2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mrb kızlar uzun zamandır yazmıyorum ama hergün takip etmeye çalışıyorum yalnızlıktan iyice sıkıldım yaşadığım şehirde kimsem yok hamilelikle birlikte iyice bunaldım artık buraya girip yazdıklarınızı okumak bile bana çok iyi gelio...bende kk ya girdiğimde mutlaka doğum hikayelerini okuyorum arkadaşlar sağolsunlar öyle güzel anlatıyorlarki içimi rahatlatıyorlar...bu arada aralık annelerinden bayağı doğuran olmuş bugun bir baktımda demekki bir ay önceden hazırlıklı olmamız gerekiyor...

bebek bakım çantası chicconnun mu alsam niveanınmı karar veremedim hangisi daha iyidir acaba ikiside kampanyada...

Canım çok güzeller güle güle kullansın kuzun.. Bu beşiğe bende bakmıştım netten ama İkeada içine uygun yatak bulamadım.. nerden alcaksın baktın mı hiç?

canım bu beşiğin boyutu 60*120 ve ikea daki yataklar içine oluyor, zaten showroom da içinde yataklı birşekilde teşhir ediyorlar , yalnız ben oradan almadım yatağı linkteki yerden 60*120 sini aldım linkte 70*130 var şuanda yatak beşiğin içinde gayet uygun oldu, yalnız dediğim gibi ikea da da uygun yatak var hatta 3 farklı tipte yatak var, sünger, yaylı ve lateks

Uyku Seti ve Yataklar| Ortopedik Yataklar | Caploonba Sies Bebek Yata 70 * 130

arkadaşlar iyi akşamlar
aç karınla baktırdığım rutin kan tahlilimde glukozum biraz düşük çıkmış
trigliserit ise 150 den küçük olması gerektiği halde 164 çıkmış
canım çok sıkıldı şeker hastalığında böyle yükseliyormuş sanırım değer :44:
doktoruma daha göstermedim ama canım çok sıkıldı

Canım moralini bozma hemen önce bi dr göster bakalım dr ne diycek.

bencede önce dr a göster bozma moralini benim sürekli dudak kuruluğum var tüm ailemde şeker hastası muhtemelen bendede çıkacak ama napiim çıkarsada diyet yaparız canımız sağolsun yeterki:)

Canım moralini bozma hemen önce bi dr göster bakalım dr ne diycek.

canımm ya tutamadım şu boğazımı habire tatlıları yuttum
inşallah dediğin gibi çıkmaz
doktorum şeker yüklemesinide yap öyle gel dedi
şeker yüklememi haftaya yaptırmamı söyledi
ben erken diye düşünüyordum ama en iyisi yaptırayım

kızlar göbüşler topiğine bizde şimdi eklendik.Teyzeleri maaşallah demeyi unutmayın bebişlerime. Ama görünce korkmayın sakın.

bencede önce dr a göster bozma moralini benim sürekli dudak kuruluğum var tüm ailemde şeker hastası muhtemelen bendede çıkacak ama napiim çıkarsada diyet yaparız canımız sağolsun yeterki:)

ayyy deme bendede dudak kuruluğu var
ve bebişin kilosuda bir hafta büyük gidiyor
sanırım şekerim var benim
neyse dediğin gibi diyet yaparız artık :26:

kızlar bugün dr a gittik çok cnm sıkkın bebek 10gün küçük plesantam çokbüyükmüş beslenemiyormuş karın çevresi küçükmüş
bebeğin ne kadar sağlıklı beslensemde ben bu hamileliği beceremiyorumdr 10gün ye iç yatdedi

