- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #1.961
selamlar bahar annelerine.aranızda progestan kullanan varmı günde kaç tane alıyorsunuz o ilaçtan? ben günde bir tane kullanıyorum az mı acaba merak ettim?
doktorum çarşamba günü beta hcg değerim 119 çıkınca progestan verdi. günde 3 tane alıyorum.
hapşırınca kasık batması bende de oluyor.. ilk doğumumda Allahım ne olur öksürmeyim hapşırmayım diye dua ediyordum sezeryan yerim acımasın diye.. şimdide hapşırınca kramp girince o günler geliyo aklıma.
selamlar bahar annelerine.aranızda progestan kullanan varmı günde kaç tane alıyorsunuz o ilaçtan? ben günde bir tane kullanıyorum az mı acaba merak ettim?
Selam kızlar bende mart annesi olucam inşaallah,listeniz bayağı kalabalık beni de alır mısınız aranıza
Muhtemel doğum tarihi nasipse 9mart olacak kalp atışlarını duymadım ama gördüm çok şükür:)
Bir de doktor bana 12 test verdi yaptırmadım ama henüz,size de o kadr fazla mı verdi ya?Sağlık ocağına kaydınızı yaptırdıınız mı bizimkinde takip kartı yokmuşmuşda neymiş haftaya gidecekmişim doktorumda 2aydır yok nasıl iş anlamadım valla...
Banada yaptılar o testlerden bir sürü yaptırdım ben.Sağlık ocağınada kayıt yaptırmadım ilkindede yaptırmadım yaptırmakda istemiyorum dr takip ediyor zaten ondan sonra tetenoz aşısı falan yapıyorlar.
öncelikle hoşgeldin aramıza.. daha önce gelmişmiydin benmi görmedim yoksa??
O iş arkadaşını örnek alma bence.. kendini şimdiden sıkıntıya sokma, abur cubur, aşırı ekmek filan yemedikten sonra ve tabi Allah korusun bi hastalık olmadığı sürece zannetmiyorum ki o kadar çok kilo alınsın.
Cnm bizden ziyade bebeğin aşıları için ilerde kolay olur, yaptırman lazım dediler.Sürekli arayıp bilgi veriyorlarmış bilmiyorum ki
Evet doğuma kadar anne doğum sonrası bebeği takip ediyorlar sen istiyorsan tabiki yaptır ben ordaki kalabalığı sevmediğim için gitmedim hiç.
evet yeni katıldım aranıza bir kaç sayfa önce yazmıştım sanırım gözünden kaçtı normal tabiki bu kadar anne adayının olduğu bir topikte gözden kaçırman:))) yine yazayım ben sana bilgileri listeye eklemen için canm 6+5 17 mart muhtemel doğum günüsü bebişimin.keseyi gördük haftayada pıtpıtları duycakmışız doktorum öle sölediiibu arada tavsiyelerin için teşekkürler cnm
Offf o ağrılar arada benimde aklıma geliyor çok kötüydü ya öksüreceğim zaman 2 sürahi suyu ara vermden içtiğimi bilirim öksürmeyim diye.
Bende 3 tane alıyorum.İlk bebeğimdede 2.5 ay kanamam olmuştu kullanmıştım, bundada kanamam var yine kullanıyorum.
canım ben progestan jel kullanıyorum günde 2 kere dr. vermişti devam ediyoruz...selamlar bahar annelerine.aranızda progestan kullanan varmı günde kaç tane alıyorsunuz o ilaçtan? ben günde bir tane kullanıyorum az mı acaba merak ettim?
hoşgeldin canım aramıza hayırlı uğurlu olsun Allahım sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş...Selam kızlar bende mart annesi olucam inşaallah,listeniz bayağı kalabalık beni de alır mısınız aranıza
Muhtemel doğum tarihi nasipse 9mart olacak kalp atışlarını duymadım ama gördüm çok şükür:)
Bir de doktor bana 12 test verdi yaptırmadım ama henüz,size de o kadr fazla mı verdi ya?Sağlık ocağına kaydınızı yaptırdıınız mı bizimkinde takip kartı yokmuşmuşda neymiş haftaya gidecekmişim doktorumda 2aydır yok nasıl iş anlamadım valla...
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın devam ediyomu bulantın falan... ne güzel gitmişken gördün bebişinide en kısa zmanda normale dönersin inş.selam kızlar bgn doktora gittim bulantı ve ateş yüzünden
ama doktorum bunların hepsininnormal oldugunu söyledi..
yatışta vermedi ayrıca..
kan vermiştim 3gün önce hepsinin sonucuda güzel çıkmış.
ayrıca bgn bebişimin kalp atışlarını bi kere daha duyduk,üstelik karnımdan muayeneyle
digerinde karnımdan duyamamıştık alttan duymuştuk..
çok zordur o bulantılar inş. uykun gelirde yatıp dinlenirsin birazcık canımmgünaydın anneciklersabahın 4ünde kalktım dikildim ayağa. nedenmi şu mide bulantıları yüzünden. ama çaresini buldum kalktım abdest aldım biraz rahatladım ya midemin bulantısı geçti. şimdi ise uykum gelmek bilmiyooo. yatıyorum uyuyamıyorum. kalktım bende pc açtım. inşallah uykum gelir ya :2:
herkese günaydın..yarın tekrar muayenem var.heyecanlıyım.dilerim herşey yolunda olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?