2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen.. ama sen bunları da düşünüp iyice duygusallaşma canım. şu yaşadığın anların tadını çıkarmaya bak.. önümüzde çok az zaman kaldı.. güzel düşün, güzel yaşa canım benim..
uykuyu çok seven ben, uykusuzluğa öyle alıştımki.. artık vücudum tepki göstermiyor.
kızım beni ne kadar sinirlendirse de, iştahsızlığı, kusması, huysuzluğu tavan yapsa da, pozitif olmaya çalışıyorum.. bazen başarıyorum bazen başaramayıp oturup ağlıyorum.. ama HAYAT DEVAM EDİYOR:)
dün sinirden küplere binen ben, bugün çok sakinim:)) kızıma dün bağırmamak için kendimi zor tutarken bugün çok ılımlıyım:)
ALLAH'IN İZNİYLE EN KUTSAL MESLEĞİ YAPIYORUZ.. bunu düşünüp güçlü ol emi.

hayat işte yapamam diyosun bi bakıyosun yapıyosun dayanaman diyosun dayaniyosun..Allah ne veriyosa sabrınıda veriyo biyerde..bazen tahammüllü oluyoruz bazense dokunsalar patlıyoruz..bazen sonuna kadar keyfini çıkarıyorum bu zamanların bazende üstüme çullanıyo herşey sanki oturup ağlıyorum..dalgalanıp duruyoruz..herkes gibi herşey gibi..Allah hepimize kolaylık versin..

bi ara benimde kafama takılmıştı canım çünkü bende 25.haftamda yaptırmıştım bazılaerı 24.haftadan itibaren yapılmaz diyo ama.yaptırırken hemşireye sordum 1 haftam geçmiş diye 36.haftaya kadar yapılır dedi bana.nettede videolar izledim uzmntv de bi sakıncası yok deyince içim rahatladı.

ben bebek arabası olrak puset düşünüyorum baston tarzında bi kolumda bebek bi kolumda puseti rahatça indiririm merdivenlerden.bi ara araba alıcaktım ağırlardan kullanıcı yorumlarını okuyunca vazgeçtim,hem arba alnlarda ağır oluyo taşıması diye puset almşlar sonradan,arabacıkları öylece kalıvermiş kullanmadan.

selam güzel mart anneleri gündem oldukça yoğunlaştı bende bugün şeker yüklememi yaptırdım 27. haftamıza girdik tokluk şekerim 132 çıktı normal dedi doktor, kızımda 972 gr olmuş maşallah bende bu ara kendimi çok kilolu hissediyordum ama 1kilo 900 gr almışım demekki artık ödemler oluşmaya başlamış şu ana kadar toplamda 3,900 gr aldım inşallah en fazla 10 kilo alırım bu arada doğum yapacak hastane arayan arkadaşlara balat hastanesini önerebilirim normal doğumda sezeryan doğumda 1000 tl ve tahlil ücretleri muayene ücretleri falan çok uygun ( muayene =42 tl şeker yüklemesi içinde 35 tl ödedim ben bugün )vakıf hastanesi olduğu için hastane inanılmaz temiz sürekli müzik çalıyo ve herkes çok ilgili üstelik doktorlar normal doğuma yönlendiriyorlar ve 7 /24 arayabiliyorsunuz eğer düşünen arkadaşlar varsa diğer detaylarıda anlatabilirim :) Kızımızın adının Azra olmasına karar verdik bu arada, bende önümüzdeki hafta sonu havuzlu hana ve kürkçü hana gidicem bakalım neler alıcaz prensesimize.Bu arada bebeğinin hareketleri yavaşlayanlar varsa korkmasınlar 3-4 gün önce bende yaşadım aynı sorunu ama bu haftalarda bebekler 2-3 günlük uykuya geçebilirlermiş tabi yinede doktorunuza görünmeyi de ihmal etmeyin :) Allah hepimize sağlıklı doğumlar versin bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah (Amin )

hayırlı akşamlar kızlar
bu cumartesi kontrolum var muhtemelen şeker yuklemesi yapıcak doktorcum
sabah saat 9:30 da randevu
açmı gitmeliyim doktora?

iyi geceler kızlarr
ben pek giremiyorum artık eşim işe giderken bilgisayarı da götürüyor tam işi bıraktım evdeyim
aktif olurum diyordum bu sefer de pc yokk akşamları da eşimle vakit geçireyim diye sık giremiyorum malum akşama kadar görüşemiyoruz
yarın tetanozun ikincisini yaptıracağımm daha diğerinin ağrısı yeni geçmişti:)
aranızda konya lı varmı varsa nereye hangi hastaneye gidiyorsunuz ben doğum evine gidiyorum devlete çokda memnunum
birde bende aşırı korkular başladı doğumdan pisikoloijik olarak korkardım zaten sırf bu yüzden 4 sene çocuğu erteledikk
sezeryan düşünüyorumm kesinliklee
ama etraf da normal yap sezeryan çok zor.
artık yarım insan olursun, çok dikkatli olman lazım diyor üşütünce ameliyat yeri hemen acırmış vs vs...
inşallah sezeryan beklerken normal sancım gelmez de beni normal doğuma almazlar
eşimde sezeryan istiyorrinşallah doktorda normalde ısrar etmezz
oğluşumun adını da tam karar vermedik ama büyük ihtimal fehmi ege olucak
kayınbabanın ismine kendimiz de ikinci bir ism ekledikk
nasıl kulağa hoş geliyor mu

hayırlı akşamlar kızlar
açmı gitmeliyim doktora?

