere emmiştir o da 1 dakika doğru dürüst yemedi bişi ekleri seviyo bugün o da yoktu ama nerde zararlı bişi olsun onu yemek istiyo kayısıyı kemirecekmiş ona dokunuyo sancılanıyo ama illa kayısı fitil verdim ama 1 saat uyudu çok mızmız tam fitil bile işe yaramadı ya
bakıcımız inşallah iyi çıkar rana sever sağol canım gerçekten boşuna üzülüyo bazen insan Allah yardım ediyo

Cnm ya kiyamam kimi raahat atlatiyo kimi slklntili aras simdilik sorun yasamadi asilarinda
Ay bu ranacigin canimi aciyo annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…