- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #14.341
canim benim kizimda daha donmedi yuzustunden sirtustune benimkide donuyor yatmayi hic sevmiyor yere yorgan koyup ustune koyamiyorum basbas bagiriyor altibucuk aylik kizim yurutecinde yuruyor ve desteksiz oturutor ama donmuyor :-(
16 yaşında bir oğlum var kuzum,ilk doğumda rahatsızlanınca dr.lar bir müddet doğum yapmamı yasaklamıştı,yasak süresi bitincede panik atak rahatsızlığına yakalandım,ilaç kullanmak zorunda kaldım o yüzden erteledik,sonrada yaş geçti olsa mı olmasa mı derken nasipmiş kızımız oldubu arada sanırım yaşım da çıkıyor ortaya,17 yıllık evliyim,39 yaşındayım,kimyagerim,eşimin şirketinde çalışıyorum bu arada şöyle kısaca kendimide tanıtmış olayım,bütün arkadaşlara hayırlı günler
canim cok gecmis olsun ayy bebekle ne kqdar zor hasta olmak yardimci olabilecek birileri yokmu yanina cagirsan yardim etseler
yaaaa çanakkaleye uğramayı niye hiç sanmıyosun sen bakim gelseniz çok mutlu ederdiniz beni gulden yaaa eğer yol düşerse gel ama tammı nili yeme fırsatım olur ne güzel :))nasıl yaaa kız siz artık lahmacundamı yediniz yok artık hahahahahahaha:):)
ayy gel beni ye teyzediyo bak bu rana haberin olsun
bu arada busene tatile fetiyeye gidecez.
ege tarafından gitseydik çanak kaleye urayacaktım mutlaka ama sanıyorum biz ordan gitmiyeceğiz..
kız bak şanslıyız yine ya hiç ağızlarını açmasalardı benim kız artık sıvı şeyler istemiyo illa ağzında çevirecekmiş ne vereceğimi şaşırdım meyvu suyunu sade içmiyo evde bisküvi de kalmamış yapacam güya ama hiç canım istemiyo yacanım sabah kahvaltısı yumurta hariç benziyor. ama miktarımız çok az bizim çünkü az yiyor. 1 tane bebe bisküvisi fındıktan biraz büyük peynir meyve püresi pekmez zeytinyağı karışımı. yumurtaya 7. ayda başlıycaz. ben de ayrı vermeyi düşünüyorum bakalım.öğlen yarım çay bardağı kadar çorba
ikindi yoğurt(bende süt bulmakta çok zorlanıyorum. yakındaki bi bakkalda satılıyo ama çok kıymetli eşim bi gidiyo kalmamış oluyo bi gidiyo gelmemiş oluyo sinirden çatlıyorum. bi de yoğurtlarım tutmuyo iyice çatlıyorum)
akşam da kaşık maması (3 tatlı kaşığından hazırlıyorum zorla bitiriyor)
yani benziyo verdiklerimiz ama bizim miktarlar az
valla babanız size hediye almış iadeyi hediye yapman lazım bence :)) ben istememiştim hediye almamıştı ben de almayacam çünkü bu sene alacağım hediyeyi yine o ödeyecek ben çalışmıyorum diye hiiç ondan para mara isteyemem valla seneye inşallah :))kızlar babalargünnüymüş bu pazar ne hediye düşünüyosunuz..
