- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #16.901
gözün aydın cnm hoşgeldi annaneniz nereden geldi bayağı kalacakmı bari?
ayy ne çok sordum değilmi..
umarım bişey çıkmaz erdemcikte..
roto vürüsü aşısı olmamışmı erdem cnm peki?
hahahahahah bunu çok tuttum cnm aynen katılıyorum..
herkeze günaydın kızlarrrrrrrrrr:
umarım herkes iyidir
erdemim nasıl oldu acaba çok meraktayım..özcenanım rananın 7. ayı kutlu olsunallahım 70lı yaşlarını göstersin..
Kizlar herkese gunaydin
Kotu vi gece gecirdim ruyamda ben mutfaktaydim arasin aglama sesi geldi heekes salona kostu bagirmalarla eltimin kizi arasin gozunu cikarmisto aras nasil agkiyodi kan icinde
Ay bi uyandim.basladim.aglamaya sabaha karsi esim.cok sicsk diye yan odaya gecmisti onu cagirdim.korkumdan zor sakinlestirdi
Ay rabbim evlatlarimizi korusun hala etkisindeyim
nasıl yani aşı yaptırandada ola biliyomuymuş cnm gerçi bena bi doktor bu roto vürüsününde 10 çeşidi var bu aşı sadece birinden korur demişti ama bir başka doktorda önerdi ve biz yaptırdık..
canım gunaydın bı turlu denk gelemedık senınle gec oldu ama hosgeldın dıyım
tatıl ınız guzel gecmıs okudum sevındım nıl ımde cok eğlenmıs hepınıze ıyı gelmıstır tatıl
buarada bana yoğurt corbası tarıfı veren olurmu acaba ama yumurtalı olmasın nedense yumurta katmak ıstemıyorum
kızlarr günaydınn
günaydın canım sen de kocişin hakkında böyle düşünürsen biz napaksana anneler gününde yaotığı süpriz çok güzeldi
ay rabbim korusun evlatlarımızı çok kötüymüş canım Allah hayır etsin inşallah. bazı rüyalar insanı çok etkiliyo gün boyu etkişsinden kurtulamıyorsun
aşı olsa da oluyormuş canım
cnm merhaba evet karşılaşamadık nilin keyifi yerinde şimdidaha çok dışarı çıkmak istiyooo:
bu arada alp turam nasıl sen iyimisin?
ya hemde aşı çok pahalı bi aşı okadar pahalı madem bi işe yarasa bari parasında değilmim ama yeterki orusun yavrularımızı ya..
nurum günaydın cnm yokkız süprizde yapsa yapsa hepsi bi odun ben söylemeden bizimkide hiç bişeyikendinden bulmaz mesela
ben nili aldersem alıyo ama hemen şikayet başlıyo kızım dursana off falan diye geçende çok sinirlendim aldım nili elinden ben nille ilgilenicem sen yap diğer işleri dedim..
hepsi aynı kısaca canımmmm:
bende ıyıyım canım alp tuğrada ıyı uyuyo sımdı
dısarı alısınca eve gırmek ıstemıyolar canım evet cok yaramaz bunlar
bızde bugun hem gezme hem alısverıse gıdıcez bakalım nasıl gecıcek
yapma cnm yine aynnısı olacak
ben budefa akıllılık ettim
ve tatilden dönmemize 1 gün varken temizlikçiği çağardım eve bi geldim tertemiz zaten bana kalsa yapamazdım bu hafta he dışarlardayım doğum günleri falan bide gittiğimiz yerler
anca çamaşırlara yetişiyorum ortalığı toparlıyorum bide nile zaman ayırıyorum onun dışında bişey yapamıyorum malesef..
gunaydın canım
gecmıs olsun kuzuma cok ağladımı ıns atesı falan cıkmaz huzursuz olmaz canım
ev ısı nankor canım yap yap yıne aynı oluyo ama mecburen yapıyoruz ıste
canım gunaydın bı turlu denk gelemedık senınle gec oldu ama hosgeldın dıyım
tatıl ınız guzel gecmıs okudum sevındım nıl ımde cok eğlenmıs hepınıze ıyı gelmıstır tatıl
buarada bana yoğurt corbası tarıfı veren olurmu acaba ama yumurtalı olmasın nedense yumurta katmak ıstemıyorum
ohhh inşallah iyi geçer cnm
herşey onlar için zaten
aynen alışınca bidaha hep dışarı istiyolar..
