- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #14.501
YA ARKADASLAR BEN BU CIZELGEYI YAPAMADIM GITTI YAPIYORUM PROFILDE CIZELGE KISMINA YAPISTIRINCA BU YAZI CIKIYOR
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.NIYE ACEBA
YA ARKADASLAR BEN BU CIZELGEYI YAPAMADIM GITTI YAPIYORUM PROFILDE CIZELGE KISMINA YAPISTIRINCA BU YAZI CIKIYOR
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.NIYE ACEBA
kızlarya kendimi çok kötü hissediyorum şuanda.
burda kalabalık içinde yanlızım sanki
bilmiyorum benmi abartıyorum
ama burda çokgüzel bi arkadaşlık ortamımız vardı
fakat sanki şuanda kendimi dışlanmış gibi hissediyorum burda personelde 4 5 kızız zaten ve hep beraber oranizazyonlar falan yaparız yani iyiyizdir
ama bu ara nebileyim sanki bana pekte bişe anlatılmıyomuş gibi hissediyorum yani son olay mesela bizim burda bir mağzamız var ve herzaman açılmıyo
i arkadaş geldi ve o mağzanın açıldığını söyledi tabi oda bana söylemdi diyer kızlara söyledi hepsi gidip baktılar ama bana biriside sende gelmek istermisin demedi çok bozuldum açıkçası bilmiyorum belkide ben çok abartıyorum
ama sanki şuanda dokunsan ağlıyacak gibi hissediyorum kendimi..
burda detaylı anlaşmışlar canımya bu çizelgeler benide delietti arkadaşlar yapıyorum olmuyo herkesinki çok güzel benimde olsun istiyorum ama beceremedim gitti biri detaylı anlatırsa çok güzel olur
Al benden de o kadar ama çok içine battıysa sor bi sıkıntınız mı var hayırdır de açık açık söyle ben böyle yapmayı çok sevyiorum çünkü sen seslenmeyip içine attıkça daha da artıyor bu durum üzülmeye değmez başkası için guldenimAh tatlim benim kiyamam ya slkma sen caninin belki dusundugun gibi degildir bi yanlis anlama ihmal etme sozkonusudir senin gibi arkadas canlisi birine sanmam kasti yapsinlar yada yaptiysalarda haksizlik etmislerdir
Bence biraz bekle gozlemle bakayim buna benzer seyler olucakmi o zaman evettt dersin
Boyle bidurum.kesinlesirse de canini slkma kim ne deger veriyosa o degeri ver
Bak biz hep burdayiz seni hepimiz cok seviyoruz
Ve cok tatli sagkikli kizin mutlu yuvan var kimse icin aglamakli olmaya degmez
ya bu çizelgeler benide delietti arkadaşlar yapıyorum olmuyo herkesinki çok güzel benimde olsun istiyorum ama beceremedim gitti biri detaylı anlatırsa çok güzel olur
nabiyün :))
Iyi yavrum ya evimin direhi gitti size bakimm dedimmmm:)
Sen nabiyunnnn
nabiim beaa rana uyudu eşim sohbete gitti ben de çay içiyom tek başıma burası da olmazsa çekilmez valla akşamları
canım böyle mi yaptın bi bak istersen
canım böyle mi yaptın bi bak istersen
geel :)) tekim işte bak yanında çayın yanında da yok yok hani :)) emziriyosun o yüzden sölemem :) sen nasılsın paşa nasıl :)hep kendın ıç zaten hanı bıze
rica ederim canım ayrıca est. niye öle diyon araştıra araştıra böle işler ben böle bişi oldu zaman direk ana sayfada ilk yerde sorunlar mı ne var oraya tıklıyorum yok yok bütün sorunlarım çözülüyo :))tsk ederim cnm yaptim ama cok ugrasmistim yapinca cok kolaymis dedim,kendimede cail dedim :)
bence biraz süslemeliyiz 6.5 aylık olunca ne zaman doğmuş oluyo ya çalışmıyo kafam bu işlere :)) bi de adı neydi bebişinin ben yapayım iki dakkada sana süslü müslü :)resimdeki gibi yaptım olduu ozcanan teşekurler canım
bence biraz süslemeliyiz 6.5 aylık olunca ne zaman doğmuş oluyo ya çalışmıyo kafam bu işlere :)) bi de adı neydi bebişinin ben yapayım iki dakkada sana süslü müslü :)
geel :)) tekim işte bak yanında çayın yanında da yok yok hani :)) emziriyosun o yüzden sölemem :) sen nasılsın paşa nasıl :)
rica ederim canım ayrıca est. niye öle diyon araştıra araştıra böle işler ben böle bişi oldu zaman direk ana sayfada ilk yerde sorunlar mı ne var oraya tıklıyorum yok yok bütün sorunlarım çözülüyo :))
hemen gelıyorum canım
yok yok dıyosun yanı becerıklı senı
sen benım yerımede ye artık canım ranama sut olsun bol bol
ben ıyıyım canm pasa da ıyı uyudu yarım saat oldu kocış de yattı
onları uyuttum geldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?