2012 kasım bebekleri büyüyor..

YA ARKADASLAR BEN BU CIZELGEYI YAPAMADIM GITTI YAPIYORUM PROFILDE CIZELGE KISMINA YAPISTIRINCA BU YAZI CIKIYOR
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.NIYE ACEBA

canım böyle mi yaptın bi bak istersen

Eklentiler

• $Yeni Bit Eşlem Resmi.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 47

ya bu çizelgeler benide delietti arkadaşlar yapıyorum olmuyo herkesinki çok güzel benimde olsun istiyorum ama beceremedim gitti biri detaylı anlatırsa çok güzel olur

Ah tatlim benim kiyamam ya slkma sen caninin belki dusundugun gibi degildir bi yanlis anlama ihmal etme sozkonusudir senin gibi arkadas canlisi birine sanmam kasti yapsinlar yada yaptiysalarda haksizlik etmislerdir
Bence biraz bekle gozlemle bakayim buna benzer seyler olucakmi o zaman evettt dersin
Boyle bidurum.kesinlesirse de canini slkma kim ne deger veriyosa o degeri ver
Bak biz hep burdayiz seni hepimiz cok seviyoruz
Ve cok tatli sagkikli kizin mutlu yuvan var kimse icin aglamakli olmaya degmez

Al benden de o kadar ama çok içine battıysa sor bi sıkıntınız mı var hayırdır de açık açık söyle ben böyle yapmayı çok sevyiorum çünkü sen seslenmeyip içine attıkça daha da artıyor bu durum üzülmeye değmez başkası için guldenim

hep kendın ıç zaten hanı bıze
geel :)) tekim işte bak yanında çayın yanında da yok yok hani :)) emziriyosun o yüzden sölemem :) sen nasılsın paşa nasıl :)
tsk ederim cnm yaptim ama cok ugrasmistim yapinca cok kolaymis dedim,kendimede cail dedim :)
rica ederim canım ayrıca est. niye öle diyon araştıra araştıra böle işler ben böle bişi oldu zaman direk ana sayfada ilk yerde sorunlar mı ne var oraya tıklıyorum yok yok bütün sorunlarım çözülüyo :))

hemen gelıyorum canım
yok yok dıyosun yanı becerıklı senı
sen benım yerımede ye artık canım ranama sut olsun bol bol
ben ıyıyım canm pasa da ıyı uyudu yarım saat oldu kocış de yattı
onları uyuttum geldım

:)) becerekliydim ya valla yordu bu rana beni artık eskisi gibi değilim :) hep hazır şeyler ya tüh geleydin iyiydi :)) eşin ne iş yapıyo ya erkenden yatmış keşke benim eşim de erkenden yatsa ben zorla yatırıyorum bazen ama buraya takıldığımdan beri o beni zorluyo hadi kalk diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…