2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlarr günaydınn

günaydın canım sen de kocişin hakkında böyle düşünürsen biz napak sana anneler gününde yaotığı süpriz çok güzeldi

ay rabbim korusun evlatlarımızı çok kötüymüş canım Allah hayır etsin inşallah. bazı rüyalar insanı çok etkiliyo gün boyu etkişsinden kurtulamıyorsun

nasıl yani aşı yaptırandada ola biliyomuymuş cnm gerçi bena bi doktor bu roto vürüsününde 10 çeşidi var bu aşı sadece birinden korur demişti ama bir başka doktorda önerdi ve biz yaptırdık..

aşı olsa da oluyormuş canım

cnm merhaba evet karşılaşamadık nilin keyifi yerinde şimdidaha çok dışarı çıkmak istiyooo:
bu arada alp turam nasıl sen iyimisin?

ya hemde aşı çok pahalı bi aşı okadar pahalı madem bi işe yarasa bari parasında değilmim ama yeterki orusun yavrularımızı ya..

nurum günaydın cnm yokkız süprizde yapsa yapsa hepsi bi odun ben söylemeden bizimkide hiç bişeyikendinden bulmaz mesela
ben nili aldersem alıyo ama hemen şikayet başlıyo kızım dursana off falan diye geçende çok sinirlendim aldım nili elinden ben nille ilgilenicem sen yap diğer işleri dedim..
hepsi aynı kısaca canımmmm:

bende ıyıyım canım alp tuğrada ıyı uyuyo sımdı
dısarı alısınca eve gırmek ıstemıyolar canım evet cok yaramaz bunlar
bızde bugun hem gezme hem alısverıse gıdıcez bakalım nasıl gecıcek

ohhh inşallah iyi geçer cnm
herşey onlar için zaten
aynen alışınca bidaha hep dışarı istiyolar..

ay ne güzel etmişsin temizlikçi çağırmakla.ben bu işi kıvıramadım ya.bi türlü birini bulamadım bulsamda çağıramadım.çekiniyorum açıkcası ne bileyim

gunaydın canım
gecmıs olsun kuzuma cok ağladımı ıns atesı falan cıkmaz huzursuz olmaz canım
ev ısı nankor canım yap yap yıne aynı oluyo ama mecburen yapıyoruz ıste

yok canım en olgun karşıladığımız aşıydı.sadece bacağını tuttum diye çok kızdı.hepatit olduğundan ateş yapmazmış

slm kızlarrrrrr tatıle ızmıre geldık burdan nete gırdım çok özldeım sızı hmen yazayım dedım ben sayfa 1255de kalmısım :)okumam mumkun degıl tabıkı oyuzden hepınızın halınız hatrını sorayım dedım bebısler napıooo gellısımler nasıl masal kızzz emeklıo 20gundur zaten çok uslu bı bebektı 20 gundur emekleyınce hıç kucak ıstemıo odadan odaya gecıo gezıo tv dolaplarının ıçınde buluorum onu harıka bısey artık hıç sıkılmıo kendı oynuo masallahhhh kuzuma sızınkıler ne alemde emekleyenler varmı yarında yazlıga gecıyoruz mayo aldık sımıt aldık yuzcek bakalım sebamed 50 faktor aldım gnes kremını en ıyısı sızce hangısı bu ıyı degılse önerdığınızı alayım yanmasınnn bebişşşşş çok sıcak bu arada artık zıbınla yatıo gece gunduz banyo yapıooo anca rahatlıoruzzz öpüyorum hepınızııııı fırsat buldukca grer bakarım sızeeee

ben daha hiç yapmadım ama yumurta koymasan da olur bence canım.

Kizlar sizler kahvalti olarak ne yediriyosunuz miniklere biliyorum hep yemek hakkinda soru soruyorum ama cok tecrubesizim ve kizimi iyi beslemek istiyorum anne sutu aliyo bir hafta sonra yedi aylik olucaz daha huc yumurta vermedim gecmi kdim szce

cnm benim yaa çok korkunç rabbim esirgesin yavrularımızı

ay evet cnm yaa bu ara benim balım da beni gördü mü kollarını uzatıyo:)maşallah kuzularımıza

ya sormayın ben dış kapıya yaklaştıramıyorum korkumdan
ço fena bu kuzular tatlım yaa:) benim bal böcüğü ben eşarbımı yapmayabaşlıyorum boneyi kafama takmamla onun gülücükleri havada uçuşuyor:) dünden beri de ba ba ba ba diye dolanıyo gıcık oluorum:)

Kizlar sizler kahvalti olarak ne yediriyosunuz miniklere biliyorum hep yemek hakkinda soru soruyorum ama cok tecrubesizim ve kizimi iyi beslemek istiyorum anne sutu aliyo bir hafta sonra yedi aylik olucaz daha huc yumurta vermedim gecmi kdim szce

Cnm ben de altı aylık olunca vermeye başladım tek başına verdiğimde daha güzel yiyo yumurtanın sarısını. sen de vermeye başla istersen cnm. ama sadece sarısını veriyoruz yarıma kadar yio şu an benim kızım 1/8 yumurta sarısı ile başladık. sabah kahvaltısına anne sütü+yumurta sarısı/ akşamdan su da bekletilmiş peynir+bebe bisküvisi+1 çay kaşığı pekmez+ çok az ceviz koyuyor ananesi. anne sütü yerine devam sütüne de hazırlayabilirsin.

ay ne güzel etmişsin temizlikçi çağırmakla.ben bu işi kıvıramadım ya.bi türlü birini bulamadım bulsamda çağıramadım.çekiniyorum açıkcası ne bileyim

çağrmak lazım canım tabi istediğin gibi olmuyo ama yinede idare ediyosun çocukla ve
ev iş çok zor ben çocuğuma zaman ayırmak istiyorum..

hoşgeldin cnm ohhh maşallah masal eceye ben bellabi diye bi güneş kremi kullanıyorum cilt doktorumuz önerdi güneşten korumak istiyosan en önemli şey sabah 9 10 arası denize girin akşamda 4ten sonra..

ya sormayın ben dış kapıya yaklaştıramıyorum korkumdan

aynennnn:

canım ben sabah kahvaltıda cici bebek ekmeyigün aşırı yumuryta peynir ceviz ve üzüm pekmezi veriyorum bunlarıda devam sütüyle hazırlıyorum...

heheh çok güzel bişey vallaha...

aynen cnm rabbim bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inş.

aynen cnm rabbim bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inş.

amin cnm aminnn:

iiyim cnm sağolasın saatin üç buçuk olmasını iple çekiorum:) bazen yazmadan çıkıorum kuaura bakmayın net gidio her zaman olmuo malesef. bunu da söylemiş olayım içimde kalmasın içim rahat etmio:)

bende 6 olsaa gitsem diyorum ama olmuooooo..
benimde netim gidiyo çoğu zaman cnm anlıyom ben seni..
meraketme kızlarda anlıyodur zaten..

amin cnm aminnn:

bende 6 olsaa gitsem diyorum ama olmuooooo..
benimde netim gidiyo çoğu zaman cnm anlıyom ben seni..
meraketme kızlarda anlıyodur zaten..

inş .öyledir cnm valla olmuo böyle selamsız sabahsız:) ama bak ben seni anlıorum mesela saatin altı olduğunu gördüğünde ki yüz ifadeni çok yakından biliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…