2012 kasım bebekleri büyüyor..

canim benim kizimda daha donmedi yuzustunden sirtustune benimkide donuyor yatmayi hic sevmiyor yere yorgan koyup ustune koyamiyorum basbas bagiriyor altibucuk aylik kizim yurutecinde yuruyor ve desteksiz oturutor ama donmuyor :-(

benimkide aynı yüz üstü koyunca hemen dönüyo ama sırt üstü dönmüyor kefi yerinde ayaklarını ağzına alıp oynuyo bende dönsün istiyorum ben örümceğe hiç koymadım onda neyapar bilmiyorum

çocukta yapmışsın karıyerde ne güzel bende geçirdim o panik atak rahatsızlığını ALLAH düşmanıma vermesin

kızlar şimdi konuştum merturla selim cıvıl cıvıl sesi geliyodu ama tabi mertur çok korkmuş merdivendeyken kucağından pusetten düşmüş
dedim kendini suçlama ve stres yapma oyüzdende huzursuz olur selim dedim ama çok şüjkür güzel geliyodu selimin sesi yavrum benimyaaa
kıyamam...

yaaaa çanakkaleye uğramayı niye hiç sanmıyosun sen bakim gelseniz çok mutlu ederdiniz beni gulden yaaa eğer yol düşerse gel ama tammı nili yeme fırsatım olur ne güzel :))
kız bak şanslıyız yine ya hiç ağızlarını açmasalardı benim kız artık sıvı şeyler istemiyo illa ağzında çevirecekmiş ne vereceğimi şaşırdım meyvu suyunu sade içmiyo evde bisküvi de kalmamış yapacam güya ama hiç canım istemiyo ya

kızlar babalargünnüymüş bu pazar ne hediye düşünüyosunuz..
valla babanız size hediye almış iadeyi hediye yapman lazım bence :)) ben istememiştim hediye almamıştı ben de almayacam çünkü bu sene alacağım hediyeyi yine o ödeyecek ben çalışmıyorum diye hiiç ondan para mara isteyemem valla seneye inşallah :))
Kızlar ozcananın bakıcı teyzesı varmısss
bakıcı teyzemizi çoook sevdik songül dediğn gibi süzdüm valla çok heyecanlı aslında birazda tedirginlik sezdim ilk başta sonra ben alıştırdım çenemle :) bi demlik çay bitirmişiz konuşacaz diye ranaya meyve suyu içirdi altını temizledi kucağında oturttu hiç sesimi çıkarmadım rana orda olduğumu biliodu ama hiç ilgilenmedim ben rana da hiç ağlamadı sağolsun kuzum böyle böyle alıştıracam çok özen gösteriyo onu fark ettim önü ıslansa hemen mendil falan sevdik biz teyzemizi 43 yaşında güleç yüzlü konuşkan yani ne bileyim ALlah korkusu var belli inşallah öyledir rabbim beni yanıltmaz inşallah zaten kadın ranaya haksızlık ediyosun hiç yabancılık çekmiyo baksana dedi rana da güleç mi güleç zilli ya rezil etti yalancı çıkardı beni :)) amaan dedim ben yalancı olayım yeterki o ağlamasın :)) vel hasıl benim çalışmama artık onlar hazır tek bi sorun var ben rana dan nasıl ayrılacam yüreğimi sıkıştırıyolar sanki ya ne zormuş anne olmak ayrılmak rabbim onların acısını göstermesin herşeye alışıo insan buna da alışacam onun için çalışıyorum ona pepee ler alacam
gulden merturla konuşmuş ben de konuştum iyi geliyo sesi ama kim olsa korkar çünkü hepimiz anneyiz elhamdülillah selim paşa iyi daha da iyi olacak

biz de ayakkabı ne çorap durmuyo ki ayağında tuttuğu gibi çıkarıyo yakında lastilkle bağlayacam valla

yürüteç kullanan annecikler size bi soru yürüteçte
bebişkolara ayakkabı giydiriyomusunuz?

Cnm cep telefonuna ulasamiyorummm

Cnm bebis yuruyene kadar ayakkabi yok tabanlari yeri hissetmeliymis yarenin dr u o sekilde demisto yirimeye baslayinca ilk adim ortepetik ayakkabi kullanmaya basladik evde bile

Çok fenalar valla bunlar..
Çok komik oluyor ya..Apalıyo apalıyo dönüyo bi de bana sırıtıyo sıpa
Peşinden koşuyoruz artık..
Ağzını burnunu yicem valla

Kızlar ozcananın bakıcı teyzesı varmısss

canım bende çok isterim gelmeyiyaaa umarım gelebilirim ama çanakkaleyle bizim aramız 3 saat falan bak bi hafta sonu sizde gelebilirsiniz canım hem sizede deyişiklik olur
hem bende ranayı yerim böylelikle ah bi gelsekkkk::
bu arada bakıcı işine çok sevindim canım hayırlısı olsun ama ayrılmak çok zor gerçekten...

ilk günler zorlanacaksın gerçi sen az ayrı kalacaksın ben sabah 7de çıkıp akşam 7de evde oluyorum oyüzden zorlanıyorum
bu arada bi biz telde konuşmadık kız bi ara bizde konuşalım bari cnm..

çok sağol canım

Cnm ya haberler cok guzel gercektn hele ranamib yabancilik yspmamasi super olmuski cok nadir dimi bakicinizda gencmis ay bence supheli durum olsa sen az cok anlarsin tabi zaman gosterocek ama anlatilanlar bende iyi etki birakti
Cnm sende yipratma kendini dusunku calisma sartlarin cok cok iyi ve kisa bi sure hersey onlarin gelwcegi icin

akşama ne pişirdiniz hanımlar biraz geç kaldım ama aklıma gelmiyor sizin menülerde nevar fikir olur bana

ben makarna salatası yapıcam yanında patatez köfte malum çalışınca öyle aparatif yapıyosun yada akşamdan yapmak lazımdı ama akşam ben evi temizledim 11e kadar çünkü evimi kalifer böcekleri bastı ilaçlattım bende sonrada çamaşır suyuyla dezenfekte ettim:
ayyy songül ayrıca bunu çok tuttum
aradığınız güldene şuanda ulaşılamıyo hahahahaha:=:):)

Bu hafta iyi oldu canim iki gündür iyi ama daha tam yaz gelmedi buraya geçen kar yağdı hatta
Göbegini dışarımi attiniz yoksaaa canimm desene gezente olacak nilimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…