2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam canım, ben ateş için korkmuştum ya normalmiş demekki. kan sonuçlarının güzel çıkmasına sevindim.Herşey yolunda gitsin hep inşallah.

herkese günaydın..yarın tekrar muayenem var.heyecanlıyım.dilerim herşey yolunda olsun...
Günaydın canım, inşallah seninde herşey yolundadır.. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz.

kızlar içinizde rüya yorumu bilen biri var mı ?

Hayırdır inşallah.. kötü bi rüyaysa kimseye anlatma canım. İnşallah öyle değildir. hayır olsun

hayır olsun inşallah... küçük bi kız çocuğu gördüm ayağında ayakkabısı vardı yürümeye çalışıodu ama baya bi zorlanıodu. bende değişik şeyler düşünmeye başladım içime sıkıntı geldi.

kızlar gunaydın nasılsınız

hepınıze hayırlı cumalarrr

canım ya ruya sonucta kotuye yorma ıyıye yor ıyı olsunnn

Evet mericim kötüye yorma.. bende bu gece kızımı gördüm rüyamda.. hayırlara çıksın inşallah hepimizin rüyaları...

Hamileyken daha çok rüya görülüyor biliyomusun.. hele son zamanlar.

Bu arada Anneyimben canım sana ve tüm topiğe hayırlı cumalar.

Son düzenleme:
9. haftamızın içindeyiz yarın muayenem var dün fark ettim benim canım hep mayhoş biraz ekşi şeyler cekiyor dün semizotu yemeği yaptım kendime ondan önce ayran corbası falan istiyordu ayyy sabah sabah yazdım bunlarıda sizinde canınız cekecek :))
KIZIM mı olacak dersiniz

semracım sagol datlummmmm

canım hıc bılmıyorum eksı yıyınce kız oluyomu dıye :) ama ılk hamılelıgımde hep eksı tarzı yemıstım oglusum oldu tabı bu senı yanıltmasınn ben bende olanı yazdım sadece tatlım

hamileyken böyle rüyalar cok sık görülür ve cok normaldir cocuklu , bebekli rüyalar , cinsel rüyalar falan doktorum söylemişti bana birde kızlar turkcelin bir ücretsiz paketi var bebeğim di sanırım adı hergün hamileliğiniz ile ilgili bilgi veren sms atıyor size anadolu sağlık merkezi tarafından bence cok şey öğreniyoruz bir bakın isterseniz

günaydııııııın anneciklerr baş dönmem var azıcık çok şükür iyiyim 7+4 oldum mide bulantım uslu bebşim çok özledim bi sonraki muayneyi sabırsızlıkla bekliorummm

yawrum bende limon aşığıydım ilk başlarda gerçi hala tatlı ile aram yok eltim de aynıymış kızı oldu seninkide kız diyo ama bilmiyorum allahın takdiri

kızlar bugun hafıf karnım agrıyo ((

bende tatlı yıyemıyorum hıc cıkolata hastası olan bennn

günaydın anneler...bira önce uyandım daha henüz kahvaltı yapmadım hiç canım istemiyo mindem bulanıyo dünde bütün gün kalp çarpıntım oldu..bende hiç tatlı semiyorum acı küçük biberler varya 3 er 5 er atıyorum ağzıma:) ekşi acı tuzlu şeler bilmiyorum bu midemin bulantısıylada alakalı sanırım mide bulanınca tatlı değilde bastırcak bişeler arıyorum...benim bildiğimde acı ekşi şeler isteyince erkek olur aman bunların hiçbirinin alakası yok hurafe bana göre inanmıyom yani

Selam canim bende gunde 1 tane sabahlari kullaniyorum..crinone jel 90mg verdi dr bende lekelenmeler oluyordr sana nie verdi??

selam. hayırlı cumalar hepinize.aslında bana vermedi doktor. ben istedim doktoru aradım daha önce kanamam geldi bebeğimi kaybettim tekrar aynı şeyi yaşamayayım die kullanıyorum. doktor iyi kullan madem madem bi sakıncası yok dedi. folik asit içinde 3 ay önce başlamalıydın şimdiden sonra kullansan bi faydası olmaz dedi. tabi ben gene dinlemedim doktoru folik aside başladım dünde. faydası olsun olmasın benim içim rahat olsunda gerisi boşşşşşş

günaydın herkese..iki gündür bişey yazmak istemedim baktım konuşmalara kıyafet alımları cinsiyet konuşmaları içim bi tuhaf oldu. bugün sizden dualrınızı bekliyorum ne olur bebeğimi görebileyim yüzük oluşmuştu salı ama bebek yoktu.. bu telaşı yaşayıncaya kadar ben de isim kıyafet odası nasıl olacak hep hayalini kuruyodum ama şimdi hayırlısı ile gelmesini diliyorum.. üstelik iki gündür o kadar duygusalımki tv izlerken ağlamaya başlıyorum allahım büyüktür üzmeyecek beni biliyorum.. saat 4 te randevum o saat gelecek mi heyecandan bugün akşam edemeyeceğim sanırım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…