- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #2.021
canım sanada çok geçmiş olsun.. inşallah çabucak geçer yaaa. çok kötü bilirim o ağrıları.
kızımda 3 aylık hamileyken böyle bi ağrı gelmişti 2 gün gece gündüz geçmemişti.2 gün boyunca resmen kafama çekiçle vuruyorlardı(
aaa bak ne hatırladım... elimi düz açtığımızda baş ve işaret parmağın arasındaki yerde kıkırdak gibi bi yer var sıkınca. orayı dayanabildiğin kadar sıka sıka ov. bunu yıllar önce bi amca söylemişti bana. bi kaç ay öncede bi doktordan duymuştum. İnşallah işe yarar
ya sormaa pek fenayım ağlıyıp yatıorum öyle dediğini yaptım canım çok saol belki gösterir birazdan etkisini kahvaltıdan sora daha hiç bişey yiyemedim bnm şimdiye kadar 2 öğün daha yemiş olmam lazımdı:) minosetim var eşim iç dioo tutuyorum kendimi ne kadar tutabileceksem
arkadaşlar bende bugün başlayan bişey var. sanırım rahim büyüdükçe idrar torbasıyla baskı yapıyor ve çok sıkışır idarırınız gelir gibi olur ya öyle bir durum oluyor. fakat tuvalete gidiyorum bişey yok. çok az idrar geliyor. idrar torbası ve rahim büyüdüğü içnmi bu şekilde oluyor sizce...
ya sormaa pek fenayım ağlıyıp yatıorum öyle dediğini yaptım canım çok saol belki gösterir birazdan etkisini kahvaltıdan sora daha hiç bişey yiyemedim bnm şimdiye kadar 2 öğün daha yemiş olmam lazımdı:) minosetim var eşim iç dioo tutuyorum kendimi ne kadar tutabileceksem
arkadaşlar bende bugün başlayan bişey var. sanırım rahim büyüdükçe idrar torbasıyla baskı yapıyor ve çok sıkışır idarırınız gelir gibi olur ya öyle bir durum oluyor. fakat tuvalete gidiyorum bişey yok. çok az idrar geliyor. idrar torbası ve rahim büyüdüğü içnmi bu şekilde oluyor sizce...
kızlar nasılsınız?ben artık günleri sayıyorum 3 gün sonra bebeğimi görmeye gideceğim...:)
başı ağıran arkadaşlar geçmiş olsun çok zor lisedeyken bana da dadanmıştı o migren laneti ama bir şekilde ben kurtuldum :)o zaman hemen yatağa saklanıp ağlardım ve uyuyakalırdım uyandığımda geçmiş olurdu...
Uhddecim tşk ederim cnm aminn inşaallah,Rabbim isteyen herkese nasip etsincanım ben progestan jel kullanıyorum günde 2 kere dr. vermişti devam ediyoruz...
hoşgeldin canım aramıza hayırlı uğurlu olsun Allahım sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş...
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın devam ediyomu bulantın falan... ne güzel gitmişken gördün bebişinide en kısa zmanda normale dönersin inş.
çok zordur o bulantılar inş. uykun gelirde yatıp dinlenirsin birazcık canımm
Cnm bnm gittiğim doktor ve netten okumuştum bi ara fazla acı yememeye çalış zararı olabilirmiş,temkinli olmak lazım...günaydın anneler...bira önce uyandım daha henüz kahvaltı yapmadım hiç canım istemiyo mindem bulanıyo dünde bütün gün kalp çarpıntım oldu..bende hiç tatlı semiyorum acı küçük biberler varya 3 er 5 er atıyorum ağzıma:) ekşi acı tuzlu şeler bilmiyorum bu midemin bulantısıylada alakalı sanırım mide bulanınca tatlı değilde bastırcak bişeler arıyorum...benim bildiğimde acı ekşi şeler isteyince erkek olur aman bunların hiçbirinin alakası yok hurafe bana göre inanmıyom yani
Minikler şuan muayene oldun sanırım inşaallah güzel hbrlerle gelirsin cnmgünaydın herkese..iki gündür bişey yazmak istemedim baktım konuşmalara kıyafet alımları cinsiyet konuşmaları içim bi tuhaf oldu. bugün sizden dualrınızı bekliyorum ne olur bebeğimi görebileyim yüzük oluşmuştu salı ama bebek yoktu.. bu telaşı yaşayıncaya kadar ben de isim kıyafet odası nasıl olacak hep hayalini kuruyodum ama şimdi hayırlısı ile gelmesini diliyorum.. üstelik iki gündür o kadar duygusalımki tv izlerken ağlamaya başlıyorum allahım büyüktür üzmeyecek beni biliyorum.. saat 4 te randevum o saat gelecek mi heyecandan bugün akşam edemeyeceğim sanırım ..
Nuruncum ben tutmayı düşünmüyorum maalesef,aslında çok istiyordum ama bebeğin tam gelişme çağı, organlarının oluştugu aylar oldugu için su bizim açımızdan ayrıca önemli ve de beslenme borç olacak artık üzerimize Allah'ın izniyle o zaman tutarız...kızlar ramazanda oruca dayanabilirsem tutayım diyorum. acaba mide bulantılarından dolayı rahatsız olurmuyumki? sizlerden varmı tutmayı düşünen?
kızlar dün benim için inanılmaz kötü bir gündü..akşamleyin iş çıkışında gözümde ışık çakmaları oldu, migrene bağlı olarak, hemen arkasındanda şiddetli bir baş ağrısı, öldümm resmen, o kadar çok ağladım o kadar çok acı çektim ki anlatamam..galiba hamilelik migreni tetikliyormuş, dün hiçbirşey yiyemedim, aç aç uyudum, zaten ne ara sabah oldu onu da anlamadım..Allahım kimseye yaşatmasın..çok kötüydü..şuan hala ağrım devam ediyor, sanki gözümü oyuyorr ağrı..çok kötüyüm
o bugün benim için geçerli canım geçmiş olsun akşam ağrımaya başlamıştı sabah çok feci kalktım şimdi beterim elimde yine buz şişesi dolanıyorum Allah yardım etsin bu iki oldu hap içmeyincede 2 3 gün sürüyo okumadık dua bırakmadım
canım eğer yanma, ağrı filan yoksa 8 haftada rahim idrar kesesinin üstüne yatarmış o yüzdendir.arkadaşlar bende bugün başlayan bişey var. sanırım rahim büyüdükçe idrar torbasıyla baskı yapıyor ve çok sıkışır idarırınız gelir gibi olur ya öyle bir durum oluyor. fakat tuvalete gidiyorum bişey yok. çok az idrar geliyor. idrar torbası ve rahim büyüdüğü içnmi bu şekilde oluyor sizce...
üstümde inanılmaz bir ağırlık var arkadaşlar...
havalardan mı nee
canım eğer yanma, ağrı filan yoksa 8 haftada rahim idrar kesesinin üstüne yatarmış o yüzdendir.
ayyy inanamıyorum şu an benim bebişim 4cm mi ? bunlar oldumu gerçektenallahım sen koru yawrularımızı sağlıkla büyüsünler
canım okadar değildir:) mm olur. bebişlerimiz daha küçük şu anda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?