- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #16.921
dimi yüz ifadeleri hep aynı deyişmez yaşasınnn.
u arada son 20 dakka cnm...
inş .öyledir cnm valla olmuo böyle selamsız sabahsız:) ama bak ben seni anlıorum mesela saatin altı olduğunu gördüğünde ki yüz ifadeni çok yakından biliyorum:)
yaşasın ki ne yaşasın cnm :) çok şükür ben bugünü de bitiriorum darısı sana cnm inş.
kızlarr eşim bugün gelemiyo.. yaptığım pasta dolapta bekliyo.. kızımla sıkıldık markete gidelim diye kapıya çıktık bebek arabasına bile yatırdım. bi baktım asansör çalışmıyo.. siz düşünün moralimi
4 zıyaretcı kardesım nasılsınızzzzzzzzzz
kızlarr eşim bugün gelemiyo.. yaptığım pasta dolapta bekliyo.. kızımla sıkıldık markete gidelim diye kapıya çıktık bebek arabasına bile yatırdım. bi baktım asansör çalışmıyo.. siz düşünün moralimi
Kizlar esim ramazanda izinli buyuk ihtimal tatile gidicez uzun zamandir gitmenistik heyecan oldum tam kafama gore bi tatil koyu buldum
ozcanan ayağını sur gecmoıse takılmaaaaaaaaa
kötü olmuş gece sırf özlediğin için laf bile söylememiştin üzüldüm arkadaşım ama üzülme sağlıklı olsun bi günsonra gelsin böyle düşün asansör olayı kötü kaçıncı kattasınız ki
ohhh bananee ben de gitmek istiyorum tatile yaaagidin gidin sen iyi bi tatili hakettin arkadaşım ama güzel bi yere git biz kurbanda gidecez 10 gün tatil ya kimseye gitmek yok bu sefer biz bize çekirdek aile takılacaz inşallah
cnm ya doğru dıyosun bız memnun kalırsk belkı aynı yere gıdersınız
bızım kesıme hıtap eden bı tatıl koyu
sende hakettın ama
yok kız geçmişi biliyorum ben masal emeklemeye başlamış çok sevindim benim kızı anca dönüyo halılarda illa prize gidecekmiş yerde 5li priz var dikkatini çekiyo kaldıracaz bütün tehlikeli eşyaları
bugün akşam üzeri kızıma 8 tane çekirdeiğ içıkmış siyah üzüm 2 dilim kavun ve 1 tatlı kaşığı limon suyu hepsini meyve suyu sıkacağında sıktım bardağa döktüm rana hanım içti dokunur mu diye korktum ama eşim illa ver dedi verdim gitti bşi olur mu ya
bizim kızda zaten koyun gibi yaptı bugün kız bişi olmaz o zamanay evet cnm ya
ay bızım aras butun odayı gezıyo ama gerı gerı ve ellerını döndürerek hah cok seker alığım duz gıdemedı
ay kız dokunurmu bılemedım kusum kavun bağırsak bozabılır masalla senın oburda goturdu he
bızım aras ta cubuk kraker yıyo
hadi yaa nerdeymiş netten bakayım mı merak ettim
haketmekten öte özledim ya bişiler yapmayı eşimle bi de cimcime gelecek bakalım :)
evet kötüydü canım neyse ki bitti darısı yarının başınaGercekten mi cnm uzuldum gercekten seninnicinbkotu bi gun olmus bellii
Ben cocuklarimi parka goturdum salincakta arasin iki disi hep meydandaydi gamzeleri esliginde
öyle canım askerlik işi için gitmişti inşallah bizim için hayırlı sonuçlar çıkar tecil ihtimali de var. bi belli olsaydı off offkötü olmuş gece sırf özlediğin için laf bile söylememiştin üzüldüm arkadaşım ama üzülme sağlıklı olsun bi günsonra gelsin böyle düşün asansör olayı kötü kaçıncı kattasınız ki
ohhh bananee ben de gitmek istiyorum tatile yaaagidin gidin sen iyi bi tatili hakettin arkadaşım ama güzel bi yere git biz kurbanda gidecez 10 gün tatil ya kimseye gitmek yok bu sefer biz bize çekirdek aile takılacaz inşallah
yok kız geçmişi biliyorum ben masal emeklemeye başlamış çok sevindim benim kızı anca dönüyo halılarda illa prize gidecekmiş yerde 5li priz var dikkatini çekiyo kaldıracaz bütün tehlikeli eşyaları
bugün akşam üzeri kızıma 8 tane çekirdeiğ içıkmış siyah üzüm 2 dilim kavun ve 1 tatlı kaşığı limon suyu hepsini meyve suyu sıkacağında sıktım bardağa döktüm rana hanım içti dokunur mu diye korktum ama eşim illa ver dedi verdim gitti bşi olur mu ya
songülcüm çok sevindim yaa. çok iyi olur senin için de. dur bi de ben bakiim bu sene zor da belki seneye falan gideriz.cnm antlya sahh ınn paradıse tatıl koyu ben cok begendım
evet kötüydü canım neyse ki bitti darısı yarının başına
öyle canım askerlik işi için gitmişti inşallah bizim için hayırlı sonuçlar çıkar tecil ihtimali de var. bi belli olsaydı off off
11. kattayız canım. kendin inip çıkman bile çok zor bi de berra ve bebek arabasıyla imkansız
berra da işini dönerek hallediyo:) ve tek favorimiz laptop kablosu ona bi ulaşsa tamam ondan mutlusu yok kemiriyor bi de düşürmeye çalışıyo. kolay düşüyo prizden düşünce de patt diye bi ses çıkıyo onu öğrenmiş kabloyu sallıyo bi de düşecek mi diye bakıyoçok komik bunlar yaa ve de çok tehlikeliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?