- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #16.881
Kızlar bugün ev baya kalabalıkti. Defne öğle yemeği olan bezelyeyi yemedi. Aç aç uyudu. O uyurken benim canım hosmerim çekti.tam yaptık yerken jy
uyandı. defne de hosmerim yedinedense bu bebekler kendisine yapılani değil de büyükler için olanlari seviyorlar.
gözün aydın cnm hoşgeldi annaneniz nereden geldi bayağı kalacakmı bari?
ayy ne çok sordum değilmi..
umarım bişey çıkmaz erdemcikte..
roto vürüsü aşısı olmamışmı erdem cnm peki?
hahahahahah bunu çok tuttum cnm aynen katılıyorum..
herkeze günaydın kızlarrrrrrrrrr:
umarım herkes iyidir
erdemim nasıl oldu acaba çok meraktayım..özcenanım rananın 7. ayı kutlu olsunallahım 70lı yaşlarını göstersin..
Kizlar herkese gunaydin
Kotu vi gece gecirdim ruyamda ben mutfaktaydim arasin aglama sesi geldi heekes salona kostu bagirmalarla eltimin kizi arasin gozunu cikarmisto aras nasil agkiyodi kan icinde
Ay bi uyandim.basladim.aglamaya sabaha karsi esim.cok sicsk diye yan odaya gecmisti onu cagirdim.korkumdan zor sakinlestirdi
Ay rabbim evlatlarimizi korusun hala etkisindeyim
Gunaydin cnm
Asi olmamisti erdemde
Gerci oluo yasayanda duydum.simdi bi msj atatim beysal a
ayyy okurken nbile tüylerim tiken tiken oldu allahım korusun yavrularımızı ..
cnm günaydın bu arada...
şimdi iyimisin peki?
nasıl yani aşı yaptırandada ola biliyomuymuş cnm gerçi bena bi doktor bu roto vürüsününde 10 çeşidi var bu aşı sadece birinden korur demişti ama bir başka doktorda önerdi ve biz yaptırdık..[/QUOT
Cmm.nette okumustum ama dedigij gibi cesit cesit
Sorma cnm oturdum agladim adamda sasti kaldi ay ruyasi bile tahammil edilemezdi
Oglum yanimda kizim uyuyo onlar iyi bende iyiyim
Sen nasilsin nil nasil
Uykusu huzirsizmu
nil iyi cnm akşam arkadaşımın oğlunun doğum günü vardı onu oraya götürdüm çok eylendi hanfendi
yeni yeni huylar çıkarıyoruz cnm akşam fena değildi uykusu ama artık göysümde uyuyo kafasını dayıyo ve öyle uyumak istiyo yani ayakları bıraktık artık
bide dün çok güzel bişey
oldu eve gittim nil bakıcısından bana atlıyo kadın onu giydirmeye çalışıyo yok bana gelecekmiş hiç durmuyo görsen
bide kime giderse gitsin hemen kollarını açıp bana geliyo haha
ayyy çok kıskanç gördüm kendimi ama babnane çok hoşuma gidiyoooooo:):):)
gunaydin guzel anneler
nasilsiniz biz cok iyiyiz cok sukur
erdemcik daha iyilesememis cok uzyldum yavruma
songul gordugun ruya gercekten cok kotu okurken fena oldym Allah korusun yavrularimizi
gulden bizim kizda kollarini bana acmaya basladi cok tatli oluyo cok mutlu oluyorum annelik ne kadar guzel dimi
günaydın tatlım
ıyı olmanıze sevındım ananeden dondunuzmu
beysalla buun gorusemedık merak edıyoru durumu
rüya fenaydı cn m o saaate oturup agladım
valllaha songülüm bencede beni görmek lazım hahahah çok mmutlu oluyorum en çok beni sevdin istiyommmm:
gümnaydın yağmurcum..
evetya o halleri çok güzel gerçekten..
eskuden sadece aglitodu benim kiz simdi gulmeler cilve yapiyo resmen icime sokasim geliyo
herkese kocaman günaydın.biz aşımızı olduk geldik kızımın bugün neşesi yerinde maaşallah.
ama ev aldı başını gitti.1 gün iş yapamayınca çok kötü oluyor ya.sizlerde de öylemi kızlar.bi de tatile gidecez diye ince temizlik de yapmadım.
herkese kocaman günaydın.biz aşımızı olduk geldik kızımın bugün neşesi yerinde maaşallah.
ama ev aldı başını gitti.1 gün iş yapamayınca çok kötü oluyor ya.sizlerde de öylemi kızlar.bi de tatile gidecez diye ince temizlik de yapmadım.
günaydın tatlım
ıyı olmanıze sevındım ananeden dondunuzmu
beysalla buun gorusemedık merak edıyoru durumu
rüya fenaydı cn m o saaate oturup agladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?