- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #14.201
günaydın canım.
siz şimdi kaç
aylıksınızki..
günayydın canım nasılsınız bakalım efecik nasıl?
6 aylik olduk canim hollandada iki ayda bir randevu veriyor doktorlar gelisim icin ilk dort ay her ay dort aydan sonra iki ayda bir mis cok tuhaf ama oyle
İnsallah da onda bu ınat varken ne olur bılmem(
Bız hep sorunluyduk canım ya baska baska seyler vardı o zamanda
Canım sağol konusmazkı o. Bı işi konusarak haşletmez ılla bagıracak cagıracak senınde ıkı secenegın var ya kuzu gıbı onu dınlıcen ya da karsılık vercen. Ben bu seferbkardılık verdım cınku bahanesı cok sacmaydı boyle oldu((
Onun yapacagını soyleyım ven gıdıp konusana kadar asla gelıp konusmaz evde kus olarak konusmadan gerekırse gunlerce yasar. Cok ınatcı ve kıncıdır malesef. Öyle cocuk paıkolojısınden anlayan bı tıp degıl malesef canım ya.. Okunus ama hala kara düzende olanlardan...
Ben her zaman alttan aldım. Hatta bu sabah işe gıtmek için kalktı bebeğimizi öpmek için yanımıza geldı öpegım bıtsın bu iş dedım kendı kendıme ama o farklı tepkı verır dıye vazgectım.
2 yıllık evlıyız canım. Severek evlendık. Tanıstırdılar bızı bızde 6 ay kadar konustuk sonra evlendık kı konustugumuz zaman hıc boyle degıldı. Yasadıgımız olaylar bızı cok yıprattı ıkımızınde tahamulu kalmadı artık...
Günaydın güüzeeel anneler
Günaydınnn canimmm iyiyiz canimm efenin bi sıkıntisi var geceleri pek uyumuyor yarın doktora götürecegim nesi var diyee:)))
Siz nasilsiniz bitanemm prensesimiz nasill
6 aylik olduk canim hollandada iki ayda bir randevu veriyor doktorlar gelisim icin ilk dort ay her ay dort aydan sonra iki ayda bir mis cok tuhaf ama oyle
Günaydınnn canimmm iyiyiz canimm efenin bi sıkıntisi var geceleri pek uyumuyor yarın doktora götürecegim nesi var diyee:)))
Siz nasilsiniz bitanemm prensesimiz nasill
Günaydın tatlım..
İnşallah bir sıkıntısı yoktur Efeciğin ama dişler maalesef geceleri uyutmuyor..
Başka bir şey çıkmaz inşallah..
olsuncnm aman sağlıklı olsunlarda peki nasıl muaineleri detaylı bakıyorlarmı?
biz iyiyiz canım ama hep kucak istiyoruz bu ara hep bi mızmızlıkki sorma ..
Günaydın bitanemm burnuda bayadir bi tikali inşallah birşey çıkmaz inşallah diş sancısidir:)))
Siz nasilsiniz cnmm prenses nasill yerim ben onu cook tatli :)))))
İnşallah kuzum bişeyciği yoktur efecimin..
Valla tatlım şükür diyeceğim..
Elif Mina bir süredir sürekli mızmızdı, uyumada zorlanmalar, ağlayarak uyanmalar..
Dün farkettim ki üst dişimiz de patlamış..
Alt dişlerden çok daha zor oluyor..
Hayırlısıyla çıkarsalar şu dişlerini..
Bizde daha bi tane bile çıkmadığı için sancısini bilmiyorum canimmm yaa inşallah bütün bebislerimiz ağrısız sorunsuz çıkarır inşallah elif minamiz diş cikarirken ateşi çıktimi canimmm ateşten çok korkuyorum ya(((
günaydın uykusuz anneler
Günaydın kızlar çok yoğunum
Inşallah canimmAteşimiz pek çıkmadı Allah' a şükür..
Sadece çok huysuzlandık ve geceleri çok uyanır olduk..
İnşallah canım ya tüm kuzucuklarımız acısız sorunsuz çıkarırlar dişlerini..
Günaydın kızlar çok yoğunum
Gunaydinlar
Pastayi soran arkadas evet dis seklinde yaptim seker hamurlada kaplafim cok guzel gorundu internetten baktim bazi modellere kusura bakma gec cvp yazdim
Kocisle kavga eden arkadas canim yskma vu kadar bebis olunca buyutecek zannediyoruz bun koca bebeleri ama maalesef hep cocuk gibiler sen bebeginle ilgilen ben onceden kavga ettigimizde cok takardim ama kizim olduktan sonra artik vizz geliyo kavgalar bana
Persembe randevumuz var kizlar kac kilo olduk merak ediyorum 4 aylikken 6150 gr dik yani dogum kilosu cok dusuk oldugu icin biraz zayif kizim neyse onemli olan sagligi daha karin ustu donemiyor benim kizim yaaa soyle yuvarlansa ne guzel olur
nediyeyimki cnm hakkınızda hayırlısı olsun allahım umarım bebeğin yüzü suyu hürmetine aranızdaki buzları eritir.. herşey güzel olur 3ünüz için..
Valla canım hep fedakarlık yapan hep sensin anladığım kadarıyla..
Keşke elimizden bir şey gelse..Ama unutma ki bebeğin var ve en önemlisi sizsiniz..
Allah yardımcın olsun..
Amın canım hakkımızdan hayırlısı dıye dıye 2 yılı gerıde bıraktık. Ailede böyle yetışmiş ne deyım anne baba devamlı bırbırını yıyo anne ailenın tamamını elıne almıs cocuk gıbı yonetıyo, drvamlı dedıkodu, baba ve anne kardeslerıyle kus konusmuyolar, babası annesıne serefsız dıyıp dolanıyo.......
Bende de var bu ortamda yetısen adam halıyle agresıf olacak. Bı de evde hır gur oluyo....
Ama haksız ne yapayım arkadaslar cok basıt bı konu bu ya deger mı kalk kırmaya evde huzursuzluk cıkarmaya...
Offf offf ......:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?