2012 kasım bebekleri büyüyor..

ıns bı gun gelırım canım
sabah 8 ısbası oldğu ıcın yattı burda elektrık santralı var orda calısıyo canım
bu sabahta alp tuğra erken kaldırdı bızı zaten benımde uykum var
çamasır maknsının bıtmsnı beklyorum

linki yanlış vermişim yeniden düzelttim canım bak istersen kendimle karıştırdım da hızlı yapınca karıştı

bence biraz süslemeliyiz 6.5 aylık olunca ne zaman doğmuş oluyo ya çalışmıyo kafam bu işlere :)) bi de adı neydi bebişinin ben yapayım iki dakkada sana süslü müslü :)

Ay en sussuz benimki ay kiz ben hep sade sade evimn kiyafetlerimm herseyy hic renk sus yok 8o yasondaym sanki

inşallah beklerim :) kaçta kalktınız ki biz dün gece saat başı kalktık hem de ağlayarak sonra sabah ezanını duydum namaz kıl yat bi uyandık saat 8 ne hikmetse 5ten sonra uyanmadı hanfendi bu geceler ne zaman düzene girecek ya yine hayal meyal emzirdim ne zor şu uyku ilk kalkmaya hala alışamadım ya sen de gece çamaşır mı attın hiiç uğraşamam iyi erinmiyon ha
akşam saat 8 den sonra ben de mesai bitiyo valla bardak bile yıkayasım gelmiyo

Ay en sussuz benimki ay kiz ben hep sade sade evimn kiyafetlerimm herseyy hic renk sus yok 8o yasondaym sanki
kız ben de kendimde öyleyim valla ama iş ranaya gelince azcık süslü olsun diyorum malum kız annesiyim ondan herhalde imreniyorum hep:)) ama beni görsen paspalım valla tümden bıraktım kendimi

bende beklerım canım
7,30 yada 8 tamda hatrlamıyorum
bende yemek yapmaya pasta borek falan onlara usenırım ama temızlığe usenmem benımde huy boyle ıste
rana nıye saat bası kalktıkı acaba ıns bugece uzun uyur canım sende rahat edersın

ben de pasta böreğe çok meraklıyım eşim rejim yapmasa boş durmayacam da adam bırakmıyo yapayım eğer yaparsan şeker biterse almam ona göre diye beni tehdit etti geçen gün kilo alıyomuşmuş ben ne yapayım benim kiloları dedim :))
rana hasta olmasın da varsın saat başı uyanalım korktum acaba banyo yaptı banyoda odaya gelinceye kadar havlu sarılı ama korkuyo yine insan acaba üşüttüm mü diye kurdum durdum sabaha kadar galiba yine gazımız vardı gelinlik kız olunaya kadar bizim gaz bitmez

bende pasta borek yapsam eşım bayıla bayıla yer ama yapan yok ıste yazıkkkkk
enufak bıseyden usutuyo olabılrler canım
bıter kız ozamana ranama haksızlık etme
camasırlrmı astım ben yatıyorum canım
ıyı geceler herkese

jet wavss jet :)) hadi iyi geceler görüşürüz öptüm

kız ben de kendimde öyleyim valla ama iş ranaya gelince azcık süslü olsun diyorum malum kız annesiyim ondan herhalde imreniyorum hep:)) ama beni görsen paspalım valla tümden bıraktım kendimi

bızde de en renk yarendır pembısler ama kıyafetlerın en a suslusunu secerım
kendımde kahve tonları grı lacıvert ve sıyah severım renk gormek cok nadırdır
evımde hep kahve krem

kuzum benc bırakamısındır en paspal halınle bıle guzelsundır esmer guzelı

ben mi :)) yok kıız eskidenmiş onlar şimdi tombalağın tekiyim bi de loğusayken onun verdiği bi güzellik vardı ondan sonra bitti benim evde kahverengi siyah:)) desene aynı kafadanız :)

ben mi :)) yok kıız eskidenmiş onlar şimdi tombalağın tekiyim bi de loğusayken onun verdiği bi güzellik vardı ondan sonra bitti benim evde kahverengi siyah:)) desene aynı kafadanız :)

ay bızım ıcımız olmus ınankı ne takı takarım ne suslu gıyınırım sade severım
cok kg vermı kı ozcananbenım 2 kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…