- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #14.481
Cnm dr kontrolune gittinizmi
Gunaydin kizlar
Dilekefem sen avusturyada nerde oturyodun merak ettimde hava cok guZel burda gezmelere gidicez kizimla
Merhaba kızlar.hayırlı kandiller. Rabbim hepimize sağlık,huzur,mutluluk,hayırlı evlatlar ve hayırlı ömür nasip etsin.dualarimiz kabul olur inşallah.
Merhaba kızlar.hayırlı kandiller. Rabbim hepimize sağlık,huzur,mutluluk,hayırlı evlatlar ve hayırlı ömür nasip etsin.dualarimiz kabul olur inşallah.
dur ben bulcam sana bekle :)teşekkürler canım buldum sayılarla oluyomuş
http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/506089-smile-kullanamiyorum.html
canım burdan bi bak istersen
herkese hayırlı kandiller kızlar dualarınız kabul olsun inşallah
ya kimse söylemiycekmi nerde şu yüz ifadeleri tarifimi zor acaba(
Merhaba canimm benimm doktora akşam gideceğim 5 te bakalımmm inşallah birşey çıkmaz:18:
http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/506089-smile-kullanamiyorum.html
canım burdan bi bak istersen
o konuda dikkatli olmak lazım zaten bizim eski görev yerinde pencere açıkken tel olduğu halde yaşını tam hatırlamıyorum ama küçüktü çocuk teli bi itekliyo düşüyo yere beyninde hasar oluşmuştu sol kolu oynamıyodu tedavi ile düzeldi biraz biraz rabbim evlatlarımızı esirgesin kazadan beladan
off yazmiyim dedim ama..
Eşimin bir akrabasının torunu..
3 yaşında..Akşam babası geliyor eve, onlar baba kız oynarken anne mutfağa gidiyor..
Kız yerde oyuncaklarıyla oynuyor, babada 2 dakikalığına odadan çıkıyor bir şey almaya..
Kız açık olan pencereden aşağıya düşüyor..Maalesef ..
Nasıl bir acıdır bu..Ailenin ilk çocuğu ve iki tarafında tek torunu..
Rabbim sabır versin inşallah..
herkese hayırlı kandiller kızlar dualarınız kabul olsun inşallah
ya kimse söylemiycekmi nerde şu yüz ifadeleri tarifimi zor acaba(
off yazmiyim dedim ama..
3 yaşında..Akşam babası geliyor eve, onlar baba kız oynarken anne mutfağa gidiyor..
Kız yerde oyuncaklarıyla oynuyor, babada 2 dakikalığına odadan çıkıyor bir şey almaya..
off yazmiyim dedim ama..
bebişin doğum tarihini söyle ben sana yapayım sen ekle olur mu cnmnasıl yapılıyor canım bu ya hiç bir şey anlamadım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?