bakıcı teyzemizi çoook sevdik songül dediğn gibi süzdüm valla çok heyecanlı aslında birazda tedirginlik sezdim ilk başta sonra ben alıştırdım çenemle :) bi demlik çay bitirmişiz konuşacaz diye ranaya meyve suyu içirdi altını temizledi kucağında oturttu hiç sesimi çıkarmadım rana orda olduğumu biliodu ama hiç ilgilenmedim ben rana da hiç ağlamadı sağolsun kuzum böyle böyle alıştıracam çok özen gösteriyo onu fark ettim önü ıslansa hemen mendil falan sevdik biz teyzemizi 43 yaşında güleç yüzlü konuşkan yani ne bileyim ALlah korkusu var belli inşallah öyledir rabbim beni yanıltmaz inşallah zaten kadın ranaya haksızlık ediyosun hiç yabancılık çekmiyo baksana dedi rana da güleç mi güleç zilli ya rezil etti yalancı çıkardı beni :)) amaan dedim ben yalancı olayım yeterki o ağlamasın :)) vel hasıl benim çalışmama artık onlar hazır tek bi sorun var ben rana dan nasıl ayrılacamKızlar ozcananın bakıcı teyzesı varmısss
yürüteç kullanan annecikler size bi soru yürüteçte
bebişkolara ayakkabı giydiriyomusunuz?
biz de ayakkabı ne çorap durmuyo ki ayağında tuttuğu gibi çıkarıyo yakında lastilkle bağlayacam vallacanım havalar iyiyse ben sadece çorap giydiriyordum ama kış ayında yumşak patik yada öle satılan ayakkabılar varya ondan çünkü ayakkabıyla başlarda beceremedi benimkiler süreklı çıkıyodu ayaklarından
görünen bir sebep yok canım,gece çok az lekelenme oldu,su gelmedi(ilk doğumum normaldi o nedenle su gelirse diye bekledim),her ihtimale karşı gidelim dedik,hem bir ay sonrası sezaryen için günde alırız diye düşündük,çok fazla sancım çıktı,açılma çok fazlaydı,eş yaşlanmış,rahim sancıdan incelmiş ama ben hala ortalarda dolanıyorum,apar topar ameliyata alındım,dr.doğum başlamış normal alalım,kolay olacak gibi dedi ama bebek erken gelince bir sıkıntı çıkabilir korkusuyla sezaryeni tercih ettik,36+5 de geldi kızımek gıdalara 1 ay kadar oldu başladım:125:
Çok fenalar valla bunlar..
Çok komik oluyor ya..Apalıyo apalıyo dönüyo bi de bana sırıtıyo sıpa
Peşinden koşuyoruz artık..
Ağzını burnunu yicem valla
Kızlar ozcananın bakıcı teyzesı varmısss
yaaaa çanakkaleye uğramayı niye hiç sanmıyosun sen bakim gelseniz çok mutlu ederdiniz beni gulden yaaa eğer yol düşerse gel ama tammı nili yeme fırsatım olur ne güzel :))
kız bak şanslıyız yine ya hiç ağızlarını açmasalardı benim kız artık sıvı şeyler istemiyo illa ağzında çevirecekmiş ne vereceğimi şaşırdım meyvu suyunu sade içmiyo evde bisküvi de kalmamış yapacam güya ama hiç canım istemiyo ya
valla babanız size hediye almış iadeyi hediye yapman lazım bence :)) ben istememiştim hediye almamıştı ben de almayacam çünkü bu sene alacağım hediyeyi yine o ödeyecek ben çalışmıyorum diye hiiç ondan para mara isteyemem valla seneye inşallah :))
bakıcı teyzemizi çoook sevdik songül dediğn gibi süzdüm valla çok heyecanlı aslında birazda tedirginlik sezdim ilk başta sonra ben alıştırdım çenemle :) bi demlik çay bitirmişiz konuşacaz diye ranaya meyve suyu içirdi altını temizledi kucağında oturttu hiç sesimi çıkarmadım rana orda olduğumu biliodu ama hiç ilgilenmedim ben rana da hiç ağlamadı sağolsun kuzum böyle böyle alıştıracam çok özen gösteriyo onu fark ettim önü ıslansa hemen mendil falan sevdik biz teyzemizi 43 yaşında güleç yüzlü konuşkan yani ne bileyim ALlah korkusu var belli inşallah öyledir rabbim beni yanıltmaz inşallah zaten kadın ranaya haksızlık ediyosun hiç yabancılık çekmiyo baksana dedi rana da güleç mi güleç zilli ya rezil etti yalancı çıkardı beni :)) amaan dedim ben yalancı olayım yeterki o ağlamasın :)) vel hasıl benim çalışmama artık onlar hazır tek bi sorun var ben rana dan nasıl ayrılacamyüreğimi sıkıştırıyolar sanki ya ne zormuş anne olmak ayrılmak rabbim onların acısını göstermesin herşeye alışıo insan buna da alışacam onun için çalışıyorum ona pepee ler alacam