cnm benim yaa çok korkunç rabbim esirgesin yavrularımızıKizlar herkese gunaydin
Kotu vi gece gecirdim ruyamda ben mutfaktaydim arasin aglama sesi geldi heekes salona kostu bagirmalarla eltimin kizi arasin gozunu cikarmisto aras nasil agkiyodi kan icinde
Ay bi uyandim.basladim.aglamaya sabaha karsi esim.cok sicsk diye yan odaya gecmisti onu cagirdim.korkumdan zor sakinlestirdi
Ay rabbim evlatlarimizi korusun hala etkisindeyim
ay evet cnm yaa bu ara benim balım da beni gördü mü kollarını uzatıyo:)maşallah kuzularımızanil iyi cnm akşam arkadaşımın oğlunun doğum günü vardı onu oraya götürdüm çok eylendi hanfendi
yeni yeni huylar çıkarıyoruz cnm akşam fena değildi uykusu ama artık göysümde uyuyo kafasını dayıyo ve öyle uyumak istiyo yani ayakları bıraktık artık
bide dün çok güzel bişey
oldu eve gittim nil bakıcısından bana atlıyo kadın onu giydirmeye çalışıyo yok bana gelecekmiş hiç durmuyo görsen
bide kime giderse gitsin hemen kollarını açıp bana geliyo haha
ayyy çok kıskanç gördüm kendimi ama babnane çok hoşuma gidiyoooooo:):):)
ço fena bu kuzular tatlım yaa:) benim bal böcüğü ben eşarbımı yapmayabaşlıyorum boneyi kafama takmamla onun gülücükleri havada uçuşuyor:) dünden beri de ba ba ba ba diye dolanıyo gıcık oluorum:)ya sormayın ben dış kapıya yaklaştıramıyorum korkumdan
Kizlar sizler kahvalti olarak ne yediriyosunuz miniklere biliyorum hep yemek hakkinda soru soruyorum ama cok tecrubesizim ve kizimi iyi beslemek istiyorum anne sutu aliyo bir hafta sonra yedi aylik olucaz daha huc yumurta vermedim gecmi kdim szce
ay ne güzel etmişsin temizlikçi çağırmakla.ben bu işi kıvıramadım ya.bi türlü birini bulamadım bulsamda çağıramadım.çekiniyorum açıkcası ne bileyim
slm kızlarrrrrr tatıle ızmıre geldık burdan nete gırdım çok özldeım sızı hmen yazayım dedım ben sayfa 1255de kalmısım :)okumam mumkun degıl tabıkı oyuzden hepınızın halınız hatrını sorayım dedım bebısler napıooo gellısımler nasıl masal kızzz emeklıo 20gundur zaten çok uslu bı bebektı 20 gundur emekleyınce hıç kucak ıstemıo odadan odaya gecıo gezıo tv dolaplarının ıçınde buluorum onu harıka bısey artık hıç sıkılmıo kendı oynuo masallahhhh kuzuma sızınkıler ne alemde emekleyenler varmı yarında yazlıga gecıyoruz mayo aldık sımıt aldık yuzcek bakalım sebamed 50 faktor aldım gnes kremını en ıyısı sızce hangısı bu ıyı degılse önerdığınızı alayım yanmasınnn bebişşşşş çok sıcak bu arada artık zıbınla yatıo gece gunduz banyo yapıooo anca rahatlıoruzzz öpüyorum hepınızııııı fırsat buldukca grer bakarım sızeeee
ya sormayın ben dış kapıya yaklaştıramıyorum korkumdan
Kizlar sizler kahvalti olarak ne yediriyosunuz miniklere biliyorum hep yemek hakkinda soru soruyorum ama cok tecrubesizim ve kizimi iyi beslemek istiyorum anne sutu aliyo bir hafta sonra yedi aylik olucaz daha huc yumurta vermedim gecmi kdim szce
cnm benim yaa çok korkunç rabbim esirgesin yavrularımızı
ay evet cnm yaa bu ara benim balım da beni gördü mü kollarını uzatıyo:)maşallah kuzularımıza
ço fena bu kuzular tatlım yaa:) benim bal böcüğü ben eşarbımı yapmayabaşlıyorum boneyi kafama takmamla onun gülücükleri havada uçuşuyor:) dünden beri de ba ba ba ba diye dolanıyo gıcık oluorum:)
çağrmak lazım canım tabi istediğin gibi olmuyo ama yinede idare ediyosun çocukla ve
ev iş çok zor ben çocuğuma zaman ayırmak istiyorum..
hoşgeldin cnm ohhh maşallah masal eceye ben bellabi diye bi güneş kremi kullanıyorum cilt doktorumuz önerdi güneşten korumak istiyosan en önemli şey sabah 9 10 arası denize girin akşamda 4ten sonra..
aynennnn:
canım ben sabah kahvaltıda cici bebek ekmeyigün aşırı yumuryta peynir ceviz ve üzüm pekmezi veriyorum bunlarıda devam sütüyle hazırlıyorum...
heheh çok güzel bişey vallaha...
gülden selnec nasılsınız kızlar , bugün yoğundum ancak yazabildim
iyiyiz cnm sen nasılsın?
aynen cnm rabbim bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inş.
iiyim cnm sağolasın saatin üç buçuk olmasını iple çekiorum:) bazen yazmadan çıkıorum kuaura bakmayın net gidio her zaman olmuo malesef. bunu da söylemiş olayım içimde kalmasın içim rahat etmio:)
amin cnm aminnn:
bende 6 olsaa gitsem diyorum ama olmuooooo..
benimde netim gidiyo çoğu zaman cnm anlıyom ben seni..
meraketme kızlarda anlıyodur zaten..
inş .öyledir cnm valla olmuo böyle selamsız sabahsız:) ama bak ben seni anlıorum mesela saatin altı olduğunu gördüğünde ki yüz ifadeni çok yakından biliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?