2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cinsiyetle ilgili biyerde okudum bende bu 2 li testler varya 12. haftada yapılan onda bazı hormonların fazlalığına göre belli oluyormuş %80 kız yada erkek olduğu ama tabi doktor söylermi bilmiyorum. gerçi ben hiç merak etmiyorum önemli olan sağlıklı olsunda hiç farketmiyor

Son düzenleme:

Bende sen gibi düşünüyorum sağlıklı olsunda hiç farketmez hatta süpriz bile olsun diyorum ama bakalım eşim ister mi bilmiyorum ...

Bende sen gibi düşünüyorum sağlıklı olsunda hiç farketmez hatta süpriz bile olsun diyorum ama bakalım eşim ister mi bilmiyorum ...

canımm senin belki bi kız bi oğlan olur kimbilir ama ne olsada çok tatlı olur eminim düşünsene 2 tane mini mini bide takım giyiniyorlarya hani bayılıyorum ben gördüğüm zaman hep seviyorum durup maşallah rabbim sana da o günleri gösterir inşallah canım. bizim komşumuzun ikizleri vardı hep birbirlerini ısırıyolardı heryerleri mosmordu bende ikiz çok istiyodum ama tek kese var belki tek yumurta ikizidir hala ümidim var. yine de sağlıklı hayırlı olsunda 1 olsun napalım bende hemen bida yaparım ikiz gibi olurlar allahın izniyle tabi inşallah nasip eder.

amin canım inş.. hepimize yaşatsın inş... evet yaa düşünmezmiyim herşeyden iki tane olacak hayırlısı olsun bende istiyodum zaten ikiz olsun diye çok iyi oldu aslında canım belki seninki tek yumurta ikizi olabilir neden olmasın

selamlar bahar annelerine. aranızda progestan kullanan varmı günde kaç tane alıyorsunuz o ilaçtan? ben günde bir tane kullanıyorum az mı acaba merak ettim?

çin takvimine göre benim çok entrasan anlayamıyorum

MAYIS --- E
HAZİRAN - K

sat 28 mayıs ama sanırım bebeğin oluşumu haziran şimdi son adet tarihinimi baz alacaz yoksa gebeliğin oluştuğu ayımı yada bunu tartışmasakta eylüle kadar bekleyip görsekmi şaka bir yana cinsiyet tabiki sizlerinde dediği gibi hiç önemli değil yeterki sağlıklı olsun.

ben 195. sayfayı okuyamıyorum nedense çin takvimine göre benimde kız gözüküyor kocişime göre erkekmiş

geçenlerde bi teyze kızımla beni bahçede görünce 1 tanemi çocuğun var dedi evet dedim. iyi bide erkek olsun yeter diyo.. Hay Allahım yaa.. sanki ben belirliyorum cinsiyetini. Rabbimden gelene razıyız. Hayırlısı neyse o olsun.

şükürler olsun ki eşimin hiç öyle cinsiyet takıntısı yok.ben konuyu açtığımda bile hayırlısını dile diyip kapatıyor konuyu. kızına aşık bi baba işte:)

şükürler olsun ki eşimin hiç öyle cinsiyet takıntısı yok.ben konuyu açtığımda bile hayırlısını dile diyip kapatıyor konuyu. kızına aşık bi baba işte:)

ne güzel maşallah allah bozmasın. ben de eminim eşimin gönlünde erkek var her eş gibi ama kızı bile olsa nasıl sevinir. baba kız arasındaki ilişki her zaman başkadır. ne varsa kızlarda var

ne güzel maşallah allah bozmasın. ben de eminim eşimin gönlünde erkek var her eş gibi ama kızı bile olsa nasıl sevinir. baba kız arasındaki ilişki her zaman başkadır. ne varsa kızlarda var

çin takviminin doğruluk payı yokki. bi arkadaşımda erkek diyormuş kızı olcak mesela. hepimiz eylülde öğrencez nasipse. en heycanlısı o olacak günlerde geçmek bilmiyokiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…