2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Offf o ağrılar arada benimde aklıma geliyor çok kötüydü ya öksüreceğim zaman 2 sürahi suyu ara vermden içtiğimi bilirim öksürmeyim diye.

selamlar bahar annelerine. aranızda progestan kullanan varmı günde kaç tane alıyorsunuz o ilaçtan? ben günde bir tane kullanıyorum az mı acaba merak ettim?

Bende 3 tane alıyorum.İlk bebeğimdede 2.5 ay kanamam olmuştu kullanmıştım, bundada kanamam var yine kullanıyorum.

İlk gebeliğimde 12-14. haftalarda % 90 kız demişlerdi 15. haftada erkek olduğunu öğrendik :)) bundada aynı şeyleri yaşıyorum hiç fark yok ve eşimde bende erkek olduğunu düşünüyoruz ama inş kızım olur :)) önce sağlık tabi

Selam kızlar bende mart annesi olucam inşaallah,listeniz bayağı kalabalık beni de alır mısınız aranıza
Muhtemel doğum tarihi nasipse 9mart olacak kalp atışlarını duymadım ama gördüm çok şükür:)
Bir de doktor bana 12 test verdi yaptırmadım ama henüz,size de o kadr fazla mı verdi ya?Sağlık ocağına kaydınızı yaptırdıınız mı bizimkinde takip kartı yokmuşmuşda neymiş haftaya gidecekmişim doktorumda 2aydır yok nasıl iş anlamadım valla...

Banada yaptılar o testlerden bir sürü yaptırdım ben.Sağlık ocağınada kayıt yaptırmadım ilkindede yaptırmadım yaptırmakda istemiyorum dr takip ediyor zaten ondan sonra tetenoz aşısı falan yapıyorlar.

Cnm bizden ziyade bebeğin aşıları için ilerde kolay olur, yaptırman lazım dediler.Sürekli arayıp bilgi veriyorlarmış bilmiyorum ki

evet yeni katıldım aranıza bir kaç sayfa önce yazmıştım sanırım gözünden kaçtı normal tabiki bu kadar anne adayının olduğu bir topikte gözden kaçırman:))) yine yazayım ben sana bilgileri listeye eklemen için canm 6+5 17 mart muhtemel doğum günüsü bebişimin.keseyi gördük haftayada pıtpıtları duycakmışız doktorum öle sölediii bu arada tavsiyelerin için teşekkürler cnm

selam kızlar bgn doktora gittim bulantı ve ateş yüzünden
ama doktorum bunların hepsininnormal oldugunu söyledi..
yatışta vermedi ayrıca..
kan vermiştim 3gün önce hepsinin sonucuda güzel çıkmış.
ayrıca bgn bebişimin kalp atışlarını bi kere daha duyduk,üstelik karnımdan muayeneyle
digerinde karnımdan duyamamıştık alttan duymuştuk..

17 marttamı doğcak bebişin benm doğum günümde 17 mart. ne güzel bebişinle aynı gün doğum günü kutlucaz

benim kanamam yok ama öncekinde kanamam gelmişti o yüzden kaybettim bebeğimi. bunu riske atmak istemiyorum günde bir tane alıyorum tedbir olarak yani.

günaydın annecikler sabahın 4ünde kalktım dikildim ayağa. nedenmi şu mide bulantıları yüzünden. ama çaresini buldum kalktım abdest aldım biraz rahatladım ya midemin bulantısı geçti. şimdi ise uykum gelmek bilmiyooo. yatıyorum uyuyamıyorum. kalktım bende pc açtım. inşallah uykum gelir ya :2:

selamlar bahar annelerine. aranızda progestan kullanan varmı günde kaç tane alıyorsunuz o ilaçtan? ben günde bir tane kullanıyorum az mı acaba merak ettim?
canım ben progestan jel kullanıyorum günde 2 kere dr. vermişti devam ediyoruz...
hoşgeldin canım aramıza hayırlı uğurlu olsun Allahım sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş...
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın devam ediyomu bulantın falan... ne güzel gitmişken gördün bebişinide en kısa zmanda normale dönersin inş.
çok zordur o bulantılar inş. uykun gelirde yatıp dinlenirsin birazcık canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…