gulden merturla konuşmuş ben de konuştum iyi geliyo sesi ama kim olsa korkar çünkü hepimiz anneyiz elhamdülillah selim paşa iyi daha da iyi olacak
canım havalar iyiyse ben sadece çorap giydiriyordum ama kış ayında yumşak patik yada öle satılan ayakkabılar varya ondan çünkü ayakkabıyla başlarda beceremedi benimkiler süreklı çıkıyodu ayaklarından
yaaaa çanakkaleye uğramayı niye hiç sanmıyosun sen bakim gelseniz çok mutlu ederdiniz beni gulden yaaa eğer yol düşerse gel ama tammı nili yeme fırsatım olur ne güzel :))
kız bak şanslıyız yine ya hiç ağızlarını açmasalardı benim kız artık sıvı şeyler istemiyo illa ağzında çevirecekmiş ne vereceğimi şaşırdım meyvu suyunu sade içmiyo evde bisküvi de kalmamış yapacam güya ama hiç canım istemiyo ya
valla babanız size hediye almış iadeyi hediye yapman lazım bence :)) ben istememiştim hediye almamıştı ben de almayacam çünkü bu sene alacağım hediyeyi yine o ödeyecek ben çalışmıyorum diye hiiç ondan para mara isteyemem valla seneye inşallah :))
bakıcı teyzemizi çoook sevdik songül dediğn gibi süzdüm valla çok heyecanlı aslında birazda tedirginlik sezdim ilk başta sonra ben alıştırdım çenemle :) bi demlik çay bitirmişiz konuşacaz diye ranaya meyve suyu içirdi altını temizledi kucağında oturttu hiç sesimi çıkarmadım rana orda olduğumu biliodu ama hiç ilgilenmedim ben rana da hiç ağlamadı sağolsun kuzum böyle böyle alıştıracam çok özen gösteriyo onu fark ettim önü ıslansa hemen mendil falan sevdik biz teyzemizi 43 yaşında güleç yüzlü konuşkan yani ne bileyim ALlah korkusu var belli inşallah öyledir rabbim beni yanıltmaz inşallah zaten kadın ranaya haksızlık ediyosun hiç yabancılık çekmiyo baksana dedi rana da güleç mi güleç zilli ya rezil etti yalancı çıkardı beni :)) amaan dedim ben yalancı olayım yeterki o ağlamasın :)) vel hasıl benim çalışmama artık onlar hazır tek bi sorun var ben rana dan nasıl ayrılacamyüreğimi sıkıştırıyolar sanki ya ne zormuş anne olmak ayrılmak rabbim onların acısını göstermesin herşeye alışıo insan buna da alışacam onun için çalışıyorum ona pepee ler alacam
gulden merturla konuşmuş ben de konuştum iyi geliyo sesi ama kim olsa korkar çünkü hepimiz anneyiz elhamdülillah selim paşa iyi daha da iyi olacak
akşama ne pişirdiniz hanımlar biraz geç kaldım ama aklıma gelmiyor sizin menülerde nevar fikir olur bana
peki orda havalar nasıl dilekçim?
efede işi öğrendi artık bizim nil dış kapıyı görünce kıyameti koparıyo dışarı çıkıcakmış o
ve artık gidenlerin arkasındanda ağlamaya başladı
Bu arabalii smile kaçtı yaaaaw
ooo super arasta cok sevıyoooo dogdugundan berııı
ama hep gıtmek ıstıyo
Bu hafta iyi oldu canim iki gündür iyi ama daha tam yaz gelmedi buraya geçen kar yağdı hatta
Göbegini dışarımi attiniz yoksaaa canimmdesene gezente olacak nilimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?