2012 kasım bebekleri büyüyor..

sprint adanaya geliyorsan görüşebiliriz canım eğer istersen...bende adanadayım bilyorsun valla yanıyor adana ...inşallah kayınvalidenlerin evi serindir...yoksa hep klimalarla duruluyor burda..

kızlarr eşim bugün gelemiyo.. yaptığım pasta dolapta bekliyo.. kızımla sıkıldık markete gidelim diye kapıya çıktık bebek arabasına bile yatırdım. bi baktım asansör çalışmıyo.. siz düşünün moralimi

Gercekten mi cnm uzuldum gercekten seninnicinbkotu bi gun olmus bellii
Ben cocuklarimi parka goturdum salincakta arasin iki disi hep meydandaydi gamzeleri esliginde

Kizlar esim ramazanda izinli buyuk ihtimal tatile gidicez uzun zamandir gitmenistik heyecan oldum tam kafama gore bi tatil koyu buldum

kötü olmuş gece sırf özlediğin için laf bile söylememiştin üzüldüm arkadaşım ama üzülme sağlıklı olsun bi günsonra gelsin böyle düşün asansör olayı kötü kaçıncı kattasınız ki
Kizlar esim ramazanda izinli buyuk ihtimal tatile gidicez uzun zamandir gitmenistik heyecan oldum tam kafama gore bi tatil koyu buldum

ohhh bananee ben de gitmek istiyorum tatile yaaa gidin gidin sen iyi bi tatili hakettin arkadaşım ama güzel bi yere git biz kurbanda gidecez 10 gün tatil ya kimseye gitmek yok bu sefer biz bize çekirdek aile takılacaz inşallah

ozcanan ayağını sur gecmoıse takılmaaaaaaaaa

yok kız geçmişi biliyorum ben masal emeklemeye başlamış çok sevindim benim kızı anca dönüyo halılarda illa prize gidecekmiş yerde 5li priz var dikkatini çekiyo kaldıracaz bütün tehlikeli eşyaları

bugün akşam üzeri kızıma 8 tane çekirdeiğ içıkmış siyah üzüm 2 dilim kavun ve 1 tatlı kaşığı limon suyu hepsini meyve suyu sıkacağında sıktım bardağa döktüm rana hanım içti dokunur mu diye korktum ama eşim illa ver dedi verdim gitti bşi olur mu ya

cnm ya doğru dıyosun bız memnun kalırsk belkı aynı yere gıdersınız
bızım kesıme hıtap eden bı tatıl koyu
sende hakettın ama

cnm ya doğru dıyosun bız memnun kalırsk belkı aynı yere gıdersınız
bızım kesıme hıtap eden bı tatıl koyu
sende hakettın ama

hadi yaa nerdeymiş netten bakayım mı merak ettim

haketmekten öte özledim ya bişiler yapmayı eşimle bi de cimcime gelecek bakalım :)

ay evet cnm ya
ay bızım aras butun odayı gezıyo ama gerı gerı ve ellerını döndürerek hah cok seker alığım duz gıdemedı

ay kız dokunurmu bılemedım kusum kavun bağırsak bozabılır masalla senın oburda goturdu he

bızım aras ta cubuk kraker yıyo

bizim kızda zaten koyun gibi yaptı bugün kız bişi olmaz o zaman

Gercekten mi cnm uzuldum gercekten seninnicinbkotu bi gun olmus bellii
Ben cocuklarimi parka goturdum salincakta arasin iki disi hep meydandaydi gamzeleri esliginde
evet kötüydü canım neyse ki bitti darısı yarının başına

öyle canım askerlik işi için gitmişti inşallah bizim için hayırlı sonuçlar çıkar tecil ihtimali de var. bi belli olsaydı off off

11. kattayız canım. kendin inip çıkman bile çok zor bi de berra ve bebek arabasıyla imkansız

berra da işini dönerek hallediyo:) ve tek favorimiz laptop kablosu ona bi ulaşsa tamam ondan mutlusu yok kemiriyor bi de düşürmeye çalışıyo. kolay düşüyo prizden düşünce de patt diye bi ses çıkıyo onu öğrenmiş kabloyu sallıyo bi de düşecek mi diye bakıyo çok komik bunlar yaa ve de çok tehlikeliii

hımm 11.kat e ay cm nasıl sılınır ben asla sılemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…