2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cnm kontrolun guzel gecmesine saglik probleminizin olmamasiba cok sevindim
Ama 5o gr bana az geldi sanki
Acana gecen aymi yanlis olctukki

QUOTE=yaren2007;30667940]Cnm kontrolun guzel gecmesine saglik probleminizin olmamasiba cok sevindim
Ama 5o gr bana az geldi sanki
Acana gecen aymi yanlis olctukki[/QUOTE]

cnm aldığı kilo bana da az geldi ama hem annem hem de kaynanam kilo konusunu takmamami söylediler.tartı aynı ama bilemiyorum

Kocişle kavga ettık (( oda yatagını yorganını aldı baska odada yattı. Olay ne cevız kabugunu doldurmaz.

Kızımın ismi ömür ceyda. Ömür ü esim istedı bende tamam dedım. İsimin ismi ö ile basliyo benımkı c ile baslıyo bende madem öyle ikinci ismi de ceyd olsun dedım tamam dedi. Kv tarafı ömür diye seviyo bı kere ceyda dedıklerını duymadım. Annemlerde ömür ceyda ya da ceyda diyolar. Babam ceyda dıyo. Vay efendım niye babam sadece ceyda dıyomus ömür demiyomus. Bende iki ismi var isteyen istedıgı soyler sızınkılerde ceyda demıyo ama ben takılmıyorum dedım. Bizim evlilik zaten sallantılu dıyo bılıyosunuz az cok. Dun gece kayıs koptu. Benden iğbe iplik istedi bende bulanıyorum dedım söylenmeye basladı bende söylenme acık acık derdını söyle yada sus dedım. Kavga cıktı bızde. Yok hep ailemi koruyomusum, yok konusmasını bılmıyomusum, yok zaten bızım bu evlılığımız mutluluk oyunuymus.Evde ıkı yabancıyız sımdı. Esım cok kıncı ve agresıftır. Napcam ben bu adama ya. Huyundan vazgecmıyo kın tutyo, ailesinin gazına gelıyo bosanmaya kalkıyo..... Offff offff ne zaman gülcek yüzüm benım

yenımı yaptınız hanımmm
ay ben unuttum da bırak zaten zor yapmıstım

bende yapamamıştımda mertur tyeyzemiz yapmıştızaten..

nediyeyimki cnm hakkınızda hayırlısı ama bebek olmadan önce yokmuydu peki böyle sorunlar..
kızlarrr herkese kocaman günaydınn

Günaydın canım..
Rabbim hakkınızda herşeyin hayırlısını nasip etsin.
Dilerim herşey düzelerek yoluna girer...

gunaydin kizlar
mdrcn canim cok uzldum okuyunca evdeki hyzursuzluk cok kotu e bide yavrunuz var oda etkileniyordur bu huzursuzluktan .oyle kucuk sebeplerden bosanmaya kalkisilmazki kocani karsina al kinus bence olay tazeyken
Allah yardimcin olsun canim hayirkisini nasip etsin hakkinizda

Canım sağol konusmazkı o. Bı işi konusarak haşletmez ılla bagıracak cagıracak senınde ıkı secenegın var ya kuzu gıbı onu dınlıcen ya da karsılık vercen. Ben bu seferbkardılık verdım cınku bahanesı cok sacmaydı boyle oldu ((

Bız hep sorunluyduk canım ya baska baska seyler vardı o zamanda

canım bencede eşinle konuşmayı dene sonuçta şuanda bi çocuğunuz var ve yağmurunda dediği gibi o şuanda çok huzursuz oluyodur emin ol..
anne babanın tartışmaları bebek için hiç iyi olmuyomuş
en azından eşine bunu anlat..
tabi konuşula bilir bi eşinmi var bilmiyorum..
onu en iyisen tanırsın..

Onun yapacagını soyleyım ven gıdıp konusana kadar asla gelıp konusmaz evde kus olarak konusmadan gerekırse gunlerce yasar. Cok ınatcı ve kıncıdır malesef. Öyle cocuk paıkolojısınden anlayan bı tıp degıl malesef canım ya.. Okunus ama hala kara düzende olanlardan...

peki canın ne yapmayı düşünüyosun?
en azından sen düşün bebeğini

kaç yıldır evlisiniz peki*
yanlış anlama bunları sormamın sebebi hani bazı evliliklerin ilk yıllarında oluyo böyle olaylar oyüzden soruyorum
bide severekmi evlenmiştiniz..

Ben her zaman alttan aldım. Hatta bu sabah işe gıtmek için kalktı bebeğimizi öpmek için yanımıza geldı öpegım bıtsın bu iş dedım kendı kendıme ama o farklı tepkı verır dıye vazgectım.

2 yıllık evlıyız canım. Severek evlendık. Tanıstırdılar bızı bızde 6 ay kadar konustuk sonra evlendık kı konustugumuz zaman hıc boyle degıldı. Yasadıgımız olaylar bızı cok yıprattı ıkımızınde tahamulu kalmadı artık...

Gunaydinlar
Pastayi soran arkadas evet dis seklinde yaptim seker hamurlada kaplafim cok guzel gorundu internetten baktim bazi modellere kusura bakma gec cvp yazdim

Kocisle kavga eden arkadas canim yskma vu kadar bebis olunca buyutecek zannediyoruz bun koca bebeleri ama maalesef hep cocuk gibiler sen bebeginle ilgilen ben onceden kavga ettigimizde cok takardim ama kizim olduktan sonra artik vizz geliyo kavgalar bana

Persembe randevumuz var kizlar kac kilo olduk merak ediyorum 4 aylikken 6150 gr dik yani dogum kilosu cok dusuk oldugu icin biraz zayif kizim neyse onemli olan sagligi daha karin ustu donemiyor benim kizim yaaa soyle yuvarlansa ne guzel olur

Son düzenleme:

nediyeyimki cnm hakkınızda hayırlısı olsun allahım umarım bebeğin yüzü suyu hürmetine aranızdaki buzları eritir.. herşey güzel olur 3ünüz için..

günaydın canım.
siz şimdi kaç
aylıksınızki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…