- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #1.981
Selam canım, ben ateş için korkmuştum ya normalmiş demekki. kan sonuçlarının güzel çıkmasına sevindim.Herşey yolunda gitsin hep inşallah.selam kızlar bgn doktora gittim bulantı ve ateş yüzünden
ama doktorum bunların hepsininnormal oldugunu söyledi..
yatışta vermedi ayrıca..
kan vermiştim 3gün önce hepsinin sonucuda güzel çıkmış.
ayrıca bgn bebişimin kalp atışlarını bi kere daha duyduk,üstelik karnımdan muayeneyle
digerinde karnımdan duyamamıştık alttan duymuştuk..
Günaydın canım, inşallah seninde herşey yolundadır.. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz.herkese günaydın..yarın tekrar muayenem var.heyecanlıyım.dilerim herşey yolunda olsun...
kızlar içinizde rüya yorumu bilen biri var mı ?
Selam canım, ben ateş için korkmuştum ya normalmiş demekki. kan sonuçlarının güzel çıkmasına sevindim.Herşey yolunda gitsin hep inşallah.
Günaydın canım, inşallah seninde herşey yolundadır.. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz.
Hayırdır inşallah.. kötü bi rüyaysa kimseye anlatma canım. İnşallah öyle değildir. hayır olsun
Evet mericim kötüye yorma.. bende bu gece kızımı gördüm rüyamda.. hayırlara çıksın inşallah hepimizin rüyaları...
Hamileyken daha çok rüya görülüyor biliyomusun.. hele son zamanlar.
Bu arada Anneyimben canım sana ve tüm topiğe hayırlı cumalar.
hayır olsun inşallah... küçük bi kız çocuğu gördüm ayağında ayakkabısı vardı yürümeye çalışıodu ama baya bi zorlanıodu. bende değişik şeyler düşünmeye başladım içime sıkıntı geldi.
selamlar bahar annelerine.aranızda progestan kullanan varmı günde kaç tane alıyorsunuz o ilaçtan? ben günde bir tane kullanıyorum az mı acaba merak ettim?
9. haftamızın içindeyiz yarın muayenem var dün fark ettim benim canım hep mayhoş biraz ekşi şeyler cekiyor dün semizotu yemeği yaptım kendime ondan önce ayran corbası falan istiyordu ayyy sabah sabah yazdım bunlarıda sizinde canınız cekecek :))
KIZIM mı olacak dersiniz
Selam canim bende gunde 1 tane sabahlari kullaniyorum..crinone jel 90mg verdi dr bende lekelenmeler oluyordr sana nie verdi??
kızlar bugun hafıf karnım agrıyo((
bende tatlı yıyemıyorum hıc cıkolata hastası olan bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?