evet canım aç gitmelisin bende 27. haftada gideceğim doktorum bana gece 12 den sonra bişey yeme sabah erkenden aç gel dedi

günaydın kızlarrr nasılsınız bakalım bizler gayet iyiyiz çok şükür hele annemede yanımda ohh değmeyin keyfime hoş gün içerisinde görüşemiyoruz akşam görüyorum ama o bile yetiyor haftanın son iş günü yarın tatilll ohhhh ne güzelllll.

hayırlı akşamlar kızlar
açmı gitmeliyim doktora?
yükleme yapılacaksa canım aç gitmen gerekiyor elbette inş. güzel sonuçlarla gelirsinn...
Canım ilk önce şuna dua et hamile kaldın ve bebeğini bekliyosun yıllarca bu yolda uğraşan anne olmak isteyen nice kadın var birde onları düşün ne haldeler neler çekiyorlar bu özlem öyle derin ve acı bir özlem kii tarifi imkansız yaşanır sadece ben 8 yıl bekledim bebeklerimi gerçekten Allahım kimseye yaşatmasın o günleri,hamilesin ve şuan senin en mutlu günlerin onun kıpırdaması bile seni mutlu etmeli zorlukları var elbet yok değil ama mucizen seninle doğuma gelince ne kolay ki bu zamanda herşey zor sonucunu düşün zor olanın ardından seni eşini tüm aileni mutlu edecek minik bebeğin yanında olacak sarılıp koklayacaksın onu söylesene sonrasında acı falan kalır mı hiç ??? ve en son anne olmak bu kutsal görevden başka daha güzel ne olabilirki çok ama çok zorluk çekecegiz ama mucizelerimizi büyütüp yetiştirecegiz bundan daha güzel ne olabilri ki bence şuan bebeğini hisset onla konuş inan sana çok iyi gelecektir insanın hayatı bir anda değişiyor benim hayatım hamile kaldığımı öğrendiğim gün değişti benim tek düşüncem şuan bebeklerim Allahın sana verdiği mucizenin tadını çıkar duygusallığı bırak kenara ağlayıp duygusallaşarak bebeğinide üzüyosun öyle düşün onun sana o kadar çok ihtiyacı var ki....
canım ben konyalıyım ama konyada oturmuyorum ailem orda bizim gelinler Özel Konya Büyükşehir belediye sağlık hastanesindeki bayan bir dr. vardı ona gittiler çokda memnun kaldılar 2 gelinizim 2 bebeklerinde aynı dr. doğum yaptılar ama ismini şimdi hatırlayamayacagım istersen öğrenirim doğumları sezeryan oldu ücretide uygun diye biliyorum canım

günaydın benim gebiş arkadaşlarım bende moraller sıfırrrr keyif yok ağızda koca bir uçuk sıkıntıdan yani bana akşam olmazzzzz

neden üzülüyosun canım benim dudaklarımda uçuk hamile kaldım kalalı hiç eksik olmadı valla biri geçiyor diğeri çıkıyor başka bir problemmi var hayırdır ????

benimde bogazım patlıyor ağrıdannn ne iyi gelit bilmiyorum grip olmaktan korkuyorummm

günaydın kıslarrr herkes iyidir umarım kızımla bende iyiizz çok şükür ay bende tik oldu galiba sabah uyandım gibi karnıma bakıyorum ya bebiş duruyomu hareket ediyomu diye ilkine doğum yaptım haftadayım geçmiyo günler yaa kafaya takmayım diyorum hep dua etmek kurtarıyo beniiii

bebişin grmı iyimiş canım ama dedin gibi bende eşimle aynı kiloya gelmek üzereyim kucana oturuyorm bazen kalk kalk çok ağırsın diyo bide dalga geçiyo iyi şişirmişim diyeee sanki beni aldığında şi,şkomuydum manken gibiydim

günaydınnnnnnnnnn

geçmişi bayadır okuyamadımm kusura bakmayın yorum yapmayıp sadeceyazıyorum diye çok vaktim olmuyor.....hepinizde iyisinzidir inşalalhhh..başıma çok kötü bir olay geldiii kızlar düştümmmmmm en korktuğum şey hemde 7. ayda 10 dk kendime gelemedimm korkudan çokşükür bişey olmadıı bebişimin hareketlerini dinledim hemen azda olsa hareket ettii ..bu şekilde atlatmış oldukk sizde dikkat edin lütfenn..

yaa eşim ailesinde bizi ilgilendirmeyen ama üzüldüğüm bir kavga oldu bende gece yatamadım üzüntümden hani problemi çözmek içinde bişey yapamıyorum hepsinide çok seviyorum çaresizlik böyle bişey bir türlü çözüm bulamadım kafam ona bozuk her şerde vardır hayır umarım düzelir bir an önceee

canım ana kucağına nerden baktın kipa.comdan nereye girdin bakmak istiyorumda bulamadım göremedim yardımcı olursan sevinirim

canımmm akşam yoktum yazamadım kipa market internetten değil kendim gittim marketin içindee
bu arada herkese günaydınnn... hayırlı cumalarrrrr

sakın düşünme geçmişi bugünle ilgilen şükür et bol bol cnm bizde bu zor zamanları atlatman için dua ediyoruz merak etme

geçmiş olsun canım düşünce bebeğin eşi aşağı iniyomuş diye duydum dr gittinmi baktırdınmı????

geçmiş olsun cnm evet iki kat daha dikkatli olmamız lazım

Günaydın kızlar

artık sabahları kalkmak ne zor geliyo anlatamam gün sayıyorum inş. 15 ocakta izne çıkıcam odamızı düzenlicez beşiğimizi alıcaz yoğun olucam inş. çok ağırlaşmam yoksa zor olur benim için ama benim de berkerdem gibi anneannemiz ve teyzelerimiz var küçük teyzemiz 15 ocakta ist. gelicek 1 ay burda bana yardım eder : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…