- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #1.941
yok canımmm,,,elde taşınan,kulplu şeyyy,küçük beşik gibi oluyor ya hani
canım gayet uygunmuş ama çok erken değilmi daha ben biraz daha beklerim galiba almak için acele etmeyecegimmm
valla canım çok erken evet ama,,,,ne bileyimmm bi bakıcammm,beğenirsem alıcamm,,,
cinsiyetle ilgili biyerde okudum bende bu 2 li testler varya 12. haftada yapılan onda bazı hormonların fazlalığına göre belli oluyormuş %80 kız yada erkek olduğu ama tabi doktor söylermi bilmiyorum. gerçi ben hiç merak etmiyorum önemli olan sağlıklı olsunda hiç farketmiyor
Bende sen gibi düşünüyorum sağlıklı olsunda hiç farketmez hatta süpriz bile olsun diyorum ama bakalım eşim ister mi bilmiyorum ...
valla canım çok erken evet ama,,,,ne bileyimmm bi bakıcammm,beğenirsem alıcamm,,,
canımm senin belki bi kız bi oğlan olur kimbilir ama ne olsada çok tatlı olur eminim düşünsene 2 tane mini minibide takım giyiniyorlarya hani bayılıyorum ben gördüğüm zaman hep seviyorum durup maşallah rabbim sana da o günleri gösterir inşallah canım. bizim komşumuzun ikizleri vardı hep birbirlerini ısırıyolardı heryerleri mosmordu bende ikiz çok istiyodum ama tek kese var belki tek yumurta ikizidir hala ümidim var. yine de sağlıklı hayırlı olsunda 1 olsun napalım bende hemen bida yaparım ikiz gibi olurlar allahın izniyle tabi inşallah nasip eder.
ben 195. sayfayı okuyamıyorum nedenseçin takvimine göre benimde kız gözüküyor kocişime göre erkekmiş
ben 195. sayfayı okuyamıyorum nedenseçin takvimine göre benimde kız gözüküyor kocişime göre erkekmiş
şükürler olsun ki eşimin hiç öyle cinsiyet takıntısı yok.ben konuyu açtığımda bile hayırlısını dile diyip kapatıyor konuyu. kızına aşık bi baba işte:)
şükürler olsun ki eşimin hiç öyle cinsiyet takıntısı yok.ben konuyu açtığımda bile hayırlısını dile diyip kapatıyor konuyu. kızına aşık bi baba işte:)
bu erkek milleti neden hep aynıdır...
bu erkek milleti neden hep aynıdır...
çin takvimine göre benim çok entrasan anlayamıyorum
MAYIS --- E
HAZİRAN - K
sat 28 mayıs ama sanırım bebeğin oluşumu haziran şimdi son adet tarihinimi baz alacaz yoksa gebeliğin oluştuğu ayımıyada bunu tartışmasakta eylüle kadar bekleyip görsekmi şaka bir yana cinsiyet tabiki sizlerinde dediği gibi hiç önemli değil yeterki sağlıklı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?