2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısı ise hakkında Allah bebeğini sana bağışlasın canım. evlat acısı çektirmesin...

Canıııımmm dualarım seninle. Rabbim inşallah bu mübarek günün ve bu mübarek ayın hürmetine yüzünü güldürür. o keseciğin içinde bebeğini görüp gelirsin inşallah..

randevu saatine kadar oyalanıcak bişeyler bulsan kendine. gez dolaş diycem ama çok sıcak(
güzel bi duş al, yat dinlen serin serin.. kitap oku filan..

hayırlı haberlerini bekliyorum canım..

inşallah canım Allahın izniyle görürsün bebeşini...

kızlar ramazanda oruca dayanabilirsem tutayım diyorum. acaba mide bulantılarından dolayı rahatsız olurmuyumki? sizlerden varmı tutmayı düşünen?

canımm inşallahh cuma mübarek gün dualarım seninle hayırlı haberlerle gel

canım mübarek günde dularımız seninle...
güzel ve hayırlı haberlerini bekliyoruz.

günaydın arkadaşlar. benim miğde bulantılarım azaldı.
umarım zamanla sizlerinde azalır...

dün hapşırıktan sonra karnıma anlık bir ağrı girmişti demiştim.
hep aklım orda. bebeğime inşallah bişey olmamıştır değilmi((
eğer olsaydı belli olurmuydu sizce.
sizler daha bilgilisiniz?
bebeğe anne karnında birşey olursa belirtisi oluyormu(allahım korusun)

kendinize iyi bakın...

kızlar ramazanda oruca dayanabilirsem tutayım diyorum. acaba mide bulantılarından dolayı rahatsız olurmuyumki? sizlerden varmı tutmayı düşünen?
bence doktoruna mutlaka danış bunu. çünkü 12 haftaya kadar bebeklerimizin organ gelişim dönemi. Şahsen tutmuycam yani tutamıyorum zaten tansiyonum düşüyor.

Canım aklına kötü şeyler getirme.. içini ferah tut.. ben kaç kere hapşırdım öyle ve çok kramp girdi. ayrıca dün öyle gi ağrı girdiki 5 dk hiç kıpırdayamadım. sonra Rabbime dua ede ede geçti çok şükür..

Birde az önce sırt üstü yatarken elimi alt karın bölgeme koydum ve rahmimi hissettim. bu hafta bi portakal büyüklüğündeymiş ve gerçekten de öyle.

minikler dualarımız seninle canım rabbim inşallah göstersin bugün sana meleğini.. cümlemize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah aminnn

kızlar dün benim için inanılmaz kötü bir gündü..akşamleyin iş çıkışında gözümde ışık çakmaları oldu, migrene bağlı olarak, hemen arkasındanda şiddetli bir baş ağrısı, öldümm resmen, o kadar çok ağladım o kadar çok acı çektim ki anlatamam..galiba hamilelik migreni tetikliyormuş, dün hiçbirşey yiyemedim, aç aç uyudum, zaten ne ara sabah oldu onu da anlamadım..Allahım kimseye yaşatmasın..çok kötüydü..şuan hala ağrım devam ediyor, sanki gözümü oyuyorr ağrı..çok kötüyüm

geçmiş olsun canım iyi olmassan doktoruna danış zararsız ağrı kesiciler var onlardan alırsın bari inşallah geçer

Kuppemmm çok geçmiş olsun canım benim..
evet malesef gebelikte migren artışı olabiliyor..
ben kızımda hastanelik olmuştum o ağrı yüzünden..
soğuk suyla yüzünü yıka, enseni serinlet canım.. gürültüden fazla ışıktan filan uzak dur..
İnşallah çabucak geçer güzelim.

canım geçmiş olsun. gün içersinde stres yapma. kafana bişey takma. baş ağrısını ve migreni tetikliyor. tatlı türü fazla tüketme. bana dondurma bile dokunuyor.
yüzünü soğuk dolaptan su al onunla yıka bol bol. ve masaj yap. ensenede plastik ped şişesiyle soğuk suyu tut şişe ensende kalsın belki işe yarar. bana iyi gelir hep. yinede sen bilirsin.

geçmiş olsun canım iyi olmassan doktoruna danış zararsız ağrı kesiciler var onlardan alırsın bari inşallah geçer

çok sağolun kızlar yaa..dün dediklerinizin çoğunu yaptım, eşim yanımdaydı da Allahtan..yoksa ben tek başıma olsam kesin ölmüştüm..çok kötüydü anlatamam..doktoru da aradık, o da minoset diye bir ilaç içmemi söyledi, içtim ama benimki minoset plus mış, daha ağırmış galiba..korktummm zararı olmuşmudur diye ama internetten araştırdım bir zararı dokunmaz demiş doktorlar, bi tane içmiştim Allahtan..

aman aman dikkat et canım. minoset plus hamilelikte olmuyor
sadece minoset ve parol.. birde d....flam diye bi ağrı kesici var. düşük dozda alınırsa gebeliğe zararı yok ama yine de doktora danışılmalı muhakkak.

o bugün benim için geçerli canım geçmiş olsun akşam ağrımaya başlamıştı sabah çok feci kalktım şimdi beterim elimde yine buz şişesi dolanıyorum Allah yardım etsin bu iki oldu hap içmeyincede 2 3 gün sürüyo okumadık dua bırakmadım

geçmiş olsun canım

HolaCim kuppecim canlarım gecmis olsun bu sıcaklarda ağrıyı etkiliyor çok çok gecmis olsunnnn

canım sanada çok geçmiş olsun.. inşallah çabucak geçer yaaa. çok kötü bilirim o ağrıları.
kızımda 3 aylık hamileyken böyle bi ağrı gelmişti 2 gün gece gündüz geçmemişti.2 gün boyunca resmen kafama çekiçle vuruyorlardı(

aaa bak ne hatırladım... elimi düz açtığımızda baş ve işaret parmağın arasındaki yerde kıkırdak gibi bi yer var sıkınca. orayı dayanabildiğin kadar sıka sıka ov. bunu yıllar önce bi amca söylemişti bana. bi kaç ay öncede bi doktordan duymuştum. İnşallah işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…