2012 kasım bebekleri büyüyor..

İnsallah da onda bu ınat varken ne olur bılmem (

Bız hep sorunluyduk canım ya baska baska seyler vardı o zamanda

Valla canım hep fedakarlık yapan hep sensin anladığım kadarıyla..
Keşke elimizden bir şey gelse..Ama unutma ki bebeğin var ve en önemlisi sizsiniz..
Allah yardımcın olsun..

Günaydın güüzeeel anneler

Günaydınnn canimmm iyiyiz canimm efenin bi sıkıntisi var geceleri pek uyumuyor yarın doktora götürecegim nesi var diyee:)))
Siz nasilsiniz bitanemm prensesimiz nasill

Günaydın tatlım..
İnşallah bir sıkıntısı yoktur Efeciğin ama dişler maalesef geceleri uyutmuyor..
Başka bir şey çıkmaz inşallah..

6 aylik olduk canim hollandada iki ayda bir randevu veriyor doktorlar gelisim icin ilk dort ay her ay dort aydan sonra iki ayda bir mis cok tuhaf ama oyle

olsuncnm aman sağlıklı olsunlarda peki nasıl muaineleri detaylı bakıyorlarmı?

Günaydınnn canimmm iyiyiz canimm efenin bi sıkıntisi var geceleri pek uyumuyor yarın doktora götürecegim nesi var diyee:)))
Siz nasilsiniz bitanemm prensesimiz nasill

biz iyiyiz canım ama hep kucak istiyoruz bu ara hep bi mızmızlıkki sorma ..

Günaydın tatlım..
İnşallah bir sıkıntısı yoktur Efeciğin ama dişler maalesef geceleri uyutmuyor..
Başka bir şey çıkmaz inşallah..

Günaydın bitanemm burnuda bayadir bi tikali inşallah birşey çıkmaz inşallah diş sancısidir:)))
Siz nasilsiniz cnmm prenses nasill yerim ben onu cook tatli :)))))

olsuncnm aman sağlıklı olsunlarda peki nasıl muaineleri detaylı bakıyorlarmı?

biz iyiyiz canım ama hep kucak istiyoruz bu ara hep bi mızmızlıkki sorma ..

Aynı canimmmm babasi iki aydır çalışmıyordu hep kucağında dolastirdi baya bi alıştı sizdede diş çıkmadiydi demi cnm:))))

Günaydın bitanemm burnuda bayadir bi tikali inşallah birşey çıkmaz inşallah diş sancısidir:)))
Siz nasilsiniz cnmm prenses nasill yerim ben onu cook tatli :)))))

İnşallah kuzum bişeyciği yoktur efecimin..
Valla tatlım şükür diyeceğim..
Elif Mina bir süredir sürekli mızmızdı, uyumada zorlanmalar, ağlayarak uyanmalar..
Dün farkettim ki üst dişimiz de patlamış..
Alt dişlerden çok daha zor oluyor..
Hayırlısıyla çıkarsalar şu dişlerini..

Bizde daha bi tane bile çıkmadığı için sancısini bilmiyorum canimmm yaa inşallah bütün bebislerimiz ağrısız sorunsuz çıkarır inşallah elif minamiz diş cikarirken ateşi çıktimi canimmm ateşten çok korkuyorum ya(((

Ateşimiz pek çıkmadı Allah' a şükür..
Sadece çok huysuzlandık ve geceleri çok uyanır olduk..
İnşallah canım ya tüm kuzucuklarımız acısız sorunsuz çıkarırlar dişlerini..

nediyeyimki cnm hakkınızda hayırlısı olsun allahım umarım bebeğin yüzü suyu hürmetine aranızdaki buzları eritir.. herşey güzel olur 3ünüz için..

Valla canım hep fedakarlık yapan hep sensin anladığım kadarıyla..
Keşke elimizden bir şey gelse..Ama unutma ki bebeğin var ve en önemlisi sizsiniz..
Allah yardımcın olsun..

Amın canım hakkımızdan hayırlısı dıye dıye 2 yılı gerıde bıraktık. Ailede böyle yetışmiş ne deyım anne baba devamlı bırbırını yıyo anne ailenın tamamını elıne almıs cocuk gıbı yonetıyo, drvamlı dedıkodu, baba ve anne kardeslerıyle kus konusmuyolar, babası annesıne serefsız dıyıp dolanıyo.......
Bende de var bu ortamda yetısen adam halıyle agresıf olacak. Bı de evde hır gur oluyo....
Ama haksız ne yapayım arkadaslar cok basıt bı konu bu ya deger mı kalk kırmaya evde huzursuzluk cıkarmaya...
Offf offf ......:

ALLAH kolaylık versın işin zormuş canım inatçı ve senin ailen benim ailem diyen eş biraz zorluyo insanı ama eşini en iyi sen tanırsın nasıl iyilikten anlarsa öle yaklaş huzursuzluk zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…