2012 kasım bebekleri büyüyor..

Merhaba kızlar.hayırlı kandiller. Rabbim hepimize sağlık,huzur,mutluluk,hayırlı evlatlar ve hayırlı ömür nasip etsin.dualarimiz kabul olur inşallah.

herkese hayırlı kandiller kızlar dualarınız kabul olsun inşallah

sağol cnm seninde kandilin mubarek olsun..

ya kimse söylemiycekmi nerde şu yüz ifadeleri tarifimi zor acaba (

bende bilmiyom vallaha ama mesajların altındada var gerçi özcenanım yazmış bak..

Merhaba kızlar.hayırlı kandiller. Rabbim hepimize sağlık,huzur,mutluluk,hayırlı evlatlar ve hayırlı ömür nasip etsin.dualarimiz kabul olur inşallah.

amin cnm aminnnnnn:
seninde kandilin mubarek olsun..

Merhaba canimm benimm doktora akşam gideceğim 5 te bakalımmm inşallah birşey çıkmaz:18:

canım merhaba sonuçları yaz bize olurmu..

off yazmiyim dedim ama..
Eşimin bir akrabasının torunu..
3 yaşında..Akşam babası geliyor eve, onlar baba kız oynarken anne mutfağa gidiyor..
Kız yerde oyuncaklarıyla oynuyor, babada 2 dakikalığına odadan çıkıyor bir şey almaya..
Kız açık olan pencereden aşağıya düşüyor..Maalesef ..
Nasıl bir acıdır bu..Ailenin ilk çocuğu ve iki tarafında tek torunu..
Rabbim sabır versin inşallah..

Icim birden ciz etti. Kurtaramadilarmi? Cok kotu oldummmm alah sabir versin

herkese hayırlı kandiller kızlar dualarınız kabul olsun inşallah

ya kimse söylemiycekmi nerde şu yüz ifadeleri tarifimi zor acaba (

offff ya içim çok kötü oldu canımya inanmıyorum..
offf yenimi olmuş buolay
allahım anneve babasına sabır versin diyecem ama nasıl olur bilmiyorum..
allahım bütün melekler korusun..

kızlarya kendimi çok kötü hissediyorum şuanda.
burda kalabalık içinde yanlızım sanki
bilmiyorum benmi abartıyorum
ama burda çokgüzel bi arkadaşlık ortamımız vardı
fakat sanki şuanda kendimi dışlanmış gibi hissediyorum burda personelde 4 5 kızız zaten ve hep beraber oranizazyonlar falan yaparız yani iyiyizdir
ama bu ara nebileyim sanki bana pekte bişe anlatılmıyomuş gibi hissediyorum yani son olay mesela bizim burda bir mağzamız var ve herzaman açılmıyo
i arkadaş geldi ve o mağzanın açıldığını söyledi tabi oda bana söylemdi diyer kızlara söyledi hepsi gidip baktılar ama bana biriside sende gelmek istermisin demedi çok bozuldum açıkçası bilmiyorum belkide ben çok abartıyorum
ama sanki şuanda dokunsan ağlıyacak gibi hissediyorum kendimi..

Allah korusun bebeklerimizi inşallah . çok üzüldüm

Selam kizlaar
Şimdi doktordan geldimm herşey çok iyiymiş bi sorun yok allqhq şükür burun hiriltisida normal dedi geçermiş:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…