Slm kızlar nasılsınız minnoşlar nasıl çook yoğunum iş yerinde arada girip sadece okuyorum biraz hafifleyince yazayım dedim
Pollycim çok geçmiş olsun kızına inş.biran önce düzelir Özge ve Ayça kaynanalardan bahsetmişiniz bende sizden farksızım bizimkiler tam kara kazanda kaynamalık bu arada Ayça oğluşuna aldığın ayakkabıya bayıldım çok güzel güle güle giysin minik erkekin Melikenin de şekeri yüksek çıkmıştı galiba inş. düzelir en kısa zamanda cnm şimdilik geçmişten okudularımdan aklımda kalanlar bunlar pazar günü kızıma yine alışveriş yaptım miniçonun mağazasında çok uygun fiyatlar 2li takımlar 5-6 tl çıtçıtlı badiler 3 tl baya bişeyler aldım ucuz ucuz eksiklerimiz büyük bölümünü tamamladık ev arayışlarımız sürüyor uygun bir ev bula bilsek kızıma odamı mı yoksa sadec beşik mi alıcaz ona göre karar vericez şimdi oturduğum ev dublex nasılsa satın alacaz diye ona göre eşya almıştım şimdi eşyama göre ev bulamıyorum birde kızıma annem bakacak ona da yakın olmasını istiyorum ayy benim halim ne olacak inş. doğuma kadar hall olur dua edin bana kızlar

ayyy kokmuş deseydin ne sanıyo kendin acaba senin saçından tırnağına kadar kurban olsun sana bak nasıl sinirlendim yaa benimkiler geldi aklıma benim kaynanam yok eşim çocukken ölmüş kadıncağız herkes o yaşasaydı sen böyle çekmezdin diyo bi görümcem varki Allah düşman başına vermesin öyle de işini biliyoki eşimin yanında bana balım kuzum canımın içi ablacımm diye konusuyo o yokken sokuveriyo lafları bi keresinde dediki bana " benim kardeşim sarışın severdi biz hepimiz sarışın oldugumuz için hatta senden önce bi sevgilisi vardı biz hep o olsun istiyoruz bakalım kısmet kızın okulu bi bitsin de aileler konusur aralarında yanlış anlama sende ii biri olabilirsin ama pek esmersin böle kara kuru bişey bilmemki bizim içimizde nasıl durur!!!" düşünebiliyomusun hakareti ediyo bide cilalıyo gerizekalı bunu bi sıkıştırdım mutfakta kapıyı da kilitledim banabak dedim "sana şunu yaparım bunu yaparım demiyorum Allahından bul ama evimden yuvamdan huzurumdan uzak dur bana bulaşma valla kardesinin suratına hasret bırakırım seni " cıktım direk eşime anlattım oldugu gibi inanmıyosan şimdi ayrılalım işte ablanın yüzü sor buyur dedim eşim elimden tuttugu gibi cıkardı o evden beni bi daha da bayramlar harici ugramadık onda da muhattap bile olmuyoruz...

canım sıkma canını benimde ilk gebeliğimde hep 10 gün geride gidiyordu
bebeğinin canı içinde olsun bazı bebekler daha küçük yada bazıları daha büyük olabiliyor
önemli olanı sağlıklı olması
ayrıca doğuma daha çok var eğer şekerin yoksa bol bol ye
muhallebi ye et yumurta birde çerez ye onlar kilo aldırıyor bebeğe

canım hiç öle beceremiyorum falan deme illaki böle iniş cıkışlar olucak sıkma hemen canını o on gün boyunca en besinli seyleri ye iç ve mutlaka yedikten sonra soluna yat besinlerin bebeğe hızla ve etkili biçimde geçmesini sağlıyo üzülme sakın güzel güzel büyüyecek merak etme annesi

pazar günü kapalıydı şansımıza...

Son düzenleme:

saolunkızlar ama takmamak elde değil of inş.10günde büyür meleğim

Ayy kuzum çok sinir bozucu ya böyle davrananları anlamıyorum kendileri de gelin olacaklar belki de olmuştur ona yapılsa hoşuna gider mi ya ne kadar düşüncesiz insanlar var benim görümcemler de öyle eşimin yanında bana çok iyiler nerdeyse 6 ayı bitiryoruz daha ilk defa geçen pazar aradı tebrik etmek için birde diyor ceviz fln gönderiyorum sana değil ama kızımıza manyak yaa hemen de kızımız oldu ben yemesem ona nerden gidecek gönderdiklerini de yemedim uyuzlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…